Predators! Első videó!

Szintén az SXSW-ről érkezett anyag, vagyis azzal időzítették egyidőbe a hivatalos Predators site fellövését. Hát, amit eddig látni, az baromi jónak tűnik. Aki temette a telefonkamerás képek alapján, az vizsgálja már be, hogy mi a helyzet.

Nem Nimród beszél ebben a “ilyet akartunk csinálni” videóban (vannak a filmből is jelenetek!), hanem a nagyobb név Rodriguez, de ez most mindegy, a lényeg: úgy tűnik nem a földön, lesz új predator, lesz sok gyakás, és úgy tervezték mintha ez valami első film lenne, vagyis innen kezdődne az új korszak, mert hát Arnoldhoz senki nem tud felnőni.

A Predators teaserposztere

human
írta
2010. 03. 13. 14:18
megjelenés
81
hozzászolás


81 hozzászólás a “Predators! Első videó!” bejegyzéshez

  1. A predatornak már kutyája is van? Nekem úgy tűnt így elsőre. Végülis, legalább könnyen tud csontot szerezni neki. : )

  2. Zsírka, előreláthatólag a minőséggel nem lesz gond. Reméljük méltó lesz a régihez, nem úgy mint a többi próbálkozás.

  3. Én is ezt a kutyás dolgot nem értem. Sose kedveltem ha egy ilyen nagy múltú (nem csak a filmekre célzok itt) sorozatot, univerzumot, ilyen módon változtatnak. Persze változatosság kell, de arra ott van a történet, vagy esetleg az olyan dolgok hogy lézerágyú helyet ütvefúróval aprít a ragadozó.

  4. Hát Ez így, amit láttam eddíg, ez színvonal… remélem hozza a Predator 1-2 színvonalát, és ez alapján van esély. Eddig én is leírtam totál ezt a filmet.

  5. Zsííír
    Eddig teljesen várós. Adrien Brody kellemes csalódás számomra, mert tényleg keménynek tűnik (és még mindig Bear Grylls ugrik be róla :))
    Amúgy 0:38-nál arra a kamera kijelzőre (vagy mi a neve) jobb felső sarokban oda van írva: GYULA :D Az az operatőr, akit Antal Nimród vitt magával? (valami ilyesmit hallottam)

  6. kiskelgyo: Pados Gyulának hívják. Korábbi munkái között van a Sorstalanság, Duchess, Elemi Ösztön 2 vagy a Kontroll

  7. Tényleg nem néz ki rosszul, egyre jobban bízok benne, de azért várjuk ki a végét.

  8. Remélem a ragadozók nem most “érettségiznek” és akkor azért kellenek nekik az emberek, mint az AVP1-ben. Azt már tudjuk, hogy lesznek a statiszták, akik csak arra lesznek, hogy a Predator rajtuk mutassa be a fegyverarzenálját, de remélem egyes ragadozók szintúgy nem arra lesznek, hogy ők meg csak fogyóeszközként szerepeljenek benne.

  9. Tényleg elég jónak tűnik. A hangulat úgy érzem az első részből át lesz emelve azért, de ez nem gond. Nekem külön öröm, hogy Pados Gyula az operatőr, mert ez egyet jelent a minőségi képi világgal. Nimródnak meg hát elfelejtjük az ezelőtti borzalmát (Armored) és inkább ezt tekintjük belépésként a nagy filmek világába. Remélem ezúttal sikerül neki, bár hozzá kell tenni az ezelőttit is főleg a forgatókönyv ölte meg. Itt csak nem lesz baj ezzel.

