Itt a Fast and Furious trailer!

Amire mindenki várt, és az ismerős arcok is visszatérnek. Vin talán nem a pénzért ment bele, de Rodriguez és Walker eléggé eltűnt mostanában. Gyerekek, én nem vagyok a széria rajongója, bár nem is húznám le túlzottan a filmeket mert nem rosszak, de ez a trailer mindenképp kurvajó (HQ).

61 hozzászólás a “Itt a Fast and Furious trailer!” bejegyzéshez

  1. Hát nemtudom, a trailer jónak tűnik, nameg ott a “Just like old times” ugye az 1et idézve, de majd kiderül a filmnél.

  2. Ezkeeeelll nekem:D Hiába volt a 2 gyengébb, a 3 pedig nagyongyenge, a plakátja(220x180cm) amit éjjel vittem a camponabol nem elkérten, máig kint van a falamom, mert annyira szép az a 350z. Ez a trailer pedig odacsapós, remélem megint BT lesz a zene!

  3. Na erre vártam!!És király!
    Bár nekem a második rész jobban tetszett, mint az első és jobban örültem volna Gibsonnak mint Vin Dieselnek,de azért jólesz ez. Remélem.

  4. Márcsak a zenét kéne kideríteni, hogy micsoda…A trailerzenék eddig is ütöttek nagyon( Tokyo Drift -> N.E.R.D – Rock Star (Jason Nevins Remix [2/229 seconds] )

  5. ez a 4. rész címe?:) “the” nélkül?

    az 1. rész meglepett, hogy mennyire bejött (eszméletlen jó a hangja), a 2-3 rém gyenge volt, de az esély megvan.

    persze ilyen jó trailert bármelyik gagyiból is össze lehet végni, a rendező az FF3-é lesz, so… meglássuk.

    “Vin talán nem a pénzért ment bele,”

    naná, autókázhat egy jót, tiszta főnyeremény.

  6. A Tokyo Drift után szinte én szégyelltem magam (rémesen gyenge történet, béna “színészek”, kevés és gagyi akciójelenet stb.), de nagyon úgy néz ki, hogy ki tudják köszörülni a csorbát. Az a kamionos jelenet egyszerűen fasza, nem kevésbé a többi autós jelenet. A lányok (Michelle és Jordana, de főleg Michelle) gyönyörűek.
    Egyedül a vérciki CGI zavar (1:25 környékén amikor emberünk a kocsiban “száguld”).
    Ha az akciók rendben lesznek, akkor nem lesz ez rossz, sőt!

  7. Tényleg, ez már a 4.
    El is felejtettem a 3. részt, annyira szar volt. De ez már csak Dízel miatt is jó lesz.
    Anno vmi olyat nyilatkozott, hogy azért nem vállalt el több részt, mert nem akarta hogy ezzel a sorozattal/karakterrel azonosítsák, beskatujázzák ilyen “kopaszmercis” csávónak, inkább játszik pár másik filmben, leteszi a névjegyét (xxx, man apart, ovizsaru vagy miafasz volt roflmao XD, riddick) és akkor esetleg később visszatér. Hát itt van újra, és mi örülhetünk :)

  8. Szerintem “badass” lesz, az egy az sokáig kedvenc volt, a diesel gyerek meg a micu eclipse miatt, kár hogy szétlötték az elsö 20percben :( kettö meg az evo miatt tetszett, a három meg a drift miatt :)
    szoval hátha ebben is lesz valami plusz, amiért szeretni fogom :)
    én várom nagyon

    u.i.: s csak annyit hogy “szar” beirni nincs értelme, legalább támaszd alá indokokkal…

  9. Nekem csak a harmadikkal volt bajom… De szerintem ki fogják köszörülni a csorbát…

  10. “Egyedül a vérciki CGI zavar (1:25 környékén amikor emberünk a kocsiban “száguld”).” A bluescreen nem egyenlő a CGI-vel!

  11. történet valszeg ujra 0 lesz, de legalább tele lesz jó nőkkel és autókkal. nem moiban de nézős:)

  12. Én nem vagyok az a fajta akik egy kocsit istenként tisztelnének , de az első rész nagyon tetszett ! A 2. & 3. szóra se méltó. Itt a régi szereplők jönnek elő , trailer alapján méltó folytatása az első résznek. Várom !

  13. “indítsd a flamet persze, csak ügyesen.”

    Azért írtam ezt, mert az 1. még elment, de azt is és a többit is csak a verdák adták el.
    És az a jelenet, amikor a kamiont támadják, szerintem elég gagyi volt, olyan Szállító 2. színvonal.

