44 hozzászólás a “Az eddigi legjobb Star Wars poszterek?” bejegyzéshez

  1. nem értem miért nem az ilyen embereket kérik fel a tervezéshez… szerintem a 3. a legjobb, ahogy a fák előhozzák a maszk formáját az nálam mindent üt.

  2. Mindet? :D
    A második talán a legjobb.Nagyon ötletes, ahogy a Felhőváros kiadja a sisak T alakú nézőkéjét.

  3. Nagyon jó! Az elsőre azért ráraktam volna Millennium Falcont, a másodikra pedig a lépegetőket, de így is jó.

  4. horathius, azért mert ilyen poszter alapján senki se menne be erre a filmre, ötletes de már a film megnézése után van “értéke”. előtte fingod se lenne róla, hogy ez mi akar lenni (mármint a film)

  5. sandor8206, akkor is jobbak mint a star wars poszterek ahol minden be van zsúfolva. egyébként nem feltétlenül erre a stílusra gondoltam, csak hogy kreatív embereket válasszanak.

  6. Jók, de soha nem értettem Boba fett miért lett ikonikus alak szinte, mikor kb 5perce van a 3 filmet együttvéve. És még így is túloztam.

  7. sandor8206
    Most komolyan szerinted hany ember dönt poszter alapjan hogy mit nez moziba?:D
    Egyébként is 2poszter a film folytatása, vagyis elvileg ismered az előzményeket.

  8. Nem tudok dönteni a 2. és a 3. között, de mindegyik marha jó.
    Ha falra nem is, de telefonra háttérnek jó is lesz.
    Szerencsére pont 3 desktop-ot tud kezelni a mobilom.

  9. Nekem is a második tetszik, kivéve a tie fightert rajta, az valahogy gnóm.

    Family Guy It’s a trap megvolt mindenkinek? 1-2 jó poén van benne, érdemes végignézni, osztják benne az ewokokat, ahogy azt illik!

  10. Asszem:

    Igen megvolt :) Tartottam tőle mert a másik két rész nagyon nem jött be, viszont ezen marha jókat röhögtem :D

  11. Sok embertől hallom hogy a Birodalom visszavág a legjobb rész. De miért :) ? Tényleg kíváncsi vagyok, mert nekem a Jedi visszatér a favorit.

  12. Ax3, nem tudom, de a poszter is a marketing része és így költség, ilyen poszter meg felesleges pénzkidobás a stúdiónak, mert nem reklámozza a terméket.

  13. skylaner
    überelhetetlen csata az elején, Yoda tanításai, Vader ebben a részben a legjobb, és tényleg egy félelmet keltő alak, én vagyok az apád jelenet, negatív befejezés, és az egész epizódot jellemző komor hangulat

  14. Szerintem mindhárom klassz lett. Skylanernek: Számomra a Csillagok Háborúja klasszikus trilógiája elsősorban gyermekkori epikus élmény. Akkor a 3 rész közül én is a Jedi visszatér-t szerettem a legjobban, mert egész egyszerűen abban volt a legtöbb akció! Felnőtt fejjel nézve értem, hogy miért a Birodalom sokak szerint a legjobb/legkedvesebb!

  15. ezekben a poszteres posztokban az a legjobb, hogy így átlagban havonta cserélhetek hátteret a telefonon és mind marha jó. :) most a harmadikat választom, kösz.

    skylaner, The Empire Strikes Back? hm, lássuk csak, nerfherder, giga csata a Hoth-on az AT-AT-kkel, kitérő manőver, aszteroidamezős üldözés, Yoda, “csináld vagy ne csináld, de ne próbáld”, Felhőváros a Bespinen, “én vagyok az apád”, Leia: “szeretlek” – Solo: “tudom”, a széntömb, ennyi emlékezetes csúcspont szerintem egyetlen másik részben sincs. egyértelműen a legjobb rész.

