Teljes az Avengers gárdája

Most már biztos, hogy Whedon rendezi, és a Comic Conon megjelent a színészek nagyja. Az is kiderült, hogy ki lesz Hulk mostantól.

Akkor lássuk: Samuel Jackson, Clark Gregg (Agent Coulson), Chris Evans (Captain America), Chris Hemsworth (Thor), Robert Downey, Jr. (Iron Man), Scarlett Johansson (Black Widow), Jeremy Renner (Hawkeye) és végül pedig Mark Ruffalo (Bruce Banner/The Hulk). Iganak bizonyult a pletyka.

Mellesleg egy teasersiteot is készítettek.

Avengers cast

21 hozzászólás a “Teljes az Avengers gárdája” bejegyzéshez

  1. A shieldnek van egy titkos szuperhős alakulata, és belőlük fog állni.
    Mindenesetre nem semmi cast! Ennél jobb képregényfilmet nehezen lehet majd összehozni.
    Már csak egy igazság ligája kéne. :D

  2. comicboy: állítólag nem lesz Ant-man, Waspről még nemtudni semmit, de esélyes, hogy őt is kihagyják :(

  3. Szerintem nyerő szinészgárda fog dolgozni, Jerry Rennert kedvelem, biztos megállja itt is majd a helyét.

  4. Szerintem is nagyon jó lesz. Nagy hiba lenne ha nem raknák bele Wasp-ot és Giant Man-t. Bár keringtek pletykák arról hogy Eva Longoria játsza majd Wasp-ot. És én hiányolom még Mockingbirdet is…
    Ami pedig Mark Ruffalo Hulkját illeti… hát nem tudom…

  5. Kicsit félek ettől a dologtól. Az elmúlt 10 évben nagyot kaszáltak a stúdiók a különböző Marvel és DC képregényfilmekkel, mielőtt Hollywood véglegesen önmaga paródiájává vált volna, csak a képregényfilmekkel tudtak valami közönségcsalogatót csinálni. Ha már őket is össze kell gyűjteni, akkor már nagy baj van (tudom, ez is képregény), utána mi lesz?

    Ugyanakkor ha megnézzük milyen filmek voltak eddig ezidő alatt rajtuk kívül: Mátrix 1-2-3, Terminátor 3-4, Fűrész 1-2-3-4-5-(6), Végső állomás 1-2-3, Sikoly (?), Die Hard 4, Rocky 6, Rambo 4, Indiana Jones 4, Bourne 1-2-3, Karib-tenger kalózai 1-2-3-(4), Star Wars 1-2-3, Harry Potter 1-2-3-4-5-6-(7), Gyűrűk Ura 1-2-3, Narnia 1-2-(3), Twilight 1-2-(3), Halálos iramban 1-2-3-4-(5), xXx 1-2, Transformers 1-2-(3), High School Musical 1-2-3 (WTF?) stb.

    Aztán volt egy csomó sorozatmegfilmesítés: Miami Vice, Hazárd megye lordjai, Starsky & Hutch A-Team, SWAT, stb.

    És meg sem merem számolni hány távol-keleti film remake-je (élén természetesen a “Téglá”-val, meg a sok horrorral.

  6. MArk Ruffalo jo lesz Bannernek. Nézegettem IMDB-n képeit és van amin el se tudom képzelni de van amikor kiköpött Banner. Eva Longoriát inkább köszönjük ne ( eredetileg Wasp fehér, ultimateben ázsiai most meg latina legyen? miért is? nem vagyok rasszista de ne már …) Mockingbird nem annyira alapkarakter, bár Hawkeye nője de nem indokolt, hogy szerepeljen az első Avengers filmben, akkormár inkább Quicksilver és Scarlet witch.

  7. Henry Pym és Janet Van Dyne nélkül elkezdeni az Avengers-sztorit? Hát… :(
    Ezt leszámítva impresszív az összeállítás.

  8. Gee Halen: nem KELL összegyűjteni. egyszerüen ezt kívánják a rajongók hamár képregényben is létezik ez. Nem azért csinálják mert Iron man nem megy eléggé magától. Az egyes hősökről készült filmek is népszerűek ugyanúgy. Amugy a Mátrix első részét nem emlegetném egy kategóriában a Fűrész 4el meg a T3al stb.
    Amugymeg a képregényfilm nem csak a MArvel-Dc vonalból áll van nagyon sok más képregény amit meg lehet filmesíteni és meg is teszik, nagyon helyesen pl Sin city, Kick-ass vagy Scott Pilgrim.

  9. ha már nem vagyunk hűek a képregényhez akkor inkább a hulk-ot kéne kihagyni nem giant-man-t és wasp-ot
    ettől függetlenül várós mert fan vagyok…

  10. Egy Sam Wilson, Luke Cage vagy Bill Foster súlyú karaktert azért elbírt volna még ez a film, ha már a Black Widow ott van tök feleslegesen.

  11. Balakin:

    Csak a folytatáshegyekre igyekeztem rávilágítani, szerintem páratlan mennyiségűt gyártott az évtized.

