Mutant Chronicles poszter

Nos, jövőbeli steampunk film ezekkel a főszereplőkkel: Thomas Jane, John Malkovich, Devon Aoki, Ron Perlman, és Luis Echegaray. A 23. században járunk, szinte mindent gőz hajt, és a földet irányító 4 nagyobb cég küzd egymással folyton-folyvást.

Mutant Chronicles poster
A csaj pedig Devon Aoki (Sin City) – máris nem darkest age

Van még két teaser poszter, jók azok is: egy, kettő.

30 hozzászólás a “Mutant Chronicles poszter” bejegyzéshez

  1. Nem is tudtam, hogy ezekből is film készül!
    A könyvek szuperek!!!
    Felkerült a várólistámra!

  2. a könyveknek köze sincs a steampunk-hoz. ott razidák és nefariták vannak, techno-cyberpunk, őrült démonok és mocsok.

  3. A könyveket a 90-es évek elején komáztam. De a filmről filmbuzi létemre semmit nem tudok: csak azt hogy jön.
    Csak el ne csesszék a gagyi CGI-al… :/

  4. A Mutant Chronicles világa inkább kibergót, steampunkhoz nincs sok köze. Egy Warhammer 40000 koppintás asztali stratégiai játékhoz találták ki körítésnek, így leginkább arra hasonlít.

  5. LEHO:
    Tévedsz, a Mutant Chronicles nagyon sokban különbözik a W40K- tól többek között abban is hogy ez nem stratégiai hanem sima szerepjáték. De az biztos hogy egyáltalán nem steam-punk hanem inkább gothic-space a stílusa.

  6. mindent gőz hajt, steam, így a film steampunk. ha amellett még más is, az könnyen lehet.

  7. Carlos sparrow: pedig már én is írtam róla, megemlítettem az akcióhősös irásnál :P

  8. Tényleg nem tud valaki steampunk filmről-mert olyat még nem láttam csak animében

  9. a Tin Man miniseries volt legutóbb steampunk, bár nem vitték túlzásba szerencsére, mert én annyira nem kedvelem a dolgot

  10. Huhh, már majdnem elfelejtettem, hogy ilyen is lesz, olyan rég hallottam felőle :)

  11. Srácok, annyira nagyon mindegy milyen címkét húzunk rá egy adott filmre. Ha jó film örülünk, ha nem akkor meg ki nem fossa le? :) De persze ha nagyon sok időtök van lehet azon is vitatkozni, hogy az Aliens akció film, vagy sci-fi vagy horror, a T2 akció, vagy sci-fi. Na tessék, ha sok időtök van lehet egyezkedni! :) Nyugodt szívvel egyedül az Star Warsra lehet mondani kategóriát, azt hogy sci-fi, mert az A sci-fi! Na helló!

  12. no, erre kiváncsi vagyok… az ilyen műfajú könyveket írtó könnyű elbaszni, ha filmre akarák vinni… kiváncsian várom az eredményt. :)

  13. vki pont a sw-nál vitatkozna veled ebben, lol

    amúgy steampunk logikusan, mert gőzt használnak, csövek, mindenféle dolgok, de ugyanúgy lehet mellette cybergoth is, nem értem, mi ezzel a gond, komolyan, mintha életetekben nem hallottatok volna stíluskeveredésről…….

  14. az Űrgárdista, meg az Inkvizítor ez a műfaj? vagy a gőz hiánya miatt nem? :P

  15. most nézem csak, Perlman és Malkovich is jáccik a filmben, ami elvileg már kész is van. nahát.

    de mik azok a nekromutáns démonok? :)

  16. Azért nem mindegy a stílus, mert egészen mást takar. Ha a Terminátorra azt mondanánk, hogy romantikus komédia, az sem lenne igaz. A steampunk általában egy alternatív viktoriánus korban játszódik, illetve egy olyan, párhuzamos idősíkban, ahol a gőzgépeket fejlesztették tökélyre, pl. a számítógépeket is gőzgépek működtetik, stb. A cyberpunkban egy továbbgondolt jelen ábrázolódik, a számítástechnika és a biológia elképzelt fejlődését bemutatva. A cybergoth (és igen, az eredeti Mutant Chronicles ez) ez utóbbira hasonlít, plusz bevonva őrült, középkori mintára kiagyalt egyházakat és birodalmi struktúrákat, valamint természetfeletti lényeket (pl. démonokat).
    Steampunk akart lenni a League of Extraordinary Gentlemen, csak iszonyúan elszúrták a világ egyik legjobb képregényét. A cybergothra meg valóban a legjobb példa a Warhammer 40K.
    És igen, ha ez a film gőzös lesz, attól még lehet baromira jó – ellenben minden bizonnyal nagyban különbözik majd a szerepjátékból és a regényekből megismert világtól.
    Uff, én beszéltem :)

  17. Mé’ nem csinálnak a Ian Watson cuccokból már valami jót…
    És igen ez ha mutant chronicles akkor cybergoth, de nem hiszem, hogy jól megcsinálják…:(

  18. A konyvek nagyon jok voltak,a filmet is vartam eddig mig meg nem tudtam h steampunkot csinalnak belole.Bar Pearlmenben meg bizok :)

  19. MC nem (tiszta) steampunk (a film ebben is jól követi) (Hallelujah jól leírta a stílust), bár a gőztechnika nagyon elterjedt, ugyanis az elektromos cuccok nem működnek a démonok miatt.
    Bizony, ebből is csináltak figurás játékot (és gyűjtögetős kártyát is), szóval, Efti: LEHO nem tévedett.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.