Mozgásban a Hunter Prey

Megjött az első teaser videó a filmhez. Az eddig kirakott képeken coolabb volt, de azért ezen videó alapján egy Pitch Black féle meglepetés simán lehet belőle. A jó helszín és cool páncélok adottak hozzá.

human
írta
2009. 04. 07. 00:14
megjelenés
35
hozzászolás


35 hozzászólás a “Mozgásban a Hunter Prey” bejegyzéshez

  1. nem tűnik rossznak..gondolom gyakás ezerrel..legalábbis én vmi ilyesmire számítok.

  2. így elsőre ezek jutottak eszembe: tatooine,boba fett,buckalakók… érdekesnek tűnik amúgy..csak legközelebb egy picit pörgőssebb videot dobhatnának össze:D

  3. hmm..

    Érdekesnek ígérkezik.
    Tényleg van benne némi SW feeling, bár nekem így első nézésre inkább egy “Kedves ellenségem” hatás kapott el.
    Tudjátok, mikor Dennis Quaid egy bolygón ragad egy idegennel. Bár mondjuk ott összemelegedés volt, itt pedig első nézésnél nem kell ilyenre számítani.
    Mindegy.
    Nézős lesz részemről.
    Bár még néhány film eszembe jutott így a TR alatt.
    Ragadozó (egy-egy ellen), Puszta acél (sivatagos harci jelenet), Pitch Black nálam is felbukkant, és a Rocketeer is megfordult a fejemben a sisak miatt. :-)

    No, várjuk.

  4. Hat ez nagyon komoly. En vlmiert nagyon-nagyon varom ezt a filmet, mar 2hete osszegyujtottem minden kepet a filmbol ami lehetseges volt a google-el. :)

  5. Ez mekkora gagyi! xd Kietlen 0 terep, SW koppints cuccok, zöld gumimaszkos buckalakók. Meg ez a zöld retro, Mission Impossible irkálások a Trailer-ben. Igazi egyedi stuff. Tuti bukta only DVD.

  6. Eredetibb anyagra számítottam én is, ez így túl Star Wars, attól meg már kipattogok…

  7. nekem bejövős. boba fett-et szeressük, a buckalakókat meg nem, itt meg 3 bobafett gyakja a buckalakókat a tatooin-on. sztem jó lesz(vagy nem:)

  8. Hát most vagy nem én vagyok a megcélzott réteg, vagy csak simán NFR-rel értek egyet. Lehet persze, hogy még semmi trükköt nem forgattak, de egyelőre csak annyit látok, hogy a power rangers fősereplőit kicsit SW-osan kopottra dizájnolt rucikban ledobták a sivatagba. Amennyi itt szerepelt, annyinál már a hazai SW-fanvideók is többet tudnak.

  9. eheheh tényleg, power rangers… az volt ilyen gagyi kb.
    akkor inkább filmesítenék meg a republic commando-t:)

  10. nem értem minek már előre így leírni, szerintem simán jó ami videóban van, persze 1000 filmet lehetne hozni mire is hasonlít, de ennyi erővel minden film csak egy sz@ros nyúlás valami régebbi nagyobb filmtől…

  11. ez nagyon gagyi, ami eszembe jutott, bobba fett, tatooin, buckalakók és a 300 a pajzsok miatt ahogy tartják rajta a fegyvert, márcsak kiabálnia kellett volna hogy this is sparta!!

  12. Ez nem egy független film? Ahol kicsi a költségvetés, a jelmezeket gondolom úgy kukázták össze, stb… Majd kiderül milyen lesz.

  13. Ezek szerint csak én várom pont ezt a filmtől? Meg talán egy kis morált. De az se baj ha nincs.

  14. Hát ez nekem eddig kurvára tetszik. Ha már témánál vagyunk, nemtom mért nem jutott senkinek eszébe a gyűrűk ura, ott vannak ilyen zöldfejű lények és orknak hívják őket. :)

