10 hozzászólás a “Minden Inception szint egyszerre, valós időben” bejegyzéshez

  1. Ja! :D

    De ez is csak azt mutatja mennyire megmozgatja az emberek fantáziáját és hogy mennyire egyedi a film! :)

  2. Dennis: ebben igazad van! És ismét csak Nolan profizmusát fényezi minden egyes elemzése a filmnek.

  3. Az a gond, hogy még magamnak sem merem bevallani, hogy a tegnapi első megnézésre nem tetszett a film…De lehet hogy csak álmondtam azt hogy nem tetszett…A valóságban odavagyok az ilyen cuccokért.

  4. Nem szar film, de én is most nemrég néztem meg, és ahhoz képest, hogy mekkora elvárással ültem le csalódtam. Igen szájbarágósnak tartom: most belemegyünk az álmodba, ez az első szint, ok most lennebb megyünk egy szintet, és akkor hagytak benne egy kérdést, hogy akkor úgy van-e a vége vagy sem.
    Azt hittem agyafúrtabb film lesz.

  5. Inception kritikákra tényleg ott a fő írás, ki lehet fejteni. Aki most nézi az beszívta a hypeot, hiszen nicns az az isten, hogy a bemutató utáni 4-5 hónap éltetéshez felnőjön valami.

  6. Na ez így mondjuk szerintem nem teljesen pontos, mert amíg a kettes szinten pörgetik őket, csak nem tudnak már akciózni, vagy igen? :D
    Egyébként a 3. szinten volt egy rész, amikor a különböző időtartamokról esett szó és úgy emlékszem valamiért más arányról beszéltek, mint addig, az a szinkron hibája, a figyelmemé, vagy tényleg a filmé? Sajna pontos idézetet nem tudok beilleszteni, de aki mostanában nézi meg a filmet, az érteni fogja miről hadoválok.

  7. Én pedig lekéstem a nyári vetítésekről, és az utó vetítéseknél sem értem rá, mozisban pedig nem akartam megnézni egy ilyen kaliberű filmet, szóval én is egy hete néztem meg először :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.