  14. Ez nagyon jó!!! Várom nagyon, biztos jobb lesz mint az 1 :D Mondjuk nekem a 2 is tetszett de a 3 már nem anyira, sok volt benne a japó :D Ja meg kiváncsi vagyok hogy a nagyokos magyar forgalmazó mien címet fog adni ennek. Leghalálosabb iramban? :D

  15. hát nemtom, nálam a tokyo drift simán nézhető kategória, ellenben a 2f2f a nulla felé tendál. singleton elég rozsdás rendező, ha eksönről van szó (lásd 4bros), lin viszont üdén adta elő a nagy semmit.

    tf&tf 10/6
    2f2f 10/3
    td 10/6

  16. Hát a Babylont jobban várom Dieseltől, ott olyan Riddick light styleba tolja, meg end of days light, nem pedig virágmintás selyemingben vigyorog a mexikói kokainekreskedőkkel kézenfogva…

  17. Erre bukik a nép. Semmirekellő gazdaggyerekek és csóró törtetők lopnak, törnek, és fel vannak háborodva ha rájuk lőnek. A leszbi kép is kellett a trailerbe.
    Trafó 2 kategória.
    Bocs a fanatikusoktól.

  18. nem hinném, hogy túl jó ötlet lehetetlen dolgokkal megtölteni az első trailert. (180 fokos kézifékes aztán az emberke állva(!!) még rá is löki azt a szart a horogra…wtf?) én sosem szerettem ezt a sorozatot, az Amerikai Pite autós verziójának tartom, eddig annyit ért el, hogy szülte a sok 17 éves kőarcot, akik azóta is itt száguldoznak a városban mások kárára. nyilván ez nem a film hibája, csak annyit akartam mondani, hogy ez a film a szememben pontosan beleillik az “agyatlan” koncepcióba.

  19. “A bluescreen nem egyenlő a CGI-vel!”

    Való igaz, de az a jelenet akkor is gagyi. Nagyon.

  20. Furamód az előzetes alapján most simán megnézném ezt a filmet, pedig az előző részeket nagyon nem csipáztam. De ez így valahogy elég meggyőzőleg hatott rám…

  21. Hát ez elég ütős mókának néz ki. Az első nekem anno bejött, aztán mostanában újranézve már nem annyira, a kettőt sose szerettem, a Tokyo Drift tetszett.

    Ez érettebnek tűnik náluk, csak aztán nehogy megint csalódjunk :(

  22. Na mi történt? Rájöttek, hogy az import autóknál még mindig jobbak az izomgépek? :D Már csak az új 9 másodperces miatt is megnézem… :)

  23. Most akkor valami MadMax világban vagyunk, hogy lopni kell a benzint mert az a kincs? (hogyan lehet olyan sok utánfutót vinnie a kamionnak? nem is tud kanyarodni rendesen)

  24. Ausztráliában – ahol a kontinens, az ország belsejében hosszú, kihalt, tök egyenes utak vannak – még hosszabbak is vannak.

  25. (a Tokyo Drift harom dolog miatt volt jo: japan, japan autok, japan csajok)

    nade temanal maradva: Han (Sung Kang) miert maradt ki a trailerbol? o.o Ennyire jelentektelen lesz a szerepe a filmben? kar lenne…

  26. [már fentebb van válasz a zene kérdésre, felesleges ismételgetni a már ismertetett infókat! – a szerk]

  27. vegre valami jo film :) orulok hogy ujra csinalnak par olyan filmet amit csak leul az ember es elvez, es nem gondolkodik hanem rohog izgul frocsog a kola meg a hamburger maradek

  28. Nekem is tetszett a Trailer.
    Azért, mert nem az előző 3 részből akartak 1 hónaljszagú 4.-et összehozni mint pl. a Múmia 3 esetében.
    Legalábbis a Trailer alapján ez jön le.
    Sztem jó kis eredeti ötlet volt amit bejátszottak és nem akadtak le a driftversenyeknél.

    Sztem egyértelmű hogy aki ezt az autós szériát a nagy életfilozófiát keresve nézte meg, annak baj van a fejével.
    Dögös csajok, pöpec kocsik, és némi akció. Ez a lényeg. Azért ne felejtsük el hogy a 2. részben a végjáték tök ötletes volt amikor a garázsból kiment v. 300 kocsi, vagy amikor a 3. részben Drifteltek a parkolóházakban az emberektől centikre elhúzva, majd a hegyoldalon lefelé is. Látványos volt és ennyi.

    Nekem az első tetszett a legkevésbé, mert olyan semmilyen volt. A 2. volt sztem a legjobb, mert angol nyelven volt néhány jó poén, ami szinkronban már nem úgy hangzott. Jó döntés volt a feka srác, mert feldobta a hangulatot. A 3. meg a Japán Drift kultúrát mutatta be, sztem jó kis betekintés volt abba a világba.

