Tron 2 videó

Kamerás, és hát valami ferde felvétel, szóval extrán alig látszik valami, de mégiscsak meg kell osztani azért. Tron!

Update: picit nézhetőbb verzió, valaki vette a fáradtságot és levágta a felesleget az előző videóról, így kicsit nagyobb az akció.

human
írta
2008. 07. 26. 22:48
megjelenés
28
hozzászolás


28 hozzászólás a “Tron 2 videó” bejegyzéshez

  1. Hát elégé gáz a felvétel, de jobb mint a semmi. Főleg úgy hogy nem is lehetett hallani róla, erre meg itt egy teljes jelenet. Remélem hamar jön a rendes trailer. Jó hogy Jeff Bridges visszatér, ja és persze a motorok.

  2. Az a vicces egyébként, hogy a 2003-ban megjelent
    Tron 2.0 számítógépes játék (ami baromi jól adja
    vissza az egész univerzum hangulatát, és nem megérdemelten
    bukott meg) hivatalosan is a film folytatása. Akkor
    ezt most elfelejtik, vagy gyakorlatilag a játék
    sztoriját filmesítik meg?

  3. már bocsánat, hogy ilyen tudatlan vagyok, segítsen már ki vki. miről is van itt szó??? Tron 2???

  4. köszönöm az infót. még nem hallottam erről a filmről, és ahogy nézem az első része még néhány évvel idősebb is nálam. mindenesetre az érdeklődést sikerült felkelteni. úgy érzem sörgősen pótolnom az első részt

  5. futkosott a hideg a hátamon amikor néztem, eszméletlenül jóóó. az első rész az egyik kedvenc filmem, a játék pedig verhetetlen, már vagy 10szer végigjátszottam. remélem nem kell majd sokat várni a folytatásra!

  6. viccelsz? egyenesen meg vagyok hatódva, egy sci-fi és SFX-történeti korszakalkotó műremek folytatása csak jó lehet, Jeff Bridges meg amúgyis 4prezident több filmért is

  7. Az a vicc, hogy lehetett volna hallani róla, tavaly szeptemberben volt bejelentés és decemberben Bridges is említette interjúkban, hogy megkeresték a szereppel. Valahogy elkerülte a figyelmet, nem úgy mint ez a nagyon ígéretes trailer… HD-t akarunk! :)

  8. lehetett volna hallani róla? gondolom azért nem volt még 2 napja az imdb-n annyi sem a filmről h pre-production, erre sokkolták a népet egy kész jelenettel!

  9. Nekem is úgy mutatták meg ezeket, de gondolom szerinted se lehet utólag hamisítani a netet :)

    Ne érts félre human, nem szemrehányásnak szántam, gyakorlatilag mindenkit meglepett ez a trailer, pedig igenis volt bejelentés meg minden.

  10. Hát nem tudom, én nagyon szeretem a sci-fit, még a régebbi időkben készült darabokat is nagyon étékelem, amik még bizony nem voltak agyon nyomva CG effektekkel. De a ha jól emlékszem a TRon volt az ami nem ment le a torkomon, nekiültem vagy 2-3szor de egyszerűen nem tudtam végignézni. De még régebben próbálkoztam vele, lehet hogy újra bepróbálom majd ha kijön a második rész, hátha így az is érdekelni fog.

  11. Tron1 hát valami eszméletlen élmény volt kiskoromban. Még talán a TV-ben vasárnap délutánonként adtál talán az m1 en. Huhhh de ez minimum 15 éve volt.. Ez a 2 várós nagyon.

  12. ez baromi jó. a hangulat ugyanaz mégis modernebb az egész. ez oda fog baszni!

  13. Amúgy elég vegyes érzéseim vannak a régi sci-fik feldolgozása terén, mert Burton Majmok bolygója remake-je nagyon nem tetszett, Soderbergh Solaris-a viszont igen! Jah, és 2010-ben jön a Logan futása remake-e is, kiváncsi vagyok hogy csinálják majd meg benne a Box nevű robotot?! :)

  14. Nekem is vegyes érzelmeim vannak a Tron dologgal kapcsolatban. Sajnos 10-15 évvel lemaradtam róla és amikor beraktam a dvd-be, akkor így próbáltam magam ráhúzni, de csak az lett hogy elaludtam rajta. Elmondaná valaki hogy miért jó ez a Tron dolog?

  15. Annak idején, 82-ben példátlan látványvilága volt, semmi más korábbihoz nem hasonlítható. Megmutatta hogy milyen távlati lehetőségek vannak a CG-ben, sőt igazából a mai napig nem nagyon csináltak olyat egész estés filmben, hogy nem a valóságot próbálták volna valamilyen formában lekövetni (pl. fények viselkedése, felületek sajátosságai – még a legstilizáltabb szőröskisállatos dolgokban is rendes árnyékvetés meg csillogás van). A máig tartó kult státusz részben ennek is köszönhető szerintem… és ezért volt már itt régóta az ideje egy folytatásnak.

  16. annyit még hozzáfűznék vargatomhoz, hogy a tron volt az első cg-t használó film (ha jól tudom), és részben ezért is volt akkora durranás.

    a második résztől, ezért is félek kicsit, nehéz lesz túlszárnyalni az első rész magasra tett mércéjét, valami nagyon meglepő/új/szokatlan dolgot kell kitalálniuk. számomra nem elég ha egyszerűen csak folytatják.

  17. Anno, amikor 7-8 éves voltam, néhány magaziban már lehetett látni a filmből néhány !!!színes!!! képet. Eszméletlen volt. Most néztem meg vén fejjel, és még mindig lenyűgöz Persze, akik vagy 15 évvel fiatalabbak, azok nem érthetik, hogy nekünk öregebbeknek miért ekkora nagy szám; de ők már beleszülettek a Jurassic Park látványvilágába.

    Mellesleg meg kell jegyezni, hogy ’82-ben a film 3D-s jeleneteit olyan “lábbalhajtós” gépekkel csinálták, amit 100x leköröz egy mai közepes mobiltelefon. Ja, és úgy kell nézni, hogy amikor az készült, még grafikus felület sem igen volt. Parancssorból generálták az egész látványt. Ahhoz képest nem semmi.

    Elképzelni nem tudom, hogy ezt hogy fejelik meg manapság, de a sztori a Tron1-ben is gyengusz volt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.