Kirúgták Fox-ot?

Muszáj külön megírni. Az a hír járja, hogy Michael Bay szólt a stúdiónak, hogy Megan Fox-ot akkor a Transformers harmadik részére felejtsük el, a Paramount pedig hallgatott a pénznyomtatójára. Mindez lehet azért történt, mert Fox tavaly beszólogatott Bay-re “Hitlerként zsarnokoskodik a forgatáson”.

Hogy akkor most mi lesz? (már ha nem bizonyul megtévesztésnek ez)

Hát másik csaj, de nem (mivoltmeganneveafilmben)-t fogja alakítani, hanem teljesen új szerelmi szálat kapunk. Ki kerüljön Shia oldalára?

47 hozzászólás a “Kirúgták Fox-ot?” bejegyzéshez

  1. Nem értem.

    Elvileg már forgatják nem? Akkor ha vettek fel jelenetek, akkor újra veszik? Vagy még nem volt felvétel vele?

    Szegény csaj. Jöjjön hozzám, megvígasztalom :)

  2. nem, 2-3 hét múlva forgatják, most még csak előmunka megy, már a díszletek között. Meg olyasmi ezek szerint, amikhez nem kellettek színészek. Pl felvették azt a kocsis jelenetet, ahhoz nem kell tényleg Shia vagy Fox pont.

  3. Ja értem, azt hittem már rendesen forgatják. Viszont akkor is érdekes az időzítés, 2-3 héttel előtte… gondolom akkor már van egy színész jelölt is, aki átveszi a szerepét.

  4. Csodálkoztok, ha nem bírom a csajt? Hogy lehet ilyen primitív egy színésznő? Egy percig nem sajnálom, ha igaz a hír…

  5. IMDB:
    ‘Megan Fox: It Was My Decision to Leave Transformers’
    aha:D
    Ha télleg ígyvan biztos bejött a ne skatulyázzanak be, me ha amradok sose leszek jó másnak, mint üresfejű csinibabának.
    Csak az a gáz, h ő tényleg nem jó másnak:D

  6. Na neeeeeeee! Ahogy futott a 2. részben a hulló bombák között, meg ahogy feküd a motoron az nagyon EPIC. A többi meg nem érdekel. Nem a színészi játéka miatt szerepelt eddig sem a filmben hanem eyecandynek. Nehogy kiírják!!!!

  7. Meg azért elég fura lenne, ha 2-3 héttel a forgatás előtt kezdenék átírni a forgatókönyvet vagy a castingot.

  8. “Michael Bay Hitlerként zsarnokodkodik”…És még így is csak ennyire sz*r alakítást tudott kiszedni a csajból? Amúgy furcsa, mert a filmben szinte sosem szerette megcsókolni Shia-t. Az első rész végén a kocsin is semmi, a második végén amikor a naplementébe állnak is hátrahúzódik. Akkor most hol is az elnyomás?

  9. Hát én sajnálnám, kisebb részben Megan hiánya miatt, nagyrészt meg azért, mert ő már “megvolt”, de az új csajt felvezetni meg összeszedni szegény kis lúzernek, az lesz legalább fél óra.

  10. Ez egy nagy baromság volt Bay-től szerintem, habár eddigi színésznőihez sem kötötték erős szálak és nem adott túl sok teret női főszereplőinek. Lassításaiban alig bírtak nagyobb jelentőséggel, mint a szép naplemente, dekoratív tárgyak a férfiszereplők mellett. Foxot mégis Bay tette világhírűvé, mint a Transformers filmek legjobb látványeleme.

    Legalább akkora szívességet tett a karrierjének, mint Will Smith-nek a Bad Boys-al, akit akciósztárrá tett, hogy később teljesen saját tehetségéből kibontakozhasson.

    Megan Fox-nak ez még nem sikerült, talán hasonlóan soha nem is fog és nem vehetjük komolyan színésznőként. Emiatt gondolhatta Bay többször nem kell füröszteni a napban kamerája előtt, elég egy pótlék, pláne ha jár a szája.

