Ki mennyi tévedést fedez fel az alábbi videóban?

A mokkában a The Dark Knight Rises-zal foglalkoztak, bemutatva a film előzetesét is. Levágták azt a részt, ahol ki van írva a cím és látszik, hogy tök más, hahh. Aztán átmentek oltó üzemmódba, csak épp izé. Szóval: ki mennyit?

human
írta
2011. 02. 19. 17:19
megjelenés
201
hozzászolás


201 hozzászólás a “Ki mennyi tévedést fedez fel az alábbi videóban?” bejegyzéshez

  1. Tegnap láttam a videót. Eléggé kiakadtam rajta. Ez a fószer nem “filmszakértő” hanem egy vicc. Az meg külön FAIL hogy az Arkham City trailerét tolják, mintha az a film lenne. Mind a “szakértő” mind a TV2 rohadt felkészületlen volt és éghet a pofájuk ez a szánalmas riport után. Tv2 honlapján érdemes megnézni a kommenteket a téma kapcsán: http://tv2.hu/p/344490

  2. Nem azon résznél szomorú a dolog igazán ahol az Arkham City előzetesét mutatják, hanem ami utána van.. Zsírfejű filmszakértő még a Játékgrafikát sem tudja megkülönböztetni a mozis CGI-től, ezután még elkezdi fikázni azt hogy mennyire nevetséges a Dark Knight, mert szerinte maga Batman nevetséges. Mitől lett ez filmszakártő ?? Ha én láttam a filmet és mindenféle szimbolikus jelenet megmaradt bennem plusz ugye az erkölcsi határok feszegetései, meg Joker célja a végén hogy ugye minden ember ugyanannyira romlott stb.. És ezeket ő ezek szerint nem látta.. Akkor én lehetek hollywoodi filmkritikus?

  3. Istenem, ekkora egy [random káromkodás], mint ez a [random káromkodás], kész – ez Magyarország. Olyan szívesen fognám ezt a palit, odaláncolnám egy székhez és 100 decibeles hangerő mellett nézetném vele a Dark Knightot újra és újra és újra és újra, amíg (még jobban) meg nem őrül.

  4. Szólásszabadság…
    Jézusom. Itt mind a hárman elvannak tévedve. Én megértem ha valakinek nem tetszik a film, de ezt nem úgy kell előadni mint egy utolsó alpári piacos. Kulturáltan szépen egybe fonott mondatokban is ellehetett volna mondani, hogy miért nem tetszik neki a film. Ebben a stílusban inkább úgy tűnik mintha féltékeny lenne Nolan dollármillióira. Egyébként ha olyan okos a manusz akkor csináljon jobbat. Ha tudna akkor már rég felfedezték volna, de nem tud úgy hogy marad az irigykedés. Ez Magyarország, dislike…

  5. Ki ez az inkompetens állat? Vajmi keveset ért a filmekhez, ha ilyen véleménnyel van a dolgokról. Peti sokkal több okos dolgot tudott hozzátenni, mint ez az idézőjelben említett filmes szakember. Ilyen nincs. Nem járnak utánna a dolgoknak, hogy kik is azok akiket meghívnak. Semmi konkrétumot nem mondott, semmi érdekeset, és még oltotta is. Gyalázat! Hogy Joker jelenne meg álmában, és mutatna be neki egy varázstrükköt. :-)

  6. ez a csávó filmszakértő? szerintem valami mezei futóbolond. Ő a skizofrén, akivel elszaladtak a lovak. És hogy egy kicsit ne lehetett volna utánaolvasni ennek az egésznek?
    nemár! ennyit a Mokkáról, ennyit a reggeli műsorokról, amiket unatkozó háziasszonyok és nagymamák néznek. nekik úgyse számít, ők nem néznek utána az ilyen dolgoknak. Lényeg , hogy a képernyőn valakik süketségeket dumáljanak.

  7. Nézzük csak… 593 másodperc a videó, ebből valamennyi a szignál meg az “előzetes”, legyen mondjuk a maradék 420 másodperc. Szerintem úgy 1,5 másodpercenként van egy baromság, tehát számításaim a válasz 280.

  8. jó hát ez a fickó eleve egy seggfej… korábbi tevékenykedései alapján is – de ez a műsor így egyben… förtelem – Demcsák röhögése külön show…

  9. Azt hittem Puzsér már végleg kiradírozta magát a médiából. Sajnos tévedtem. Legutoljára az EchoTv-n láttam, ahogy Orcsányozott, meg Gyurbánozott. Most úgy tűnik filmszakértőnek tartja magát.
    Elég szomorú, hogy egy országos kereskedelmi tévében egy ilyen ostoba féreg képernyőre kerülhet.
    A beszélgetés alapvető komolytalanságát már nem is kommentálnám.

  10. Már máshol is elmondtam, itt is csak annyit tudok mondani, hogy botrány. Ez a pacák sz*rt sem tud a témáról. Azt viszont iszonyat bunkó módon adja elő. Nálam az elemlámpás-ásós beszólása verte ki végleg a biztosítékot. Heath Ledger-t békén lehet hagyni. Egyébként pedig bármelyik halottat. Mégis hogy képzeli?

  11. Nem elég, hogy rossz videót mutogatnak, még a felirat is tele volt hibával, utánna jön ez a díszmajom és úgy felhúz, mit az állat. Határtalan a hülyeség, amit összehordott ez a csóka. Cölöphöz kötni, fejbe looni, az kell neki.

  12. Jézus ekkora egy fake ökörséget összehozni. Az Arkham City feliratot azért levágták, rohadjanak meg. Nagy mák, hogy kevesen néznek tv-t reggel. Ez a barom meg filmkritikus? mert akkor temesse el magát élve. Itt a kommentelők közül, szerintem bárki 100szor jobb interjút adott volta a filmről, meg a Denevérről. kb. 70 éves legendát meg ne mocskoljon már be így egy senkiházi paraszt.

  13. Jézus ekkora egy fake ökörséget összehozni. Az Arkham City feliratot azért levágták, rohadjanak meg. Nagy mák, hogy kevesen néznek tv-t reggel. Ez a barom meg filmkritikus? mert akkor temesse el magát élve. Itt a kommentelők közül, szerintem bárki 100szor jobb interjút adott volta a filmről, meg a Denevérről. kb. 70 éves legendát meg ne mocskoljon már be így egy senkiházi paraszt.

  14. Ki ez a fasz?
    Ezért nem kell csodálkozni hogy itt tart az ország!
    Még hogy nem kellene új médiatörvény!
    Rohadna meg mind a három!

  15. asszem radiocafén van/volt műsora, ahol nem fikáz, mert többnyire olyan filmekről van szó, amiker szeret és végül is egész jó meglátásai vannak. azt most itt kétlem, hogy pont figyelte a videót, mielőtt beült a stúdióba, de végülis arra nem is tértek ki konkrétan, ez inkább szerkesztői hiba. nem hiszem el, hogy ott hirtelen senkinek nem tűnt fel, hogy trailer van, szereplők meg nincsenek kiválasztva. persze, nem volt teljesen jogos amit mondott, de vannak benne igazságok, bár az nem szimpi, h gyökereiben ítéli el a filmet azért, mert komolyabb hangvételű. a Heath kultuszal kapcsolatban legalább 50%-ban igaza van. szerintem jó arc, csak ebbe itt beletenyerelt

  16. Már az egyik filmes fórumon szörnyülködtem néhány sort ezen a videón, de nem tudom megállni, hogy ne kommenteljek még egyszer. Szánalom, ezt még a Budapest TV is megirigyelné, de valahol szomorú, hogy nálunk egy kereskedelmi televízió műsorán ez az általános színvonal…Nem értem, miért nem lehetett volna egy kicsit utánanézni a dolgoknak, a “filmkritikáról” meg ne is beszéljünk inkább. EPIC FAIL.

    tcs: Puzsér már egy ideje a Rádio Café-n műsorvezető, A hét mesterlövésze című filmekkel foglalkozó műsorban. Néhány adásukat hallgattam korábban és néha ott is összehord néha egy-két hülyeséget, de egész érdekes meglátásai is akadnak, ezzel a videóval viszont most szépen lejáratta magát.

  17. A csaj erőltetett röhögése idegesített a legjobban. A többi csak szimpla pojáca talk, a fent említett hibákkal.

  18. Hát én azt hittem Vezekényi Lacika után már talán nem lehet még lejjebb süllyedni.

    Tévedtem…

  19. Nem értem mi bajotok a műsorvezetőkkel. Páran itt fikázzák őket is, de ne feledjétek, ők csak a munkájukat végzik, és egyáltalán nem volt választásuk, h megcsinálják-e a riprtot. ARról nem is beszélve, hogy ők is végig röhögtek:D

  20. Ez hülyeség,de amikor Ledgerrel viccelődnek,az elképesztő…. Következmény nyilván nulla lesz.Humor nincs.
    Puzsér+Demcsák Tajgetosz.Örülök,hogy nem nézek tv-t.

  21. Nem az a gáz, hogy egyáltalán nem ért a filmekhez, és a képregényekhez, DE MI A SZARNAK BESZÉL RÓLA NYILVÁNOSAN?

  22. Jimnastique:

    Nekem is ugggggyan ezek a szavak jutottak eszembe róla, még mielőtt elolvastam volna a hozzászólásokat :D
    Szerencsétlen hülye… xD

  23. Miért engednek ilyen embert beszélni a TV-ben? Miért kell ezt az embereknek látnia??? Borzalmas….
    Most igazan boldog vagyok, hogy nem nézek TV-t…

  24. Nálam a Heath Ledgeres dolog vágta ki a biztosítékot. Nem azért kaszált a Dark Knigt 1 milliárd dollárt, mert Ledger meghalt a bemutató elött (persze sokak emiatt mentek el rá biztos, nem tagadom), hanem azért mert nagyon sokam az alakítása miatt nézték meg a filmet 4-5-ször moziba. Persze, ha nem Heath Ledger játszotta volna Jokert, hanem egy gyengébb színész, a Dark Knight akkor is remek film lenne.

    Meg ez a zseblámpás “poén” is, hát kurv@ vicces. Az idióta riporternő meg még röhög is rajta.