  16. Mondjuk igaz, hogy a régi részeket kb. 16 évesen láttam utoljára, gyerek fejjel a 3. tetszett a legjobban.
    Amúgy amit Llew írt azzal teljesen egyetértek.
    Újra kellene nézni őket, barátnőm nem rég úgyis mondta, hogy tartsunk Star Wars maraton napot.
    Csak a Baljós Árnyakat és a Klónok támadását ne kellene végig szenvedni :D

  17. skylaner – a barátnőd Star Wars napot akar tartani? Itt az ideje megnősülni, ilyet még egyet nem találsz! :D

  18. Nem dicsekvésként, de az én párom is imádja a Star Wars-t :P A legutóbb is az ő unszolására néztük végig az összeset. Igaz, az új trilógiából csak a Baljós árnyakat szereti, de hát senki sem tökéletes :)

  19. ötletes, de számomra egyben taszítóan sivár is, ha ez lett volna a posztere, biztos kihagyom a filmet

  20. Bocs sacok, de én nem esek hasra 1iktől sem. Ott van az ötlet, de a kivitelezés már nem adta vissza. Igen száraz.

  21. A tucat plakátok után, ez igen kellemes felüdülés. Engem kifejezetten bevonzana a moziba egy ilyen plaket. Azt hinném, valami epic rajzfilm…

  22. Ha azt nézem, hogy az első vizuális élményem az SW-vel kapcsolatban egy videotékában fekete alapon kék fénykardot magasba emelő kézpár volt egy VHS borítóján, és így is úgy döntöttem, hogy kikölcsönzöm, ezek a poszterek csak mégjobban motiválnának. De nem hiszem, hogy ezeknek a posztereknek a film megnézésére történő buzdítás lenne a feladata… Ötletes tisztelgés a nagyok előtt.

  23. Egyetértek coce-val. Tisztelgés a nagyok előtt… Ha agyonütnének, se tudnék választani, ahányszor megnézem, mindig másik tetszik!
    A sötét háttér előtt fénykardot magasba tartó kéz nekem is máig meghatározó: van benne valami magasztos. Ennél kifejezőbb, egyszerűbb, jobb filmposztert nem nagyon tudok elképzelni. Az eredije ott áll a polcomon – nem videó formájában, hanem az első kiadású könyv, aminek ez a borítója. A trilógia mindhárom része megvan első kiadású könyvben, gondosan bekötve, hogy ne kopjanak tovább az amúgy is kopott borítók. :-)
    A Jedi visszatért 1983-ban láttam moziban. Micsoda élmény volt! :-))

  24. Blake 2010. 12. 19. 20:13
    Jók, de soha nem értettem Boba fett miért lett ikonikus alak szinte, mikor kb 5perce van a 3 filmet együttvéve. És még így is túloztam.

    Boba Fett mint tudjok egy klón Jango klónja aki dnséből van a többi klón is csakhogy ő az eredetitől tanult és még utánna is edzte magát tehát őt nevezhetjük a legtökéletesebb klónnak. A star warsban pedig sztem a legnagyobb fogást a klónok jelentik és ők szerepelnek a legtöbbet tehát ha lenne egy fő-fő klón akit lekell győzni a békéért meg ilyenek az Boba Fett. Nem dath vader szintű boss de azér felér egy Jabbával.

  25. ne aggódj Human, ha lett volna pénzed akkor sem tudtad volna megrendelni, mert megnéztem az oldalt 15 perce és még nem lehetett rendelni most meg már sold out van kiírva…

  26. Sanyi: fogalmazás uhh. Az eredeti trilógiában nincs szó a klónokrol, ígyhát az egész gondolatmeneted hibás.

  27. Az eddigi legszarabb inkább..
    Nagy Star Wars fan vagyok, de ilyen igénytelen posztereket még életembe nem láttam. Ha még ismeretlen lenne az Star Wars világa, biztos nem ezek a poszterek után kezdeném el megnézni.

  28. Nagyon rosszul sikerült munkák.
    Készült már néhány star wars poszter de ilyen hulladékot még nem láttam.

  29. grafikus voltam három évig és olyan szemmel nézve sem tetszenek ezek a poszterek, de amúgy sem :) otthoni alkotásnak elmegy, de nem profi munka.

  30. Szerintem nagyon jók, ötletesek.

    Atomreaktor: valóban távol állnak egy Dürertől…
    3 évig voltál grafikus? Aztán elmúlt csak úgy magától?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.