  10. Nekem nagyon bejövős. A régi filmek hangulatát idézi, amiket imádok a mai napig. Brody-t eddig sem néztem nem ideillőnek, s látva pár jelenetben azt kell mondjam marhára jól néz ki a szerepben. De akkor most ez elvileg a Predik bolygóján fog játszódni nem, mert valami ilyesmiről írtak korábban. ez meg annyira nem tűnt olyannak. :D

  11. Remélem világpremier…
    Mert akkor sziforúan CSAK moziban.
    Már csak a magyar vonatkozása miatt is.
    (remélem nem lesz Ö a mi mozis baumgartnerünk)

  12. Úúúúúúúú…. ez nagyon bejövős. Nekem tetszik az is, hogy poróbálnak kicsit javítani rajta + új dolgokat betenni. Simán megér egy próbát majd szvsz.

    Várós!

  13. Ááááá szinte biztos, hogy istenkirály film lesz! Nagyon várom már! A Predator kutyával meg semmi baj! Mivel ez a Ragadozók bolygója, lesznek itt más lények is szerintem.

  14. @szarnia krónikái

    Mivel a Predátorok bolygóján játszódik, ezért teljesen mindegy, hogy reboot vagy 3. rész.

    De mondjuk az egyik alternatív befejezésből igen egyértelműen kiderül, hogy bizony itt már volt első rész ;)

  15. Antal Nimrod elmondta, hogy ez nem folytatás nem feldolgozás lesz, hanem egy teljesen külön álló történet, aminek semmi köze az eddigiekhez!

  16. A látottak meglepően tetszenek.
    Azért a színészlista és a stáb bizakodásra adhat okot.
    Én már megelégszem egy Batman Begins szintű Reboot minőséggel :-)

  17. Süci: ott a videó, látod hogy valahova ledobják őket és nem emlékeznek mi van, ahol ők csak prédák, ez hol mond ellent az eddigi hírnek?

  18. Kétségeim lettek, nagyon tucattermék benyomást keltettek bennem ezek a képek, de még azért bizakodom.

  19. úgy szeretnék már nem csalódni.
    pozitívan várom a filmet és tényleg várok már egy véres-szaftos predi filmet.
    már megvan a bemutató dátuma? (july 9) elég lesz ennyi idő, hogy rendesen megcsinálják a filmet? persze örülnék ha már most láthatnám, csak nehogy a filmre szánt idő legyen a szűk keresztmetszet ha minden egyéb meg lenne hozzá, hogy jó legyen.

  20. Csak nem tűnt olyan Predatoros bolygónak néhol. Meg az a ledobás sem volt annyira egyértelmű. :D

  21. Kurvajó, hogy emberek úgy temetnek filmeket, hogy még pár kép van csak belőle a forgatásról:D

  22. Én moziba nézem. Ha jó lesz, ha nem. Amibe Alien, vagy Predator szerepel, az alapból nézős. Egyesek itt azon a “kutyán” vannak fennakadva, mivel ez nem a Föld, ezért alap hogy más élőlények is lehetnek a ragadozókon kívül, mert itt se csak emberek lakják a bolygót nem…

  23. Ez eddig engem megnyert, de brutálul, pedig még csak nem is trailer.
    Cooper!
    Az Armored nem az ő hibája. A forgatókönyv volt borzalmas, ő kihozta belőle amit lehetett.

  24. Csajszi a videóban hogy rátapasztotta a szemét a távcsőre. Asszem ha úgy lőne egyet nem kellene többet pislogni rebegő pillákkal :D

  25. Nagyon jól néz ki eddig! A képi világa is nagyon tetszik, és tényleg illik Brody-ra a szerep. Akik a “kutyát” nem értik, azoknak csak azt tudom mondani, amit már előttem is írtak: a predatorok bolygóján sem valószínű, hogy csak predatorok laknak. Mint ahogyan a Földön sem. Várom a filmet!!!

    Hajrá Nimród!!!

  26. Pontosítsunk! Ha jól emlékszem, nem a predátorok bolygóján játszódik, hanem egy vadász bolygóra viszik a népet hentelni.

  27. Ha predátorok bolygóján játszódna a film akkor a kedves humán szereplők fulladoznának a légkörtől.

    A vadászoknak nem véletlenül kell maszkot hordani “külföldön”.

