48 hozzászólás a “Már megint Fast and Furious trailer” bejegyzéshez

  1. Jó lesz,csak egyre nehezebben emésztem meg, hogy 10 méteres esések után nem törik senkinek sem a gerince ha egy kocsin landol :P :) De ennél nagyobb gondom ne legyen :)

  2. ezt a trailert mindenképp elrontja a beválasztása, elég megnézni a teaser mennyire ütős volt rendes muzsikával, ez meg olyan lassan krúzolós cucc, nem illik az akcióhoz

  3. jessz…bár azért Rom is szerepelhetne bennne :D ha csak pár percre is, hogy tudjuk hogy él :D

    atomvárós :D

  4. amugy nem tudom mennyire vettétek észre de ez soulja boy, mármint a zene. asszem volt is rola egy elég jo post a yummie n.

  5. Kell ez, nagyon kell.
    Imádatam az elsőt, szerettem a másodikat, a harmadik mondjuk szar volt, de most újra a régi gárda. Awesome!!

  6. Az utolsó jelenet ESZMÉLETLEN GÁZ ahogy jön a kis számítógépes pót, meg még át is mennek alatta, nyalóka nem kell a szánkba?

  7. És kiszámolta, és megcsinálta, és pont akkor indult el, és átfértek a kamionpót alatt :D Átfértek csisszre bassszki :D

  8. azért a kocsi hátsó fele kapott belőle :) de most komolyan, ha ez zavar, sztem ne nézzetek ilyen filmeket :) tuti, hogy más sci-fi is lesz benne, de kit izgat?

  9. Jó ez! Mondjuk attól még, hogy nem mutatják nem jelenti azt, de nem sok versenyzős jelenetet mutattak :<

  10. A filmről nem mondok semmit mert egyet se láttam.
    De ez a zene szar.
    Nem csak aláfestésnek.
    Önmagában is.

  11. “auto filmben hiphop kell”

    Nokérem, jól nézünk ki…ez a zene így szerintem is szar, ez az én véleményem, de nehogymár itten kategorikusan kijelentgessük, hogy egy pörgős autós mozihoz csak a hiphop illik…

  12. Na ez azért most rendesen mellbevágott basszus! Lehet hogy még a végén megnézem moziban és piszkosul élvezni fogom? Hajjaj…Úgy legyen! :)) Zúúúz!!

  13. SquareWire: Igazad van. egy pörgős autó mozihoz nem csak hip-hop illik!

    DE nekem a Street Race-hez, meg az “amerikais tuningoltverdás összegyűlök az utcán”-hoz egyértelműen a hip-hop passzol és nem a keméyn rock vagy vm más.

  14. ez asszem a Crank That remixe, es kozben Travis Barker dobol, a youtube-n fent is van a felvetel, eleg csak beirni, h cranck that, es az elso talalat, ez jobb, mint az eredeti verzio

  15. ez bizony faxának tűnik…Diesel kemény mint a kő,akció,ütős zene,mi kell még?
    monnyuk nekem eddig minden rész tetszett…
    amúgy meg jó ez a hiphap alá,mer’a faxom má’kivan,h minden akciófilm trailer alatt metál szól…

  16. amugy kedvet kaptam a filmhez, mivel jo a trailer (meg annyit, hogy szerintem prodigy kellett volna ala, pl spitfire v baby’s got a temper) csak akkor be kellene potolnom az elso harmat, ahoz meg nincs tul nagy kedvem

  17. Hú de finoman néz ki, látom Walker bácsi visszaállt fakabátkodni, biztos kell neki egy új vízpumpa és meg akarja keresni becsületesen az árát. :D

  18. A 3. résznél már csak jobb lehet. Annak a nézése közben néhol már szánalmat éreztem, de örülök, hogy a 4. részre összeállt a régi páros.

