Wolverine képáradat

Jöhet a trailer (leírtam már mikor, akár itt a címkére kattintva megtaláljátok, mint mindig), de addig is itt van 5 kép, enyhítendő a várakozást.

human
írta
2008. 12. 02. 08:15
megjelenés
45
hozzászolás


45 hozzászólás a “Wolverine képáradat” bejegyzéshez

  1. nha kíváncsian várom.
    szerintem jó képek :)
    nekem tetszett mind1ik x3, valszeg ez se lesz rosszabb

    barátnőm ráadásul meg hju zsákmán fan.

  2. remélem sabertoothot kicsit felturbózzák még, picit furcsa, hogy rozsi magasabb nála.
    Azon a partaszállós képen tényleg szivar van a szájában? wow.

  3. Jahtökéletesen rászabták szerintem is. Az egyetlen pici gond csak az, hogy Rozsi eléggé alacsony. PErsze hülyén nézne ki ha filmben is akkora lenne, mint a képregényben, de azért Kardfognál ne legyen magasabb, azért ez dúrva. Küklopsznál még elment, de itt…

  4. Jah tökéletesen rászabták szerintem is. Az egyetlen pici gond csak az, hogy Rozsi eléggé alacsony. PErsze hülyén nézne ki ha filmben is akkora lenne, mint a képregényben, de azért Kardfognál ne legyen magasabb, azért ez dúrva. Küklopsznál még elment, de itt…

  5. Trib egyre gondoltunk, Sabretoothot pofásíthatnák még, de biztos lesz jobb kép is róla. Bizony az egy szivar, tiszta Cod és nem wow, hanem waw. =)

  6. sabretooth-t kivéve bejön. nekem nem a problémám hogy alacsonyabb wolverinenél, de ennél sokkal brutálabbul nézhetne ki. ez pg13 lesz?

  7. Engem a 3, képnél rázott meg hogy hűű, ez még sajna messze van! Hugh Jackman más filmekben is kivan gyúrva, plusz még tutira erre a filmre is rágyúrt, szal saját lehet! Nem lehet mindent számítógéppel elintézni,mert odamarad a hatás(Christian Bale – Batman)

  8. remélem egy 10 perces D-day jelenet lesz, nem csak egy ilyen:ott is voltam és bevágnak 3 kockát.

  9. zsír, elég jónak igérkezik ezek alapján, jöhetne végre a trailer.

    Steve: tehát Bale izomzatát számítógéppel “csinálták oda”? :)

  10. Épp ellenkezőleg:D Bale izmai igaziak, ahogy Hugh Jackman-é is! Bocs ha hülyén írtam:-)

  11. Mert Bale-nek nagyon nehéz nem eltakarni az eredeti izmokat mondjuk egy fekete ninja jelmezzel? (mondjuk láttuk amikor fekvőtámaszt nyomott) De Jackman folyton trikózni fog meg félpucér, oda azért nyomatni kellett az izmot.

  12. jó kis szereplőgárdát hoztak össze. Liev Shreiber a Sikoly óta nagy kedvencem. És mégis kit izgat ha alacsonybb Rozsomáknál??? Jó kis film lesz ebből. Agyat kikapcs, meg egy kis effekt áradat. És én még bízom egy jó kis forgatókönyvben is :P

  13. a kép szerint kardfog alacsonyabb vagy 2 centivel mint rozsi, jaj istenem! ez legyen a legnagyobb probléma.

  14. lol, mert az mért lenne baj ha CGI lenne az izma? nem izmos férfi felsőtestekért járunk moziba

  15. Kardfognak kb 2-3 fejjel kéne magasabbnak lennie a képregény szerint, de mint már mondottam nem számít annyira, hogy legyen aez alapján a képregény mérvadó, de azért sokkal királyabb lenne, ha látszan mennyivel nagyobb darab fickó ez a Kardfog gyerek.

  16. jók ezek a képek Human! Logan vakációzik:D
    És kit érdekel, hogy 2 centivel nagyobb rozsomák? Hát pl engem meg egy csomó képregény rajongót! Mert azt elfogadom, hogy Rozsi nem 160 centis a filmben, de azért Robin ne legyen már fél fejjel nagyobb mint Batman!

  17. Várós a film nagyon :-)
    Főleg Deadpool-ra leszek kíváncsi, mert ha úgy hagyják ahogy egy régebbi képen volt, akkor nem sok értelme lesz :-S

  18. jesszus, mer akkor mivan, ha magasabb??

    Azért számít, mert alacsonyabb rozsomák erősebb, vagy mi??

    Vagy játssza rozsmákot Danny DeVito???