    Azt mondom hibázott, Megan kisasszony a Transformers legforróbb pontja volt. Kultúrjelenséggé vált utálni ostobácska megszólalásaiért, néhányaknak még azért is mert nagyon dögös és mégsem egészen buta liba tudott lenni néha, ahhoz képest.

    Remekül felhasználja testi adottságait és ez a fajta kedvező, még korhatáros filmeknek is megfelelő, gátlástalanság az, ami nagy erényének számít. Le lehet nézni a felszínességét, tehetségtelenségét, idővel, hacsak nem lesz megbolonduló botrányhősnő túlnőhet hiányosságain és teljes öntudattal megbecsülteti velünk nőies eszközei alkalmazását.

    Tudja, hogy vonzó, tudja hogyan kell kihasználni ezt és pláne miben. Bay ugyanaz a dilettáns rendező fog maradni, aki volt, ezalatt Fox végigjárja majd más nagyfilmesek mozijait. A látványa gyönyörét nyújtva váltakozó kendőzetlenséggel, míg el nem ismerik, hogy igenis kellően teljesítette azt, amihez ért színészgenerációja tagjaként. Nem ő az első nő, aki azért marad emlékezetes mert kielégítette a retinánkat.

    Idézzétek fel, ahogy Connery elé sétál a tengerparton Ursula Andress bikiniben és kagylóval a kezében. Megvan a helye a filmtörténelemben, sohasem vált nagy színésznővé, de azért volt és van mit értékelni rajta, valamint számos hasonló társnőjén (Raquel Welch és egyéb amazonok).

    Shia engem biztosan nem fog feldobni egy újabb Bay-féle női kellékkel, Megantól legalább tudom mit kapok.

  11. hát ez elég szomorú, megan fox még a tf2 tíz legnagyobb problémája közt se szerepelt, sőt.

  12. A transformersz eddig is akkor sz*r volt, hogy ha már megan sem lesz benne, akkor miért nézzem meg? :DDD

  13. Én nem bennem, ha vele együtt Shia-t is kirúgnák és kapna a film valami normális főhőst.

  14. Tényleg ennyire muszáj a szerelmi szál egy transformers filmbe? Röhej. Bay-t én ezért nem szeretem. Hébe-hóba letesz valami nézhetőt az asztalra, de a legtöbb filmje egy giccses sz*r, ami ugyanazt a sémát követi. Nem képes kilépni a saját maga által kivájt mederből. Nagyon egysíkú rendező. Max az akciójelenetek levezényléséhez ért. Az hogy nem lesz benne Fox, csak növelni fogja a film értékét, de a 0 fölé a TF2 után már nem hiszem, hogy fel fog kapaszkodni.

  15. KICSIT TALÁN OFF-VESZÉLY!

    Mi van Bay? Fáj az igazság? Tényleg egy nagy pöcs vagy! Lásd a Bad Boys 2 extra lemezét. Neki ez egy személyes-szóló műsor. Csapatjáték nuku. Csak ÉN ÉN ÉN! Még röhögni sem tud. Van egy jelenet, amiben cameo-zik, és a stáb, Martin Lawrence vezetésével megviccelte. Martin megbilincselte, elő állította, és az a farok teljesen felháborodott, ha jól emlékszem még ordítozott is. De jó lehet ott a hangulat! És mielőtt valaki felhozná a feszültség-faktort: A Gyűrűk Ura első részének werkfilmjei között, van egy video a forgatásról, amiben Gimli megvicceli Peter Jacksont. Mivel John-nak az egyik ujja csonka, kipótolták neki a sminkesek, ő pedig jól belevágott egy bicskával, és odament Jacksonhoz, hogy “nézd bibis lett az ujjam”, és leemelte azt a részt! Aztán, amikor kiderült, hogy csak szívatja, Jackson jót nevetett az egészen. Pedig el sem tudok képzelni nagyobb feszültséget annál, hogy egy 300 millió dolláros filmet forgatsz, amibe rengeteg időt és energiát öltél, egy csomó stúdió szóba sem állt veled, és az elmúlt 100 év legsikeresebb és legmegbecsültebb könyvét adaptálod, és az egyik főszereplőd hirtelen lesérül!? Jackson mégis tudott nevetni a dolgon. Szóval Bay elég sokat képzelhet magáról, ha egy Bad Boys 2 szintű film miatt ennyire felhúzza magát.