  25. Ez szánalom esküszöm, pontosan ez, hogy ilyet TV-be beendegdni, meg leadni? Meg egyáltalán nincs értelmesebb dolog reggel 8ra? De ez szégyen nem tudom ki hozta ezt össze de írtani kéne a fajtáját…

  26. Jimnastique :
    Teljesen igazad van!!!!
    Hát én majdnem sírva fakadtam, amikor meghallottam, hogy ilyen emberek véleményt nyilváníthatnak egy ilyen nézettségű csatornán!
    De ha legalább egy olyan embert hívtak volna meg, aki ért is ehhez a filmhez, de nem…
    Heath Ledger-t, egy halottat így megalázni azért nem semmi.
    De ezek szerint elég sokan vagyunk “nyomorékok”, akiknek az ilyen “szánalmas” film tetszik, már ha csak a fél millió!!! imdb-s szavazóra és a kb.9-es átlagra gondolok(amivel a 10. helyezett), de gondolom ez a nobel díjas agytröszt nem is hallott arról az oldalról…
    Még ha a Király nevébenről alkotott volna véleményt vagy az uccsó léghajlítóról nyilatkozott volna így, bár még azok sem méltók erre a hangnemre.
    Már előre sajnálom őt, hogy végig kell majd szenvednie a 3. részt is:(:(:(
    Igaz hogy csak kb. 500 millió ember várja epekedve, de biztos ők tévednek és ennek a geci állat mocskos fasszopó mocsadék cigány hányásfejű csótánynak van igaza!
    És az ilyen embereket élni hagyják….
    Azért kíváncsi lennék rá, hogy a Gyűrűk Uráról mi a véleménye…

  27. Ennyi!

    Be kell küldeni Human oltani. Adna nekik rendesen azt hiszem, bár ő szerintem nem adná ennyire le, hogy ilyen műsorokban szerepeljen.

  28. Szánalmas a tv2 mivel nem elég,hogy a játék előzetesét adták le még amikor folyt a beszélgetés akkor is a háttérben egy olyan videó ment ami össze van vágva a mindörökké batmanből meg a Nolan féléből.A lényeg ,hogy nagyon felidegesített ez a “riport” mert amikor megláttam a tv2-őn hogy batmanről lesz szó nagyon megörültem mivel elég ritka hogy erről beszéljenek dde jobb lett volna ha ne inkább nem teszik.

  29. Ez van ha egy megállithatatlan erö találkozik egy legyözhetetlen akadállyal…

    Nagyon kemény a kritikus csávó, mintha higynnyal dógozna oszkár bácsit neki:)

  30. Felháborító ez az egész. Annyira felidegesítettem magam ezen a faszkalap emberen, hogy ….
    Odadobnám a HULK-nak a szemétjét.

  31. Az, hogy a videojáték előzetesét megpróbálják a The dark knight rises első promójaként bemutatni, már önmagában szánalmas. És még le is vágják a végéről, mikor kiírná a teljes címet. Aztán rátesznek egy lapáttal, hogy idehívnak egy ilyen bohócot. Szeretném azt hinni, hogy szándékos polgárpukkasztás történt, és ezt ők sem gondolták komolyan.
    Ha mégsem (és ez a valószínűbb sajnos), akkor azt kívánom, hogy a két műsorvezető egy műanyaggyárban dolgozzon a média helyett, a “filmszakértő” pedig ragadjon egy lakatlan szigeten élelem és víz nélkül egy feltöltött laptoppal, amin a két Nolan féle Batman van.
    faxkalap

  32. He is a son of a mother fuckin’ lesbian bitch!
    Batman egy képregény-karikatúra, “szuperhősimitátor”??? Mi a faszról beszél ez a retardált, szellemi kihívásokkal küzködő “filmszakértő”? Ha ő annyira nem veszi komolyan Batman-t, akor csak annyit kívánhatok neki, hogy találkozzon vele egy sikátorban.

    Külömben is, miért nem lehet egy hozzáértő embert meghívni ebbe a “műsorba”, ha már mindenáron hozzá akarnak szólni a nem létező TDKR trailerhez. Szerintem Réz András úgy elkűldte volna a 2 műsorvezetőt a halálfaszára, hogy azok alig várták volna az indulást.

  33. Én csak egy hibát fedezek fel ebben, mégpedig azt hogy ez megtörtént! Szánalmasan ciki a tudatlanságuk, még akkor is ha nem alapműveltség, de ha már témába hozzák, akkor nézzenek utána és hívjanak be egy kompetensebb személyt!

  34. Azta *****, hát ez nem semmi :D
    A pali kicsit nincs képbe, ráadásul egy olyan karaktert kritizál, aki már akkor benne volt a médiában, amikor ő még az anyja p*cs*j*ba se volt + rengetegen nőttek fel ezen, meg fognak is. :D komolyan mondom, ez egyszerre vicces meg szánalmas is :D
    Aki szereti Batman karakterét, annak ez istenkáromlás.
    Magyar televiziózás sucks.
    A homoerotikus Batman-re vonatkozó gondolatokat meg szépen lopta, bár ezeknek akkor sincs semmi értelmük.

    „A Batman-típusú történetek természetüknél fogva ösztönözhetik a gyermekeket a tudatalatti homoszexuális fantáziálásra. … Csak valaki olyannak kerülheti el a figyelmét a felnőtt Batman és ifjú barátjának, Robinnak a kalandjait átszövő homoeroticizmus, aki egyáltalában nem vesz tudomást a szexualitás pszichiátriájáról és a pszichopatológiájáról.”. – írta Fredric Wertham.

    Szerintem ha egy 6-éves gyerek Batman-t néz, attól még nem lesz b*zi.
    Ennyi, nézzétek Batman-t, mer cool figura.
    Üdv: kz

  35. Hát ez a Puzsér mekkora szerencsétlen vakegér!És még dadog is mint Dodó az oviban.
    Tv 2-ös majmok először azt mondják,hogy nézzük meg a 3-ik rész előzetesét,utána meg azt mondja,hogy még nem tudni,hogy ki játsza a filmben a gonoszt!!Ezt a hülyeséget!Nagyon tréé.
    Batman meg császár!

  36. uhh ez ütős volt! Komolyan gondolkozok rajta, hogy feliratozom (ha még nem tette meg valaki), és szétküldöm a neten amerikának, csak a végén lehet hogy minden magyart elítélnének egy hülye miatt:D!

  37. hát nem tudom mi a gond vele, de én szétröhögtem magam :-) nem kell komolyan venni, a beszólásai meg tök kemények, ennyi hülyeséget összehordani.

  38. Fújjj, de alja… a tv-nek mondott TV2-vel, a műsorvezetőnek nevezett 2 primitív makival, és filmkritikusnak nevezett ratyival… akkor már miért ne lehetne valós Batman?

  39. Fleti:
    Hu, te én is épp azon gondolkoztam ma reggel, hogy miért nem Réz Andrást hívták meg? Az ő véleményére még adok is, meg jobb beszélőkéje van ( ha nem is tetszik neki, tuti, valami értelmes indokokkal támasztotta volna alá), mint ez a szakértő úr. Remélem nem vonult vissza, és azért nem őt hívták, és ha netalán így lenne, remélem nem ezt a fickót fogják ezek után hívni mindig máshova is.

    Bhaal:
    Ha, az amcsik tuti szarrá röhögnék magukat, hogy nálunk ilyen a helyzet. Valszeg nem is érdekli őket. Azt se tudják hol/kik vagyunk:D

  40. Igazából a srácot megpróbáltam megkeresni egy nemzetközi közösségi portálon és elküldeni személyesen a halál f@szára! De sajna nem volt a felhasználók között! :( Ez a videó egy botrány!

  41. ????????????????????? MI? Ez komoly ez a riport?! Bocsanat az elozmenyek ismerete nelkul kerdezem: Ez valami parodia?! Vilagositsatok fel kerlek szepen!

  42. Hát igen a drága szeretett média…még jó, hogy csak DVD nézésre használom a tévét. Ez az egész interjú úgy ahogy van az epic fail fogalmának kimerítése, Robi barátunkat pedig nem egy beköpéséért jól szájba csapnám egy féltéglával (pedig alapvetően pacifista vagyok).

  43. Most már tényleg büszke vagyok rá, hogy nem nézek TV-t!!!
    Tarkólövést mindnek! Ha belegondolok, hogy 1-2 ember, aki reggel ezt nézte, és nem járatos a filmvilágban még be is kajolta az oltást…
    Alá kéne nyomni egy angol feliratot, el kéne küldeni Nolannek. Nem csak ez az ál-filmkritikus (pföjj), de az egész TV2, meg a hülyék akik adásba engedték örök életükre fizethetnék a kártérítést hitelrontásért, vagy mit tudom én hogy hívják ezt, biztos van rá megfelelő jogi kifejezés…

  44. Az mi az, hogy a Batman az egy képregény karikatúra? Ez mi az édes faszomat jelent? A régi Burton-os részek, vagy a többi kettő, vagy az újak, vagy a képregény rakásnyi szériája vagy mi?

  45. A másik, attól eltekintve, hogy ez a gyerek nagyon irritáló, nem csak azért mert más a véleményem mint az övé, hanem mert idegesítően tudálékosan beszél, lenézően, kioktatóan. Volt szerencsém hallani rádióban, ott éppen azt hiszem az Oldboy-t istenítette nem kicsit, és annak ellenére, hogy nekem tetszett az Oldboy, legszívesebben kitéptem volna a hangszálait.
    Szóval a TV2-nél ennyire nincsen téma amivel foglalkozhatnának? Ráadásul egy ilyen álbeszélgetéshez behívnak egy álfilmkritikust, mert ez a srác még filmesztéta diplomával sem lehetne több szerintem, mint egy alig olvasott blogger, mert mikrofon, kamera és nyomtatott sajtó közelébe nem engedném. Sok mindenkire nézve szégyen ez. A TV2 műsorszerkesztőire, felelős munkatársaira akik engedték ezt leadni, meg hát erre a srácra nézve is, mert szerintem most egy nem is olyan kicsi szubkultúra röhög rajta. Csak gratulálni tudok ehhez a hírértékű, és egyben ismeretterjesztő szándékkal felvértezett riporthoz.

  46. Komolyan hányan küldjük el a Filmbuzi linkjét az ORTT-nek, hogy komolyan vegyék ezt?

    Mivel Félretájékoztatnak. Bemutatják egy film előzetesének egy Batman játék előzetesét. A popkultúrához tartozó hatalmas világbrandet lehordanak nyilvános médiaadásban. Legalább a brand magyarországi forgalmazóit sértheti a dolog. Gondolok itt az Intercomra vagy a játék magyarországi forgalmazójára.
    Az USÁ-ban ezután leperelnék a TV2 tökét is, nyersen fogalmazva.

    Emellett full tájékozatlan a fószer. Ha már statisztikákkal jön, honnan a picsából vette, például hogy 10. legnépszerűbb film? 1 percbe tellett megnéznem, hogy USA-ban 3. (inflációt beleszámolva 28.), világszerte 7. Pedig nem vagyok filmszakértő. Idézőjelbe téve.