  12. Gee Halen: WTF? Te miről beszélsz?

    Akadt rengeteg jó film az utóbbi időben, ami se nem folytatás, se nem képregényfeldolgozás volt, lásd Inception, hogy csak a közelmúltból idézzek. Ráadásul egy-némelyik marha sok bevételt is hozott: Avatar pl., de a “filléres” Hangover is kaszált elég rendesen.
    És ez három teljesen más műfajú film.

    Felsoroltál egy pár folytatást. És? Egyrészt ezek közül sok film igenis jó volt (vagy mit akartál bizonyítani ezzel?), Matrix, PoTC:TCotBP, LotR trilógia, de az akciófilm felújítások (Rocky, Rambo, Die Hard) sem voltak (annyira) rosszak; másrészt ezeken kívül is volt pár jó ÉS közönségcsalogató film is, lásd fentebb.

    Komolyan nem értem a sirámodat…

    Egyedül az lehet kérdés, hogy egy ilyen után egy “sima” Iron Man pl. mennyire fogja érdekelni az embereket? Egy eddig még külön filmet nem kapó hős is érdekes lenne ilyen szempontból.

  13. azt hiszem a legtöbb képregénybuzinak jizz in the pants a kép :D
    nehéz kivárni, mondjuk ha beüt akkor Whedon gondolom dobja a TV-t…

  14. Én nem vagyok hasra esve ettől a szereposztástól.
    Samuel L.J. neve régóta nem jelent garanciát semmire. Az utóbbi időből a legemlékezetesebb alakítása MC Windu volt, de csak a lila kard miatt. A többi filmje mind felejthető. Néhol villant egyet, aztán szevasz.
    A többi húzónév Robert Downey Jr, meg Scarlett J.. Hát, őket már láttuk. Downey szerintem kezd elkényelmesedni ebben a szerepben, mert tudja, hogy jól áll neki a Playboy, a Sherlock Holmes sem véletlen. Johansson szerintem olyan nagyot nem lendített a dolgokon, mint Black Widow, Don Cheadle-ről nem is beszélve.

    A többiek meg a “még futottak” kategória, habár várjuk meg a Thort, meg a Captain America-át, de rossz előérzeteim vannak az eddigi anyagokat tekintve. Meglátjuk mit hoz ki a két középszerű rendező a két középszerű színészből.

    Aki felkeltette az érdeklődésemet, az Mark Ruffalo. A Zodiákus óta meg vagyok róla győződve, hogy őt figyelni kell. A Zodiákusban ő vitte a pálmát. Legutóbb pedig a viharszigetben alakított nagyot. Ez a gyerek sunyi: meghúzza magát a háttérben és onnan csap le. Amit kell ő eljátszik, csak hiányzik belőle az a kis plusz, ami például Caprioban, vagy Hugh Jackmanben, vagy Downeyban megvan. De a Hulk-kal bizonyíthat, és ha sikerül, márpedig szerintem fog sikerülni, akkor ki fog tudni törni az állandó mellékszerepekből.

    A másik előérzetem, hogy hiába a giga produkció, tele sztárokkal, mégis a X-men: First Class-ra fogunk majd emlékezni, mint “aztakurvamekkorafilmbameg”, nem pedig az Avangersre. De talán még Marc Webb pókemberi is le fogja tolni.

    Szerintem…

  15. Azért jó, hogy ilyen hülye vagyok a képregényekhez, mert így lealább nem fog hiányozni a szívemnek senki.

    Másrészről, ahány kívánság felmerült itt az elmúlt 15 kommentben, annyi szuperhősnek kellene a filmben lenni, hogy max. Kína lerohanását tudnám elképzelni nekik, mint igazi kihívást. :D

  16. Na igen. Azért Thor, Vasember mellett eléggé alap karakter a Hangya és Darázs.

  17. TibChee

    Arról beszélek, hogy még soha nem készíettek ennyi folytatást és remake-et mint az elmúlt évtizedben. A többi rengeteg képregényfeldolgozás volt, lehet, lassan már azokból is kifutnak a stúdiók. Utána megmi lesz?

  18. Gee Halen:

    Mint mondtam, nem csak folytatások és (képregény)feldolgozások voltak, hanem teljesen új filmek is, nem mellesleg jónéhány igen jó is akadt köztük (Hangover, Avatar, How to Train Your Dragon, Inception, és még hosszan sorolhatnám).
    Továbbá a folytatások/feldolgozások között is akadt szép számmal jó is, nem csak a rókabőr effekt (Batman-ek, HP, LotR, Bourne; Sherlock Holmes, Robin Hood stb. stb. stb.).
    Igen, remake is volt pár, de ezek között is akadt jó (Last House on the Left pl.).

    Amúgy meg kit érdekel, hogy folytatás, feldolgozás vagy remake, ha JÓ?
    Ha szétnézel csak ezen az oldalon, láthatod hogy számtalan jónak ígérkező ÉS eredeti film jön, aminek már ha csak egy töredéke is jó lesz, panaszra nem lehet okunk.

  19. baromira le voltam maradva ilyen téren, vlhogy elkerültek az erről szóló hírek, és a minap láttam meg ezen a Comic Conos felvételen, hogy basszus, sehol Norton, hanem ez a fickó dzsal be Hulkként… nem térek magamhoz. komolyan nem. olyan veszettül örültem a fejemnek, hogy Downey és Norton egy filmben, ráadásul egy ilyen filmben, erre tessék…… na mindegy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.