Watchmen karakterposzterek

Wow, pont egy év múlva lesz a bemutató (09.03.06), ennek örömére a rendező kidobott a Watchmen blogra pár karakterposztert.. és hát ütnek! Aki még nézne a filmről, annak itt van egy olyan, hogy film és képregény összehasonlítása, amiben a forgatási díszleteket mérték a képregénykockákhoz.

Watchmen - Comedian

Watchmen - Niteowl

Watchmen - Ozymandias

Watchmen - Rorschach

Watchmen - Silkspectre

human
írta
2008. 03. 06. 12:50
megjelenés
23
hozzászolás


23 hozzászólás a “Watchmen karakterposzterek” bejegyzéshez

  1. Szerintem nevetségesen néznek ki. Képregényben lehet jól mutatnak, de filmen…

  2. Koimbra, másik oldalon is beírtad, hogy nevetségesek, szerintem nem olvastad még a képregényt, már így is sokat változtattak, szerintem kár volt ennyit is. A Watchmen van olyan fontos mű, hogy hűnek kell maradni amennyire lehet.

  3. ráviszed az egeret és kiírja. Ha poén akart lenni, akkor meg nem a legjobb, hiszen nyilván nem Batman.

  4. Koimbra: Lehet hogy neked nevetségesnek hat, de ha ismernéd a képregény jellegét és stílusát nem így gondolnád. A comic főszereplői a 30-as és a 60-as évek szuperhőseire hajaznak (persze nem véletlenül).

  5. Öhm, asszem olvastam a képregényt, de nem teljesen még régen. Egyébként meg szerintem nem kell mereven ragaszkodni a képregényes kinézethez.Pl az X-Men filmben sem úgy szaladgált Rozsomák, mint a filmben.
    Szerintem van fantáziám nekem is, szeretem az ilyen filmeket, de ez így elsőre vicces. Majd ha kijön a teaser vagy trailer, akkor majd meglátjuk. Jövőre meg majd jön a mozi is, mindenki megnézi és majd nyilatkozik róla.
    Ha jön egyáltalán, mert jó kis pernek néz elébe a Warner.

  6. Miért is néz per elé a Warner? Mert Niteowl-nak füle van? vagy mert fekete a ruhája? Vagy mi?
    Amúgy is, a képregényes kinézetet felróni egy képregényfilmnek… és miért baj az ha ragszkodnak ehhez a kinézethez? Láthattad, hogy jelenetek egy az egyben a képregényből vannak átemelve.

  7. Arky már írtam a perről, a FOX pereli őket a Watchmen megfilmesítés jogai miatt, merthogy szerintük a Warnernek nem volt joga. De ha a watchmen címkére kattintasz akkor ott van bővebben.

  8. A képeket elnézve tök olyan, mint Batman. Szinte lehet is társítani a szereplőket.
    Ez a Rorschach olyan, mint Joker, ez az Ozymandias meg lehetne Robin.
    A képregényt nem ismerem, de a képek alapján előszört azt hittem, hogy a Batman-ben lévő karakterek itt vendégszereplők lesznek.

  9. Human: Akkor ezt benéztem, nem tudtam erről, és Koimbra hozzászólásából azt vettem le, hogy a hasonlóság miatt lenne a per. Bocs Koimbra, de abból amit mondtál simán kinéztem belőled, hogy erre gondolsz.

    (ha véletlenül kétszer menne el az azért van, mert először freeblog hibát írt ki, és másodszor is elküldtem. Légyszi human akkor töröld a másikat, meg ezt a zárójelest is)

  10. Ez a képregény eddig kimaradt de ha csak jövőre jön a film akkor van időm bepótolni.

    Nagyon jók a jelmezek ha film is hasonló hangulatú lesz mint ezek a promóképek akkor mindenképpen várólistás

  11. Ezen poszterek alapján alapján nekem a 2003-as ‘A szövetség’ c. film ugrott be, ami kimondhatjuk, hogy egy szar volt.
    Nem könyvelem el előre a filmet, a képregénnyel való összehasonlítós képek például jól mutatnak, de ebből mi lesz… ozymandias szerkója olyan mintha a schumacher féle betmen filmek jelmeztervezőjét hívták volna, ha már a betmennél tartunk…

  12. 1 év még a bemutatóig? :(
    amugy nem vok az az igazi, mármár geek-szerű comic fan, de ezek a karakterek hát… szal nevetségesek.
    Persze ez csak ránézésra, nem olvastam, de a filmet várom.

  13. Szerintem akik nem olvasták a képregényt, azok könnyen belefuthatnak téves következtetésekbe.
    A figurák inkább csak jelképesek, a sztori a szuperhősök emberi oldalára és esendőségére fokuszál, kemény morális töltéssel.
    Persze az megint más kérdés, hogy ebből mennyi fog átjönni a filmben.

  14. “X-Men filmben sem úgy szaladgált Rozsomák, mint a filmben”
    Koimbra, gondolom, képregényt akartál írni. A filmbeni kinézet leginkább az Ultimate univerzum X-manjeire hasonlít, nem a klasszikus citromsárga hacukásra.
    wotka, érdekes ez a Szövetség észrevétel, mivel az is egy Alan Moore képregényt vett alapul. A filmnek persze ott nem sok köze van a szintén zseniális alapanyaghoz – a Watchmen esetében ez remélhetőleg egészen máshogy lesz majd.

  15. nálam mindenképp várós a film, Zack Snyder egy igazi állat, a képek alapján nagyon stílusos az egész, és hát a rendező nálam a 300-al igen durván letette a névjegyét :)

  16. Ezt elnéztem,nemis Malin,hanem Carla Gugino.My bad.sorry y’all. Malin Akerman a Silk Spectre II.

  17. Már elnézést, de Ozymandias úgy néz ki, mint egy rossz b*zi, aki ellopott egy jelmezt a Batman és Robin forgatásáról. Köze nincs a képregényben látható Nagy Sándor és egyiptom mániás “világlegokosabbemberéhez”. Remélem nem rontják el a filmet, mert szerintem a Watchmen minden idők legjobb nyugati képregénye, bár sokat beszélnek és filozofálnak benne, ami az átlag Pistikének/Johnny-kának, nem hinném , hogy bejönne, kíváncsi vagyok, ezt hogyan oldják meg, hogy a nagyközönségnek is el tudják adni

    A többi szereplő úgy ahogy elmegy, comedian egész jól néz ki (aki megmondja, hogy a Battlefield: Bad company honnan lopta a smiley fejes gránátot, kap egy piros pontot :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.