Megjött az X-Akták 2 trailer

A sok kamerás (X-files 2 címkére kattintva elérhetőek) után végre itt van rendes minőségben is az egyik bemutató. Az IGN-nél pedig még rendesebb, konkrétan HD minőségben.

human
írta
2008. 05. 12. 13:24
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “Megjött az X-Akták 2 trailer” bejegyzéshez

 1. Jó trailer… De az miért van, hogy az első, és most ez a második X-akták nagyfilm is havas tájakon fog játszódni? Ennyire szeretnek hóangyalt csinálni, vagy húgyos hógolyóval egymást bombázni, ott a stábban?

 2. Csatlakozom Lennox. Na ez már döfi, engem sem érdekel annyira, de ez a trailer-benne van az a bizonyos “nézz meg” hatás.

 3. Na szegény Mulder ügynök hogy megöregedett. De szerintem azzal nem lesz gond. Én inkább a sztori miatt aggódok kicsit.
  Az megában nem gond ha nem ufós lesz, viszont valami nagy és jelentőségteljes történet kéne ide, vaskosabb mint egy átlag X-files részé. A trailer jó, a cucc bevizsgálásra érdemes. Mikor lesz már a kezemben?

 4. Végre az elő anyag a filmről ami bizalomra ad okot.
  SZERETNÉK HINNI BENNE, hogy mégis jó film lesz ez. :)

  ( magyar cím mi is lesz: X- állományok?) ^^

 5. “én meg remélem, hogy nem összeesküvéses hülyeség lesz”
  ebben csak reménykedni tudok énis:)

 6. Itt a rövid történet a könyvváltozat borítójáról. Szóval SPOILER:

  Mulder and Scully are back in the thrilling novelization of the summer 2008 blockbuster movie based on the classic X-Files TV show! When a group of women are abducted in the wintry hills of rural Virginia, the only clues to their disappearance are the grotesque human remains that begin to turn up in snow banks along the highway. With officials desperate for any lead, a disgraced priest’s questionable “visions” send local police on a wild goose chase and straight to a bizarre secret medical experiment that may or may not be connected to the women’s disappearance. It’s a case right out of The X-Files. But the FBI closed down its investigations into the paranormal years ago. And the best team for the job is ex-agents Fox Mulder and Dr. Dana Scully, who have no desire to revisit their dark past. Still, the truth of these horrific crimes is out there somewhere…and it will take Mulder and Scully to find it!

 7. Mostmár megnézem a trélert, de akkor is azt mondom, habár imádtam az első filmet, túl sok idő telt el ahhoz, hogy folytassák… Persze innen szép sikerre vinni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.