Watchmen képek meg Kevin Smith

Az van, hogy Kevin Smith már láthatta a filmet. Ilyen az, amikor egy sok filmet készítő képregény geek kap valami előnyt, és erre az orrunk alá dörgöli. Batmannél is ezt csinálta, bár csak az első kritikák megjelenésének környékén, most viszont a Watchmen bemutató még kurva messze van, Smith mégis eleresztett már egy olyat a blogján, hogy

I saw “Watchmen.” It’s fucking astounding. The Non-Disclosure Agreement I signed prevents me from saying much, but I can spout the following with complete joygasmic enthusiasm: Snyder and Co. have pulled it off.

Remember that feeling of watching “Sin City” on the big screen and being blown away by what a faithful translation of the source material it was, in terms of both content and visuals? Triple that, and you’ll come close to watching “Watchmen.” Even Alan Moore might be surprised at how close the movie is to the book. March can’t come soon enough.

Az új képek meg nagy felbontásban: egy, kettő, három, négy.

human
írta
2008. 08. 16. 00:44
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “Watchmen képek meg Kevin Smith” bejegyzéshez

  1. egyetértek Wolverine, remélem nem csak valami előre lepacsizott szövegről van itten szó…

  2. engem is megvettek a képekkel, a napokban fejeztem be a könyvet, nagyon várom a filmet, de van egy apró dolog ami zavar: a történetben a szereplők már mind 50 körül járnak, Jeffrey Dean Morgan figurája meg már 60 is megvan (mondjuk eddig csak a régebbi időkből láttunk róla képet) és 30-35 éves színészek játsszák őket, ahogy elnézem nem sok öregítéssel…

  3. JDM a későbbi képeken már őszül, bár tény hogy ezen itt fent nem látszik hatvannak.
    A többi főszereplők meg egyrészt csak harminc-negyvenesek 85-ben, másrészt szinte senkit nem is láttunk maszk/jelmez nélkül eddig. Snyder pont azt nyilatkozta, hogy fiatal színészeket könnyebb öregíteni és azért válogatott ebből a korosztályból. Sztem várjuk meg a második trailert… kiváncsi leszek a 65 éves Guginóra ;)

  4. Nézzétek meg a Vissza a jövőbe színészgárdáját… ott simán működött az öregítés. Szerintem itt sem lesz probléma. A trailerben alig látszik valami az arcukból, a promóképek pedig csak promóképek… messze nem biztos, hogy az olyan formában látható lesz a filmben.

  5. És azt se feledjük el, hogy a legtöbb szereplő fiatalon és idősen is szerepel a történetben (pl. a képen lévő Comedian is…). :) De meglátjuk majd. Képek és trailer tetszős… Hátha. :DDD

  6. Az a baj, hogy Kevin Smith latta a Star Wars Episode 3-at is ugyanigy, premier elott, es arra is azt mondta, hogy milyen kurvajo, es hogy felejtsuk el az elso 2 reszt az uj trilogiabol, mert ez meg jobb mint a regi trilogia… Aztan lathattuk, hogy milyen lett. Szoval en Kevin Smithre nem alapoznek, barmennyire birom a csokat egyebkent.

  7. SPOILER!

    Star wars 3 szerintem is jó…mármint a vizuális effectek. Az ILM rendesen kitett magáért. Olyan űrcsatát amit annak az elején tolnak, hát nem láttam sok helyen. A film maga nem nagy szám, de az effectek…whoa!

  8. szerintem a sithek bosszuja kurva jo, a baljos arnyak is bejott, bar en csak a fiatal obi wan miatt birom ezeket a filmeket, de hagyjuk, amugy meg smith nagy comic geek, megbizok benne…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.