Valami Amerika 2, egy trailer

Hé, némár, a Valami Amerika második részében tényleg elmennek amerikába, aztán hazajönnek, és egy cicit sem fogunk látni talán, de sugallni fogják. Éljenek a fogyasztható magyar filmek, és reménykedjünk? (Trailert vágni továbbra sem tudunk?)


via AE

53 hozzászólás a “Valami Amerika 2, egy trailer” bejegyzéshez

  1. Elég pocséknak tűnik, viszont a zene egész normális (majd herótjuk lesz a Danubius hallgatóinak, bizonyára). Tudtátok, hogy az első rész remake-jogait megvásárolta egy amerikai-magyar bácsi?

  2. Hmmm…
    …ha nem veszik (túl) komolyra a figurát, jó lesz ez
    …Győzőt nem nagyon komáltam, de a Beugróval belopta magát a szívembe, aztán Pindroch, Csuja, jó lesz ez
    …Ónodi, Lucia Brawley, Oroszlán, jó lesz ez
    …bár ez a Producerek-es “bukta kell” dolog gyanús, de azért jó lesz ez :D

  3. miafasz? trailer is van, itt tartunk? : D

    hát amit láttam…lehetne talán épp jó is, de miért kell mindent klisére venni? csak mert az biztos, és nem igényel erőlködést..? : P
    csuja meg szemet szúrt nagyon. (jó színész, de azért nem kéne már tovább hitegetni mindenkit, h egy magyar maffiózó úgy öltözik, mint egy zöldséges)

  4. LOL! Bruce Willis feje helyére berakták Szervét Tiborét. Érdekes kis film lessz, de szerintem majd csak a TV-ben nézem meg.

  5. Áúcs! na de jó tudni hogy mindig van hova süllyedni és igen VAN igény erre, eladható, máskülönben minek csomagolnák cukros mázba a … *ahem* kutyagumit kétszer is?

  6. What tha eff!?
    Nem jutok szóhoz.
    Ami meglepett:
    1. LESZ Valami Amerika 2? :D
    2. New Yorkban játszódik!?
    3. Hangosan röhögtem egy magyar film trailerében, a magyar film poénjain.
    Legyen akármilyen kakesz a végén, mindenképp megnézem, már csak a pofozkodás miatt is. Meg ez a Bala nagyon ütött. :D

  7. Nekem a Valami Amerika az egyik (egyetlen?) olyan hazai közönség film, amire szívesen emlékszem vissza. Szóval várom.

    Pár észrevétel. Gesztesi Károlyból nekem már sok. Ő nem kellett volna. Csuja rendben van, zöldséges maffiózó ellenérv elfogadva, de nem hiszem hogy ront a filmen.

  8. Ok, talán Kontroll még az, amire azt mondom, hogy oké, bár nálam az nincs annyira toppon, kivéve ha csak az első fél órát számítjuk.

    Betétdal. Elmegy, de az első közelébe sem ér.

  9. nekem nagyon bejött a trailer. ugyanilyen volt az első rész is, nekem úgy tűnik hozzák a színvonalat.
    én is úgy vagyok vele, hogy kellemesek az emlékeim a Valami Amerikáról. lifetes poén, valaki? :)
    a betétdal szerintem tuti fel fog értékelődni majd a sok danubiusos játszás után. mi is megszeretjük majd… :)

    kár, hogy nem vagyok magyarországon, erre most kíváncsi lennék.

    ui: bár macskafogó kettővel is így voltam, az pedig csalódás volt, nagy.

  10. “Áúcs! na de jó tudni hogy mindig van hova süllyedni és igen VAN igény erre, eladható, máskülönben minek csomagolnák cukros mázba a … *ahem* kutyagumit kétszer is?”

    ó, sznobizmus, holláré. (az emlmúlt évek egyik legsikeresebb, kritikailag is jól szereplő filmjét hirtelen divat lett utálni? jó tudni.

    (hint: igényszintet majd utólag tessék felmérni – ilyenkor persze csak azért kuncogok (hmm, lehet, hogy megnézem ezt is, bár pótolni kéne az első részt), hogy általában a magas sznob orr egyik oldalról hány a cukorba csomagolt sz*rra, a másik oldalra meg két kézzel zabálja azt, csak azt nem jelzi:)

  11. “New Yorkban játszódik!?”

    Ezt senki nem írta, csak ott is lesznek, aztán hazajönnek, ahoyg írtam, meg ahogy a trailerben látszik.

