Brad Pitt a basterd

Itt egy kép az Inglourious Basterds forgatásáról, amin Brad Pitt full jelmezben látható. Meg valahol Tarantino is ott kolbászol ha már egyszer ő írta és rendezi.

50 hozzászólás a “Brad Pitt a basterd” bejegyzéshez

  1. Tök fura Brad Pitt egy Tarantino filmben…valahogy “túl nagy sztár”. Na nem mintha QT háza táján nem fordult volna már meg 1-2 nagy arc.

    Amúgy tetszik a kép, igaz a filmből még nem sokat sejtet.

  2. Nekem is fura páros Pitt meg Tarantino, de szerintem ütős kis film lesz ez. A kép klassz nagyon!

  3. Tarantino + Pitt + WW2? Zsiiir! Es ahogy olvasom a sztori is ígéretes: nem a lerágott csont klisés megközelítése a háború borzadalmainak, hanem egy nacivadász amcsi-kóser akciócsoport ténykedése a vonalak mögött.
    Várós!

  4. Imádom Tarantino munkáit, ezért nagyon várom már ezt a filmet, remélem visszatér a Ponyvaregény-Kutyaszorítóban vonalhoz és ismét maradandót alkot. Egy interjúban azt nyilatkozta, hogy élete legjobb script-jét sikerült megírnia, én azzal is bőven elégedett lennék ha a Pulp Fiction szintjét eltudná érni :D

  5. még csak nem is az első közös munkájuk. akinek nem áll össze a kép, az nézze meg, vagy nézze újra a Tiszta Románc (True Romance) című Tarantino filmet, és keresse a rasztahajú szmóker gyereket. :)

  6. hát ahhoz képest milyen nevek repkedtek, elég gyenge a felhozatal, csak egy b. pitt :-D de így is várós, persze tarantino végett! De azért fa..ább lett volna egy igazi sztár nyolcas basterds aka bastards:-D jött volna össze! hát ja tarantinónál a címek sincsenek biztonságban.

  7. 1. A Tiszta Románc Tony Scott film (ami a rendezést illeti)
    2. Gary Oldmannek (a strici) volt raszta haja.

    De valóban Pitt is szerepelt benne…

  8. egyébként ez a beállás elég Pittes, de egy Armani öltönyben stílusosabb lenne, vagy inkább ahhoz való. ennek ellenére a film baszottul várós, mert a Kill Bill után a Death Proof elég halovány és felejthető lett.

  9. “2. Gary Oldmannek (a strici) volt raszta haja.”

    rasztás volt Pitt is, egy macimézes pipából szívta a ganját. :P

  10. Nincs itt probléma.
    Én csak azt mondtam, hogy a Tiszta romác forgatásán nem is biztos, hogy találkozott Pitt és Tarantino. Mivel utóbbi nem rendezői státuszban volt, előbbi pedig össz-vissz vagy 10 percre tűnt fel. Meg Pitt akkor még nem számított olyan nagy sztárnak…inkább csak ismerős volt a nézőknek.

  11. Mellesleg hová tűnt Michael Madsen és Tim Roth?
    Eredetileg úgy volt, hogy egy Babe Butchinski (Madsen) nevű katonáról fog szólni. Most akkor megváltoztatták a forgatókönyvet, vagy csak nem rakták vissza őket az IMDb-re?
    Mondjuk, ha fejlemény van human biztos beszámol…

  12. kevéssé valószínű, hogy így volt. Pitt és Tarantino sem volt még befutott, de ez nem jelent semmit. Pittnek a háttérszerep ellenér elég sok jelenete volt, még a szicíliai gengsztereket is megkínálta a pipájából. :PPP
    Tarantino ugyan még csak forgatókönyvet írt, de miért ne lett volna jelen a forgatáson? pláne úgy, hogy nem sokkal később már ő maga is először rendezett… én a helyében ott pezsegtem volna, és ellestem volna amit lehet Scottól.