  19. laca
    most komolyan, mi ez? attol, hogy majd esetleg nekem netan nem fog tetszeni, rogton hulye vagyok? egy ilyet elneznek meg mondjuk vmi komolyabb elgondolkodtato filmnel, de eleg hulyen hangzik egy ilyen hsz egy ilyen film elozetese alatt, ezt most nem kotekedesbol irtam, ne erts felre

    sepsta
    jo, de nekem maniam, hogy elotte lassam az elozoeket :)

  20. “DE nekem a Street Race-hez, meg az “amerikais tuningoltverdás összegyűlök az utcán”-hoz egyértelműen a hip-hop passzol és nem a keméyn rock vagy vm más.”

    igy van, enis erre akartam celozni, meg ha nem is teljesen sikerult :)

  21. Álltalában a buta és egyszerű filmeket nem szeretem de a jóhangulatú pop-corn moviek miatt néha kivételt teszek. Ilyen a Fast & Furius sorozat is. A zenék jók a látvány és a lányok adják magukat! (A sorrend mindenkinek kötetlen! ;) ).
    Itt a fizikát le sem kell sz*rni. Nem veszik komolyan és nem is ez a lényeg!
    A zenéről annyit hogy nekem mindegyik részben adta. A traileres zene is jó. A filmben úgyis fel lesz osztva a rap a hip hop a rock és egyébb műfajok egyenes arányosságban úgy ahogy eddig is!
    Szerintem egy ilyen filmhez egy hip-hop zene éppen annyira adja mint egy egy jó nu vagy trash metál zene!

  22. Személy szerint is örülök, hogy összeszedték a bandát és megpróbálnak még valami jót kihozni a dologból.
    A valóságtartalmat meg ilyen filmnél szerintem nem kell erőltetni :)
    Nekem csak Paul nem illik valahogy az egészbe. Ez a szőke-kékszemű a nagy kemény tekintetével max egy kisnyulat tud elijeszteni. Szóval nekem nagyon műmájer.
    Vinben jobban benne van az a “keménység”, amit Paul csak erőltet.

  23. “Egyébként a Tokyo drift jobb volt mint a 2.”
    Erre csak azt tudom mondani, hogy nekem a második még az elsőnél is jobban tetszett. Jobb kocsik, jobb nők, jobb zene, jobb helyszín.

    Ez meg már nagyon várós.

  24. Robi: igy van, az elso minden szempontbol jobb volt mint a masodik

    viszont nekem a tokyo jobb volt mint az elso :D jobb kocsik, jobb nok, jobb zene, jobb helyszin :D

    a tortenet most mellekes :D

  25. Én is várom a filmet, mondjuk a trailer végét nem értettem.
    -Ott ül egy autómata váltós kocsiban
    -Aminek 3 pedálja van
    -Füstölteti a kereket
    -Induláshoz pedig felengedi a kuplungot :D

  26. berghold -> ez több mint jogos :)

    még annyit, hogy nekem a realitás sokkal jobban adná mint egy (akár jól megcsinált) számítógépes animáció. valahogy nagyobb súlya van számomra, komolyabbnak hat. lehet, hogy sokaknak tetszik, de szerintem 10ből legalább 5 embert zavar a túlzott irrealitás vagy, vagy az előzőekben látott 100-nál tegyük rükvercbe a gépet. (a kevesebb néha több…) vagy nem?

  27. van rengeteg realitáson alapuló film is, és van olyan is, ami elrugaszkodik tőle, az egyik fél az egyiket nem szereti túlzottan, a másik fél meg a másikat
    ez van

  28. Mammut -> ez tény. én is szeretem mind a két műfajt, az előző komment a trailer legvégére vonatkozik csak. Nekem ez nem fér össze, hogy egyébként tök atomul vannak megcsinálva a jelenetek, igazi törések meg kaszkadőrmunka stb és a végére betolnak egy ilyet. Szerintem egyáltalán nem kívánja meg, és már kicsit zavar, hogy az összes ilyen jellegű akciófilmbe be kell rakni valami gagyit. Nem hiszem el, hogy nincs valaki ott a stábban aki azt mondja, hogy gyerekek ez vicc :)
    De most már tényleg kíváncsi lettem, hogy a többiek mit gondolnak róla. Van akinek tetszik a lángoló poligon tartálykocsis jelenet?

    Egy szó mint száz nélküle 1000x jobban tetszett volna, de így sajnos nagyon szájelhúzós az a rész.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.