Bay és a BOOM BOOM BOOM Transformers 2 bemutató

OMFG. Egy sima kis tinivígjátékos jelenetnek indul, aztán olyan részleteket mutatnak a Transformers 2-ből, hogy be-ro-sálsz. Lassításokat kérünk, sokat! Azért néhol befigyel a túl közelről kamerázza a robotokat mánia itt is, de ez veszett jól néz ki.

Vimeon HD

73 hozzászólás a “Bay és a BOOM BOOM BOOM Transformers 2 bemutató” bejegyzéshez

  1. Jól néz ki, az első része is jól nézett ki de semmi több nem volt benne. A Terminatort meg a Public Enemiest sokkal inkábbb várom.

  2. Azta! Hát ez lecsapott rendesen! Nagyon ott lesz!
    Már sajnálom, hogy az elsőt nem moziban néztem, de erre tuti ott leszek! OMFG!

  3. Lehet a kib@aszott tavaszi változást élem, de igen, ez kell nekem idén, nem a dráma!
    Lőjenek, robbanjanak, vágtassanak, guruljanak, irtsanak, pusztuljon fém és törjön a csont. :-)
    Az év látványfilmje – pont.

  4. b***********zd meeeeg! hát ezen be fogok a moziban hugyozni:D ez a Bay tud valamit:D

  5. Aztamindenit!
    Ez nagyon komoly! Nem vagyok nagy mozibajáró, megveszem a dvd-t és otthon belövöm a mozit, de ezt is – úgyahogy az első részét – MOZIba fogom megnézni. Várós, bejövős KOMOLY!

  6. Ettől gondolom jackónak is leesne az orra…
    Unbelievable!!!

    Az mi hogy valakinek a szájába belemászik a minilégy-bot????:O

  7. Talán SPlOILER

    Optimuson látszik valami páncél ruha a végén és legalább ő is bever valakinek nem csak őt ütik.Kivántsi vajok ki az az uj szürke arc aki lerugja – talán megatron.

  8. 2009 nyári blockbuster szezon legnagyobb durranása! Aprítás lesz rendesen az látszik, ha az egyetlen film lenne amit moziban nézhetnék meg a nyáron, na ez lenne! Nem azért mert “kibas*ott jó film” lesz, hanem azért mert “kibas*ott BOOM BOOM BOOM látványfilm lesz”, ez a film a nagyvászonra való!

  9. Ez a gyerek ilyen hülye? Eldob egy ilyen kocsit? Ilyen nincs. Ez egy rohadt vicc!! Tankolni, karbantartani nem kell, el nem lopja a büdös életben senki, és ha kijön egy újabb modell jobb karosszériával, az sem jelent gondot. Eldobja álmaim autóját! Eszem megáll.:(
    jajjdenagyonvárommár.

  10. Megatron meg az a hülye FBI-os is visszatér. Aki a Nokiát lejapánozta. Hú, de várom már. Sok pénz elmegy a nyáron mozira, annyi jó film, meg folytatás lesz.

  11. Én igazán annak örülök, hogy Human mekkorát nyitott a Transformers filmek felé. Az első részről emlékszem nagyon lehúzós kritikát írt és hát nem is volt túl sok szó róla. A 2. résszel kapcsolatban valami történhetett vele, mert igazán lelkesen szállítja a híreket, videókat.

  12. A filmmel kapcsolatban; furcsállom, hogy Bumblebee továbbra is a rádión keresztül kommunikál, az első rész végén elvileg rendbe jött a “vocal processorja”. Ettől függetlenül így sokkal poénosabb.

  13. Úgy látom a 12 évesek szintjére belőtt tinivígjátékos poénok megmaradnak /legalábbis a teljes első másfél perc ezt sugallja/ viszont a látvány olyan szintű lesz, hogy megint hajlandó leszek nekik ezt elnézni…

  14. AZTAROHADT! Megakarom nézni. MOST!!! Vadállat!
    Remélem azért ez a garázsbeszélgetés-típusú párbeszédek csak nagyon limitált formában fognak megjelenni a filmen, és egyik sem lesz 2 percnél hosszabb…

  15. Ahogy itt elöttem jópáran leírták már, ez ODAB*SZ RENDESEN!

    Állat ez a trailer.