  12. Human, eddig erről nagyon hallgattál!
    Engem is váratlanul ért, de nagyon bizakodó vagyok!
    Jöhet!

  13. Azért őszintén remélem, hogy csak így a trailer alapján tűnik a sztori egy része Producerek utánérzésnek (ahogy azt már valaki megemlítette). Vagy reménykednek benne, hogy az eredeti film már elég régi, a musicalt meg Magyarországon aránylag kevesen látták? Ne legyen igazam…

    Amúgy winnie, szerintem nem divat fikázni az első filmet, de annak azért hagyjuk már meg az esélyt, hogy van olyan ember Magyarországon, akinek minden felhajtás ellenére sem tetszett igazán. Itt vagyok mindjárt én… Nem divatból, hanem személyes ízlésből. Nézhetetlen sem volt, de kedvenc sem lett.

  14. No longer available :(

    [ne írjatok már kamu dolgokat, ha jól látom hviatalosan a stúdió rakta fel, nem fogják törölni – a zerk]

  15. Az első rész jó volt, de itt a trailereken még mosolyogni se tudtam hiába kedvelem a színészek többségét, egyszerűen nem volt benne jó poén.

  16. Nálam tuti moziban nézős.Tetszett a trailer, remélem tartja az első színvonalát.Márcsak Oroszlán Szonja rúdtáncos részéért is mindenképp megnézem:)

  17. Jó, még mindig nem tudnak jó trialert csinálni… nagyon akadozott. Fura volt.
    De a film jó lesz, megnézem, és oké…moziban, ennyit megérdemelnek :)

  18. az első épp azért volt jó, mert volt egy normális forgatókönyv. pár csavar, és csak kevés klisé :D
    remélhetőleg most is tartják magukat ehhez. a trailer alapján mindkét véglet bejöhet.

    btw. nekem a magyar filmeknél mindig a hangmérnöki munka visszás. olyan visszhangos, kongó hangú az összes. csomószor hallani szuszogást pl. és ettől (is) olyan amatőrnek tűnik az egész. (mondjuk valahol hallottam hogy Mo-n nem is lehet hangmérnöknek tanulni, és bukott zenészből áll az összes. vagy nem?)

  19. Én is csatlakozom Goj-hoz és emellett elindítanám a “még több magyar filmet Csányi Sándor nélkül” kezdeményezést is.:)

  20. Nekem speciel sokkal szimpatikusabbnak és eredetibbnek tűnik, mint teszem azt a Kaméleon film, ami szintén jönni fog majd valamikor. Mert én azóta azon vagyok kiakadva, hogy a “Kapj el ha tudsz” filmet/könyvet lopja elég látványosan. Ebben spec több eredeti ötletet veszek észre :) Meglátjuk :)

  21. A trailer nem teccett, viszont az első nagyon jó volt, 1 tényleg jó magyar közönségfilm…
    Az első film zenéjéhez képest szerintem ez a zene nagyon gagyi lett, tipikus magyar filmzene.

  22. akkor én meg indítványozom a “még több magyar filmet Kern és Koltay nélkül” mozgalmat. Nekem tőlük van herótom.
    Amúgy tök rég a köztudatban van, hogy lesz 2 rész, legalábbis a tv-ben soxor volt róla szó, csak hát tv-t nem mindneki néz :) érthető mondjuk.

  23. N3O:
    nem azt lopja el a kaméleon, hóhóó, sokkal korábbról lop az!
    az eredeti történet orson welles és charles chaplin közös munkája, a “monsieur verdox” 1947-ből. na azt lopja el, de pofátlanul. mintha tök új sztori lenne, bosszantó.

  24. Az első részt nagyon szeretem, olvastam régebebn hogy készül a 2. rész is megörültem neki de megnéztem ezt a trailert és igazából azt kell mondanom hogy sjnos nem fogott meg, olyan semmilyen összevissza az egész. azért persze megnézem az első tükrében mindenképen kap esélyt.
    Ja, és Gesztesi nem zavar, első részben is max 1 percet szerepel :)

  25. sztem a film jo lesz, de a betétdal nem a legjobb..én pl nem is értem h mit mond a csaj…”valami amerika BRÉÉ????” vagy mit nyivákol a csaj..? vki megmondaná?

  26. A Valami Amerika azon keves magyar filmek koze tartozott, amit jo magyar filmnek tartottam az ujkorban (az elso hatarozottan a Kontroll, a masodik-harmadik az Uvegtigris, a negyedik a Valami Amerika, a Nyomozo-t meg nem lattam, lesz rola kritika?)

