Kellett már a pofon a Kick-Ass-nek

Hát igen, a film kapott egy hivatalos dalocskát, aminek már tényleg nem lehet tapsolni. Mármint a választásnak. Ez ironikusnak sem jó, hát még másnak. A kiválasztott előadó amúgy Mika.

Közben már van magyar forgalmazó, de nem világpremier.

human
írta
2010. 03. 19. 16:12
megjelenés
36
hozzászolás


36 hozzászólás a “Kellett már a pofon a Kick-Ass-nek” bejegyzéshez

  1. [kövesd a címkét, ítéled meg magadnak, nézd meg a kommenteket a régebbi posztoknál mert már többször feltették ugyanezt a kérdést – a zerk.]

  2. Nekem tetszik (repülhetnek a kövek :)). Mondjuk nem nagyon tudom, mennyire illik a filmhez, de nekem ezzel került a nézős kategóriába.

  3. ez vicc ugye? vagy azt mondom hogy komoly, de közben nem is, mert csak vicc, mert nem komoly, vagy de? :D

  4. Nos, illik a filmhez a szöveg, de nem valami jó szám. Kicsit idegesítő hallgatni… Előre rettegek a filmtől! Pedig már reménykedtem, hogy nem fogják elszúrni.

  5. Szerintem simán jó a szám, de abban egyetértek, hogy nem illik a filmhez. Az előző trailerbn hallható The Hives szám sokkal jobban illett volna hozzá.

  6. Fuj, meg sem nézem inkább. Nem értem miért pont egy vinnyogó kis buzira esett a választásuk…

  7. Nem tudom mennyire megy a filmhez, de mint egy popszám szerintem korrekt. Tetszik. A film meg egyáltalán nem hoz lázba, de majd meglátjuk…

  8. Kövezzetek meg de nem rossz ez a szám! Mondjuk nem passzol ide az k..va élet. HUMAN amúgy mit tudsz a tervezett folytatásról? Mármint lesz a képregénynek folytatása?

  9. annyira hájpoljátok ezt a filmet -ami lehet,hogy csak egy középszerű szar- hogy már az OST-be is bele kell kötni.
    csak a nem sikeres ember elfogult egy olyan filmmel amit még nem is látott

  10. amugy mika a zsenge melegikon féle OST előrevetíti, hogy minden lesz ez csak nem tökös.
    csak egy elbaszott képregény film a család minden tagjára hangolva

  11. Azért annyira nem rossz… És filmből kivágott részletek alapján kezdtem biztos lenni, benne, hogy nem fogok csalódni, ha bemegyek megnézni. :)

    Attól függetlenül, ha jól emlékszem, akkor az eddigi trailerekben azért tényleg jobb volt a zene, bár lehet, hogy csak azért gondolom így, mert Mika sikítozásaitól azért meg-meg fájdul a fejem. :S

  12. Én jót röhögtem, ugyan olyan kattant a zene, mint a film lesz, tök nem normális kis buzi énekli a fasz vinyógós számot, miközben a film is trailer alapján tele van kis faszkalapokkal, akik hősnek hiszik magukat, de pont ez a lényeg nem?
    Mégis, mit vártok? Drámai Dark Knight feelinget? Vagy Hero-t?
    Faszányos, jóféle röhögősnek néz ez ki, zenével együtt…
    Nem fikázni, vicces. :)

  13. hát igen, Mika eléggé nem passzol a filmhez,pláne ez… legalábbis az eddigi trailerek hangulata alapján, valami jó kis pörgős, ütős zene jobb lenne…

    de mint lájtos pop dal nem vészes. “Kicsit” vinnyogós :) (mondjuk Mika mindig vinnyog :D)

  14. “csak egy elbaszott képregény film a család minden tagjára hangolva”

    láttad már te a Hit Girl-ös előzetest? nem hiszem.

  15. zsazsa: te miről beszélsz? épp hogy várom a filmet de azért ami szar az előzetes anyagokból az szar. Itt egy valaki tűnik elfogultnak, az te vagy, csak épp az utálói oldalon.

  16. Hát ez a Mika elég fika. Bár nem is kattantam annyira rá a Kick Ass-re mint Human. De messze van egy Iron Man 2
    – AC/DC párosítástól, főleg az én ízlésvilágomat figyelembe véve. Trailer és zene párosítás 2/10 :o)
    Az eddigiek jobbak voltak.

  17. Nem bírom megállni. Néhány gondolat:

    -Én a magam részéről iszonyat nagy rágógumi-pop rajongó vagyok, és Mika számait is szórakoztatónak tartom a maguk óvodás bugyutaságukkal – annak ellenére, hogy a tyúkokat szeretem a kakasok ellenében.
    Ez a szám viszont túl komolyan veszi magát szerintem – számomra nem illik a Kick-assről eddig közvetített imidzsbe.