    És a legdurvább, mi a fenét csinált rosszul Nolan? Az, hogy volt egy elképzelése, amit megcsinált, kivitelezett, úgy, hogy nagyrészt a rajongók is elégedettek (ami ritka), és pénzügyileg is sikeres?

    És egyszerűen gusztustalan, hogy ezután belekeveri Heath Legder-t. Komolyan csak miatta lett népszerű? Szánalom. SZÁNALOM. Doktor Parnasus miért nem lett népszerű?

    És komolyan? Tim Burton a kedvenc rendezőm, de még ő is bevallotta, hogy a második rész az rossz lett. (Azóta nem csinált folytatást egy filmjéhez se.) A gótikus megközelítés nagyszerű volt, de a Nolan-féle realista is az. Ez olyan, mintha narancs és alma között veszekednénk.
    Persze filmkritikusként mindösszesen ennyire futja. Komolyan már féltem, hogy még a Schumacher-féle Batman-t is előhozza, hogy az jobb volt. Pedig ott aztán volt homoszexuális utálás bevallottan is!

    És azután mit is mondott George Clooney? “I think we killed a franchise.” Na innen indult Nolan? Biztos, hogy a Kovi-imitátornak van igaza?

    És csak csendben mondom, hogy a paranoid skizofrén az meg nem tudathasadásos, gyakran keverik a kettőt. Szóval tök poén, amit mondd, de a paranoid skizofrén az egy dührohamos, könnyen befolyásolható, érzelmileg instabil ember, aki hallucinációkkal küzd. Szóval még oda is illene. A meghasadt személyiség, aki “négyfelé szalad”, a tájékozott filmkritikus szerint, az disszociatív személyiségzavarban szenved, lehet, hogy legalább kedves filmszakértőnek elő kellett volna vennie a kisbetegség-határozót. Mondom ezt úgy, hogy őszintén szólva nem emlékszem, hogy elhangzott-e ez a filmben, és abból is a szinkronos vagy az eredeti változatban. A különbséget nem kell ecsetelnem, igaz?

    Elnézést, hogy csapongtam, de írás közben újranéztem a videót és próbáltam reagálni dolgokra. Egyszerűen nincs egy olyan mondata, amibe ne lehetne érezni, hogy vagy irigy, vagy csak nagyon meg akarta mondani. Pedig milyen népszerű lett volna, ha csak annyit, hogy: Hé pupákok, ez nem is a film előzetese, hanem a játéké!

  47. És komolyan ennyire felkészültek a riporterek, amikor a politikával, egészségügyi kérdésekkel, kultúrával foglalkoznak?

    Húha bameg, mégis igaza volt a Jobbiknak azzal a porig rombolással kapcsolatban. Ööö, ha lehet megváltoztatnám a szavazatomat!

  48. Honnan szedték elő ezt a nagyon egyszerű “filmszakértő”-t. De most komolyan? Össze-vissza beszél mindenféle baromságot a filmről és a karakterről. Nem vagyok szakértő, de nekem úgy a 10. másodperc után lejött erről a “bejátszott trailer”-ről, hogy valami Batman játékból szedték…

    Meg ha nem szereti, sőt utálja a Batman filmeket, képregényeket…stb. az mi a jó ****-nak hívják el ilyen műsorba.

    Kész vicc ez az egész…

  49. Zseniális! Végigröhögtem az egész riportot, ennél már csak az itt elejtett kommentek voltak szórakoztatóbbak; annyira biztos voltam benne, hogy komolyan veszitek! :)

    Ellenben a TV2-nél el nem tudom elképzelni, hogy ezt bárki komolyan vette volna (a műsorvezetőkön kívül, ofc), itt egész egyszerűen a néző beszopatása volt a cél. Ráadásul duplán, hátha valaki tényleg elhiszi, hogy ez a jelenet a filmből volt (ahhoz ez túl jó, lássuk be!), másrészt pedig nem várt módon kapta a savat a TDK, de annál megérdemeltebben. Nagyon nagy igazságok hangzanak el a filmmel kapcsolatban, oltja a hypeot és a hypeolókat is, ahogy kell.

    A stílus mondjuk nem feltétlenül volt megfelelő, hiszen – mint látjuk – ebbe azért csúnyán bele lehet kötni, és tényleg elhangzottak sületlenségek is, hiszen a karakter komolyan vevése alapvetően nem baj, az itt viccesen felhozott pszichopata jelleget a Begins például tökéletesen dolgozza fel. Kár, hogy ebből a szemléletmódból a TDK-ra semmi sem maradt, és Batman tényleg karikatúrává satnyult. (Erre szokás azt mondani, hogy “igen, de a film nem is róla szólt!”)

    Ezért is remélek a harmadik résztől Mátrix 3 szintű pofára esést. Még kevesebb sztori, még bénább karakterek, még szarabbul megírt dialógusok, még unalmasabb akciójelenetek, még visszataszítóbb hype.

  50. Amúgy a felirat fordítás az milyen? Most nézem! Komolyan valaki ilyet kiad a kezéből?

    Captain=Kapitány még mindig? Komolyan? Minek a kapitánya? Nem inkább százados?
    És komolyan egy komplett mondat kihagyva a fordításból? Mi ez a 80-as évek?

    Olyan magyartalan mondatok, félrefordítások, komolyan, sírni támad kedvem. Test him=leteszteljünk. WTF? Ragozás ennyire nem megy?

  51. mercenary van egy mondás, miszerint A legnagyobb sületlenséget is lesz, aki megvédi. Komolyan olyan érzésem van, hogy aki feltalálta az Internetet csak azért tette, hogy ezt minden nap bebizonyítsa valaki.

  52. Hát izé most nagyon. De irgalmatlanul.

    Pacákot egy olyan moziba zárnám, ahol semmi mást nem nézhet, csak batmant éjjel nappal, a röhögő riporternőt beutalnám az Arkham-ba és a másik riportert pedig egyszerűen csak bemutatnám Jokernek.

    Ez egy durva dolgo volt, hogy ezt meg merték tenni.
    Nolannak kellene elküldeni a videót, nem az amcsiknak, ő majd kiforgatná a TV2-t a vagyonkájából neféljetek.
    Heath családjáról nem is beszélve. Az a kretén Puzsér, vagy hogy hívják, egy tapló, akit meg kellene gyújtani, de rendesen.

    Még hogy karikatúra. Olvasott ez egyáltalán Batmant?!
    Irgalmatlanul felháborodtam.
    Az pedig, hogy a játékból vágtak be, hát az pedig már vérgőz.

    Komolyan mondom, ez már több, mint sok.
    Megyek is aludni.

  53. Én nem védem, szimplán csak azt mondom, hogy 2 poénosnak szánt megjegyzés közt elejtett a srác nagy igazságokat is, illetve hogy úgy en bloc baromi szórakoztató volt az egész, főleg, hogy a fake trailer még adott neki egy kis szürreál töltetet is. :)

  54. Őszintén szólva én nem tudom eldönteni, hogy ki kit szopat. A tv2 a Puzsért, fordítva, vagy ők közösen minket?
    Minden esetre félelmetes faszságokat sikerült összehordani. Amivel nem volna gond, csak nem kéne olyan szavakat keverni a mondanivaló mellé, mint szakértő és hasonlók.

  55. mercenary-Igen nagyon vicces volt,mert egyfelől jók a poénok(Zseblámpa…..ásó),másfelől a krikikus remekül artikulál és nem dadog. A legjobb,hogy egy ilyen remek színvonalas műsorban ,mint a mokka, ilyen agytrösztök gyűlnek össze mint Demcsák “Kikaplegközelebb posztumuszdíjjat” Zsuzsa , Bachman “Mégatényektőlis kibasztak” Péter és Puzsér “olyanviccesvagyokmintegyfakocka” Róbert.
    Az ilyen tájékozott, példamutató felkészültséget egyértelműen prezentáló,nem észérvek nélkül vagdalkozó nempöcsök miatt van ilyen borzalmsan magas színvonalon a magyar sajtó és ezért van annyi értelmiségi és szociálisan érzékeny egyén,mint te.

  56. Bazki, ne röhögtessetek már ennyire, szúr az oldalam! :D:D:D
    Ti tényleg ennyire korlátoltak lennétek (nem én kezdtem a személyeskedést), hogy képesek vagytok ugyanúgy beszopni ezt a videót is, mint magát a filmet, amiről szó esik benne?!
    Mit kellett volna még ebbe a tíz percbe belesuvasztania a TV2-nek (pl. Fekete Pákó latex cuccban üldözi a zöld hajú VV Elvist?!), hogy leessen, mint néző, totálisan hülyének vagytok nézve!
    Szomorú, hogy tényleg képesek vagytok magatokat ilyen hülyeségen felhergelni, és egyből nekem esni, amiért szerintem ez a videó vicces.

  57. Elég furcsa, hogy ilyen ember filmszakértőnek mondja magát.
    Jövőhéttől én is az leszek… (ennyi erővel)

    Amikor sorolja a színészek neveit akik fiatalon “mentek el”, akkor csak James Dean-t emeli ki, hogy mennyit fejlpdött és még fejlődhetett volna tovább, ha életben marad.

    Ledgerről meg olyan stílusban beszél, mintha a egy nyolcadrangú színész lett volna.
    Nézzük csak végig Heath filmjeit az elsőtől az utolsóig! Szembetűnő a folyamatos változás filmről filmre.

  58. én ugyan nem láttam a Batman filmeket, szóval nem tisztem eldönteni jogosak-e a savazások, de néhány hozzászólás elképesztő. ezért perelni? ne vicceljünk már. nem beszélve arról, hogy a rajongók, mint evil9 óvodás módon megsértődnek, ha bántják a kedvencüket, legszívesebben halálra kínoznák az elkövetőt, mert történetesen nem isteníti a filmet. nem lehet más véleményen. de lehet. hülyeségeket beszél? az is lehet. ettől csorbul a film értéke? nem hiszem. azzal viszont egyet értek, hogy aki tv2-t néz (vagy rtl-t), annak hibádzik valami.

  59. amúgy nem azért, de ki ez a pöcshuszár? valami híres fickó? mert szerintem egy gyökér aki csak fikázni tud.

  60. Szerintem is vicces volt, azt pedig szomorú látni, hogy az itteni Batman-fanboyok ennyire nem értik a tréfát.

  61. Kíváncsi vagyok hogy a Jóban rosszban-ról akkor mi a véleménye!

    A 3 köcsög azt biztos istenítené!

  62. Még annyit, hogy aki a Lewis C.K.- és Gervais-féle bunkó humort hozsannázza, s linkelgeti, nem tudom elképzelni, hogy pont ezt nem érti meg, s sértődik be rajta.

