Terminátor 4 fejlemények

Tudjátok mit? Most nem akadok ki McG nevén és filmes múltján megint. Kész, ő rendezi a 4. részt, ha nem illik ide akkor is, ez van. Elég lesz csak a többi hír a kétkedésre. Ugye Christian Bale mellé Josh Brolint pletykálják egy ideje, hogy ő lsz majd a Terminátor, de még mindig nincs végleges hír erről. Ellenben jött két aggasztóbb.

Az egyik, hogy Common szereplése már biztosnak tűnik a Terminátor 4 filmben. A másik pedig – mindenki leült? -, PG-13 lesz a film korhatára. Azaz leereszkedik az eddigi R státuszról, na nem mintha a T3 megközelítette volna az R határait. Hol is láttunk ilyet? Ja igen, Die Hard 4, ott szemet húnytunk a PG-13 felett végül, de itt nem tudom mi lesz. Jövőbeli harc a tiniknek.

A forgatás amúgy mostanában indul.

43 hozzászólás a “Terminátor 4 fejlemények” bejegyzéshez

  1. Common…hmmm. Ezeket az idióta rappereket minek erőltetik filmekbe? Én nem értem.

    Eddig amugy a T3-ra mondtam azt, hogy számomra nem létezik. De ha így folytatódik tovább, akkor a 4. részt már meg sem nézem.

  2. Tehát a T-700 “halálosztók” és az AHK “vadászgyilkosok” véletlenül mindíg mellélőnek, vagy csak azokat fogják diszkréten megölni, akire végképp nincs szükség a filmben.
    Azt hiszem film kihúzva a várólistáról.

  3. dede…sajnos Common. Más forrásból:

    “Common, a színészi karrierről álmodozó rapper (akit legutóbb Az utca királyaiban láthattunk) szerepet kapott a Terminator 4-ben. John Connor (Christian Bale) belső körének, a legelszántabb gépromboló csapatnak lesz a tagja. A Skynet elleni harcról szóló filmben egyébként Sam Worthington is egy hasonló elitkatonát alakít majd. Bemutató 2009 május 22-én”

  4. Ez a Connor nem tudom honnan jött, hiszen ő tuti szerepel kicsit mindenképp, és Bale játssza :)

  5. Na, ezt se fogom megnézni. Amióta Cameron kiszállt, a Terminator név lesüllyedt a gagyi szintjére. Csak azt nem értem, hogy Bale miért vállal ilyeneket… (jó tudom, hogy lóvéért, de azonkívül)

  6. Josh Brolin terminatornak? Na neeeeeee.
    Viszont Javier Bardem killer lenne terminatorkent:D

  7. Common nem értem miért probléma, a zenéjét szeretem, színészkedni még nem láttam és láttatlanban nem itélem el.
    A Pg-13 persze aggasztó.

  8. a Josh Brolin dolognak örülök, viszont ennek a Common nevű szerecsennek egyáltalán nem, pedig szoktam bírni őket… (DMX tette jóvá anno a Sebhelyeket).

  9. “Bale miért vállal ilyeneket…”

    engem inkább megnyugtat, hogy bevállalta… túl sok szar filmet nem láttam, amiben ő játszott. :)

  10. Jogos… Az, hogy Bale szerepel benne a legnagyobb pozitívum, amit a film kapcsán említeni lehet, de a többi… Hát érdekes lesz ez így ebben a formában…

  11. mintha bale “picit” túl sok filmben lenne mostanában. Gondolom az elég olcsó még, és szeretik a neten is, gyorsan szerződtessük le effekt.

  12. McG rendezte charlie angyalai szerintem tökjó, engem nem zavarna, ha a terminátorból is hasonló filemt csinálna:). Terminátor 1-2 megamradna ugyanannak, függetlenül attól, hogy utána mit csinálnak. Aggódjanak csak az elvetemült fanek.

  13. “McG rendezte charlie angyalai”

    asszem csak a másodikat. de az is olyan szar volt, hogy nagyon… szerintem. viszont az elég gáz lenne, ha abba az irányba vinnék el a terminátor filmeket is.

