30 hozzászólás a “Avatar a Comic Con-on hóvégefelé” bejegyzéshez

  1. érdekes lesz az egyszer biztos, ugye már 500 milláról szól a büdzsé amit elköltöttek a filmre (számoljunk 400-al mondjuk) és ebben nincs benne a a marketing, kópialegyártás majd 4400 darab stb. xal legyen 600milla a végösszeg. Innen nyereséget termelni szinte lehetetlen, mert ugye a bevételek kb. 25-30% jó ha visszajut a studióhoz vagyis kb. 1.5 Milliárd Dollár kéne hogy pénzüknél legyenek, ez szinte mission impossible. Meglátjuk.

  2. Amekkora hype van körülötte, tuti rekordokat fog döntögetni. Pláne hogy ódákat zengenek róla azok a kivételezettek, akik már belenézhettek.

  3. Én inkább megvárom a trailert,majd csak azután csatlakozom a hype-hoz.(ha egyáltalán csatlakozom).:-D

  4. Szó sincs 400M ról

    300-ról szóltak a hírek de azt is lecsökkentették 200-ra (plusz marketing)

    Másrészről ekkora filmeknél a bevétel nem csak moziból jön be, hanem a különböző merchandise termékekből is szépen hoz a konyhára. (nézd csak meg a Pókember 3, vagy Karib tenger kalózai esetét, ott is 300 fölött volt a végösszeg mégse hoztak annyit amennyit számoltál)

    Ilyen szempontból volt úttörő az Oroszlánkirály, ahol a bevételeknek csak 25%-át adta mozis vetítés, a nagy lét a kapcsolódó termékekkel hozta be.

  5. de átlagember számára nincs akkora hype mint mondjuk batman mert a 18 éves józsikának fogalma sincs ilyenekről hacsak nem látja valami ajánlóban vagy a tévében nem nyomják a képébe

  6. susypeti: miért, te már egy 20 éves ‘Józsika’ vagy?

    Amit írsz, az egy nagy baromság. Miért ne lehetne egy 17-18 évesnek fogalma arról, hogy ez mi?
    (ajánlótól, tévétől függetlenül)

  7. Ez a kép engem sem hozott lázba, de amiket írtak róla az igen. A Rotten és az IMDB korában szerintem nagyon sok fog függeni a kritikától, ha felkapják a neten, akkor hatalmas siker lesz, függetlenül attól, hogy ismerik-e ezt a világot az emberek (nekem pl. még most is fogalmam sincs mi ez az egész, régebben meg mindig aviatornak olvastam és azt hittem valami első világháborús repülős film lesz :D)

  8. Én is 17 éves vagyok mégis várom a filmet és kíváncsi vagyok rá, már tényleg érdekel mi az ami ennyire átütő és forradalmi.

    De susypeti szerintem azokra gondol akik nem néznek ilyen honlapokat mint a filmbuzi, nem olvasnak filmes magazinokat csak látják pl: a TF 2 előzetesét a TVben és húdejó film menjünk moziba,

  9. Sima blockbuster budgete van a filmnek, még Cameron le is nyilatkozta, hogy nem akarja ugyanazt átélni mit a Titanic-nál.
    Az egyik külföldi fórumon olvastam egy sráctól (tehát fenntartásokkal kezelni :-D), hogy az egyik haverja a Fox-nál dolgozik akik már rég kiszerettek volna dobni egy trailert, le is gyártottak már 12 db-t, de egyikkel se volt megelégedve Cameron-a maximalista.
    A film meg nem lehet bukás (film minőségileg igen-bár kétlem, hisz Cameron csinálja) anyagilag, egyszerűen csak azért mert technikailag forradalmi és új lesz és a filmtörténelem már bebizonyította ez = a pénztáraknál nagy kaszálás, mert zabálja az ilyeneket a jónép : 33-as King Kong, 77-es Star Wars, T2, Jurassic Park, Mátrix, LoftR. Talán a Tron volt csak bukás, de az is valamilyen szinten később kult státuszba került.
    Nekem az alapsztori elég, hogy “beinduljak” mert már az is fajintos, többet úgyse akarok róla tudni, lepődjek meg inkább a moziban.
    A plakát meg egyszerű és nagyszerű!

  10. új technika miatt tuti rekord budget lesz sztm, amúgy 12db trailer és még nem szivárgott ki net? james börtönben vág vagy mifene? amúgy a filmnek már most sikerült nagyobb hypeot generálnia mint anno a folyamatosan részleteket csöpögtető sötét lovagnak

  11. yano, az említett filmeknek se volt rekord budgete, nem összefüggő dolog a 2 + Miért szivárogna ki akármi, akkor az összes film már moziba kerülés előtt kint lenne, jó minőségben?!