  63. Csak halkan jegyzem meg néhány fenti kommentre reagálva azt, hogy ha a szerkesztők és Puzsér tényleg poénnak szánta ezt az egészet, akkor az vagy szimpla polgárpukkasztás vagy egy kis trollkodás és szívózás a Batman-fanokkal szemben nyílt műsöridőben.
    Vagy csak szimplán rohadt gusztustalan humorérzékük van.

  64. először azon szörnyülködtem, hogy a játék trailert mutatták be a batman film trailerének, mostmár inkább azon, hogy egyesek nem ezen szörnyülködnek, hanem azon, hogy a faszinak nem tetszik a batman franchise. a másik ami felbasz, hogy egyesek szerint ez csak vicc.

  65. chris92: Aztán a Gervais-féle Golden Globe-felkonfok mik voltak és hány ember előtt? Bizonyára azt is gusztustalannak találtad, ha nem tévedek.

  66. Ne már, melyik univerzumban számít ez ironikusnak?
    Nem a véleménnyel van bajom, hanem, hogy nincsenek érvei, vagy bármiféle tény amivel alá támaszthatná.
    És aki azt mondja, hogy Tv2 reggel 8kor csak úgy elkezd gúnyoskodni, meg média hekkelni, az nincs tisztában a műsor szerkesztéssel.

    Az angol félrefordítása is médiahekk lenne? Ki ellen? Aki tud angolul levágja, aki nem annak nem fog leesni.

    Ha egy kábel csatornán, vagy egy stand up műsorban menne vicces lenne. Így nem.

  67. Csak kíváncsiságból néztem meg, ráadásul Batman fan sem vagyok, de ebben annyi elképesztő dolgot összehordtak, hogy a fele még nekem is feltűnt. S, mindezt olyan stílusban…hogy döbbenet. De igazából az ásós zseblámpásnál kerekedett el a szemem. Nyilván szar a humorom….

  68. Gabi úr: Arról nem tudok nyilatkozni vagy összehasonlítási alapként felvetni mert nem láttam. És szeretném minden kommentelőnek gyorsan leszögezni, hogy nem a másik ember véleménynyilvánításának szándékával vagyok hadilábon, hanem azzal az arrogáns, fennhéjazó és félreinformáló stílussal, amit a képembe kaptam.
    A poénkodásnak és a néző palira vételének is van ízléses határa. Személyes véleményem szerint akár ez volt a Mokkások és Puzsér célja akár nem, nagyon átestek a ló túloldalára.

  69. monana: Nincsenek érvei? Kifejti, hogy számára miért is megmosolyogtató a Batman-figura túl komolyan vétele, rávilágít a Heath Ledger-jelenségre, amiben kétségtelen, hogy van igazság stb. Most hogy mindezt sarkítva teszi, az szerintem komikusi sajátosság. Itt főleg a képregények ledegradálására gondolok. Tipikus példaként szintén Gervais-t tudom előhozni és a Noé-paródiáját, ahol ugyanez a sarkítás folyik, kegyetlen viccesen. Szerintem senki nem gondolja, hogy a Batman-képregények a “Puff! Csatt!”-okról szólnak, Puzsér sem. De… Na mindegy, képtelenség, hogy ezt tényleg magyarázni kell.

  70. szóval az igazsághoz azért hozzá tartozik, hogy eredetileg a LEGO Batman trailer-t akarták berakni, de szerencsére idejében észrevették hogy az még a 2008-as Nolan filmből van!

  71. Amúgy, ha én el szeretném adni a termékemet, és ilyen szinten nyilatkozna valaki róla, hát a bíróságon találkoznánk utána. Képzeljétek el, ha valaki mondjuk a Pick szalámiról, vagy az Egri Bikavérről beszélt volna így. Mekkora felháborodás lenne. Pedig termék mindhárom, amit el szeretnének adni, és mindegyik mögött komoly marketing tevékenység áll. De hát ezért tartunk itt ma Magyarországon.

  72. Szégyen ez az ország, és még mindig utálom hogy benne élek. Egy elvileg második helyen levő kereskedelmi csatorna hol a faszba csinál ekkora amatőrséget? szánalom…

  73. Bezárnám egy moziba, és a Felhő a Gangesz Fölött filmet adnám le neki 50X egymás után. Nincs benne egy csepp tisztelet sem Nolan iránt. Mintha egy felcsrről beszélne, pedig láthatóan ő maga az. Azért Human elárulhatnád, hogy honnan kéne ismernünk ezt a gyászhuszárt, mert siralmas amit művel. James Dean meg szerintem ott fennről köszöni szépen, de megvan az ilyen emberek hozzászólásai, véleménye nélkül is. Dean legenda, míg az idézőjeles filmszakértőnk arra se méltó, hogy Heath L. ha élne, kitörölje vele a hátsóját, ha másik életében ez az ember toalett papír lett volna. Borzasztó. A Petőfi rádióban, az Origűn, a Film Világban sok szakember van, és akkor meghívják ezt a zöldséget. Fáj! Gervais humoros, ő kimondta amit más nem mer, de igaz, ez meg köszönő viszonyban sincs a humorral, szatírával. Holtakkal viccelődni, komolyan nagy telyesítmény.

  74. BLUEBUSTER? nem vagyok filmszakértő, de nem is égne ekkorát a pofám. az meg már mindennek a netovábbja hogy Nolant “sértegeti”, vagy hogy is mondjam. véleményem szerint csakis kiemelkedő filmeket tett le az asztalra és habár nekem nem a batman-széria a kedvencem, a filmtörténelemben kiemelkedő film mindkét eddigi rész, és biztos vagyok benne hogy a harmadik sem adja alább a szintet. az meg hogy még van aki azt hiszi hogy heath ledger csak a halála miatt lett felmagasztalva, ráadásul még poént is csinálni belőle… szeretem a fekete humort, de úgy igazán nagy parasztság hogy mellette még becsmérelik is az embert. “Let’s put a smile on that face.”

    ui: minden témát komolyan lehet venni.

  75. Jó..még az ál trailer is nagy genyóság, de miért egy ilyen faszt kell odarakni, akinek fogalma sincs Batmanről, és ráadásul gyűlöli is?! Filmről kérdezik, erre lófaszt se tud mondani róla, csak hogy Batman gyogyós, meg latexruhás. (Ami igaz, csak nem úgy ahogy előadja) Hát kapja már be!!! :D

  76. “Halottról jót, vagy semmit.” Nyilván ezzel nincs tisztában a tisztelt “filmkritikus”.. Még talán el is hinném hogy a nézőket akarják szivatni ezzel, de nem valószínű hogy reggel 8:00kor amikor a nyugdíjas korosztály is csak fél szemmel nézi a tv-t ezt direkt csinálják és nem azért mert balfaszok. Ha ezt valaki elhiteti velem az kérhet tőlem bármit. Egyébként meg néhány vicc még jó is lenne, de Heath Ledger-es poénokkal teljesen elvágta magát + szeretett hazánkban már túl sok ekkora szerencsétlen van, ahhoz hogy ezen nevetni lehessen. A véleménye (nem értek vele egyet) nem igazán érdekel, csak maga az ember(ek) és a műsor szánalmas és gusztustalan.

  77. bezzeg amikor a saját ötlettelen, hányadék műsoraikról kell beszélniük, azokat az egekig ajnározzák….

    külön megrendelés volt erre, h antireklámot csináljanak a batmannek, nem mintha sikerült volna, Nolan remekül bizonyította, h újra tudja értelmezni Batmant, lehet kritizálni, de nem így és nem azokért amik itt elhangzottak
    talán ha Réz Andrást hívták volna meg, akkor ért volna is vmit a műsor ;)

    csak ismételni tudom demcsák meg az a hülye pöcs ott mellette abszolút amatőrök, s nem érdemlik meg fizetésük egyetlen fillérjét sem, nem is beszélve arról a hülye robiról, aki nem is tudott arra válaszolni, amiért végülis meghívták a műsorba
    értelmetlen, ostoba, de kb ennyire számíthatunk, ha mostanság bekapcsoljuk a kereskedelmi csatornákat, akik a nyaló világért őrjöngenek, s képtelenek kihagyni az anyátok közt soron következő epizódját, szépen fogyasszák ezt is, mert bizony ugyan az a kalap szar

  78. 3 perc után kikapcsoltam. Iszonyat idegesítő, de főleg az amatőrizmus miatt amit ennél a tvnél csinálnak és fogadjunk valami víruskampány ez is… hogy többet foglalkozzunk vele, mert RTL nagyon tolja a VV-t. De az a baj, hogy egy olyan “kultúrába” nyúlnak bele, nagyon hányadékokádék módon, ami mellett mi film rajongók nem tudunk elmenni. Ugyan ez volt az esport/gaming rajongók vs Vezekényi-vel is. Ilyenkor azért szégyenlem, hogy ezekkel egy országban vagyok.

  79. Sokszor hallottam az MR2-n ezt a túltáplált gyíkot, akkor is néha lefárasztott a gettós hangvételű kritikája, de ez. Egy kamu előzetes fölött sírnak ok nélkül: a film is, a játék is rohadt jó. Így higgyen az ember a TVnek.

  80. mercenary
    itt nem személyeskedésről van szó, hanem arról, hogy vannak olyan emberek akik nem nézik jó szemmel, hogy át akarják őket b*szni. Mert egyszerűen nem szopnak be mindent, amit jelen esetben a média megpróbál letolni a torkunkon.
    És nem lenne itt gond, de ez az amatőrizmus és ez a stílus, ami ebben a videóban van már alapból kik*rja biztosítékot. Ez nem nevetséges, ez szánalmas. főleg azért mert amikor az ember hazajön a munkából ahol éhbérért reménytelenül szétsz*patják és csak lazítani akar, kikapcsolni, elfelejteni mindent, és egy olyan dologgal találja magát szemben ami mellett nem lehet elmenni, mert tudja, hogy fasl infokat tolnak ezerrel és ez megy élő egyenes adásban. És ez már felrakja az í-re a pontot. Jó mondjuk reggeli műsor, de én is, mint a többiek délután olvastam egyszerre 20 blogon.

    (Ezt meg úgy általában)
    Jha igen. Hype. Pl én nem a Heath Ledger hype miatt néztem meg a TDK-t. Sőt. Én a Batman Beginst alapból meg se akartam nézni, mert már az elötte lévő batmantől is hányingert kaptam, tényleg megölték ott a franchiset. Aztán egy unott délután előkaptam a batman beginst… azon a héten még 5x megnéztem. A komorabb, valósabb, mézesmázos mentes világ sokkal jobban ábrázolja ezt az egész dolgot, hihetőbb. És sokan vagyunk így, akik először leírták a BB-t aztán nézték meg. Pl az első film hatása miatt néztem meg a másodikat és majd a harmadikat is. :)

  81. Igaza van! A Nolan Batman egy foss! Röhej az egész! Ez a faszi egy géniusz! Puzsér a legértelmesebb ember a filmszakmában— én meg Teréz anya vagyok!

