Transformers 2-teaser, megjött az első!

Kijött a Super Bowl alatt levetítésre kerülő TV-spotok nagyja, mindjárt kiszórom egybe, de azok többnyir eolyan filmek, amikből már láttunk mozgó anyagot. Ellenben a Transformers 2 nem ilyen, szóval először mozgásban, GO!


Az milyen, hogy Bay basztatja a Terminátor előzetesét, hogy mennyire hasonlító nagy robotok vannak benne meg mittomén, erre a teaserben majdnem úgy zajonganak ők is (az a torzított rádiós szerű), mint az első Terminátor teaser tette?

85 hozzászólás a “Transformers 2-teaser, megjött az első!” bejegyzéshez

  1. az tenyleg nagyon brutal, eloszor azthittem skorponok, de lehet hogy ez a tobb robotbol osszeallt valami :]
    viszont az a vizbol kimaszo cucc eleg ratyi

  2. Csak nézem újra és újra és újra és nem tudok betelni vele!!!

    Ha az utolsó mp-ekben végigromboló egykerekű robot csak Devastator egyetlen része (márpedig az, az exkavátor), elképzelhetjük mekkora lesz maga Devastator!!!! Úúristen!!!

    Visszatér Barricade is, az az Audi R8-as eszméletlen jó, és úgy tűnik Arcee üldözi, egy-egy pillanatra felvillan a háttérben a három része.

    Ravage is marha jó lett sztem.. basszus még a robotok többségét nem is láttuk. Ez óriási film lesz!

  3. Megmondaná valaki hogy az első részből a rendőrautos robot hovalett? a filmben nemláttam hogy elmenekült v meghalt volna, egyszerűen eltünt. a másik meg hogy barricade nem meghót? mostakko hogyisvanez ?:D

  4. Aztarohadt! Mekkora Godzilla robot ez már???! Mikor lesz már? Mikor lesz már? Mikor lesz már????

  5. moziban kötelező, és ahogy pár snitt alatt levehető sztem “komolyabb” cuccra csinálják mint az előzőt, sztem nem lesz annyi poén :-) mit fűzzek még hozzá, perfekt!! A nagy dög robot a végén odabasz szétkap mindent az Optimus fülbevalójával. És ez csak pár snitt és mekkora zúzás, az egész film milyen lesz?! :-)

  6. Bucsek: a rendőrautó volt Barricade, aki most úgy tűnik egy Audi R8 alakban tér vissza. Legalábbis külföldi fórumokon ez a többségi vélemény, hogy ez az Audi a mostani teaserben Barricade. A háttérben pedig Arcee üldözi.

  7. Bucsek, az elozo reszben bumblebee tonkreverte. aztan erdekes modon visszatert mikor mentek a varosba, vagyis feltunt az autopalyan de a vegso csataban mar nem vett reszt :]

  8. jajj. köszi :D hirtelen a barriceadrol azt hittem az, akit a hidnál nyirt ki optimus, ijen földtúró volt vagymi, az a sárga :D

    asszem megkéne nézni ujra a filmet.

  9. ha jol vettem eszre, mar megint jonnek a kozelrol mutatott akciok, szoval asszem ez is kihagyos, Bay meg amekkora egomaci, nem csodalkozom, hogy basztatja a T4-et, vegul is vetelytars, es idaig a T4 all jobban :)

  10. persze madcows, azért T2 2009 legjobban várt filmje a szavazásokon, egyetlen vetélytárs HP ők váltogatják 1-2 helyen egymást. Ez a pár snitt durván odaver T4 előzetesének, ahol majdnem hogy csak Bale-t csodálhattuk meg különféle pózokban. És sztem sztorira is rendben lesz a T2, vagyis az első részt biztos felül fogja múlni :-P nem nehéz!

  11. OMG! Hát ez nagyon ott lesz. Sajnálom, hogy az elsőt nem moziban láttam, de erre mindenképp elmegyek!

  12. Gyerekkori kedvencem! Örülök, hogy megfilmesítették, és annak is, hogy nem álltak meg egy résznél. Az egész jó, talán kicsit több érzelem és párbeszéd kellene – ugyebár Michael Bay filmjei nem emiatt ismertek. Egyedül őt cserélném le a stáblistáról.