  15. Egy igazi SW fannak erről nem jutnak eszébe a rohamosztagosok, Boba bácsi armorja meg azért egy picit másabb. Nekemis enyhe WH40K érzésem támadt, de azért eléggé meg lett az tervezve. Pusik sem ronggyal körbetekert M4-esek. Van egy olyan érzésem hogy ez egy CGI-t mellőző scifi lesz, amolyan Judge Dredd jellegű, és az a helyzet hogy azt szeressük. Jah és a trailerből úgy tűnik hogy félre akarják vezetni a népet ilyen gagyizással, közben meg azért nagyot fog durranni. Remélem igazam lesz :)

  16. Mondjuk nekem sem annyira a Star Wars ugrott be, de az kétségtelen, hogy ezek a zöldfejű izék taccsravágták már a teasert is. Őszintén kétlem hogy csak “dugdossák” a látványt. A páncélok tényleg jók…

  17. nekem meg beugrott a piros szinrol hellboy, a sivatagrol a Sahara, a fegyverrol szinerol Dirty Harry, a testtartasukrol az Aliens, az egrol meg egybol az ugrott be, hogy kek

  18. Fasza páncélok, 0 hangulat. Eddig ennyi, de mivel nem igazán vagyunk sci-fikkel kényeztetve, így várós mindenképp.

  19. Jó lessz a’…azértis mert nemsok SF jön be.
    Remélem olyan lessz mint a pich black:feeling+remek cselekmény.

  20. Hat fan made movienak jo lenne, de igy eleg halvany.

    Azok a pancelok. Na meg a agyonhasznalt zöld betük es vaze hogy lehet manapsag egy ürhajot meg mindig Prometheusnak hivni?

    Nagy fantaziatlansagrol tesz tanubizonysagot.

  21. Kicsit talán Dűne szerű sardaukar vs fremen összecsapás szaga is van a dolognak.Mivel scifiből kevés van biztos megnézem.

  22. elsőre azt mondom nem rossz, megnézni tuti meg fogom, nagy elvárás nincs.
    másodikra meg kiderült, hogy a Batman Dead End rendezőjétől, na most már van elvárás, és várakozás…

  23. de rég volt ez a teaser is, és mennyire ígéretes volt akkor, legalábbis számomra… a film maga is jól indult, de erősen óranézős szenvedéssé vált igen hamar, 4/10 a vége

  24. Megnéztem.

    Spoileres lehet amit írok, ezért inkább már itt kiírom, hogy

    SPOILER

    hmm.
    A filmet vártam. Én is egy picsblack durranásra számítottam. Nos, nem lett akkora a a hatás, de átjött.

    A cuccok jók, bár némi finomítással egész ütős űrgárdista figurákat tudtak volna kihozni. Erős a SW hatás, de sokkal tutibb páncélzatot lehetett volna összehozni Karzáéknak. A karvédő, komputer, sisak, csizma, meg a lepedőviselet kicsit kevésnek bizonyult nálam. Valami masszívabb könnyű testpáncélzatot el bírtam volna viselni.

    A fordulat, hogy az idegen faj (sidoniaiak) a kommandérosok és egy ember az üldözött, jó a filmben, mikor rájön a néző, hogy most akkor ki üldöz kit, és hogy miért. Nagy csavar, nagy ötlet, tetszett nagyon. Amúgy is bírom az ilyen minimál stílusú cumókat, ezért a cselekmény is tetszett, mármint kapd el a másikat. Aztán a végén ott a másik nagy csavar, hogy a vadásznak is elege van az egész buliból és inkább kilép a tutiból. Szerintem a készítők ezt amolyan promofilmnek szánták. Legalábbis bízom benne, mert megnéznék mocskosul egy folytatást, amiben komoly munka fekszik látvány és hasonlóan jól felépített sztori terén. Nekem nagyon hajaz a Hunter Prey a picsblak-re, mert az is hasonló módon indult, aztán kultfilm lett. Remélem ez a film is Hasonló sorsra jut, mert van benne ötlet.
    Teszem azt Sidonia felé haladva összekupálódik a két harcos és bár nem az egész bolygó ellen, mert ugye a vadász onnan van, de legalábbis a hatalom ellen, ami a háborút vezényli, szépen összefognak és csudálatos módon megdöntik. No, azt csippantanám.

    SPOILER VÉGE

    Ha esetleg valaki megsejt valamit egy amolyan folytatásszerűségről, kérem, hogy dobja fel ide, mert érdeklődve fogom várni.

    AVE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.