    Ma már bármilyen baromságot lenyomnak a torkunkon
    :D

  82. Ez a csávó mit képzel magáról hogy több év tizedes képregény legendát így lemer hordani?Én a DC helyében ezt látnám olyan szinten beperelném hogy NOLAN lába előtt sírna hogy segítsen!! Istenem fa..fej csak mondja mondja semmit nem tud a filmről… Szerintem ássa el magát mert pár komoly batman fan-tól biztos fog neki érkezni pár olyan levél ami nem fog neki tetszeni.Ja és akkor mesél joker rablási szokásáról beszél… Tipikus magyar szokás nem tud róla semmit és inkább bemocskolja csak tudja palástolni a saját tudatlanságát!

  83. Te úúúristen!! Ki ez a zsírfejű p*cs? Úgy látszik manapság már akárki lehet kritikus aki képes nagyobb tömegek előtt habzószájjal köpni a “newage” cuccokat, és élből gyűlölni mindent amit a többség szeret. Annyi volt a fail ebben a videóban hogy nem is tudom hogy a felzaklatott lelkecském hol is kezdje…

    1)Tény, hogy az Arkham City trailere vmi nagyon gyönyörű, és részben az erős sötétségnek köszönhetően valami eszméletlen élethű, de még így is megtudja egy nem vak ember különböztetni az igazi hús-vértől…Bár úgy látszik Frei “mindent jól meg mondok” Tamás II-nek nem sikerült.

    2)Imádom amikor az emberek verik a nyálukat arra h “képregény, fujj, gyerekes hülyeség”. Namost, csak azért mert az ilyen kiadványoknak a popkultúrában a gyíkok és a kölykök a célszemélyei (ami egyébként rohadtul nem egy valós dolog) nem kéne oltani. Ezek ugyanúgy regények, benne is van hogy képREGÉNY. Zorro és batman közt nem sok különbség van, még kinézetre sem, akkor most köpjük zorrót is? Áh, csulázzuk le Robinson Crusoe-t is, Verne Gyula nevét pedig csak sátáni szeánszokon említsük ezentúl…Ez is ugyanúgy az irodalom részét képezi. Tény, van közte bőven szenny. De talán a “sima” irodalomban nincs?

    3)”Ezt az egész dolgot nem kell komolyan venni, mert nem is lehet.” Ezt lehetőleg a különböző neves külföldi egyetemek pszichológiai karainak intézze mint felszólítást, meg annak a raklapnyi könyvek, és cikknek, amik a batman univerzumot boncolgatják pszichológiailag. Nem tudom hány regényben, vagy történetben vannak még ilyen pontosan, és élethűen felépített karakterek. És itt nem csak Bruce Wayneről van szó, hanem még egy csomó karakterről. A profiljuk szinte lenyűgöző, és borzasztóan erős mennyiségű tanulmányt lehetne írni akármelyikről. Ez is igazolja, hogy nem a hülye ember a legrosszabb, mert annak tökmindegy, hogy tud vagy nem, nade a félművelt…az a leggázabb. Mert ő azt hiszi, hogy rohadtul ért hozzá…csak hát…nem. És itt most nem csak batmanről van szó, de ahogy elhalgattam a csávót, a filmezésről is, úgy cakkumpakk.

    4) Herótom van már ettől a “Heath Ledger miatt szeretik az emberek a Sötét Lovagot, mert amúgy csak egy nagy kalap szar.” Igen, így van. A világ tizedik legnézettebb filmje, egy halott ember miatt tart ott, ahol. Milliárdokat keresett a film azzal, hogy fél évvel előtte meghalt az egyik főszereplő. De csakis azzal! A film valójában egy nagy fos és senki (Ismétlem: SENKI) nem szereti. De most komolyan. Ez a tipikus Troll-hozzáállás. És az ilyet beengedik a képernyőre…Nah ezt kéne szabályozni a médiatörvénnyel: 50 IQ alatt senkit se engednek be. Bár tény hogy nem sokan maradnának.

    5)És ha filmkritikus…Nem az lenne a munkája, hogy tudja is a filmes információkat? Nagyjából egy hónapja tudjuk, hogy Tom Hardy játsza Bane-t, és néhány hete, hogy Anne Hathaway lesz Selina Kyle.

    Valami elképesztő ez az egész…

  84. Ez az egész egy akkora nagy pénzkicsikarás, mert nem más, csak pénzkicsikarás!!!
    Aki ebben a műsorban szerepelt, az mind tudták h ez nem egy film előzetes!!!
    Hát nem hülye az ember ennyire!!! Főleg az, amelyik minden nap találkozik a képernyővel!!!
    Ők is feltették ezt a költői kérdést a feletteseinek h mi, mi ez mester??!!
    Ez nem egy játék???
    -DE!!! De itt van ez az xy, és ez most egy filmkritikust vagy ih a faszomat fog eljátszani, neked itt van a szereped, olvasd el vagy 2x és cső, menni fog!!!

  85. Engem az bánt, hogy az ilyenek még pénzt is kapnak a tudatlanságukért, amire még büszkék is. Szégyellem, hogy ez megtörténhet manapság ebben az országban. A cenzúrázást itt kezdhetné az ORTT, mert az e fajta dezinformált hülyeség károsabb tud lenni a tájékozatlanok számára, mint bármilyen import mocsokság a késő esti sávban. És semmi humoros nincs a beszélgetésben, inkább siralmas az egész.

  86. Ez a kritikus maga is egy kritika.
    Inkább próbálna meg egy szuperhősös mozit megrendezni-arra igen kíváncsi lennék.

    Mellesleg: Mi a baj azzal, hogy egy milliárdos éjszakánként “polgárőrt játszik” (hű, de hatalmas poén), nem pedig mondjuk adót csal, olajlobbizik, vagy épp terroristákat támogat…

    Továbbá mr. Mindentudó: Neónak sem volt éppen különleges képessége-legalább is, “szuperhős” értelemben nem volt. Mr. Enderson volt csupán, egy ember, akinek a szellemi kvalitásait nagyon benézték a szupercomputerek, sőt, akkor vétettek igazán, mikor hagyták a cybertérben istenséggé válni. De attól ő még a valóságban egy szakadt ruhás, csavarozott tarkójú fiatalember volt-akit egy megőrült bajtársa is könnyedén megvakíthatott.
    Nos, éppen ettől lett igazán akkora hős(akár csak Batman), hogy mindig is hús-vér ember volt, és az is maradt.
    Valóban volt vesztenivalója, amit végül el is vesztett.
    Meghozta a lehető legnagyobb emberi áldozatot, amivel mindössze annyit ért el, hogy bebizonyította egy virtuális lénynek: ő sem tévedhetetlen.
    Ez az emberi akaraterő diadalát hirdeti-ahogyan Batman szintén. Milliomos lét ide-vagy oda, Bruce nem egy zsoldossereget fogad fel Gotham bűnözői ellen, hanem saját maga szolgátat igazságot-többen is segítik, mégis hatványozottan többen vannak az ellenfelei. És természetesen ő is mindent kockára tesz-hiszen őt nem csak a Kriptonit sebzi(elnézést Superman rajongóitól, ez nem nekik szólt).

    És még utoljára: A Maszk is csak egy sima ember, a valódi hatalom Loki isten maszkjában rejlik-azt pedig bárki fölveheti-ahogyan le is veheti.

    Nem lett volna egyszerűbb kedves Kritikus úr-az ostoba mellébeszélés és félrebeszélés helyett-egyszerűen annyit mondani: nem szeretem Batmant?!

  87. Ennyire besavanyodtak az emberek? Itt lázadozik mindenki, a BIKICSUNÁJON, meg a többi idiótán meg röhög az ország, ez is ugyanaz. Lassan tényleg kezdem elhinni, hogy sok itt az ipari alkimista betmen beteg személyiség :-) sztem kur*a jó ez a riport, egyszerűen poén, eleve már add neki egy groteszk humort, hogy indít a játék trailerrel, aztán jön ez a csákó, akin szakadni lehet annyira buta paraszt a stílusa.
    Azért ne vegyétek már ennyire komolyan betment, már ha persze elmúltatok 6 évesek :-) jól film, de ez a videó nagy ott van!

  88. Eddig se kedveltem Puzsért. Nagyon irritálónak tartom. Alapvetően nem szeretem, amikor egy ember úgy adja elő a véleményét, mintha az lenne a mérvadó.
    Batman szerintem meg pont azért a legcoolabb szuperhős, mert annak ellenére akciózik, hogy nincsenek szuperképességei.
    Lehet, hogy Puzsér még nem volt élő adásban tv-ben, és ezért nem merte megemlíteni, hogy nem a trailer-t láttuk, de most viszont mindenki azt gondolja, hogy az animációt sem képes megkülönböztetni a cgi-től. Lehet véleményt alkotni. Azzal nincsen semmi baj, de nem ilyen formában, főleg nem tv-ben. Szerintem Puzsér csak egy önjelölt wannabe “filmszakértő”, aki ráadásul baromira médiaidegen. Lehet, hogy nem Nolan The dark knight-ja a tökéletes film, de számomra teljesen világos, hogy Puzsér, csak Batman karakterével való ellenszenve miatt nem hajlandó meglátni egyetlen jó momentumot sem filmben.

  89. Na jó, ez most így korán reggel felcseszte az agyamat. FILMSZAKÉRTŐ???? Legszívesebben képen töröltem volna ezt a fickót, arról pedig persze ne beszéljünk hogy játékelőzetest nyomatnak. Hú, cseszd meg…Remek riport, igazán remek. Egy szemetesvödör jobban ért a filmekhez mint ez az alak.

  90. Úristen, ki ez a pofa? Annyi hülyeséget mond, hogy az már fáj. Heath Ledger-t ócsárolja, ami gusztustalan, bunkó dolog nem gyengén és alapvető dolgokat nem tud a filmről. Mégis őt hívják be, mint “filmszakrétőt”?

    Ezek után merje valaki azt mondani, hogy
    “MAGYARORSZÁG, ÉN ÍGY SZERETLEK” :S

  91. Ezek szerint én vagyok a második, aki nem húzta fel magát rajta? Szerintem poén volt, én jól szórakoztam, ennyi. Szerintem sem kell ennyire komolyan venni. Neki az a véleménye, nektek más, és?!