    Tény hogy van pár hülyegyerek aki fának megy kocsival, de ez a film nyom a legkevesebbet a latban. Aki hülye úgyis felcsavarodik egy fára.

  29. Hehe, az egyik Plázá-nk parkolóházában van egy két nyoma annak, mennyire nagyon tud a sok arc driftelni egy parkolóházban :P Szerintem vitathatatlan, mennyiben járult hozzá az itthoni illegális gyorsulás (hmmm…) “kultúra” (?) kialakulásához az első film. Sajnos elég nagy mértékben, van egy két bűnügyi statisztika ami ezt elég tisztán kimutatja.

    Ez a trailer nem rossz, jó újra a régi recept, a Han-os kérdésre pedig amit valaki fentebb tett fel, asszem időben ez a TD előtt játszódik.

  30. Pfuh nekem naggyon város a film. Csakhát attól félek, a tokyo drift előtt fog játszódni, mivel Han meg miegyéb. Viszont az se lenne jó hogy ha Han visszatér, és akkor mi? Feltámadt? Túlélt egy kevéske robbanást? Szóval ezért félek is egy kicsit a filmől, de remélem nem lesz úgy elk*rva mint a 2.

  31. Szerintem ezzel a gárdával teljesen jó lesz.Az 1, 2-őt nagyon szerettem,főleg a kocsik miatt.Azért a 3-at is meg lehetett nézni,de az nem volt az igazi:)De ezt már várom,mert már eleve birom Diesel filmjeit

  32. Az illegális gyorsulás meg a drift azért nem ugyanaz. A hazai parkolóházakban én is láttam pár “tehetség” alkotását a falakon, szívesen ottlettem volna hogy kiröhögjem őket. De azért az illegális gyorsulásoknak megvan a varázsa és nem értem kinek fáj az ha elhagyatott útszakaszra kijár néhány megszállott és nyomatnak egy negyedmérföldest(persze a városban való veszélyeztetést én is elítélem). :) Amikor 1 1.6 -os szakadt Suzuki otthagyja a csicska 206-osokat, az külön élmény. :) De szerencsére a hivatalos gyorsulási versenyek is reneszánszukat élik és azért nem utolsó amikor mercit meg alfát büntetnek egy-egy feltuningolt szakadt bmw-vel meg ladával, meg Suzukival. :)

  33. Han meghalt a Tokyo Drift-ben, de ez a resz “allitolag” a 2. es 3. resz kozotti idoszakban fog jatszodni…

  34. hát ez marhajó lesz!! végre a régi arcok!! akármilyen jó volt a 2 meg a 3 mindig is az egy volt a kedvencem. de most lehet hogy a négy lesz… remélem mia is benne lessz;)

  35. jessi sajnos már nem lessz benne… nyugodjon békében… én mindenkit szerettem az egyből. a háromból csak han-t, remélem ő benne lessz a 4-ben.
    kocsikról csak annyit hogy supra 4ever!!!!!

  36. Jordana Brewster azóta imádom amióta láttam a texasi láncfűrészt meg a halálos irambant!!! eva mendes is benne lehetne;) de úgyse lesz:(

  37. Én a halálos iramba 2őt meg a tokyo driftet nem tekintem az eredetni halálos iramba csoportjába…de ezt igen!…szal alig várom h ’09 summer legyen:)

  38. Hová lett Romen Pierce???
    Nem bánnám, ha az a negypofájú is benne lenne…
    Naon nagy arc volt a 2 ben…

  39. Most lehet csak deja vu érzésem van de ez a kamionos jelenet nagyon ismerős valahonnan. Első rész?

  40. De most legalább nem vágnak be egyből a kamion alá egy Civickel. Csak az a szar ezzel a trailerrel, hogy egy teljes jelenetet beletettek, kevesebb ismeretlen marad a filmből.
    Meg szerintem botrányosan szar az a zene, ami alatta megy, de ez csak magánvélemény.

  41. Az első szar volt, a második még szarabb, a harmadik még annál is szarabb. A kérdés csak az, hogy ez mennyire lesz szar.

    (Talán az első volt a leginkább nézhető, remélem ez is az lesz.)

  42. hát egy idzéet jut eszembe amit egy autos ujságban olvastam még a FF2 előtt: ,,a történethez lehet, hogy nem kell atomfizikusnak lenni, de hogy mi megint beszarunk az autoktol az tuti.”

  43. “De szerencsére a hivatalos gyorsulási versenyek is reneszánszukat élik és azért nem utolsó amikor mercit meg alfát büntetnek egy-egy feltuningolt szakadt bmw-vel meg ladával, meg Suzukival. :)”

    suzukival? már gokartot is tuningolnak?:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.