    Aztán, visszatérve Bay-re, van egy újabb “így készült”, amikor a haiti-rassztás üldözést csinálják, az egyik stábtag felvet egy ötletet, amire Bay jól meglöki, és gúnyosan úgy reagál, hogy: “Majd ha saját filmet csinálsz egyszer, ott azt csinálsz amit akarsz!” Micsoda csapatszellem! WOW!
    Ami pedig Megan Fox-ot illeti. Remélem rohadtul elfelejtődik, és nem nagyon fog többet filmekben szerepelni, mert nagyon tehetségtelen, és még irritál is! A Jonah Hex előzetesben is kifejezetten zavart! Van jól kinéző, tehetséges színésznő is a világon, akivel el lehet adni egy block-bustert, anélkül, hogy irritálna. Pl. Olga Kurlyenko, vagy Mila Kunis. Előbbi nekem nézhetővé tette a legújabb 007-es filmet. Útóbbi pedig nem tehet arról, hogy a Max Payne-ben félre ment a casting!

  16. szerintem nem fog hiányozni!!
    Minek ide új szerelmi szál.. Shia egymaga elviszi a filmet:D:D:D

    én azért még mindig kíváncsi vagyok TF3-ra..

  17. Tudjátok ki kéne ha már Megan megy? (könnycseppet elmorzsol) Az a csaj a Titánok harcából, aki Io-t játszotta. Basszus abban a csajban van vm.

  18. Gabesz83: igen, az előbbiekben már írta valaki hogy Gemma Arterton… Ő volt Io :)

  19. “Hitlerként zsarnokoskodik a forgatáson” – Nem csodálom, Tea Leonit Bay a Bad boys forgatásán idegösszeroppanásba kergette…:D

    Mind színészileg, mind alkatilag felejthető a számomra, így nem érdekel, hogy lelépett. Abban azért bízom, hogy nem átveszi valaki a karakterét, hanem kapunk valaki teljesen mást (persze szerelmi szál nélkül vagy nagyon minimálissal).

  20. Na majd kapunk helyette robotos szerelmi szállat.
    Amerikai trend. Ha már néger robot nem lesz, női robot kell :P

    OFF:
    Miben, hogy a következő terminátor néger lesz? :D

  21. Egy dologtól félek:Ha új barátnő, akkor megint bemutatjuk az idióta anyunak-apunak. Szerintem Megan megcsalta Shia-t a garázsban Bumblebee-vel. Ha már Shia is megcsalta őt egy alakváltó csajjal :D

  22. Human valahogy így képzeltem el a dolgot :)
    Remélem nem csak kacsa a dolog.

  23. Kókusz:

    Ahhhá így már értem. Akkor nem csak nekem jutott ő eszembe. Legalább mostmár tudom a nevét is.

  24. De hát 2-3 héttel a forgatás előtt kirúgni az egyik szereplőt? Kicsit rövid idő átírni a forgatókönyvet, nem? Egy új szereplőt meg illik felvezetni, nem csak bedobni a történet folyásának közepébe.

    Szerintem kacsa.

  25. leviske: szerintem egy ilyen filmet (legalábbis TF2-ből kiindulva) forgatókönyv nélkül, rögtönözve is le lehetne forgatni, ugyanis értelmes történet és párbeszédek nemigen vannak benne. Az akciók persze más téma, ott nem árt tudni, hogy is fog kinézni egy jelenet, szal azt a részt illik megírni.

  26. az egyetlen jó pontja a Transfosmers 1-2nek Foxi látványa volt, most hogy kibaszták mi lesz?