  92. Nem tudom kibirni, h ne irjam le ez a szégyen ugy a Tv2-nek a “filmszakértőnek” és azoknak akik pártolják.
    Ilyesfajta baromságot nem sokat láttam.

  93. Dzsordzso:
    Oké, akkor mégegyszer: a legtöbb embernek, ahogy nekem is, nem azzal van a baja, hogy nem tetszik neki, lehet más véleménye, persze, én mint képregényrajongó/Bats rajongó, nem is vártam mást tőle, “kis közösségünk” tisztában van azzal, hogy itt M.O-n az átlag ember véleménye, hogy gyerekes gagyi egy képregény, képregényfilm, sorba buknak a mozikban a filmek(mondjuk ennek fényében kicsit furcsa, hogy mindig világpremierrel együtt kapjuk ezeket a filmeket, szinkronosan, mintha a stúdió ennyi idő után is reménykedne, vagy nem tom…) persze jó látni, hogy azért a legtöbb embernek tetszik az új Bats mozi, de persze naná, hogy vannak olyanok akiknek nem. Ez természetes. Itt a probléma az, hogy a műsorban, eleve, egy játék trailerjét tekintik a 3. Batman filmnek, erre a szakértő úr nem is mond semmit, helyette elkezdi szarozni az eddigi filmeket (ő véleménye), de közbe úgy, hogy saját bevallása szerint előző este nézte meg, valszeg fél kómásan, mert akkora baromságokat, tárgyi tévedéseket mond, hogy olyanok nem is szerepeltek a filmben, ráadásul, mondja, hogy őt aztán rohadtul nem érdekli a 3. film, holott ez lenne a riport témája, és úgy megy oda, hogy szart se tud… egy kis felkészülés nem ártott volna, ha szeretem azt, amiről beszélek, ha nem… a Heath poén meg igazán hab a tortán, az kicsit erős volt. És az én ismerőseim se azért nézték meg, mert Heath meghalt, hanem mert tetszett nekik az első, tény, hogy biztos, hogy volt köze Heath halálának az ekkora sikerhez, de azért a sztori, Heath játéka, és azért maga a batman franchise is eladta azt a filmet.
    De én tényleg kezdem azt hinni hogy ez a “riport” tényleg direkt volt…

  94. válaszolva human kérdésére, én csak egy hibát emelnék ki, az operatőri munkát, ugyanis nem kellett volna bekapcsolni a kamerákat :)

  95. BuB:
    Nem pont azt mondta, hogy nem most látta a filmet? Még tegnap láttam a videót és most nincs kedvem újra megnézni (nem akarom még jobban felb**ni az agyam), de úgy rémlik, hogy valami olyasmit modott, hogy eszében sem jutna újra megnézni a TDK-t, és a TDKR sem érdekli.
    Mindenesetre mindenhogyan gáz, mindegy mikor látta…Az meg tényleg óriási balgaság, hogy csak Ledger halála miatt lett sikeres a film, már előtte is nagy hype volt körülötte, Joker és Kétarc amúgy is két nagyon népszerű karakter, akkor is nagyot durrant volna a film, ha még élne.

  96. Valamelyik mondta, vagy ő, vagy a riporter, hogy tegnap este nézte a filmet, hogy képben legyen, nem?:D Franc se tudja, már, de volt ilyen, megnézni meg nincs kedvem megint.:D

  97. Valóban érdekes megfigyelni a Nolan filmjeit, mert szerintem a Memento illetve a Prestige után a Batman filmjei tényleg nem a legjobbak. Nekem személy szerint jobban tetszett az Begins, de az tényleg egy rossz vicc, hogy az IMDb Top 250 film 10.(!) helyezettje. Ez elvileg minden idők legjobb filmjeinek listája a legtöbb szavazó által kiválasztva. Namost ezen gondolkozzatok el, hogy tényleg akkora zseniális alkotás-e ez a film, hogy simán megelőzi ezeket:
    Amerikai Szépség, Amélie, Apokalipszis Most!, Mátrix, Psycho, Harcosok Klubja(!!!), Istenek Városa, Nagymenők(!!!!!!!) és még sorolhatnám: http://www.imdb.com/chart/top
    vagypedig valóban van valami abban amit a fószer mond, hogy tényleg szerencsétlen Heath Ledger halála kellett ennek a filmnek az ilyen szintű hypjához… hogy például 124-en védelemzik itt mintha mindegyiküket személyesen elküldték volna a k**va anyjába…
    Alázatos szolgája: rubber johnny

  98. Nálam az verte ki a biztosítékot, amikor azt fejtegette, hogy szerinte azért szarok a nolan betmen filmjei mert komoly hangvételűek. Hát bazdmeg, az ilyet vígjáték nézésre kárhoztatnám élete végéig.

  99. Emberek én sokatokkal egyetértek.Nem akarom ismét leírni azt amit már vagy százan leírtak előttem…de mégis megteszem.
    Minősíthetetlen, ez a riport. A “filmszakértő” munkásságát nem ismerem, de ezek után nem is lennék rá kíváncsi. Lehet Batmant szeretni vagy nem szeretni, bárki bármelyik állásponton is van azt megfogalmazhatja kulturáltan, elfogadható stílusban. Nem úgy, ahogyan ezt Puzsér tette. Ha már ennyire szapulták a filmeket és az egész Batman univerzumot, legalább hívtak volna meg még egy olyan embert is, aki hozzáértő, és lett volna inkább egy pro és kontra beszélgetés a témáról.

  100. Sztem kurvára nincs fogalma egyiknek se miről van szó. Itt ezt nem poénból csinálták. Egyszerűen ennyire nem okosak. Ennyire tudatlanok. Sajnálom, hogy valaki ennyi észt kinéz a kereskedelmi csatorna műsorszerkesztőiből. Ha komoly lenne, akkor pedig nagyon rossz vicc lenne, de ha viccelnének, valahol lenne benne egy fekete pákó.

  101. Elég szégyen ez a TV, de a legszebb az egészben az, hogy fingjuk sincs az egészről, mert amit lejátszanak az még nem is csak az előzetese, hanem egy PC játék trailere. Tiszta szégyen…
    Már éppen elég minőség rombolása volt a 2. résznek az, hogy Stohl Bucit választották Joker hangjának. Én jokert akartam hallani magyar szinkronra váltva, nem pedig Sidet az ICE AGEből…

    Elvileg az a téma, hogy Batman. Na. De, akkor miért fikázza? Ez elég bunkóság, mert nem ez a téma, hogy fikázzuk Batmant, hanem ha lehet beszélgessünk Nolan nagyszerű munkájáról. Ez lett volna a lényeg, nem pedig az, hogy egy szerencsétlen nem bírja Batmant és folyton arcon fossa az egészet. Azt sajnálom, hogy egy másik “szakértő” nem ült ott és oltotta le a pasast. Esküszöm, ha én ott ültem volna 100-szor jobban elmagyaráztam volna a laikus műsorvezetőknek is, hogy mi ez a film, mert ő hiába kritikus úgy tűnik, hogy mégsem ért hozzá.
    Ha már felröppent ez a téma én válaszul ezt mondanám, hogy én egyetértek Puzsérral, csak úgy látszik, hogy ő nem vette észre azt amit a nagy többség, köztük én is.
    A Nolan-féle Batmannek pontosan az a nagy erénye, hogy egy ilyen hülye gagyi bohócról, mint a Batman, bebizonyította, hogy mégsem egy idióta és a történet sokkal több mint, aminek látszik, és egyáltalán nem baromság, mivel olyan módon magyarázza meg a lényegét és úgy vezeti be a mai hétköznapok világába, hogy az bárhol és bármikor megtörténhetne a valóságban. Teljesen hihetően és logikusan van felvázolva a történet elejétől a végéig és minden egyes apró kis részlet meg van magyarázva, ami nem csak részről részre változik és alakul, hanem összefüggésben is van egymással. És Batmannak meg van az oka, hogy miért van a feje tetején 2 nagy lándzsa és nem kommandós álarc.
    Tim Burtont hozza föl példának?! Nem rossz az övé sem, de pont az ő Batmanja világít rá arra a mese-szerű bugyutaságra, amit a “kritikus” Úr próbál megmagyarázni. Mérföldekkel el van maradva Burton Batmanja Nolanétől!!!

  102. sztem ez csak egy vicc vagy fel akarták keverni az allóvizet, de ez nagyon jo precedens lesz arra hogy végre növeljék a kereskedelmi csatornák szinvonalát.

  103. Szerintem ez is csak egy vélemény. Igaz hogy tapló módon van tálalva, megy a videojáték előzetes is nagy bunkóság az elején, de azért ez csak egy film.
    Van akinek tetszik, van akinek nem. Azért nem kéne beperelni mindjárt a csávót, mert rosszat mondott a valaki kedvenc filmjéről.
    Meg hogy ez lenne Heath Ledger emlékének a meggyalázása.
    Nem hiszem. Ez is egy vélemény. Van aki szerint Jimi Hendrix csak egy hülye drogos aki belefulladt a saját hányásába, mások szerint meg a gitár zene abszolút istene.
    Az ilyen dolgokon mindig lehet vitatkozni. Azt gondolom, aki TV2-t néz az eleve hülye, van aki meg azt gondolja hogy én vagyok hülye hogy ezt gondolom.
    Amúgy a Nolan féle reális Batman koncepció nem biztos hogy mindenkinek bejön, de az biztos hogy jobban eladható. Ha például Batman ellensége nem JOKER hanem valami CGI űrlény. Vagy ott vannak az iszonyú Joel Shumacher filmek. Eleve elbaltázott húzás ennyire elrugaszkodni a valóságtól. Ezt nem veszi be az emberek gyomra, de bizony ilyen oldala is van a Batman képregényeknek.
    A fickónak inkább a szürreálisabb Batman jön be. Ez van. Tényleg egy bunkó, de ezért még nem lőném pofán az utcán ha szembe jönne. Ennyi.

  104. Látok egy malacpofát,aki kiáll ország világ elé ironikusan elvarttyog egy véleményt egy kereskedelmi forgalomba bocsájtott termékről,látok két teljesen segg laikus riportert, meg látok sok elvakult fanatikus batmanrajongót,aki ovodásként védi az agyonrajongott kedvencét,és legalább olyan alsóbbrendű szinvonalon véleményt el nem fogadva szidja ezt a másik véleménnyilvánítót ott a tévé másik oldalán, kb a 130 ból 60,a többi meg muriból segít nekik haragudni. Heath Ledger védelmében odáig rendben van a dolog, mert az ásó elemlámpa kifejezés nem tul halotttisztelő, de ipari termék:Batman védelmében sorra gyökerezni ezt a krapekot semmivel sem különb jelenség,mint amit a pali tesz.Csak ő legalább egy filmről írt kritikát.