  27. Izadsagszag ezerrel. A zene nem tetszett. Valahogy annak ellenere olcsonak tunik, hogy kimentek (gondolom 2 napra) New Yorkba.

    De be kell vallanom, hogy az elso sikere elott is tanacstalanul alltam. Valoszinuleg akkoriban annyira szar volt a felhozatal, hogy ez siker lehetett.

  28. Én is várom, reménykedem. :)

    Egyébként míg az első résznek szvsz frankó zenéje volt (bonbon), addig ez a második valami okádék, én rendszeresen törlöm a játszási listából :D

  29. Az első részt mindenki dicsérte akkoriban…tényleg megpróbáltam megnézni, de max az első reklámblokkig jutottam…
    Részemről a második rész ezzel a trailerrel eléggé gyengének tűnik…de ráveszem magam, hogy megnézzem moziban (ott mégiscsak végigülöm, ha már fizettem érte), lehet hogy kellemesen csalódok.

  30. Betegesh:

    Igen? Huhúúú.. bicska nyitogató :P:P na majd meglesem.. kíváncsi leszek kiírják a film előtt, vagy valahol, hogy bocsesz, magunktól semmi újat nem tudunk kitalálni, based on “ezmegaz”

  31. Sztem ez is tipikus filmes húzás amit már annyiszor láttunk. Az első rész kliséivel megtüzdelt 2. amihez a biztonság kedvéért néhány húzónevet is még hozzácsapnak. Így került a képbe Csokibácsi, aki egyáltalán nem maffiás sztem. De tényleg, mit láttunk. Újra rendeznek. Újra ugyanazok a pofák akik az első részben is szerepeltek, ugyanaz a kék majom megint aki az első részben is benne volt. Lesz rendőrös poén és újra Happy end lesz majd a vége.

    Azért remélem az önismétlés mellett, jut majd tényleg egy kis újdonság is a filmbe és Herendi Gábor, ha mással már nem tud, legalább ezzel a 2. résszel villant majd egyett.

  32. Brekicc:

    Ez tenyleg elgondolkodtato: egyszer valaki csinal valamilyen sikerfilmet (vagy filmet, ami sikeres volt), aztan csinal ket nemjot es utana teljesen letori ez ot. Es akkor jon az otlet, hogy csinaljunk masodik reszt az elso sikerfilmnek, kvazi sebnyalogatas jelleggel.

    Varom a Kontroll 2: avagy a csuklyas bosszuja cimu filmet :)

    Es inditsuk el a “Szabogyozo, oroszlanszonja es pinrochcsabamentes filmeket!” mozgalmat is. Ha mar.

  33. sejk
    csakhogy Antal Nimrod mar kesz az Armored-el, annyi benne a huzonev, h kicsi az esely a bukasra :P

  34. Nimród nem hibázott sztem eddig nagyot. Róla a következő 1-2 filmjével dől el, hogy bevállik e mint rendező. Kontroll jó volt, Motel annyira nem, de ez az Armored ígéretesnek tűnik Matt Dillonnal és Jean Renoval.

    Sajnos Herendi az 1-etlen nagy dobásán kívűl aminek most folytatást csinált, nem remekelt a többi filmjével.

  35. Brekicc: bár a Magyar vándor fájdalmasan erőltetett volt, az utána készült Lora messze a legjobb filmje Herendinek; én azt remélem, a VA2-ben hasznosítja a tapasztalatokat, és nem az a nem-rossz-de-nem-is-szuper elsőfilm lesz, mint a VA volt.

  36. Nekem alapvetően nincs bajom vele, de a végén a táncjelenet borzasztóan Step Up 2-s azzal a vízzel.

  37. ESZMÉLETLEN JÓ EZ A FILM!!!! Nekem nagyon bejött, szakadtam a röhögéstől. Nagyot nem lepődünk meg rajta, azt kaptam amit vártam csak jobbat. Step up2t nem láttam, de jó volt a tánc meg minden.

  38. nekem nagyon tetszett.
    Az elsőt nem láttam, de vigyorogva jöttem ki a moziból, és amikor 2 hét mulva láttunk vigyorgó embereket kijönni ugyanonnan, megnéztük a moziműsort és hát igen…a Valami amerika 2t nézték.
    Nagyon szórakoztató volt, főleg az amajmos jelenet, amikor a csaj kirakta a majmot az erkélyre: “Téged keresnek” XD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.