  12. Ne legyen igazam de egyre inkább olyan érzésem van, hogy csalódás lesz :(.

    Nagyon remélem nem lesz igazam :D.

    Várjuk Tréjlert szeretettel.

  13. volt rá példa (rozsomák mostanában), de a trailerre gondoltam speciál, amúgy lehet ez lesz az első film ami megnézését nem előzi meg a filmelőzetes megtekintése, nehéz kibírni…

  14. “Ne legyen igazam de egyre inkább olyan érzésem van, hogy csalódás lesz”

    Olyan rohadtul nem értem az ilyen kommenteket. Egy ezredmásodpercet nem lehetett még látni a filmből, a sztoriról alig tudható valami, a technikai újításokat pedig nem is sejtitek. Mégis mi okoz ilyen érzéseket, egy utcán fotózott banner egy fél arccal?

  15. Még ki sem jött de a többség már szarnak könyveli el.
    Bevallom én már azokat az embereket sem értettem akik szerint a Titanic túl nyálas és unalmas. Már csak azért sem mert ha valaki hát én nagyon utálom a nyálas valamint az unalmas filmeket, a Titanicot viszont a mai napig imádom.
    Na de visszatérve az Avatar-ra: várjuk ki a végét. Cameron-ban eddig én speciel még nem csalódtam. Hihetetlenül maximalista. A legapróbb részletekre is figyel. Mindig tudja,hogy a nézők mi szeretnének látni. A makettekkel pedig csodát művel! Én várom nagyon a filmet!

  16. “Ne legyen igazam de egyre inkább olyan érzésem van, hogy csalódás lesz :(.

    Nagyon remélem nem lesz igazam :D.”

    ÓÓÓÓÓ My!!!! Komolyan kérdezem, ennyi “dilettánstól”, akik ilyeneket írnak: mégis, mi a franctól van olyan érzésed, hogy csalódás lesz?
    A budget? Az a minimális anyag, ami kijött hozzá? vagy mi?

    Mégis milyen alapon dől el neked már most (nulla infóval!!!), hogy csalódás lesz???

    Watchmen-re mindenki azt mondta: ÓÓÓ állat lesz…jó középszerű lett.
    T4 szintén.
    A Transformers meg az alatt…

    Hagyjuk már ezt felesleges, érdemben nem hozzászólós üvegbedobálást.
    Ennél már csak az a jobb, amikor valaki beírja, hogy így szar-meg úgy szar egy film, “igaz nem láttam még…de majd DVD-n megnézem”.

    Uff.

  17. Egy kérdés. A magyar mozik fel vannak készülve technikailag a film maximális élményt nyújtó vetítésére?

  18. Egy IMAX mozi üzemel BP-en, és egyre több RealD mozit építenek országszerte. A lehetőség tehát adott, de persze nem mindenhol vannak 3D-s termek.

  19. Pizsama: Igen. A pesti 3 db 3D-s mozin kívül már van realD mozi Székesfehérváron, Debrecenben, Győrben, Miskolcon, Pécsen, és Szegeden is ha minden igaz.

  20. Hat hónap van hátra a bemutatóig – vagy akár több is, ha Titanic-módra csúsznak -, bőven van még idejük reklámozni. Ősszel a csapból is az Avatar, a 3D-technikáról szóló riportok és egyéb frinc-francok fognak folyni.

  21. @11
    Ha lehetek ennyire off, a 2001et kihagytad a listarol. A filmre kivancsi vagyok, Cameron meg azon blockbuster rendezok koze tartozik, akiben lehet bizni.

  22. Dear my fans!
    I decided so, I will not allow the appearance of the film in Hungary since you copy everything here, concerned download.

    Best regards:

    James Cameron

  23. Dear James Cameron!

    How come you don’t speak proper english?
    Could it be it is not really you?

    Best regards:
    Dr. Tobias Fünke

  24. EBBEN AZ ÉVBEN – EGYENLŐRE- KÉT FILM AZ, AMIRE RETTENTŐEN KÍVÁNCSI VAGYOK:

    -AVATAR
    -2012

    Remélem, hogy Cameron fater egy olyan filmet csinál, amiben jók lesznek a speckós effektek, jó szereposztással, zenével és ami a legfontosabb, ütős sztorival! Persze azért a rendező személye sem elhanyagolandó, főként ha ekkora lóvéról van szó!

  25. Kedves Drakeamarth és Dupladurr! RealD mozi teremből csak 2 létezik Magyarországon és mindkettő a Westendben található, az IMAX kivételével az összes többi eddig épült 3D technika, a Dolby 3D Cinema. Nézzetek utána mielőtt leírtok valamit!;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.