  16. Bumblebee tudtommal nem azért beszél rádióval mert mással nemtud, hanem mert így szeret.
    Jah és igen, csatlakozok az előttem szólokhoz: AAH!

  17. Hehehe, vicces. Kicsit több személyiséget adtak a robotkáknak. (sry ha nem Transmformers szakkifejezés:D)
    Viszont az h ennyire viccesre vették a figurát velük, valahogy a SW: Clone Wars -os droidokat juttaja eszembe, akik minden részbe valami marhaságot szólnak. Szal picik másolás feelinges. De azé várós :)

  18. akurvaistenit tényleg, adja a trailer rendesen. bár ez a síró bumlebee annyira nem tetszett

  19. Az a bottal járkáló lesz a Jetfire a Blackbird repcsi, és látom visszatér az egyik kedvenc álca, Blackout is.

  20. Ez a beszélgetés az elején nagyon gagyi lett. Ahogy pl megfogja Bumblebee fejét, látszik, h nem ér hozzá, még visszafele is bemozdul a keze egy pillanatra. Meg ez ahogy a robot sír, meg úgy viselkedik mint vmi kisgyerek. Nagyon rámentek a kiskorú nézőkre itt. Megan Fox nagyon jól néz ki ezért mondjuk jár a pont.

    Viszont a trailer folytatása az nagyon ott van, zúzás 1000el, legdurvább film lesz a nyáron, de azért a legjobban nem ezt, hanem az Avatart várom sztem az még ezt is felül fogja múlni jócskán minden tekintetben.

  21. Bumblebee azért beszél újra a rádióján keresztül, mert a két film közti időben újra megsérül a “beszélőkéje”. Bővebben az Alliance nevű RotF Prequel képregényben, az egész Autobot-Álca konfliktus kezdete pedig a Defiance-ban.

  22. na ezt kb úgy reagáltam mint a hülye amcsi kislányok mikor meglátják a celebeket, vagy a twilight bemutatóját

  23. Nos, az elsőt megnéztem és legyintettem.
    A másodikat a trailerek láttán várogatom, de nem nagyon.
    Ez a trailer, viszont kicsit – ahogy leírták – Odab*sz.

    Lesz látvány ezerrel.
    Bár tudom, hogy nálam egyszer nézős, mert nem az én világom, meg animéban jobban csippantom, de azért ezt még ÉN IS moziban fogom megnézni.
    A poénok a trailerben ülnek (síró BEE, botos robot – hogy ez mekkora…) a hatás oké.
    És igen tényleg ott az egyik legjobb álca – Blacout.
    Őt én is csippantom. Jó meglátás volt aki tette.

    No, várjuk, nézzük.
    Annyi még, hogy bár tényleg ütős a trailer, Bay “maestro” nálam még mindig csak középszerű a hálivúdi mesterek között.

    Ev.: Mondjuk ha az AKIRA vag a GITS adaptációjában hasonló effektelések lesznek, akkor elgondolkodom majd, hogy megnézzem-e. Addig nemleges az álláspontom a remake-ekre.

  24. “Ahogy pl megfogja Bumblebee fejét, látszik, h nem ér hozzá, még visszafele is bemozdul a keze egy pillanatra”

    Több hónappal ezelőtti az anyag és még nincsenek kész az effektek. A sivatagban Devastator, a bazinagy (színes) robot meg egyenesen lebeg a talaj felett, és így tovább és így tovább… Majd ha a moziban látsz ilyesmit, akkor lehet panaszkodni :) Bár nem árt észben tartani, hogy az ILM-es gyalogok így is vért pisilnek hogy időre kész legyen ez is, meg a Terminator Salvation is, meg a Star Trek is…

  25. Éstényleg lebeg. Reméljük, h csak erről van szó. Amúgy sztem az ILM-nél is külön csapat foglalkozik a többi filmmel, nem hiszem, h sorban csinálnák.

  26. Persze hogy párhuzamosan megy, de azért embereket pakolásznak ide oda, Pogonyi Zoltán már kint van pár éve az ILM Szingapúri részlegénél, és azt írta hogy egymás után mind a három filmen fog dolgozni (illetve a Star Trekkel asszem már megvolt néhány hónapja).

  27. Sohasem hittem volna,hogy ezt mondom de ezerszer jobban várom mint a Terminator-t. Az a film abszolút nem szimpatikus. De ez….Nagyon várom már! Mikor is lesz a premier?