  105. nemtudom, hogy másnak is szemet szúrt-e, mert nem akarom végigolvasni az összes kommentet
    de az nem baj, hogy ez nem a film előzetese, hanem a videojátéké?

  106. Én ehhez az egészhez csak egy mondatot fűznék.
    Az nem baj ha valaki egy komolytalan dolgot, ötletet komolyan vesz és az is lesz. A baj az ha valaki komolyan akar venni egy ötletet de komolytalannak hat.

  107. Nem tudtam végigolvasni a kommenteket, lehet, hogy valaki már felvetette, de igazán meghívhatnának valakit, aki helyreteszi ezt a sok épületes f@szságot, amit a kedves “szakértő” itt elmondott. Petició? :)

  108. Ez a szerencsétlen minden csak nem filmszakértő. Arkham city FAIL. Olyan rossz volt tehetetlenül nézni milyen óriási ostobaságokat hord össze és én nem üthettem meg:(
    Annyira idegesítően primitív volt, hogy csak félig bírtam megnézni a videot, mert féltem hogy leütöm a monitort.

  109. a Pozőr Robi fiú annyira retardált, hogy mikor Batmant hazai (képregény/szuperhős) pályán akarja vízbe folytani, egyetlen egy hős jut eszébe naazbezzeg alapon – Superman…szóval a seggfeje annyira gyépés, hogy a superman-batman kombón túl fingja nincs a szuperhősökről és elkezd neoval dobálózni, ami kb olyan, mint kurnyikovát emlegetni a K-1en

  110. Clint Eastwood? Nem értem, hogy mered magadra aggatni ezt a nevet.

    Egy felől a vélemény, mint a segglyuk. Ezt ismered. Mint filmszakértőt, kritikust hívták a műsorba, nem csak berángatták a stúdióba az utcáról, hogy nyilatkozzon a TDK-ról. Nem azzal van gond, hogy neki nem tetszik a film, hanem azzal, hogy ezt a véleményt, mint komoly filmkritika, tálalja. Miközben teljesen készületlen a témából. Konkrét tények helyett, fikciókkal vagdalkozik.

    Másfelől, irdatlan nagy taplóság azon véleményedet hangoztatni, hogy aki TV2-t néz, az hülye. Ha a szüleim, nagyszüleim vagy én, mondjuk minden este megnézem a Tényeket, vagy bármi mást, akkor szerinted, mi hülyék vagyunk. Kíváncsi lennék szerinted mit kéne nézni a tvben? Vagy te is azt a divatbaromságot löketed, hogy a tv csak hülyíti az embereket, ne nézzen senki tv-t?

    Itt az élő példa: közel kétszáz filmbuzi hozzászóló látta ezt a műsort. Nem dőltek be ennek a baromságnak, nem hiszik azt, hogy kint van az előzetese egy filmnek, amit egy hónap múlva kezdenek csak forgatni,és nem hiszik azt, hogy ez a faszi bármit is ért a filmekhez, hanem felemelték a szavukat egy égbekiáltó böszmeség ellen.
    Szerintem az ne nézzen tévét, az ne foglalkozzon a médiával, aki hülye vagy naiv, és nem tudja megkülönböztetni a baromságot a tényektől.
    Miután megnézted a Mátrixot, azt hitted, hogy te egy programban élsz, amit a gépek irányítanak?

    Az más kérdés, hogy a filmek iránt érdeklődök jártasabbak a filmek terén, mint mondjuk az, aki nem igazán jár moziba, viszont, ha nézek egy főző műsort, ahol mondjuk azt mondják, hogy a csirkepörkölt fahéjjal isteni, és én nem tudok főzni, akkor is eleve kétkedéssel fogadom, mert furcsán hangzik. Ugyanúgy, ahogy az is, hogy egy bizarr faszi azt állítja, hogy minden idők 10. legnézettebb filmje, egy oltári nagy baromság.

    Bizton állítom, hogy egy kicsit is értelmes ember, nyugodtan nézhet bármilyen műsort, ami érdekli.

  111. Több helyen leírtam már a véleményem, így most csak a lényegre koncentrálok: ez a pasas azt sem tudja, hol van, a csatorna szerkesztői pedig még a Googlet sem képesek használni. Ez a riport a magyar televíziózás szégyene.

  112. Miért 10.? Egyedül az IMDB-n 10.

    LOL

    Akkor miért nem már Rot.tom. vagy Metacritic?
    Miért nem bevétel, vagy Oscar alapján? Szánalom ez a csávó, ha a filmkritika ott kezdődik, h megnézem, h a film hanyadik imdb-n és azt úgy tálalom, mint tényt, mikor az imdb “csak” egy rajongói szavazás.

  113. A “filmszakértőként” bemutatott agyalágyult pali egy dolog, idegesítő a szövegelése, de csak egy hülye a sok közül. Számomra nem ő a zavaró.
    Sokkal inkább az, ahogy hazudnak. Persze, eddig sem voltak illúzióim a média igazmondásával kapcsolatban, de azért mégis csak: a “riport” előtt elhangzik az a hazugság, hogy a bemutatott, jól láthatóan CGI animáció az új Nolan-féle Batman film előzetese. Ezt a 10 perc alatt egyszer sem cáfolják, tehát ezt a hazugságot így adják el a nézőknek.
    Nem nagy dolog, persze, nem életbevágóan fontos téma, de felmerül a kérdés: ha ebben a rendkívül könnyen ellenőrizhető dologban így, szemrebbenés nélkül a pofánkba hazudnak, vajon mikor mondanak igazat (ha mondanak egyáltalán)?
    Hogy poén lenne? Lehet, de annak úgy van értelme, ha aztán közlik is, hogy poén volt, hogy röhögjünk rajta. Vagy inkább lehet, hogy tesztelik a közönséget, hogy milyen műsorsávban mekkorát lehet hazudni; hogy meddig lehet elmenni, mire valaki felemeli a szavát…

  114. Amúgy az RTL miért nem mondja be a hírekben, h felháborodás van neten, hogy a TV2 hazudott? Komolyan akkora sztorit csinálnának belőle szokás szerint, h szegény TV2 kurvára megszívná.

  115. dudi: Ezt én is mondtam. Igazad is van. Az a baj Puzséer kollégával, hogy istennek képzeli magát. Spielberg felé sincs tisztelete, mert a Ryan Közlegény Megmentése filmet is úgy lehordta, mintha valami gimis haverok első közös filmje lenne. Ami még szörnyűbb, hogy a történelmet sem ismeri, az meg, hogy Spielberg hazudik azt meg szerintem mindenki kikéri magának. Az a baj, hogy ez a srác mindig szembe megy a tömeggel, mert gyakorlatilag ha Rotten Tomatoes-t nézünk, akkor azok a filmek amiket ő lehúz, azt a kritika, és a közönség is nagyon szereti.

    Amúgy meg szerintem nem a Batman, hanem inkább a józan ÉSZ védelméről van szó.

  116. Ez ugyanaz a történet, minthogy TV-ben Budaházy-t le lehet terroristázni, akárhányszor megy a híradóban. Fogalmam sincs h bűnös-e, mit csinált, mit nem. De még el se ítélték. Ártatlanság védelme? Azzal mi a fasz van? Szégyen az RTL és a TV2 is.

  117. Amire te gondolsz, az az ártatlanság vélelme. Az ártatlanság védelme kifejezés, jogilag meg sehogy sem értelmezhető.

    Egyébként igazad van!

  118. a zseblámpás megjegyzés sok volt, de amúgy poén az egész még ha komoly cuccnak is készült. ebből a csávóból is “celeb” lesz, ha még nem az.. asdasdasd

    tv2, nem is vártunk mást, ez csak egy újabb gyöngyszem, szilveszterkor lesz mit ismételniük. muhaha

    az meg ennél műsorszeletkénél lényegtelen minden szempontból, hogy most batman-ről volt szó (vagy nem) szvsz, az ilyen fasságokat mindig kajálták a népek akár tudatos a tv adótól akár nem.
    ha hiteles kritikát ad, azért nézik meg az emberek, ha balfaszkodik ez a dagadt pöcs, akkor meg azért lesz sláger, lényeg a show.

    valszeg a pár nappal ezelőtt postolt fan made avengers trailert is bejátszották volna, csak a paraszt magyar azt se tudja mi az, mert ugye itthon csak az 5 éves hugyosok olvasnak képregényeket, mint ahogy ez a faszi egy filmkritikus, a batman meg hátadenevérember.

  119. A műsorvezetők felkészültségéről: lassú, gyenge mobilos nettel is 1:52 perc alatt sikerült megtudnom, hogy mi az új Batman címe (nem Batman: Arkham City), kik a gonoszok, és hogy Heath Ledger benne lesz-e (nem).
    Mindegy, adva van, hogy elvileg nincsen(ek) még kiválasztva a gonosz(ok). Ezután levetítenek egy állítólagos előzetest, amelyben egy szemmel láthatóan gonosz, ellenfél-kinézetű valaki beszél kb. 2 percen keresztül :) Aztán Puzsér Róbert Filmszakértő Úr kijelenti, hogy Batmant nem lehet komolyan venni, majd mondja is, hogy ő tulajdonképpen egy átlagos ember. Csak én érzek itt csöppnyi önellentmondásokat?
    Az meg, hogy filmszakértőként egy filmet csak a főszereplője miatt elítél, őt minősíti. A néző nem tudja meg, hogy miért rossz a sötét lovag, csak azt, hogy szánalmas ember, akinek tetszik. Ez így nem egy képernyő-kompatibilis, alátámasztott vélemény, pláne ebben a stílusban. Ezt egy kocsmában elő lehet így adni, de nem a médiában. A TV2-nek tényleg ennyi mondandója van egy adott témával kapcsolatban?

  120. Kicsit utánanéztem ennek a palinak, és megláttam egy vele készült interjút. Csupán egyetlen mondatot emelnék ki az interjúból, amelyet ő maga, a kedves Puzsér Róbert mondott: “Egy vita pro és kontra erős érvekkel hangozzon el.” Hát, erről ennyit :D A saját szemléletéhez nem ragaszkodik, csak pocskondiázik a világba. Micsoda egy fallosz.

  121. StormshadoW: most ovlasd el a kommented és nézd meg te mennyit személyeskedtél, miközben leszóltad a pasi felé személyeskedőket. Gerenda-szálka eset, komolyan.

  122. Hihetetlen dilettantizmus, ez az ami felcseszi az idegeimet !!! Hazudnak , aztán bevágnak egy számgép játékból előzetest ???? Aztán jön ez a fószer és neki se tűnik fel ez az egész blamázs ???? Ehelyett baromságokat kezd mondani Batman karakteréről.