  13. már csak azért is, mert az egyik legtöbbet foglalkoztatott Tarantino színész szintén ebben a filmben jelent meg egy nagyjából 13 másodperces szereplésre, jelesül Samuel L. Jackson, akit éppen Gary Oldman (SPOILER) lő pofán egy előagytáras puskával… :)

  14. Ebben a témában tényleg utoljára szólok hozzá, mert egyrészt OFF, másrészt nem akarok én ezen “vitázni”.

    Tarantino ugyebár eladta a Tiszta románc (és a Született gyilkosok) forgatókönyvét, hogy legyen pénze leforgatni az 1992-es (tehát egy évvel hamarabb készült, mint a románc) Kutyaszorítóbant. Ez a filmje már akkor megjárt jópár filmfesztivált, és innen-onnan díjakat is hozott haza. Szóval azért már kezdtek felfigyelni tarantinora. És ugye ’94-ben jött a Ponyvaregény…

  15. en lezaraskent csak annyit, h a Tiszta Romanc es a Szuletett Gyilkosok csak halvanyan Tarantino film, mivel egyik rendezo se akart ujjitani, es elegge durvan atirtak a forgatokonyvet+a film seolyan lett, mint amit mondjuk tarantino ki tudott volna hozni

  16. madcows (off&kicsi-spoiler): ez talán igaz a NBK-ra, de a TR-ra egyáltalán. azok a párbeszédek (mint pl. Dennis Hopper vs. Christopher Walken, a szicíliaiak niggerek) eléggé Tarantinosak, az egész történet összességében Tarantino-s, a szereplők is, ráadásul a főhőst magáról mintázta Quentin, filmimádó (filmbuzi :P ) kisember, aki többre vágyik, mint ami megadtott neki…

  17. Hogy ehhez a filmhez kapcsolódó komment is legyen, összeszedtem az elmúlt 3 évben felmerült lehetséges színészeket.

    Ők egy időben biztosnak tűntek (persze nem így együtt, mert elég sokszor cserélődtek a színészek):

    Michael Madsen
    Tim Roth
    Adam Sandler
    Eddie Murphy
    Nastassja Kinski (helyette Diane Kruger)
    Simon Pegg (helyette Michael Fassbender)
    Leonardo DiCaprio (helyette Christoph Waltz)

    Aztán akiket még QT a filmben szeretett volna látni (egy része lehet, hogy csak pletyka volt):

    Sylvester Stallone, Paul Walker, Christopher Walken, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Johnny Depp, John Travolta, Harvey Keitel, Mickey Rourke.

    Hát mit mondjak…ütős kis csapat lett volna :)

  18. dimitrij
    epp hogy tevedsz, a TR-ben is mar tarantino ugralt az idosikokban, de Stone linearisra vagta a sztorit, raadasul a foszereplot igaz, h tarantino magarol mintazta, igy egy geek sracot kepzelt el, ki is akadt, amikor egy Slater-t valasztottak a szerepre, aki kicsit sem geek srac kinezetu

  19. Amúgy összességében a TR egy kurva jó film, rengetegszer láttam, és nálam szinte egyenrangú egy Tarantino filmmel.

    Míg a Született gyilkosok…hát igazából egyszer láttam, de szerintem annyi elég is volt. Vagy talán még egy esélyt kap.

  20. látom az ó de jó nem volt érthető, gondolom nem tűnt fel, hogy a basterdshez már nem is mrnek szólni emberek szinte, annyira másról megy a duma, ami így könnyen kikövetkeztethető, hogy offtopik.

  21. egyebkent dimitrij, gondolom webforditas, en is rogton repultem ra, hallam mi jon ki az alapjan :D

  22. Azt nem tudom honnan veszitek, hoyg egyátalán bemutatják ;)

    Mondjuk én nem hiszem, hogy fattyak lesz a címben.

    Zabiosztag

  23. “Azt nem tudom honnan veszitek, hoyg egyátalán bemutatják ;)”
    van nekem otthon egy eredeti 4 szoba dvd-m, egyaltalan nem popcorn film, elvont, egy eve vettem, es a dvd-re kiirtak, h a Ponyvaregeny alkotoitol, na most erre legalabb dvd szinten tuti lecsapnak, de szerintem mozis szinten is, mert jol fog esni a magyar “dizajnereknek” kitenni a plakatra, hogy a Ponyvaregeny es a Kill Bill alkotoitol, na meg Brad Pitt, Mike Myers, nana, hogy vmelyik forgalmazo lecsap ra

  24. madcows: a kacsintós smile lemaradt a végéről? nem vetted észre? kicsit komolyan vetted a kijelentésem, ami után láthatóan a bemutatóra készülő néven spekultáltam, szal duplán észrevehető, hogy nem komoly..