  27. Szerintem ez megint ilyen megnézzük, hogy mennyien siratják meg a csajt, és a leggyengébb láncszemből csinálunk egy erőset, a sajnálkozások révén. Jó kis hírverés ez neki megint, aztán ha sokan mondják hogy ne írják ki stb… akkor tuti visszaveszik, és röhögnek egy sort.

  28. Akkor nem nézzük meg a TF3-at. Nekem már a TF2 is csak az ő eyecandy-faktora miatt volt elviselhető.

  29. igazából, ha egyáltalán nem lenne pótlás, és nem ilyesmivel foglalkoznának a film felében, talán kapnánk végre egy transformers filmet is…

  30. Leviske

    Szerintem te jobban aggódsz, és jobban törődsz a film forgatókönyvével, mint maguk a készítők. Szerintem ezek magasról szarnak rá…

  31. nem az a baj, ha egy rendező diktátorként viselkedik egy forgatáson… a film nem demokratikus alkotás, ott igenis kemény kézzel kell fogni a dolgokat, ragaszkodni a koncepcióhoz, tudni mikor hol mit csináljon, mindenkiből a legjobbat kihozni, persze nem kell deprimálni az embereket…

    …másfelől Bay tényleg csak egy nagyra fújt luftballon, középszerűségét dagasztja zsenialitássá, mentségére, ez könnyen előfordul az ő hivatásában…

    ms cox-ot meg nem hinném h sajnálnunk kéne, amíg így tartja magát, tuti viszont látjuk jó pár könnyen felejthető alkotásban ;)

  32. Szerintem Bay is egy f*sz, de azért érti a dolgát (filmeken belül, amiket csinál), tehát van igazság abban amit sokan mondtok róla, meg Megan kijelentése sem lehet nagy hazugság. Ennek ellenére örülök, hogy kirúgta, mert elégetném ezt a nőt! Nagyon, de nagyon utálom…

  33. Azért jó lenne, ha szerepelne még a 3.ban is. Mondjuk egy olyan jelenetben, mint ami a 2.részben is volt, amikor a BumbleBee beleverte a csaj fejét a kesztyűtartóba:D

  34. Figyeljétek meg, a fél film arról fog szólni, hogy Sam és Mikaela szakított, emiatt majd Bumblebee be lesz sértődve Sam-re és ebből fog következni egy csomó humorosnak szánt, de amúgy szánalomtenger jelenet. Közben majd gondolom jönnek a szülők szellemeskedései is háromszoros szorzóval az előzőekhez képest. Aztán lesz valami új csaj, akit majd Bumblebee nem akar elsőre elfogadni (újabb viccesnek szánt jelenetek), de a végére azért meg lesz majd a béke és közben mellékesen még lenyomják Unicron-t (vagy akárkit aki a gonosz lesz), természetesen úgy, hogy most már több atomrobbanás is lesz, illetve a teljes amerikai hadsereg minden fegyverneme bevetésre kerül (sok látványos beállítással).
    A 2. rész után nem érdemli meg a film, hogy moziban megnézzem. Itthon valószínűleg meg fogom, mert egy kis reménykedés van bennem, hogy nem a fentiek szerint fog alakulni a történet.

  35. Megan Fox nélkül meg se nézem a filmet.:) Azért kirugni mert igazat mondott?

  36. Állítólag Bay már meg is találta Fox kisasszony utódját.
    A neve: Rosie Huntington-Whiteley. Foglalkozását tekintve fehérnemű modell… Ja és Jason Statham barátnője. :D

  37. Indítsunk egy Megan Fox for TF3 kampányt!
    Az új csaj meg sem közelíti őt! Akkor inkább ne legyen új csaj!
    A TF-nek nem is erről kéne szólnia ( mármint a nagy dudákról, meg a formás hatsókról)
    Jobb sztori, jobban kidolgozott karakterek, robotok és jó sok W.T.F. meg O.M.G. jelenet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.