  28. A kutyát azért “nem értem” kedves Blake meg Drogba56 mert a predatornak nincs szüksége rá. Mert hát minek. Vadászni nem kell, mert ő maga a vadász. Házikedvencnek tartja? Mekkora marhaság már. Simogatja? Kikeféli a szőrét? Nekem nem úgy jöttek le ezek a lények, hogy szükségét látnák ilyesmi kapcsolatnak. Bár király lehet az anyabolygójukon müködő Pet Shop.

  29. Biztos azért kell a kutya, hogy behozza reggel az újságot, miközben a predator issza a kávéját és pizsamában kiáll nyújtózkodni egyet az ajtóba.

    A film egyelőre nézős nekem, aztán meglátjuk mennyire cseszik el vagy sem.

  30. Eddy: a sima vadászoknak is jól jön a kutya. ” Vadászni nem kell, mert ő maga a vadász.” pl felé tereli a vadat, hogy egy sima példát mondjak.

  31. Nekem úgy rémlik az avp2-ben láthatunk pár másodpercet a predátor planetről és nem igazán keltette jungle benyomását. ha a moci terminátort kibírtam ezt a kutyát is kifogom

  32. Hát amennyire én észrevettem a vadászok nem azért hordanak maszkot, mert ne bírnák a légkört, egyéb jóságok vannak amik a maszkot hasznossá teszik számukra.

    Kutyáról majd a film megnézése után alkotok véleményt, mint ahogy magáról a filmről is, de ember vadászok is használnak kutyát, szóval akár használhat “kutyát” egy predator is.

  33. Valóban egész jól néz ki! Én már cskak ét dolog kérnék az alkotóktól:

    1. Ne kapkodják ide oda azt a k.rva kamerát és ne legyen totál sötét a kép! (ala AvP2)

    2. Ne csak másfél órás legyen a cucc! MINIMUM 2!

  34. Várom, de még mindig nem fogott meg… …tán azért mert egy kicsit sajnálom, hogy nem a földön játszódik, és nem csak egy predátor lesz akivel macska egér játékot kell játszani egy megnyerő főszereplővel (bár kitudja) és egy jó társasággal.

  35. A ragadozókuvasz eddig a nem túl szép emlékű Tom Sizemore film a The Relic múzeumi szörnyére emlékeztet. Egyébként van itt olyan, aki ismeri a Predator ponyvákat, ott talán már megjelent ez a blöki és külön neve is van?

    A vadászok extra-tuning hokimaszkjai tényleg utalhatnak az idegen bolygóra, de nem a lélegzésüket inkább a látásukat segítik, teszik jobbá egy idegen légkörben, csillagfényben.

    Kéne egy lektor ide az ilyen hírekhez, Predator phd, könyv és képregényszakértő.

    Drukkolok hungarian Nimródnak, nem hiszem ugyan, hogy ő lesz a Predator Nolanja, vagy Cameronja, viszont minden lépcsőt meg kell mászni és örülők, hogy itt tart. Az utóbbi két (összevont)résznél csak jobbat alkothat.

  36. a predator 2 könyvben asszem bennevan, hogy légzést is segíti, mert bár bírják a földeit de azért kell nekik az extra dzsúz

  37. Nem meg mondtam kéne az a lektor, mert igazán csak a filmeket ismerem, tehát a predator rohambili hőkamera, éjjellátó, célkijelző és hanglokátor mivolta mellett inhalátor is.

  38. A “kutya” akár még a vadászatra használt bolygó egyik őshonos faja is lehet. Nem hinném, hogy a Ragadozók fogják őket használni.

    A bolygó pedig, mint ahogy már írták előttem, valószínűleg nem a Ragadozók hazája. Legalábbis ott nem lenne ennyi fa.:)

  39. LOL hogy a francba lehet werkfotok alapjan lehúzni egy filmet….
    Nimródnak ez hatalmas ugró deszka lehet, jó lenne ha összehozna ezzel a filmmel 200-300milkás profitot, akkor még több ajtó nyílna ki előtte Hollywood-ban.

