Kickass Kick-Ass-előzetes!

Emberek, most látjátok, hogy miért is várjuk páran a filmet. Ahogy ebben a rövid teaserben is említik, szuperhősös film szuperképességek nélkül. Egy srác elhatározza, hogy ő pedig hős lesz, aztán mindenféle kalandokba keveredik. Meg lesz rengeteg vérengzés is, de azt majd csak a rated R trailerben láthatjuk. Ez továbbra is coolnak néz ki, bevallom alig várom várom, hogy láthassam végre.

human
írta
2009. 11. 11. 04:42
megjelenés
25
hozzászolás


25 hozzászólás a “Kickass Kick-Ass-előzetes!” bejegyzéshez

  1. ha nem lesz dráma oldala akkor mindenképp szuper film lesz. Ebből a trailerből legalábbis az jön le!!

  2. Jó ahogyan kezdik :DDD
    Amúgy szerintem ebből még jó is lehet, a sztori az ok, laza poénok, jó trailer zene (OCC kezdés dala). Cuccc!

  3. Kíváncsi vagyok, hogy hamarabb fogják e befejezni a filmet mint a képregényt, mert ott még nem járnak a végénél. Sajna nekem HitGirl nem tetszik, a képregényben sokkal félelmetesebb a coffjával, de azért Big Daddynek jó a ruhája.

  4. Igen, Big Daddy lesz Cage. HitGirlnek pedig több szerelése is lesz. Az őt játszó Chloe Moretz már a 500 days of summerben is zseniális volt és a Kick Ass korai, tesztvetítések utáni kritikái alapján mindenkit lemos a vászonról. ;)

  5. már megint ezt a film képregény dolog, amikor még azt is mondta, hogy lesz Kick-Ass 2 talán, ha az első rész siker. Mondjuk lehet más történettel gondolta azt már, de látjuk a Wantedból mi lett és azzal sem volt baja. Szal ez majd kiderül.

  6. Red Mist-re azt hittem, hogy a Ben Stiller; emlékezettek vissza a Zollanderre, mikor tolta a film végén a mágikus Magnum pozitúrát :) No se baj, móka lesz így is.

  7. huhúú, ez komoly zúzda lesz, remélem minden mély mondanivaló nélkül. csak véres fun rombolást akarok!!!:)

  8. Húúú…ha a film annyira jó lesz mint ez a trailer akkor nézős. Ez van ha egy film nincs beszorítva PG-13 ba :)

  9. ez nagyon igéretes! megvett ez a tréler engem rendesen (:
    hit-girl jónak tűnik, képregényt nme olvastam (: big daddy kicsit batman like, imo. egyetértek az előttem szólókkal, ha nem lesz érzelgősség benne akkor királyság lesz a köbön.

  10. “So you wanna play :-)” YESSS, I WANT!!!
    Én is remélem, h nem szúrják el a tipikus komolykodó drámával, mert ez eddig nálam telitalálat… A csaj készen van, mint a mateklecke!

  11. Eddig nem érdekelt nagyon a film de most már rohadtul várós. A gyakás alatt marha jó a zene (a Shrekben is erre zúznak,ahhoz is passzolt ).

  12. Azért az buli,hogy a srác fejjel zuhan a taxira,de holtan már a hátán fekszik…:)
    Egyébként a film nagyon várós!

  13. Nekem még nem egészen jött át, hogy miért is lesz ez jó. Ránézésre nem több egy Watchmen paródiánál (látom magam előtt a 300 és a Meet the Spartans közötti párhuzamot), a Wanteddal meg tök felesleges hasonlítgatni (bár tudom, minden alkalmat meg kell ragadni a fikázásra), hiszen tök más zsáner a kettő.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.