  25. Hát én a Spíler után már semmin nem lepődnek még, de ennek a fordítására én is kíváncsi leszek.
    A film pedig egyértelműen várós és ezt a Brad Pitt beállást elnézve szerencsére ez sem lesz az a véresen komoly Ryan közlegény 2 ;)

  26. nem kötekedésképp [innen törölt komment, mert legalább utánanéznél a film címének mielőtt kötözködsz – a szerk]

  27. ja, én attól félek, hogy télleg valami piszkos tizenkettő (the dirty dosen) utánérzés lesz a címe.

  28. bocs human, ezt beszoptam :D
    amugy igy megegyszer elolvasva kicsit lehet, h kioktatolag hatott, amit irtam, de hidd el, h nem volt, csak amolyan eszmefuttatas :P

  29. Annyi jót lehetett hallani a film forgatókönyvéről, hogy lassan meggyöződésemmé válik, a szerep, hasonlóan a Blöff-höz jutalomjáték lesz Brad számára. Nem tudom miért, de belém állt a viszketés, hogy az “anyutáját” megbosszuló koporsószeg-kemény lakókocsicigó ehhez képest urigyerek-szerep volt.

    Egyébként Pitt, akkor a legjobb, mikor felszabadultan kitombolhatja magát (hitetlenek és kishitüek nézzék meg az említett Blöfföt, 12 majmot, vagy a Harcosok klubját, mielőtt a Tróján keseregnének).

    Különben meg, aki Coenéknél simán lubickol az Tarantinónál(a kisebb, hasonlóan tehetséges őrültnél) ujj-gyakorlatot végez.

    Tarantinóval szemben meg nem is lehet kifogást emelni, az én szememben, amit eddig letett az asztalra azzal még egyszer sem hibázott(túl nagyot)!

  30. QT a pulp fiction óta nem dobott nagyott,jackie brown kill billek nem nagy durrok, második bill pl kifejezetten unalmas.
    grindhouse rodrigez része a jó

    remélem valamit már csinál

  31. Erről a képről és Brad beállásáról egy örökbecsű jut eszembe: “Héba-hóba mindenki homár…” :D

    Imádom Quentin filmjeit, nem magasztalom Őt az egekig, de az összes filmje nálam kötelező darab, éppen azért, amiért sokaknak nem tetszik: máson van a hangsúly. Én még nem csalódtam benne, mindig úgy ültem be rá, hogy valami mást vártam, mint amit egy átlagfilmtől várnék és eddig bejött. Bizonyos vagyok benne, hogy az Inglourious Basterds-től is megkapom ezt a különlegességet (Quentinséget). Uff.

  32. a Jackie Brown nagyon jo, de QT viszonylatban nalam mind a Pulp Fiction, mind a Reservoir Dogs veri :P

  33. amugy szerintem azota dobott nagyot, bar tudom, neked nem jottek be azok, de kb nalam QT olyan zseni, hogy egy ettermi menu felolvasasabol olyan dialogot kerekitene, mint annak a rendje :P
    persze a QT filmek azert retegfilmek leginkabb, mert ahogy dimitrij is leirta, teljesen masok, mint mas filmek, mas megkozelites, groteszk humor, stb…

  34. human: nehogy komolyan vedd már. ;)
    Én már ebből az egy képből látom, hogy valami nagyon, nagyon fasza van készülőben.
    Jackie Brown nekem is egyik kedvencem, de hogy utána nem dobott nagyot? Kill Bill Vol1-ben mikor megszólal a Nagy leszámolás zenéje (gyerekkori alapmű Lee Van Clef-fel) és alatta “rajzfilm” megy, na ez már művészet. Vagy a filmbeli “nagy leszámolás” Billel a Vol2-ben? Óriási filmnek tartom a Kill Billt, egyben és külön-kölön is.
    Sőt, a Halálbiztost is nagyon élveztem (jó, azért ez messze elmarad a KSZ, PR, JB, KB mögött).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.