  13. Hajaj, látványban úgy látom odapakoltak rendesen pedig már az első rész se volt gyenge. Jó lesz ez. :)

  14. Hát ettől lerepült a gatyám és b*sz*rtam..:)

    De most komolyan Optimust, hogy szétcsapják már wáá..

    Nem tudjátok Űrmozdony benne lesz?:)

  15. sandor8206
    Hat nem tudom h vagja haza, mert a T4 trailerbol az tunik ki, hogy egy epic film lesz, nem csak fussunk-akcio, es h miert varnak jobban a T4-et, mint a Tf2-t?! Hat mert nefeledd, hogy a filmtortenelem ket meghatarozo filmje volt a T-T2, bejaratottabb cucc, vagyis tobb idosebb emberre szamithat, akik ugye a neten nem forgolodnak…

  16. megint nem volt pénz már új hajók bevetésére?:)) ismét a pearl harbor-os képeket veti be?!

  17. Miért élveztek el minden akciófilm előzetestől? Aztán csodálkoztok ha csalódtok a filmben.

  18. Ez emberek kib.szott jóó.
    ÉN már meghaltam nem bírok várni.
    De az tuti h a hp is verni fogja rövid időn belül.Egyeduralkodó lesz t2 az tuti.D
    LE a kalappal BAy előtt a legjobb filmjei a transformersek de az unborn se rossz:Dxd

  19. Transformers 2, Terminator 4, HP6, Angels and daemons, Wolverine, Che, stb. remélem nem lesz soha vége 2009-nek, illetve remélem majd csak 2010 ben kapcsolják be az LHC-t, bosszantó lenne úgy belepottyanni egy fekete lyukba, hogy nem láttam ezeket a filmeket.

  20. ajaj, ez valami orbitálisan nagyot fog szólni. simán feljön a titanic mögé másodiknak bevételben, minyá meg is fogadom valahol, bár lehet, hogy 0.9-es odds-szal adják.
    ez mekkora filmélmény lesz, atyaég!
    (és ez hiányzik majd a t4-ből sajna)

  21. Megakemény.Remélem javitják az elsö bugyuta hibáit és tökéletes eksön muvi lesz.NEm ugy tunt mitha megatron visszagyünne.

  22. reméljük nem lesz ugyanaz, mint az első (bár a jelek nem erre utalnak.. de ez már kevésbé súlytalannak tűnik legalább..)

  23. igen, azért ezt is sokan lefogják hurrogni mint az első részt, hogy ez mekkora fos meg ilyenek, amit én imádok.
    most viszont a gatyámba élveztem, sőt behugyoztam, de lehet be is szartam, ha már itt lenne már az is késő lenne…

  24. A törlésekről: Sorry, de baromira elegem van a tipikus flameből ami az összes nagyfilmet leszólja mert x-y és “csak a látvány mit élveztek, attól még nem film”, és láthatóan csak vitázni akar sznobon. Ha nem ez a cél, akkor nem úgy kéne fogalmazni.

  25. Brutális lesz! Am lehet hogy direkt “zajosította be a hangot olyan Terminatorosra, válaszul azért mert ott lövöldöztek a nagy termik.

  26. Micahiro xD

    Egyébként egyetértek. (Mmint nem Weyuzggal). A film meg überbrutál lesz, és aki azt várja egy Transformers movie-tól, hogy elgondolkozhasson utána a filozófiai értelmén, az szerintem filmet tévesztett. Itt a látvány és az akció kell hogy jöjjön ahgy a csüvün (vagy a vásznon) kifér, aki meg gondolkozni akar egy csöndes filmen, üljön másik terembe. Awesome lesz ez a film, nemtom miért osztják sokan Bay-t, sztem kategóriájában jó filmeket rendez.

