Thor és a Super Bowl

Természetesen a nagy kalapáccsal megáldott Thor sem maradhatott ki a legnézettebb tévés eseményből, 30 másodpercnyire beköszönt, maximumra járatva. Kicsit a Clash of The Titans szele lengi be, amit negatívan értek most.

12 hozzászólás a “Thor és a Super Bowl” bejegyzéshez

  1. “Whosoever holds this hammer, if he be worthy, shall possess the power of Thor.” Nagyon jó lesz! Most pedig megyek és megnézem a Cpt. America-t.:)

  2. Az a szőrny a végén valami borzasztó rossz,csúnya, buta CGI.VIszont egyebekben ez legalább néz ki úgy ahogy felsépkelten, itt látszik valami különbség a gyökképekhez képest. Bár nem áll leejtős.

  3. Nem mondom hogy bennvan a top3ban, de azért érdekel, majd meglátjuk mi sül ki belőle…

  4. Hiába tűnik Hollywoodi tucatpopcornnak, Kenneth Branagh mint rendező számomra elképesztő fegyvertény – ráadásul nem kis költségvetést kapott. Ez a trailer mindenesetre jobb, mint az eddigi képek, valószínűleg megkapta a “bádoglemezek elfedésére szolgáló” (TM) szűrőt.

  5. NightBagolyhoz hasonlóan engem is csak Kenneth Branagh miatt érdekel. Ha nem ő rendezné és az egyik barátom nem lenne Thor-mániás lehet hogy ez kimaradna

  6. Nemtudom miért, tudom h nincs a kettő közt párhuzam de olyan érzésem van mint a punisher filmek előtt. Valamiért nagyon gagyi szaga van a dolognak, reméljük Portman majd felhuzza.

  7. valahogy az egész thor annyira… nem elképzelhető. trailerben is ott volt egy kastélyszerűség, aztán egy szimplának tűnő akciójelenet, robbanások. szerintem senki nem érti mire gondoltam, de szerintem nagyon nem illik össze.

  8. Nekem ez bizony nagyon tetszik. Remélem nem hiába várok tőle sokat, de már ez az egész istenek, emberek dolog sokkal epikusabbá teszi, mint egy sima képregényfilmet, pedig azokat is nagyon bírom. És még Natalie Portman is benne van.

  9. Crymic és Lenny:

    Szerintem meg mindig is ekkora volt, és ennél nagyobb nem is kéne, hogy legyen a Mjölnir. Ez egy kő/vaskalapács nem pedig egy súlyos pöröly vagy efféle. Így sokkal jobb szerintem hiszen gyorsabban tud vele hentelni, és még jobban néz ki.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.