  14. Kecske akkor te csak maradj a charlie angyalainál és ne nézz igazi filmeket…..

  15. human, nem tudom, tudod-e, hogy McG egyik előző filmjét, a We Are Marshallt 7/10-re értékelted. Pedig annak se lehet túl sok köze se látványban, se hangulatban a Csárli angyalaihoz. Szóval szerintem ha normálisan meg van írva, akkor ez még jó film is lehet McG ide vagy oda. Végül is a harmadik rész se Jonathan Mostow-n múlt.

  16. Ha nem olvasom a kommenteket én is hülye maradtam volna. Mert az elő kérdésem az volt: ki vagy mi az a Common”? :D
    Hát kár, hogy pénzért bármit képesek elrontani, legalább is úgy tünik. Na, azért még reménykedek hátha…
    Christian Bale-ben bízok már csak egyedül, bár akkor is fura lesz Terminator Schwarzi nélkül.

  17. Bale ide oda, innestől fogva garantált a bukás… akár Uwe Boll is rendezheti mostmár…

  18. Common-nal szerintem nem lesz baj. Karakteres figura, Smokin’ Aces-ben se volt nagyon béna… McG meg, hát sok filmjét nem láttam, de én is épp a napokban pótoltam a Charlie Angyalait, és szerintem a maga nemében elég jó film, és az akciójelenetek faszák voltak. Szal én bizakodom :) Najó a PG-13 az gáz, de ha megnézed a T2-t, ott se erőltették annyira a fröcsögő vért… (max 1-2 jelenetben volt durva rész). Szal nem ez fogja szerintem befolyásolni. SŐT! Die Hard 4-ből az unrated totál erőltetett volt a plusz, utólag betoldott káromkodásokkal és CGI vérfröccsenéssel…

  19. Mcg még lenyomott pár részt a Chuck (NBC)-ből, és azt hiszem producerkedett is benne. Nekem nincs vele bajom.

  20. Charlie angyalai 1-et is ő rendezte, imdb csodákra képes.

    Dr. McCoy: Rendben, kösz a tippet. Te meg nézzél kibernetikus organizmusokról filmet:).

  21. Itt nem McG karaktere és Common szerepeltetése a szűk keresztmetszet, hanem a forgatókönyvíró(k) és az idióta korhatár besorolás. Egy jövőben játszódó filmben nem lesz vér és erőszak ott, ahol a leggyengébb puska is torzót csinál az emberi testből?
    A másik meg, hogy mi a f*sznak tiniknek akarnak filmet készíteni? A T-fanok mind öreg harcosok már, hisz ők legrosszabb esetben is a T2 filmen nőtek fel, az meg nem tavaly volt.

  22. bale ok
    a többi dolog meg …ÁÁÁÁÁÁrgrrghgrgfghfr
    menjenek a …

  23. McG-t a hülye neve ellenére /oké tudom becenév de ha egy terminator film úgy indul, hogy directed by McG akkor nehéz komolyan venné/ azért még nem ítélném el. Tény, hogy nagyot eddig nem alkotott /bár a Charlie Angyalai első része nem volt rossz de a második az rettenetes/, de attól még a T4 lehet jó. Christian Bale rendben van, benne eddig nem csalódtam soha. Viszont PG-13? Hááát nemtom. Az biztos, ezzel elérték, hogy a terminator fanok már most zsigerből gyűlöljék a 4. részt ami nem biztos, hogy jó kezdet.

  24. Így van, Wittgennel értek egyet. Mi a rákért nem gondolnak az öreg harcosokra??!!! A fa***ba az egésszel… Die Hard 4-et is elb****ák ezt is el fogják…

  25. Szerintem, hogy ha már egy Mr. Olympiát raktak az első 3 részbe, a folytatásba is valami hasonlóban kell gondolkodi :D. Bár ez csak 1 vicc. Túl sok ember nincs a színészek közt aki jól el tudná játszani a terminátort. A Bale gyerek sztem pont illik rá. Szerintem

  26. Érdekes lesz ez a film így első olvasásra, ha többet olvasom akkor is ilyen marad. Én a filmeket igazából három csoportba tudnám sorolni: JÓ, ÉRDEKES, TRÉ. Mint említettem ez eddig érdekes :D. PG-13 ról nekem mindig az egyik south park rész jut az eszembe, amikor már nem tudnak új filmeket kitalálni a rendezők és ujra felújítják, már annyiszor, hogy a végén a csatában az emberek kezében nem fegyver lesz hanem rádiókészülék. :D Nah csak ennyit a pg-13 ról.