    Jééézusom. Szerintem Jackman remek Rozsi lesz. Nagyon jól hozta azt a karcos modorát.
    Egyet remélek: nem romantikázzák el szerencsétlent mint néhol az X-men filmekben. (Valahogy szerintem ott, olyankor, jackman mintha nem tudta volna jól hozni az összetört karaktert… Vagyis az ilyen hangualtváltásokat… Áhh mindegy :P)

  19. Dan: Rozsi legyen ember méret, de Creed legyen 2 méteres és ne ilyen pehelyszőrű!
    Romantika szerintem kimarad a részből, de lehet beleraknak egy japános romantikát, hiszen Rozsomáknak volt néhány igen jó története amiben megismerte a tökéletes japán nőt, de creed meggyilkolta. Azt szívesen látnám, hiszen attól is lett olyan összetört.

  20. Trib-bel értek egyet. Nem azon szőrözünk hogy 2 centi ide oda, hanem az alapokon, hogy a méretarányok legyenek meg közöttük. Ilyen egyszerű. Ezt sokan leszarják. Én nem mert képregényrajongó vagyok! Ennyi.

  21. királyul fest, várom.
    1etlen dolog, h remélem az ugrándozások meg ilyen félrepkedések nem úgy festenek majd mint az x-men filmekben, ahol szinte ordított néhány jelenetnél, h kötélen húzzák a szereplőt. azt kicsit (elég) szar nézni, mert várja az ember a vetődést, közben az egész mozgás súlytalan.
    szóval ide rííl bunyó, ríl ugrás meg ríl vetődések kellenek.. plíz! : D

  22. Tényleg nem a magasság a lényeg, hanem a testalkat közti eltérés. A képregényekben a Kardfog egy brutális kétajtós szekrény vadállati indulatokkal és modorral.
    Jó, Rozsomák is tud durvulni, sőt, nagyon tud durvulni, de a Kardfog az tényleg egy vadállat.
    A képeken látható fickó csöppet sem hasonlít a figurára.

  23. Horny Reaper nem kell félned Deadpool arca CGI munka, a stúdió nagykutyája mondta egy interjúban. Dúrvább lesz, mint Két-arc. Állítólag.

  24. Ami nekem lenyeges Sabretoothnal az a vadallati viselkedes nem pedig a magassag. Az pedig szerintem meglesz a filmben. Nem konnyu Jackman melle talalni egy nagyon magas de jo szineszt,aki kepes komoly alakitasra is. Mellesleg Liev Schreiber sem kicsi mert 191cm. Ha meg ra is segitenek valamivel, akkor meglehet koztuk a kulonbseg, amit olyan sokan hianyolnak.Tyler Mane nem volt rossz valasztas az elso reszben, de szerintem erre a szerepre mar alkalmatlan lett volna.

  25. Nekem Tyler Mane volt a legnagyobb csalódás az első filmben. Semmi nem jött vissza Sabertoothból, csak egy hűséges-buta-kiskutya aki Magneto gazdinak mindent megtett és nagy barna szemekkel értetlenül nézelődött.
    Liev ezzel szemben jobban néz ki.

  26. Köszi a képeket! Nagyon várom már. Az X-ment is csak a Wolverine no meg Jackman miatt bírtam megnézni.. :)

  27. hmmm jónak ígérkezik. igen sajnos valahol meg kell kötni a kompromisszumot a színészi teljesítmény, a normál emberi anatómia határai, és a képregény hűség között, különben olyan polygon háborút kapunk mint a HULK-ban. Jackman feje passzol a szerephez a testét is kellően kipüffesztette és bár meg így is messze van meg a képregény karaktertől az alakítása szvsz jó volt eddig. Shreiber érdekesebb választás… hááát majd meglátjuk. fogcsikorgatva bár de majd jól megpróbálok elvonatkoztatni a comictól és a filmre koncentrálni.

  28. Az alapjan amit lehetett latni a film elozetesebol(mozis), nem lesz gond elvonatkoztatni a kepregenytol es csak a filmre koncentralni. Nagyon jonak igerkezik, tele komoly akciojelenetekkel es Schreiber is eleg Sabretooth-os lesz.

  29. Csak adja az ég, hogy ne pg-13-as legyen, mert akkor az a szivaros partraszállás eléggé ciki lesz. Már látom is a vértelen akciójeleneteket…

  30. Hát nektek vagy marha sok időtök van, vagy nem találtok semmi értelmes kritizálni valót. Mi ez már hogy eredeti e az izom, meg hogy ne elég magas? lol
    Kész, a filmre legyetek kiváncsiak. Ha olyan lesz mint az x-manek, akkor zsír lesz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.