  27. Lehet ez még nem a finomitott verzió, de ebben a trailerben sok trükk nagyon gagyin van megcsinálva. főleg a végén a gigarobot tombolása nagyon valószerűtlenül hat még…

  28. ez de nagyon ottvaaan azta k… eszméletlen lesz, várós és tuti moiban nézős :D ilyen idén nekem még a startrek és a watchmen:D szerencsére az utóbbira már nem kell sokat várni :D

  29. persze madcows, T3 is csak úgy kaszált a régi rajongókkal! Ahogy már említették, én simán fogadnék rá, hogy megvan a Transformers2-vel az új USA hétvégi bevétel rekord döntő.

  30. Basszus, megvettek kilóra. Eddig is vártam , de mostmár tuti, hogy a premieren fogom csorgatni a nyálam 3 hekto canada dry al és egy zsák nachossal megfűszerezve. Anyám!!!!

  31. Jó, jó madcows, de a Transformers rajongók millió is két éve már a folytatásra várnak:))

  32. @49 – már bocs de az a nyáladzás ami itt megy, elveszi az ember kedvét az élettől :D – pl engem egyáltalán nem hozott lázba ez a teaser. Persze meg fogom nézni a filmet, az első rész is tetszett, de azért őrizzük meg a nyugalmunkat :)

  33. Azért a felsorolt csúcsfilmek közül ne felejtsétek el az Avatar-t se! Remélem James Cameron hatalmas hírverés nélkül szépen lever mindenkit a sikerlistáról. Az öreg nem nagyon tud hibázni. Azért a T2-re is kíváncsi leszek.

  34. jo lesz ez a TF nyárra tényleg :D az Avatar… na arra kíváncsi leszek én is… T4 meg, jövőben játszódik stb. stb… és? jólesz persze, biztos. az meg a másik hogy most előzetesek alapján nehogymár meglehessen mondani hogy melyik film fog mennyire ütni :D

  35. Na most összeszartam magam,

    ilyet még az életbe nem láttam,
    és ez csak pár másodperc volt.

    És az a hang közbe !!!

    Már most megvan a nyár egyeduralkodója.

  36. Ez csak egy félperces rész volt a filmből….és akkor a fennmaradó két órát mégnem is láttuk vazze!:-)))
    Nnna egy ilyen filmet érdemes megetetni a házimozirendszeremmel!

  37. Amúgy az a nagy dög robot nem hiszem, hogy Devastator egyik része, mert hát külön a robotok akkorák, mint az átlag, vagy nagyobb robik, mint pl. Optimus (Jazz ugye elég kicsi volt)- és csak mikor összeállnak akkor bazi nagyok, mint az a nagy dög a végén. Szal sztem az maga Devastator vagy valami hasonló-több robiból összeállt óriás.

  38. Ez a kép tényleg nem az igazi. Remélem a filmben agresszívabb kinézetet tudnak majd összehozni.

  39. Lol ez a kép képregényből van.
    Ki mondta hogy így fog kinézni a filmben? Csak a méretek szemléltetésére linkeltem be.

  40. spedway
    jah, tom, hogy néz ki Devastator, de azért kössz a linket, jó kis kép (Generation-ból van?)
    De nekem akkor is ha az nagy dög, tényleg csak egy alkotóelem akkor túlságosan nagy lesz az óriásrobot. Azért nem vagyok benne biztos, de majd meglátjuk. Amúgy lehet hülye vagyok, de a premier idén lesz, vagy mikor is pontosan?

  41. aztakurvaélet.
    nagyon várós…..
    mehetek fel pestre ha nem ratyi szinkronban akarom nézni….

  42. Szerintem Optimus megmurdál ebben a részben és a köviben jön majd Rodimus! :D:D Nah az tényleg űber f@sz@ állat lenne!! XD XD
    Amúgy várós T4 és Transformers 2 is!!

  43. Ez a teaser annyira felcsigázott mint anno az első részé!Remélem hamarosan jön a teljes trailer is,na meg a film!

  44. Teljes trailert a Péntek 13 film elé rakják be a mozikban majd, utána egy héttel később lesz kinn hivatalosan a neten. Persze már biztos aznap kikerül vmi kamerás ügyeskedés.:)

  45. Na ez jó lesz , úgy várom!Az első része is meg van nekem!
    Michael Bay kitett magáért!Tudjátok hog 2009.06.24-én fog megjelenni?Az csak 3 hónap!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.