Mr. Nobody trailer

Ez most már komolyan a sci-fi éve, a tv2 meg kijelentette, hogy ideje váltaniuk a scifi arculatukból.

Szóval amellett, hogy Jared Leto rajongók előre, egy jövőbeli város panorámájával indít a Mr. Nobody trailere, hogy aztán az ott öregemberként feltűnő csávó múltjába nézhessünk. Kicsit olyan Butterfly Effect hangulatot árasztott nekem ez a bemutató, bevallom, kíváncsi lettem, hogy mit hoznak ki belőle majd.

human
írta
2009. 05. 27. 04:14
megjelenés
24
hozzászolás


24 hozzászólás a “Mr. Nobody trailer” bejegyzéshez

  1. Nagyon hangulatos trailer, nekem olyan nyugtató volt a hangulata. Én is kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle, jó is kisülhet belőle.

  2. Jared Leto volt a csávó? Ő előbb volt énekes vagy színész?
    Amúgy nem tűnik rossznak, de nkeem meg pont kicsit depisebbnek tűnik.

  3. Nekem viszont inkább 200 éves ember és Benajmin Button keveréke. Hangulatos, az biztos.

  4. húú, én nagyon szeretem az ilyesmit (mi lett volna, ha, stb., bár a butterfly effect sztem nagyon rossz volt tele logikai hibákkal, mindegy), ez nagyon jónak tűnik elsőre + szép képek.

  5. Nekem nagyon tetszik, semmit nem hallottam eddig róla, de alig várom. (3 filmes blogon is megnéztem a trailerét :)
    Butterfly mellett nekem a Szeress, ha mersz jutott eszembe róla.

  6. Az biztos hogy nagyon hangulatosnak tűnik de hogy megnyugtató lenne azt erősen kétlem. Pont olyan dolgokat vet fel amivel szinte mindenki foglalkozik és mégis semmi értelme, hogy egyszer döntünk úgysem lehet már másképp.

  7. Első infom a filmről ez a trailer, de ez várós, pedig nem vagyok egy sci-fi rajongó, inkább az utópiákat szeretem, de ennek valahogy volt egy hangulata, meg inkább a dráma fele fog húzni a dolog, szóval jöhet.

  8. Ez szerintem sem sci-fi. Ez dráma, méghozzá az aranyos fajtából… a Butterfly effect azért van tele logikai hibákkal, mert időutazás az alapkonvenciója. Az időutazás pedig egy olyan dolog, ami nem lehetséges, és pont ezért nem lehet rá olyan magyarázatot találni még elviekben sem, ami logikailag teljesen támadhatatlan lenne. (vagy lehet, de még nem találtak)

  9. egyszerre olyan 4-5 film jutott eszembe erről az előzetesről.
    + rekviemben még nagyon bírtam a srácot,de mikor megláttam anno MTVn azóta valamiért irritál ha feltűnik a filmvásznon:S

  10. A képek és a hangulat amit árasztanak megvett kilóra. Jared Letot pedig szeretem mikor filmben színészkedik és nem a való életben játssza a szomorú emo énekes szerepét.

  11. I am not afraid of die, I am afraid I haven’t been alive enough…

    Van benne valami.

  12. Oké amikor az anyjával és az apjával is maradt, akkor lefeküdtem. Engem megvettek vele, várom.

  13. krisdogg: nem hiszem hogy egy 2 perces trailerből meg lehetne tisztán állapítani, h ez most sci-fi v dráma, esetleg a 2 egyszerre…csak a film közben látod, h melyik műfaji jegyből van benne több.
    (a B.e. pedig nem azért van tele logikai hibákkal, mert időutazásos, hanem mert rosszul van megírva, de nem offolunk)

  14. mindenki valamihez hasonlítja ezt a filmet, de remélem semmire nem fog hasonlítani, mert ugye új filmet szeretnénk, én legalábbis
    amúgy jared leto szerintem ugyanolyan jó színész, mint volt, mellesleg nagyon jó hangja van, próbáljatok elvonatkoztatni az imó-előítélettől. az imó amúgy is a 13 éveseknek való…

  15. Ezt a főszereplőt nagyon benéztem, elsőre azt hittem h Perzsia Hercege kondi előtt :D Amúgy én még mindig fenntartom a vélemyényemet a drámáról (igaz h nem sokat számít, de imdb-n is drámának írják)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.