Watchmen rajongóknak

Egy őrült rajongó rávágta a trailerre a képregény részleteket, csak úgy összehasonlításnak.

human
írta
2008. 09. 03. 01:13
megjelenés
13
hozzászolás


13 hozzászólás a “Watchmen rajongóknak” bejegyzéshez

  1. Messze van még március, de egyáltalán bekerül a mozikba? Hogy áll a Fox csatározása a film jogaiért?

  2. Adott a kérdés, hogy érdemes-e elolvasni a képregényt a film előtt, amennyiben a film a 300-hoz hasonlóan kockáról kockára a képregényt adja vissza?
    És a filmélmény engem általában jobban vonz, mint a képregélmény. Valaki segítene?

  3. spirit: megírtam a egutóbbi fejleményt, most a trágyalás időpontját tűzik ki, a FOX eléggé köcsögösködik szóval jólenne egy FOX bojkott

  4. Heistmonkey, mivel a filmről nem tudunk nyilatkozni, ezért biztosat senki sem tud mondani, de ha jól tudom, ez a film nem lezs full ugyanaz, mint a képregény. Eleve hosszabb a Watchmen, mint a 300 (több mint duplája), tehát nem lehet mindent belezsúfolni a filmbe, de ki is hagytak belőle karaktereket, történetszálakat. A teljes élményért érdemes elolvasni a képregényt, de nekem pölö sosem okozott gondot élvezni egy filmet, miután olvastam, amiből készült, elvégre különböző dolgok miatt kell szeretni a két műfajt.

  5. azért kíváncsi , hogy USA-n (ahol olyan a képregény mint nálunk a magyar népmesék) kívül mekkora siker lesz pl :Magyarországon, mert ha valaki X-men típusú filmre számít nagyot fog csalódni.

  6. Smashing Pumpkins – The beginning is the end is the beginning

    Volt egy “The end is the beginning is the end” című szám ami a Batman & Robin betétdala volt, ez lényegében annak egy másik változata, B-oldalról vagy mittomén.

    Ami a képregényt illeti, eleve csak angolul érhető el, és – részben a rengeteg kiegészítő anyag, részben a puszta szövegmennyiség miatt – sokkal mélyebb, talán egy fokkal összetettebb is.

    A filmben az eddigiek alapján kicsit eltolnak hangsúlyokat, várhatóan lesz egy kiemelt főhős (Nite Owl), és persze mozgalmasabb, hatásosabb lesz az egész. Ha szeretnéd hogy “üssön”(C) a film :) akkor érdemesebb lehet utána elővenni a képregényt.

  7. Watchman képregényt a Mininova-ról szedtem le, torrent.
    Igaz angolul van, de 1 buborékban nincs sok mondat:-)

  8. zero, egy buborékban nincs sok mondat?
    Te valami mást olvastál. Moore képregények mind tele vannak szöveggel.

  9. De ha tudom, hogy mi fog történni, akkor nem üt be úgy a film, meg nem szoktam képregényeket olvasni úgy általában, szóval még gondolkozom. Hatalmas problémák ezek.

  10. Úgy értem, hogy “nem is nagyon szoktam képregényeket olvasni”. Rosszul jött ki a mondat, természetesen érdekelnek a képregények valamennyire.

  11. Október 10-én jelenik meg magyarul. Három kötetbe lesz összeszedve mind a tizenkét rész

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.