Avatar, a családi film

A legújabb tv-spotban nem mi vagyunk a célközönség, vagyis lehet akad 18 alatti olvasóm, na ők igen. Ha most látnátok az arcotokat. Viszont akik nagyon felnőtt filmet várnak azok ne nézzenek most ide.

human
írta
2009. 11. 10. 04:28
megjelenés
27
hozzászolás


27 hozzászólás a “Avatar, a családi film” bejegyzéshez

  1. Nekem is rögtön Disney családi film jutott eszembe. Durva mennyit tesz a vágás és a zene. Pár napja láttam a Ragyogás: romantikus dráma trailerét. :D

  2. Na, ha csak ezt láttam volna eddig, akkor természetesen elvinném moziba rá a Potter és Ben 10 rajongó unokahúgomat… aki még csak 6 éves… :-))))

  3. Valaki nem tudta, hogy ez családi film lesz? : )
    Pontosan ez a trailer adja vissza a várható minőséget (nem a látványról beszélek), tökéletesen illik hozzá, épp úgy, ahogy a HappyMeal menű ajándékfigurái, meg 1.literes sötétben kéken foszforeszkáló kóláspohár fog.

  4. Jó hát ilyen gyerekbarát tv reklámot anno a Jurassic Parkhoz is csináltak, aztán tudjuk, milyen is a film..

  5. Minden korosztályt meg kell mozgatni, úgy annak vele biztos. Ha már ennyit dolgoztak vele akkor sok bevétel legyen :D

  6. Miért, mit gondoltatok, a kék bőrű, nagy szempillájú, nyuszifülű karaktereket kiknek fogják a Mekiben/Börgerben osztogatni a mindenféle műanyag vackokon? :)
    Hamarabb láttam képeket műanyag játékokról, mint magáról a filmről. Ez engem cseppet sem lep meg, ha csak a felnőtt korosztályt céloznák meg, sokkal nehezebb lenne kitermelni azt a bevételt, amire számítanak, amire szükségük van.
    És hát, bár csak az újabb triógiát szokás szapulni, de a régi Star Wars filmekben is már kezdetektől idióta robotok, nagyfülű kis törpék és csillogó szemű macik szaladgáltak ;)

  7. A régi starwarsban is azért rohangáltak csillogó szemű macik meg idióta robotok, és nagyfülű kis törpék mert Lucas így képzelte el, valszeg itt sem azért ilyenek a lények mert Cameron rajzfilmet akart csinálni, hanem mert ő is így képzelte el ! Tetszik érteni!

  8. Lehet, hogy jó lesz a film és ütni fog 3D-ben,de én már most rosszul vagyok ezektől a szinektől. Hiába Cameron, nekem még mindig nagy túlzásnak tűnik egy lapon emliteni ezt a filmet a Terminátorokkal vagy az Aliens-el.

  9. Most ugyan azt készítik elő mint annak idején a Titanic-kal. Olyan széles célközönség réteget megteremteni amekkorát csak lehet. És hát egyszer már brutálisan bejött ez nekik. Nem hiába tanítják a Cameron stratégiáját. :)

  10. annak mi értelme hogy egy csupa zöld erdős bolygón kék emberkék rohangálnak? Ez egy jó film lesz valószínűleg, de sajnos egy nem jó scifi :(

  11. “annak mi értelme hogy egy csupa zöld erdős bolygón kék emberkék rohangálnak? Ez egy jó film lesz valószínűleg, de sajnos egy nem jó scifi :(”
    Ugy sejtem több is lesz benne..legalábbis nagyon remélem a pénzemért.

  12. ADAM a tigris is dzsungelben él még is sárga-fekete csíkos, zebrák meg szavannán még is fekete-fehér csíkos stb. A navik meg kék-világoskék csíkosak, ennyi

  13. homer, nekem tetszik ez is, a Star Wars is. Nem fika akart lenni. Sőt, én azok közé a naív emberek tartozom, akik elhiszik, hogy Lucas mindig is ilyen SW filmeket akart, mint a későbbiek, csak anno még nem voltak meg a technikai feltételek hozzá.

    ADAM, miért, mi talán egy rózsaszínű bolygón élünk? Az afrikaiak meg egy barnán? :))

    Akik a színektől tartanak: nem tudom, miért, nem értek hozzá, miért tűnt másnak, de 3D-ben egyáltalán nem volt vészes.

  14. Úgy csináltok mintha ez meglepett volna titeket:) hát nem 18 éven felülieknek csinálják az Avatart..vagyis nem csak. Fantázia kaland film lesz és hát egy kis mese senkinek sem árt…erre tökéletes a 3D :) engem megfogott ez a bemutató is

  15. ne már, hoyg ez egy eredeti reklám legyen?!:D bááármelyik Disney film traileréből ki lehet lopni ezeket a dumákat és zenéket:D ok, hogy minden korosztályt meg kell mozgatni, de ez már röhejes, ennél jobb trailerparódiák vannak youtubeon

  16. ADAM, voltál már idegen bolygón?:D itt egy csupa kék bolygón fekete-fehér emberek futkorásnak. mennyivel logikusabb?

  17. 0101:
    “azok közé a naív emberek tartozom, akik elhiszik, hogy Lucas mindig is ilyen SW filmeket akart, mint a későbbiek, csak anno még nem voltak meg a technikai feltételek hozzá.”

    Ez esetben még az a szerence,hogy Lucasnak nem adatott meg anno ez technika ugyan is hiába látványos az első 3 rész ha már abszolút nem azt adják vissza mint a 4-5-6! Elment bugyuta irányba.

  18. “Vicces, mennyit tesz a zene meg az előadásmód”

    Nem akarok nagyon offolni a Star Warsszal, de asszem, valamelyik DVD-n volt róla szó, miért gagyi a többi kortárs (mármint akkor készült) fim, és az SW miért nem. A nagyszerű zene a nyitja, ami az egész film alatt folyamatosan szól. Levették a zenét, erre a SW is ugyanolyan gagyi lett, ahogy rohangálnak a karateruhás meg műanyag páncélos hülyék :)))

  19. a színekről annyit szeetnék mondani, hogy cameron eredetileg a nappali növényzetet is kékre akarta, de ez már az elején nem tetszett sokmindenkinek, és ezért lett földi zöld

  20. nah ha ezt az egy trailert láttam volna le se tölteném. de mivel láttam az 5 perceset adok neki egy nagy esélyt remélem nem egy [minősíthetetlen rész törölve, elég a fekáliaimádatból – a zerk.]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.