    A video tetszik, a sztorira kíváncsi leszek( lesz e ember begyűjtés a földön,Laurence Fishburne hogy került oda,stb…)

    Van még forgatás vagy már az utómunkák vannak csak?

  40. Én sem vágom, hogy miért gondolja mindenki hogy az a predator “kutyája” lesz. Ez alapján a videó alapján simán lehet olyan mint a T-Rex a Jurassic Parkban (hol embert eszik, hol raptort), itt is, hol az embereket gyilkolja hol önkéntelenül megment majd párat mert rámegy a predatorokra is.

  41. A vidiből azért nem ez szűrődik le….
    Amikor a Pre és a kutya együtt feszítenek, mintha spannok lennének.

  42. Ez odabasz:)
    3 szór néztem meg egymás után a trailert.
    Nagyon tetszik. Tuti, jó film lesz.
    A weboldalon a kurzor nagyon pöpec :-]
    A végén ahogy láttam a lézer irányzékokból nem csak egy predator van ott:-]

    Ja, tényleg hol vannak azok akik leszarozták a filmet a 3-4 kép láttán annak idején?

    Nem biztos, hogy ez a predatorok bolygója. Lehet, hogy csak valami bolygó ahol éppen vadásznak a predik. Emezeknek meg éppen oda zuhantak le.

  43. A Predatorok maszkjáról annyit, hogy oké légzés, meg látási gondok megoldása végett hasznos a dolog, illetve a vállágyú célzókája is ott van, de pl. szerintem az egyik leghasznosabb az, hogy az Alienek peterakói semmit sem érnek velük szemben!

  44. Képregényre és könyvekre alapozni felesleges, azok mindig csak félhivatalos cuccok, még a legodafigyeltebb esetekben is (a Star Wars könyvek mindig csak Lucas embereinek jóváhagyásával jelenhettek meg, de az új trilógiával minden további nélkül keresztülhúzták őket). A predimaszk pedig biztos, hogy a légzést is segíti, a korábbi filmekben nagy sziszegéssel jár a levételük…

  45. Nem értem mit találgattok. Mondta valaki, hogy a Predatornak kutyája lesz? Szerintem az egy állat, ami azon a bolygón él. Szó sem volt róla, hogy majd együtt vadásznak vagy hasonló. Várjátok meg a filmet mielőtt fikáztok.

  46. A predi símán megvan a maszkja nélkül.
    Pl. A predátor 1 ben a végén mikor verekedett arnolddal akkor levette a maszkot, és úgy püfölte arnit. Viszont elég szarul látott nélküle. Legalábbis a filmben ahogy mutatták.

    A “kutyáról” pedig annyit, hogy van egy villanásnyi jelent a trailerben amikor ott áll a predi mellett. (Mintha jó barátok lennének. Mint ember meg a kutyája). Csak ezek szerint páran ezt nem vették észre.

  47. Egy dologban reménykedem. És ez a videó alapján talán meglesz. Úgy jöjjek ki a moziból hogy érdemes volt kiadnom rá azt a kb 2000forintot amit a jegyre és a kukoricára költök. Mindenképp megyek.

