Gervais poénkodik Ralph Fiennes-szel

Ricky Gervais és Stephen Merchant közösen írta a Cemetery Junctiont, meg rendezi is most épp a filmet, és hát mindegy milyen lesz, ez a teaser mindenképp vicces.

<a href="http://video.msn.com/?mkt=en-GB&#038;from=sp&#038;vid=c88c1f12-a2fa-45ec-90b5-7395f3a20bab" target="_new" title="Cemetery Junction - Exclusive Teaser">Video: Cemetery Junction &#8211; Exclusive Teaser</a>

8 hozzászólás a “Gervais poénkodik Ralph Fiennes-szel” bejegyzéshez

  1. Hát ez nagyon várós. Ricky Gervais és Stephen Merchant eddig nem hibázott, mind az Office, mind az Extras zseniális. Ők ketten már bármit csinálhatnak én tuti nézője vagyok.

  2. Tényleg nagyon jópofa ez a teaser. Különben meg Ralph Fiennes – not funny? I beg to differ! Elég megnézni az In Bruges-t.
    Kicsit az Office-ról és az Extras-ról. Előbbi nagyon nagyon tetszett, de az utóbbinál már azt éreztem, hogy direkt a lehető legkínosabbra akartak kihozni minden helyzetet. Ennyire borzasztóan önsorsrontó ember, mint Andy Millman a világon nincs. TUdom, hogy ez egy vígjátéksorozat, de a dokumentarista stílus annyira magával ragadja az embert, hogy azt hiszi, mindennapi szituációkat lát, és ezekkel nem egyeztethető össze az, ahogy a szereplők viselkednek. Tényleg az van végig, mintha mindig a lehető legrosszabbat mondanék/tennék a lehető legrosszabbkor. Ez az erőlködés nekem néha bosszantó volt az Extras-ban. Viszont kárpótoltak a jobbnál-jobb “sztárszereplők”. Ross Kemppel és Kate Winslettel az élen.
    Bocs az offolásért, de olyan szívesen beszélgetnék veletek ezekről a sorozatokról, csak nem tudom, hol lehetne…

  3. p.s.: Ricky Gervais pergős, artikulálatlan angolját szégyen nem érteni elsőre? (másodikra se?)

  4. szégyen :) na jó, én is csak azért értem mert már megszoktam a dumáját picit

  5. #4: Én már láttam tőle 4-5 stand-up comedy fellépést is DVD-n, és szerintem simán érthető. Amúgy az egyik legjobb filmes/TV-s arc, szóval mindent megnézek, amiben résztvesz íróként.

  6. barrystrepsil: érdekes, amit mondasz, mert nekem Millman egy szerethető karakter az összes hülyesége ellenére, én viszont David Brent-tel állok kissé hadilábon, mert bár Gervais zseniálisan adja elő, az már egy akkora iszonyat nagy seggfej, hogy már szerintem az a túlzás. Az évtized poénja is az Extras-hoz köthető, nevezetesen a “Kate Winslet just talking dirty to… Anne Frank and Joseph Goebbels. Just… another normal day”, na ettől percekig fetrengtem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.