Jane Eyre-előzetes és poszter

A Cary Fukunaga által rendezett Jane Eyre végre kapott egy jó kis trailert. Szerelmi drámáról van szó, amiben azért a sötét hangulat is tiszletetét teszi. Amikor a könyv először megjelent 1847-ben, akkor “botrányos” darabnak tartották, lássuk, hogy milyen lesz ez a feldolgozása.

A főbb szerepekben: Mia Wasikowska és Michael Fassbender.

És most a poszter.

Jane Eyre posztere

human
írta
2010. 11. 10. 04:24
megjelenés
15
hozzászolás


15 hozzászólás a “Jane Eyre-előzetes és poszter” bejegyzéshez

  1. CrazyBoy:

    Azért ez érthető valahol. Külföldön is el szeretnék adni a filmet.

    Nekem nagyon tetszik a trailer, várós film.

  2. CrazyBoy: nem tudom, szerintem Charlotte Gainsbourg, Ruth Wilson, de még William Hurt vagy Toby Stephens sem azok a halivudi szépségek. Az mondjuk igaz, hogy Mia Wasikowskáról és Michael Fassbenderről nem pont J.E. jut eszembe…

    A trailer érdekes, szinte csak a gothic noveles részét emeli ki a történetnek. lehet, hogy páran csalódnak majd, de hát így szokott ez lenni.

  3. Jah a regényben csúnyának vannak beállítva, de igazából csak nem felelnek meg az akkori divatnak számító kinézetnek, ami valljuk be egészen más volt, mint most, szal akár mostani szemmel nézve még szépek is lehetettek :)

  4. szerintem hangulatban nagyon rámegy erre a thriller szerűségre, gondolom az eladhatóság miatt…nem tudom bejön-e
    mellesleg szerintem egyik szereplő se az a tipikus szépség mint ahogy az szokott lenni, valóban csúnya emberekkel meg ki akarná megnézni?

  5. Gimi elsőbe olvasnunk kellett angolul a könyvet :s Nem tetszett. De csak mert kötelező volt:)))

  6. nekem is pont az jutott eszembe, hogy ha nem ismerném a sztorit, nem biztos, h meg merném nézni ez alapján..

  7. Háténnemtudom..
    Az egyik kedvenc könyvem kamaszkoromtól fogva. 74szer olvastam, tudom kívülről.

    Más oldalakon a trailer alapján áradoznak a két főszereplő közti kémiáról, ami szerintem nagyon nincs meg ( ugyanazt néztük egyáltalán?). Mondjuk filmek közül a 2006-os R.W -T.S formáció közt volt szerintem a legnagyobb szexuális feszültség.
    A 98-as nagyon ráment a korkülönbség témára, ami a 19.század közepén nem is volt olyan nagy szám.

    Tényleg nagyon gothra vették a figurát, ami azért is zavar, így 2 perc látása után, mert Thornfield minden morózussága, nyomasztósága és titka ellenére _Az Otthon_ volt Jane-nek.
    Majd meglátjuk, mi lesz ebből.:)

  8. Egyetértek, az, hogy nem szépek, pusztán a kor ideáljától tér el, vagyis a nők nem akkor voltak szépek, ha vékonyak voltak, estébé. Viszont úgy tudom Jane a könyvben szimmetriátlan arcovnások tulajdonosa, ergo így tényleg nem illik bele a képbe az amúgy szerintem szép Mia Wasikowska, meg hát nehéz Charlotte G. után más Jane-t elképzelni. Fassbender viszont szerintem az eddigi legjobb Rochester. Várós, várós.

  9. Ja és respect, hogy végre megfelelő a szereposztás, vagyis Jane nem huszonhét, hanem tizennyolc (Wasikowska asszem húsz, szóval még tökjó)

  10. Én azt nem értem soha a Jane Eyre-feldolgozásokkal, hogy miért hiszik Hollywood-ban azt, hogy ha valaki nincs kisminkelve az egyenlő azzal, hogy csúnya :-). Ettől függetlenül érdekel, mert szeretem a könyvet, csak félek, hogy a második felét megint elspórolják, pedig az is izgis szerintem.

  11. hát nemtudom, nekem nem esett jól ruth wilsont nézni, sztem ő “túl jól sikerült” csúnyácskának. ettől függetlenül azt a filmet is végignéztem, meg ezzel is így lesz, mert imádom a sztorit, de örülök h ez a lány azért szép.

  12. Nekem eddig mindenképp a Toby Stephens – Ruth Wilsonos verzió a kedvencem, DVD-n is megvettem, hogy mert nem tudom elégszer megnézni. Ahogy a két színész játszott, az szerintem felülmúlhatatlan.Mint a női nem képviselője, annyira elfogult vagyok – főleg Toby Stephens miatt – hogy nem hiszem hogy képes lennék megnézni más verziót. Pedig amúgy már a Hex óta bírom Fasbbendert is.

  13. az eddigiek közül ez tetszik legkevésbé szereplők tekintetében.
    én is Toby Stephens párti vagyok, ez a Rochester nem fogott meg így trailer alapján, meg úgy maga az egész sem, a titokzatosság meg főleg, szerintem aki szereti a könyvet és a filmeket, kíváncsisága nem erre irányul,, hanem a 2 főszereplő közt kialakuló kapcsolatra.
    remélem ezután már nem fognak egy újabb bőrt lehúzni erről a történetről, mostmár pont elég feldolgozás készült…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.