    Azt hiszem tudom mi az AvP univerzum titka. Mitől jó egy AvP vagy külön leosztásban Alien vagy Predátor film: Kortalan(+16minimum), időtlen és helytelen legyen.
    Bővebben: Az első predátor minden ismerősöm és szvsz is jobb mint a 2. mégpedig azért mert a kevesebb tőbb, vagyis ha a filmet nézem nekem akár (ha néhol a kópia minőségét nem nézem) tegnap is forgathatták volna akkor is frissnek tűnik. Vagyis nincsenek benne sem divat elemek(ruha, frizura stb.) sem egyéb épületek autok vagy olyan dolgok amiből én be tudom határolni a készítés dátumát.
    De persze ennek ellenére az Alien2 is remek alkotás(szigurni mikrofon feje), mégpedig azért mert preciz rendezővel párosították, és elég pénz volt mögötte.
    Az AvP filmek azzal lettek szvsz elbaltázva hogy a jelenben játszódnak nem volt mögöttük elég odafigyelés és pénz valamint nem volt egy kiemelkedő karakter aki ezekkel a nehezítő elemekkel együtt el tudta volna a hátán vinni a filmet. AvP első részében maga az összefüggések nagyon tetszettek(piramisok stb), de mér kellett a néger buxa?
    Predátor2: B-kategoriás költségvetés vagy rendező vagy nem tudom mi de nem jött át. Danny fiú nem volt rossz.
    Alien2: ’80-as évek
    Alien3: történet gyenge de nézhető.
    Alien4: nézhető csak néhol átment vígjátékba.
    AvP2: kritikán aluli az egész 1poztívuma van:PredAlien

    Jelen filmel ezért vagyok bizakodó mert ezeket a nehezítő elemeket kikerülték. Katonák no divat, dzsungel no kőműves munkák és a jövőben játszódik.
    Valamint elég karakteres szereplő gárda (Adrien és Larry).

    Ha kijöttem megmondom csalódtam-e. De minden bizodalmam bennük van.

  48. A család várja! Mind elvetemült rajongók vagyunk. Persze utána napokig gyúrjuk a történetet…hogyan kellett volna. :) Nekem 1edül Fishburne nem hiányzik, már mindenhol ott van. Mind1. Aki viszont kiváncsi 1 picit hogy is élnek ezek a ragadozók, és minek az az arcvédő, meleg szívvel ajánlom D. Bischoff vagy S. Perry, alien vs predator sorozatát. Lebilincselő, izgalmas story-k.

  49. A maszkos témához szeretnék én is hozzászólni.
    Az egyik AvP könyvben (Háború) egy csajszi van a predatorok között és próbál beilleszkedni a csapatba. És maszk nélkül is nyugodtan lélegzik a hajón a többi vadásszal együtt. Úgyhogy a maszk elsősorban taktiai szempontból játszik szerepet a prediknél, célzás, látásmódok, fegyverrendszer irányítás, és persze van benne légzéskisegítés is, de ez inkább akkor jön jól ha amúgy sem tudnának rendesen lélegezni. pl: alien sav szaga terjed a levegőben, víz alatt, egyéb mérges gázok miatt vagy ugye ha eleve olyan a bolygó légköre. Szóval, ember és predi nyugodtan szívhatja ugyanazt a levegőt. Talán írnak arról, hogy valamennyire azért más összetétel felel meg a prediknek, de az biztos hogy mindkét faj akár hosszabb távon is elél egymás levegőjén.

  50. Alien 2 Nézhetetlen film számomra. Csak arra ne hasonlitson, nem értem miért szereti azt mindenki. Az 1 a legjobb meg a 3. A Predátor 1-2 nálam egyformán jó, és szerintem ez is az lesz. Várjuk a trailer.

  51. Cody+1

    És amikor 1,10 (asszem)amikor egy predator meg van kötözve és ki van feszítve azt láttátok? Lehet hogy befognak majd egy predit valahogy?
    Jó lesz ez a film!

  52. Kikötözött predatort nem látok sehol sem.
    Viszont 0:25 nél morpheus kezében ott van egy predi fej vagy csak egy maszk. Csak egy villanásra látható.

  53. ugyanaz a kikötözött predator látható 0:18-nál is profilból ahogy Adrien Brody lépeget felé.

  54. a sisakról annyit, hogy a 2. részben, amikor Danny Gloverrel csesztetik egymást a vágohíd tetején, ott már nincs rajta sisak, és néha beslukkol egy maszkból vmi gázt.