  28. Ez hű. De azért miket ki nem szúrtok…lebegő robot stb…

    Nekem a tréler második felénél a zenétől kiráz a hideg, nagyon ottvanos.

  29. Nagyon várós a film. Remélem nem fogok csalódni benne, ugyanúgy, mint az 1-ben sem. Bay-ről meg a South Park Imagionation Land epizód jut eszembe. Ott megkapja, de ha mélyen belegondolok, akkor egyik robbanás itt a másik robbanás ott. LÁTVÁNY kell a népnek oszt jóvan. De jól is csinálja, a történet adott, már csak fogyaszthatóvá kell tennie a nagyközönség számára. Kíváncsi leszek ezekre a mai filmekre, hogy 10 év után megfogják-e állni a helyüket, vagy ezekre is úgy fogunk tekinteni, hogy szép volt, jó volt, elmúlt. De van egy sejtésem, hogy igen. A Gyűrűk Ura is nagy alkotás szerintem, de egyáltalán nincs visszhangja. Legalábbis akkora, amekkorára számítana az ember.

  30. ez vlamai éjféli komédia volt? a gyűrűk urának nicns visszahngja, borulok a székről.

  31. Ebben a gazdasági válságban örülhetnek, hogy van munkájuk. :) De el tudom képzelni milyen nyomás helyezedik most rájuk. De ahogy látom megoldjdák a helyzetet. :) A star trek talán még jobb is mint ez a film, az év meglepetése lehet a trailer alapján…

  32. Embed: the creator of this video has not given you permission to embed it on this domain.

    Link: this is a password protected video

  33. Na ja, leszedik mindenhonnan ezt az orgazmus generátornak is beillő videót, na de talán jobb is így. Úgyse bírnám megállni hogy ne nézzem meg legalább 100 – szor .

  34. Az ütő meg a kaja a számban megállt a végénél. Borzongás ON! Ez odakúrt rendesen.

  35. “túl közelről kamerázza a robotokat” lol

    látom a nagy hazafi bay kapott egy rakat pénzt az auditól, hogy lesz benne r8.

  36. 55. Steeve84 2009. 04. 19. 1:57:

    “A Gyűrűk Ura is nagy alkotás szerintem, de egyáltalán nincs visszhangja.”

    Ez nagy marhság. Valószínűleg azért nézik meg újra és újra az emberek, mert nincs visszhangja. Ugyan már!

    Az első TF-nek is lesz, meg a másodiknak is, mégha nem is akkora nagy alkotások mint a Lotr.

  37. Szerintem az nem Blackout, hanem Soundwave, aki, ugyebár, eredetileg egy magnó lenne, de azt a formát helyette az eredeti “minion”-ja, az Álca kém, Frenzy kapta meg az első részben, aki viszont eredetileg magnókazetta lenne (mondjuk filmen ez nyilván elég hülyén nézne ki…), akárcsak a párduc (elvileg jaguár) Ravage (kérdés, hogy ő mivé fog átalakulni, mivel, tudtommal nincs rendes “humán” formája, viszont elvileg van neki autó…).

    Bay kicsit megkavarta a dolgokat (ugyebár Brawl-t is “átkeresztelte” az első részben Devastator-ra, aki meg ebben a filmben szerepel…), de szerintem jó film lett az első rész is, és ez is az lesz. Annak, aminek szánják, tökéletes: egy jó kis nyári blockbuster. Csak kicsit el kell vonatkoztatni az eredetitől, és nem mint direkt átiratot nézni…

  38. 65.-ösről jut eszembe, hogy Darcee-t nem láttam a trailerben. Pedig be lett ígérve vmi ocsmány pink motor formájában :O

  39. Én nem tudom hogy mennyire vannak itt készen az effektek de nálam már így is simán átmentek a vizsgán .

    Autobots VS Decepticons élőben – ennél nem is kell több !!!!

  40. Jól láttam h piramisok vannak az egyik gyilok hátterében?:)Nah az nem lesz gyenge…

  41. az már az első trailer-be is látszódott! bay weboldalán vannak képek is.. nagyon szép lesz :P

  42. Basszus ! Egyik másik effekt még csak félkész állapotban van – legalábbis ezt nyilatkozta Bay a Showest montázzsal kapcsolatban. Na de akkor milyen lesz a kész mű !!!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.