Amikor a Rogen és az Apatow (Apatá(v)) visszanyal

Mivel úgy tűnik, hogy a Funny People jó kritikákat kap, így még dühösebben nézhetjük a hazai bemutatók naptárát, hogy hol a fenében van, de nincs itt tegnaptól, ez tuti. Na mindegy, lássunk pár kisszínest ehhez kapcsolódóan.

Először is vegyük elő azt a 2 éves sztorit, amikor Katherin Heigl le férfisovinisztázta a Knocked Up-ot (Felkoppintva)? Hiába na, tudja hogy lopja be magát a film és sorozatkészítők kegyeibe, hiszen ugye anno a Grey’s Anatomy-beli szerepét és leoltotta a csaj. A lényeg, hogy a két komikust, Rogent és Apatowt arról kérdezte Howard Stern, hogy mi volt az beszólás Katherine részéről régebben, a srácok pedig kitértek az új filmjére, az Ugly Truth-ra, amiben ugye teljesen jó képet festenek a nőkről, nem hiába vállalta el Heigl a főszerepet. Haha.

“That [movie] looks like it really puts women on a pedestal in a beautiful way,” he quipped on Howard Stern’s SIRIUS XM radio show on Thursday.

Added Apatow, “I hear there’s a scene where she’s wearing … Underwear …
with a vibrator in it, so I’d have to see if that was uplifting for women.”

Yep, így kell oltani.

A másik, amikor is Rogen nyalja meg a fagyit, az pedig az alábbi Kimmel Show-részlet, amiben Megan Fox nem hajlandó megpuszilni őt. Az előtörténet annyi, hogy Megan első talkshow szereplése a Transformers 1 mozibakerülésének környékén, és kérte Rogent, maradjon ott, hogy ha kínos csönd van vagy ilyesmi, akkor segítsen. Aztán amikor bevonult, akkor meg Kimmelnek adott puszit, Seth is hajolt érte, de nem kapott. Ez a hűvös, nem a -2.

human
írta
2009. 08. 01. 02:35
megjelenés
22
hozzászolás


22 hozzászólás a “Amikor a Rogen és az Apatow (Apatá(v)) visszanyal” bejegyzéshez

  1. mostmar egyre jobban korvonalazodik bennem: megan fox egy hulye ontelt p*csa, seth rogen meg tok jofej, es elegge kozvetlen, apatow meg az egyik leglazabb arc

  2. A szöveget valaki fordítsa már le légyszi :P
    A videot értettem :P
    Seth Rogen meg továbbra is nagyon nagy arc:D

  3. azt bevallotta már hogy az Doug Ellin-en csak peénkodott és nem gondolta komolyan? mert az nem volt túl szimpi tőle…

  4. Apatow és Rogen sikere egyértelműen abban rejlik, hogy ösztönösen vicces figurák. Real Funny People.

  5. Van ilyen..bár szerintem S.Rogen nem nagyon bánkódik, mert kb. a hírneve miatt több ezer nő állhat érte a sorban.

  6. Meg elegge magabiztos lehet abbol a szempontbol, h jobb abban amit csinal, mint Megan Fox :D Jo nem mintha akkor konkurencia lenne…

  7. Rogennek a hangját bírom a legjobban meg ahogy nevet :D kész a csávó. Az a lassítás meg nagyon állat :D

  8. A “komoly színésznő leszek” bizakodása óta sejteni Meganról, hogy a hülye picsa skála legrövidebb időn belül legmagasabbra mászó tagjával lehet dolgunk vele kapcsolatban. Csak ne lenne olyan jó rá nézni…

  9. Egy szóval sem írtam, hogy előtte csak megjegyeztem, hogy a megnyilvánulásainak van egy szép tendenciája. Az amúgy mit gondol magáról és mit vállal el, még nem zárja ki a jövőbeli lehetőségei közül az általa betöltendő fiatal, csinosabb Maryl Streep hiátusát. Figyelemirányításban már profi, némi változás – értsd. legalább bebábozódás – és máris kész a jól fejlett talentuma. Alig várom a megkomolyodását, de amíg meg nem történik úgy is elégedett vagyok vele, mint remekre szabott effektus.

  10. symor: Szerintem egyáltalán nem jó ránézni, ezen a felvételen is egy kiélt kiégett qrva érzetét kelti bennem, a bevonulás közbeni kézmozdulataitól meg egyenesen feláll a szőr a hátamon. És nincs bennem semmi előítélet mivel nem láttam soha egyetlen korábbi nyilvános szereplését sem. Sőt ha jól emlékszem filmben sem láttam még.

  11. Megan Fox meg mindig Megan Fox…azt mar tudjuk, hogy nem az intellektusaval tarol. Sajnos most az is kiderul, hogy meg viselkedni sem tud igazan.
    Vagy csak egy kicsit frusztralt volt es lanyos zavaraban nem tudta hirtelen hogy akkor most kezet fogjon es azert legyen kinos…vagy puszit adjon es azert legyen kinos.

    Ha mar nyilvanosan szerepel, TENYLEG megtanulhatna egy kicsit viselkedni :o

  12. Tényleg az ilyen emberek a legjobbak, a saját magukon nevetnek a legnagyobbakat, és közben nem nekik égő, hanem Megan Foxnak :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.