  55. Hogy a Maszk-témát tisztázzuk: brianaspirin jól mondta az emberek gond nélkül szívhatják ugyanazt a levegőt mint a Predik, csak sokkal magasabb a páratartalma, és büdös is, mivel a predatorok kommunikációjához hozzátartozik egy sajátságos feromon-kibocsátás (lásd Dannyboy beszólását: “de k*rva büdös vagy”). Ha pl izgatottak, elkezdenek “izzadni” és erős szaguk van. Alapvetően jóval melegebb klímát szeretnek mint az átlag ember, ami nekünk borzalmasan meleg, az nekik hűvös. A ruhájukban van termosztát. (AVP1-ben ezért nem értettem hogy a jég hátán miért olyan virgoncak, az már nekik is nagyon-nagyon zord hideg lenne). Predator2-ben ugye akkor vadásztak mikor 40+ celsius meleg volt. Ebből lehet következtetni hogy bár a Földi levegő frankó a predatorok számára, de lehet hogy kevesebb a páratartalma, nincs akkora koncentrációjú gázok tömege benne mint az otthonvilágukon, és talán hideg is (megfázik a torka, hogy fog kerregni? naugye.)
    BTW Predator könyveknél meg comicoknál eléggé figyelnek arra hogy hű legyen az univerzumhoz. Tehát ha valóban a predatoroké lesz a kutya, akkor sírok. De bízok benne hogy a predi társadalomban nem mindenki vadász, és talán egy békés földműves yautja kutyájáról van szó, ami csak a családot védi a betolakodóktól. (elvileg nőjeik is vannak, de sosincs szó róla sehol :D )

  56. MStipee
    valamelyik avp könyvben van szó a “nő” predikről, nagyobbak meg erősebbek is a hímeknél vagy vmi ilyesmi

  57. Megnézős lesz,de sajnos tényleg az a gyanúm,h. úgy jövök majd ki a moziból,h. ez az első B, amit moziban néztem. De bár, ne úgy legyen!

    Bízom Rodriguezben…

    Svarci cameo feldobta volna és talán kiemeli a B-ből.

  58. Hát ez olyan semmilyen, egyelőre. Remélem a további előzetesek (sneak peak, trailer, traiser és minden egyéb) jobb lesz ennél.

  59. Én szurkolok Antal Nimródnak. Végre egy újgenerációs magyar rendező, aki holivúdi büdzséből alkothat akciófilmet és lám: nem marad el az amcsi rendezőktől. Nekem az Armored is tetszett és erre is kíváncsi vagyok. Azt persze nem állítom, hogy simán lenyomja a legnagyobbakat, de bizonyítva látom azt, hogy egy tehetséges magyar rendező megfelelő anyagi háttérrel u.olyan nagyot tud alkotni, mint más, szerencsésebb háttérrel induló kollégája.

    Az idei Filmszemlét is uraló “A közönség nem értette meg a művészfilmemet, ezért nézték csak meg hárman összesen: én, a nejem és még volt egy részeg is a teremben.” jó magyar hozzáállást pedig jó lenne végre nyugdíjazni…

  60. itt szerintem vagy két predi”klán” írtja egymást, vagy komolyabb ellenfelekbe kötöttek mint azt gondolták. az emberek meg szokás szerint csak hurkatölteléknek vannak jelen :)

  61. Remelem jo lessz,Brody:King Kongot senki nem nezte?ezzel a dobtaras pityuval mintha csak onnan ugrott volna at,csak atoltozott…:)en is drukkolok,de szerintem az elso reszt nem lehet uberelni…

  62. mersan: az egy AA 12-es sörétes fegyver.

    Én szurkolok a filmnek, de előzetesek alapján nem mondanék még véleményt. Anno az AvP is jól nézett ki a trailerben, és tudjuk mi lett a végeredmény. Bár Rodriguez felügyelete azért megnyugtató.
    Kíváncsi vagyok, lesz e benne valamilyen Alienes easter egg (eh, ez kicsit kétértelmű így), mint anno a Perd 2 végén:)

  63. Nos én innentöl elzárkozom minden Predators-al kapcsolatos hirtöl majd a moziban csak ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.