  27. Srácok…

    Évente megnézem 2-szer a terminátor trilógiát, igaz eddig csak a 2 résszel voltam így, tökös korom óta “imádója” vagyok ennek a “terminátor kulturának”, nagyon sajnálom,hogy elrontották így a 3. résszel, bár mivel Arnold szerepelt benne, betudtam annak,hogy ám legyen, az is tartozzon bele a sorozatba! Viszont mivel most megalkotják a 4. részt, ami tulajdonképpen nem is a 4. rész nevet fogja viselni, hanem csinálnak szimplán egy terminátor c. filmet és adnak neki valamilyen alcímet, az 1. felháborító(mivel ez nem Batman és Robin sorozat) 2. elszomorító, mivel Arnold nem fog játszani benne, még az sem biztos,hogy egyáltalán egy kis szerepre ráér-e politikai teendői miatt…! Viszont szerintem mindenki így érzi: Nélküle a Terminator nem Terminator…! Én el vagyok szomorodva az egészen és azon is,hogy sajnos be kell látnunk, Arnold is kiöregedett:( Viszont a Terminátor nálam az első 2 részt jelenti, ami sokáig mindannyiunknál így volt…!Amúgy merő véletlenségből pont tegnap álltam neki megnézni az első 2 részt, meg is néztem…!Nem überli őket semmi…!
    El vagyok szomorodva…..:(

  28. Terminator Salvation: The Future Begins (kb. A megmentõ Terminátor: A jövõ elkezdõdik)
    Valahogy így lenne a 4. rész..!
    Viszont az,akit Arnold helyett Terminatornak akarnak, első ránézésre megfelelő,viszont rájöttem,hogy ő is öreg…!Nagyon karakteres arca van, legalább annyira,mint Arnoldnak, de természetesen mégsem Arnold és lehet,hogy csak egy 10-es fiatalabb nála…!

  29. csak a film legköre szamit.igenis legyen olyan igazi koszos terminatoros mint ahogy kell.ja es ne rakjak teli kamu “csillogo villogo hollywoodi komputerokkal meg hackelessel”

    -arnold mar uncsi lenne akkor is ha fiatal lenne meg gonosz
    -nekem a harmas is tetszett de a ketteshez kepest semmi extra

  30. Szerintem is jó volt a Terminator 3!
    Igaz nem ütötte meg azt a szintet mint az első kettő, de azé szerintem jó film!
    A T4-ről inkább nem mondok semmit!
    Én számomra lezárult a Terminator film ezzel a harmadik résszel!

  31. “…Jövőbeli harc a tiniknek…”

    A XI. sz-i filmgyártás már régóta a tineknek szól, ezért sok a szar film. Kevés sztori, h a tinik értsék és sok CGI-h arra élvezzenek.

  32. MCG nevéhez fűződik a supernatural tv sorozat is (immár a 4. évad fog menni idén..) ez azért jobban hangzik számomra..Bale-t annyira amugy nem csipem..

  33. A T1 és a T2 kultfilm, a további folytatások pedig már kimerítik az előre eltervelt szándékkal végrehajtott gondtalan ízlésrombolás, valamint a tömeges felháborodáskeltés fogalmát. Azt a hátborzongatóan nyomasztó hangulatot, mint ami a T1-et járta át már a második részben sem sikerült maradéktalanul visszaadnia még magának a nagy James Cameron-nak sem! Ha mindenáron haza akarják vágni a T-univerzumot, akkor akár lehetne Dolph Lundgren is a terminátor és nem ártana szerződtetni Macaulay Culkin-t sem .. mondjuk John Connor szerepére.
    Az egyik szemem sír, a másik nagyon nevet és biztos vagyok benne, hogy odahaza Arnie is lefekvés előtt vörösre sírja a szemeit …

  34. Személy szerint én régóta vártam a történet időbeli folytatására. A T3 továbbvitte a sztorit, nem is rosszul. Igen persze sokat lehet kritizálni minden irányból… De mit nem? Jó én is többet vártam a névtől… Elsőre kicsit csalódott is voltam.
    Na mindegy a lényeg: régóta vártam már az ítélet napja utáni fejleményeket megfilmesítve, és már csak ezért is megnézem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.