    -Mikát talán azért választották, mert néha nagyon meg kellett néznem, hogy most éppen őt látom, vagy a főszereplő urat. Én a magam részéről így elsőre a Weezert kértem volna fel: pl. a Pork and Beans ideális lenne:
    http://www.youtube.com/watch?v=PQHPYelqr0E
    Persze ízlések és pofonok.

    -Kíváncsi vagyok a filmre továbbra is. Nem olvastam a képregényt. Amiket eddig láttam az író Millartól azok a “katasztrófálisan szar, kúlnak szánt szöveg” – “Viszonylag szórakoztató, agyatlan hentelés” tengelyen mozogtak.

    -Ugyanakkor Imádom a képregény rajzolóját John Romita Jr.-t. A filmben megjelenő jelmezeken imádom, hogy azonnal látszik rajtuk, hogy a Mester tervezte őket.

    Várom a filmet. Az eddigi bemutatók meggyőzőek voltak.
    Kösz a türelmet.

  18. Nem rossz szerintem így az egész, nekem is először az ugrott be, hogy nem illik a filmhez, majd meglátjuk. Azonban a végén a jelenet, amikor a háztetőn táncol ritka férfias barátunk, az nagyon ratyira sikeredett.

  19. nem rossz ez szerintem:)
    én inkább azért nem néztem végig mert vannak benne eddig nem látott jelenetek, viszont én nem akarok többet látni amíg meg nem nézem végre.

    Magyar forgalmazónak örülök, remélem nem kell majd hónapokat várni mert ez mindenképp mozibannézős.

  20. Hát ez még szerintem se nagyon ment a filmhez, azok alapján, amit eddig láttam róla, de a szám maga és Mika nekem nagyon bejött :)

  21. Nem is tudom, szerintem annyira nem vészes, ahogy azt írjátok, meg amilyen parázs viták folynak itt miatta. Én a szövegben, a klipben és Mika-ban is találtam annyi iróniát, hogy komolyan ne vegyem egyiket sem (ezt most nem rossz értelemben írom, tényleg), viszont megmosolyogtatott mindegyik. És szerintem ez volt ezzel az egésszel a készítők célja. Jó kis teng-leng zene, bár az tény, hogy emellé elférne majd egy pár zúzósabb szám is a soundtrack-en.

    Ui: Pl. mikor Mika olvassa a képregényt, aztán leveszi a szemüvegét és élesen lát anélkül is, az nekem egy Pókember-paródiának is elmegy…akkora szuperhős lenne Mika-ból is, mint amekkora Pókember Tobey-ból lett:)

  22. …megvárom míg megnézitek, nem futok bele vmi gagyiba…nem tom mit várjak a filmtől…eddig talán semmit, de ez a zene most mínuszolta a várakozási faktort.

    Human nagyon bízik benne, talán jó a megérzése, talán téved. Ha kiderül, majd eldöntöm hogy kiteszem-e magam a Kick Ass faktronak.

  23. A film nézős lesz. Előzetest 1et se néztem meg mint általában. De hogy az OST-t nem fogom hallgatni ha ilyen “zenék” lesznek rajta az tuti.

  24. Én nemértelek titeket…
    Szóval elkezdem:
    Mika azért vállalta ezt,mert ő pontosan ugyan így gondolkodik,mint a film.Minden intrjújában elmondta,hogy mikor kissrác volt mindig szuperhős akart lenni.Mondjuk nemtudom engem lehet fikázni,de én tényleg imádom ezt az embert,mmint MOST TÉNYLEG!
    Szerintem azoknak akik itt ócsárolják először meg kellene hallgatniuk egy számot Mikától.És ez a “vinnyogás” pedig,hááát ez nem vinnyogás.Ilyen a hangszíne és kész.Punktum.Ja és csak érdekességképpen:
    3 nap alatt írta az egészet,Ez az ember egyszemélyben dalszövegíró/énekes/zongorista(pedig nem tud kottát olvasni,diszlexia…)/producer/és nem utolsósorban fantasztikus előadóművész…
    Ennyi emberek.Lehet dobálni:)

  25. Nincs ezzel gond. nekem is tetszik. A legszarabb filmdaloknál az utóbbi időben a Quantum of Solace viszi nálam a pálmát. Na az szar volt.

  26. Am tényleg a Quantum of Solace zenéje nem volt jó. Nemtudom miért nem hagyták az original James Bond zenét. Jobb lett volna. Meg nemtudom megfigyeltétek-e, de az új James Bond-okban nem hangzott el egyszersem, a “nevem Bond… James Bond” fő mottó, ami nélkül egy James Bond film nekem már csak rossz lehet. Na sok volt a James Bond. Kicsit off-topik bocs érte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.