    Olyan volt mintha egy szürreális április elsejei adást láttam volna.

  123. A legjobb az egészben, hogy az embernek tényleg nincs fogalma arról, amiről beszél. Biztos vagyok benne, sok mindent leírtak előttem, de akkor ez legyen egyfajta összefoglalás xD

    1. Batman mint olyan, soha nem volt képregény paródia, abban az időben ilyen volt a képregény. Nem nagy dolog, az is egy változó műfaj. Ez kb. olyan, mint azt mondani, hogy Chaplin filmjei vígjáték paródiák voltak. (kép arra, hogy milyen volt az első batman: http://www.comicconnect.com/data/Image/gallery425/det1.7342b.jpg)

    2. Nem a világ 10. legjobb filmje, az IMDB szerint a 10., ami köztudottan egy szubjektív lista. Annyira szubjektív, hogy jó ideje a Remény rabjai vezeti, ami tudtommal nem volt egy félelmetes blockbuster. (http://www.usinflationcalculator.com szerint az akkori 28m millió $ ma 42m lenne, szóval egy közepes hétvége egy igazi kasszasikernél xD)

    3. Azt állítani, hogy van trailere a 3. résznek, szintén vicc. Ezzel kapcsolatos tárgyi félreértés és csúsztatás, hogy igazából soha nem hívták Batman 2.-nek a filmet, hanem A sötét lovag a címe, és általában így is hivatkoznak rá.

    4. Az, hogy Puzsér filmkritikus egy alapvető tévedés. Ő egy ember, akinek van véleménye a filmekről. Lehet, hogy csinált több tucat filmes műsort, de ettől nem lesz filmkritikus. A filmkritika alapvető elvárása, hogy legyen valakinek kritikai érzéke, szaktudása. Neki véleménye van, és tévedései.

    5. Azon vitatkozni, hogy Batman mekkora szuperhős, kb. olyan, mint összeveszni valakivel azon, hogy Piroskát és a nagyit hogy ehette meg a farkas. Ez egy MESE, FIKCIÓ. Ha akarom, Batman simán lenyomja Supermant, mert talál a sok pénzével egy darab kriptonitot, és arcon törli vele. Ha akarom nem. Hogy a Maszk hogy jön ide, illetve Neo mit csinál mint szuperhős, azt köszi, de nem értem (Neo egy emós köcsög, mint tudjuk :P)

    6. Batman személyiség szakadásával ez a két film is foglalkozik, nem mondott újat az emberke.

    7. Ez az egész paranoid skizofrénia megjegyezés is ipari hülyeség. Egyrészt nem tudom az eredeti szövegben is ez van-e, nem akartam előkeresni a filmet, de lehet fordítói baromság is, szerintem ez ígyse-úgyse Nolan hibája. Másrészt meg tényleg ez a film legnagyobb baja?

    8. Arra utalni, hogy a haláláig is retek sok jelölést és néhány díjat is kapó Heath Ledger alapvetően nem volt jó színész, illetve hogy a halála miatt lett elismert színész… hát vicc. Az, hogy Puzsér látott még valamit James Deanben… itt konkrétan felröhögtem. Ez nem kritika, megint csak. Azt a tényt nem vonom kétségbe, hogy sokat dobott a TDK box office számain Ledger halála, de azért az kicsit erős kijelentés, hogy CSAK emiatt nézték meg sokan.

    9. Alapvetően nálam nagyon vegyes a Batman értékélése, a véleményem az, hogy a figurát (a jótevő milliárdost) nagyon szeretem, a legjobb negatív szereplők is ebben a franchiseban vannak, Batmannek köszönhetjük Macskanőt is :D A Nolan féle újragondolása és Batman “racionalizálása” igen érdekessé teszi az egészet, mint ahogy az is, ahogy moralizál mindkét filmben. Ettől függetlenül én nem vagyok tőle eldőlve, nálam erősen közepes kategóriába sorolódik a két film. Ez a VÉLEMÉNYEM. Csak meg akartam mutatni, hogy hogyan kell, hátha a Puzsér is olvassa.

  124. EZMIEEEEZ?!
    Játék előzetes, azt hittem valami vicc bazmeg. És ez a “szakértő” bazmeg a másik vicc. Ez lement így a tvben?!

  125. Az előttem szólók már elmondtak mindent. Csak kérdezni szeretném vki hozzáértőtől h ezért véletlenségből nem lehetne keményen perbe fogni ezt szutyok telekettőt ill. ezt fííírget? Esetleg 1kedves kis szeretetcsomag a Warner-nek,- h ez a tahó erezze a “szeretetet”!
    Vagy feltenni a témát 4chan-re….ott tuti kikészítek a tagot! :D

  126. Amúgy meg ezért tart itt ez az ország mert minden fontos pozícióban a kurvára hozzáértő csókosok dolgoznak, mint pl. puzsér vagy ki. Na meg a két még inkább inkompetens műsorvezető.

  127. Hihetetlen ba* meg, ezek nem veszik észre, hogy ez egy játék?!! Ezek szerint már ilyen élethű játékokat tudunk csinálni, ezt jó tudni.
    És hogy levágták már a végén a játék nevét.De durva!!
    Akik bejátszották azok biztos tudták, hogy mi van, csak minket, “idiótákat” akarnak beetetni vele.

  128. Erről a hapsiról nem is beszélve, ez egy I D I Ó T A!!!
    Mintha az utcáról hozták volna be, hogy leoltotta Heath-t, abszolút igazságtalanul.

  129. Miközben néztem nem hittem el. Azt hiszem a Többiek itt előttem már mindent leírtak (mellesleg jól szórakoztam a kommenteken:),
    szóval csak annyit fűznék hozzá, hogy szép volt TV2, mostmár tudjuk, hogy mindig van lejjebb. ;)

  130. …4 percig bírtam,utána OFF…
    Ezúton is szeretnék gratulálni a műsor összes készítőjének…

  131. InsolentD csak a második pontodra reagálva, egy film nem attól lesz jó vagy nem jó, hogy mekkora blockubster. Hallottál esetleg egy Darren Aronofsky nevű rendezőről? Mert akkor tudhatod, hogy a legtöbb filmje nem termelt túl jól, emelett pedig a kedvenceim között vannak, ahogy például a Remény Rabjai is amit te besoroltattál egy hétvégi Adam Sandlerezésbe mert nem hozna jól?

    Puzsér bácsinál a vérlázítóbb csak az a pár ember aki azt hiszi, hogy ez vicc, és aki Louis(nem Lewis te…) CK és Gervais nevével egyáltalán egy mondatban említi meg ezt a suttyót. Amit ők csinálnak az színtiszta művészet ahol a saját és mások esendőségét és hülyeségét olyan szintű nagyító alá tartják, hogy csak megfulladni tudsz, az elképedéstől vagy a nevetéstől az már csak ízlés kérdése.
    Puzsér nem vicces, nem viccelt, és az, hogy szerinte Batman (aki szerintem az egyik legjobb és legjobban kitalált szuperhős) semmit nem ér és az csak a hab a tortán. Ne felejtsük el, hogy a negyedik rész után (Mr.Freeze brr) Batmant nagyjából lehúzta Hollywood, senki sem gondolta volna, hogy újra sikeres lehet. De jött Nolan aki újraformálta az egészet majd behozta Ledgert, hogy egy olyan Joker karaktert adjon nekünk amit évekkel, évtizedekkel, később is emlegetni fognak. És aztán erre azt mondani, hogy ez egy semmi? Igen minden épeszű ember tudja, hogy sokan elmentek erre a filmre mert Ledger meghalt, és minden nem Puzsér felismerte a tehetséget a játékában. Ilyet viccből se, soha többet.

  132. Ezek után teljesen jogos lenne, ha Nolan közölné: Hm, akkor Magyarországon nem mutatjuk be az új Batmant. – Puzsért nyilvánosan kötnék fel… :D

  133. Saint 2011. 02. 20. 18:25
    veled értek egyet, teljesen! Csak a csávó pont erre utalt, amit Te is írsz. Lehet nem volt egyértelmű a megfogalmazásom, az én véleményem is ez, amit te írtál.

  134. az hogy az IMDB-n a 10. a top250 listan, nem azt jelenti hogy minden idok 10. legjobb filmje…az nem kritikus aki ilyet allit, nalam ezzel asta el magat vegleg (a parasztsaga mellett termeszetesen)

  135. Egy-két hozzászólásra reagálva:nem vagyok Batman rajongó,egy képregényt sem olvastam a denevéremberről, a nolan filmeken kívül nem is tudtam a többit végignézni(mm. filmet)
    + nem akarom felkoncolni a műsorvetőket sem.Szövegértelmezés?

  136. Én azt szeretném, ha hirtelen megjelenne Joker és eltüntetné a ceruzáját ezzel a gyökérrel.
    Köszöntem.

  137. InsolentD:

    Ki kell, hogy ábrándítsalak, a kritikus épp azért kritikus, mert véleménye van – az, hogy mennyire szakértő, a műfaj keretein belül másodlagos.

    Azt egyébként nem értem, miért értékelik túl ennyire az imdb-t. Mintha nem lenne más, sokkal relevánsabb lista.

  138. Chocho

    Pont az a lényeg, hogy hozzáértő legyen a témában. Egy Zenekritikusnak is lehet véleménye filmekről, de nem bizonyos, hogy szakértő a témában. Márpedig ha valaki beszél valamirúl akkor értsen hozzá vagy ha nem, akkor néző vagy járókelő, és megkérdezik a véleményét, hogy szűz szemmel mondja el amit lát, mint amatőr. Ráadásul Puzsér még az amatőröktől is kevesebbet tud a filmekről.

  139. Nem igazán tudok olyan értelemben értékesen hozzászólni a témához, hogy a Batman-nek milyen üzenete van, illetve semmilyen ikonikus dolog nem maradt meg a filmekből (ez persze lehet, hogy az én hibám). Mindkét részt csak egyszer láttam, de emlékszem, hogy nagyon tetszettek, és tervben van az újra nézés, de idő híján ez még nem történt meg. Viszont azt még én is hallottam, hogy ez a fickó istentelen nagy baromságokat beszél. Gusztustalanul oltja a filmet, amit szerintem nem is igazán indokol meg – legalábbis nem kulturáltan, hanem csak azt ismételgeti, hogy ez egy komolytalan dolog. Nem vagyok filmkritikus, de szerintem nem így kellene hangzania egy kritikának. Okés, hogy egyéni vélemény meg hasonlók, de – mint ahogy minden más esetben – itt is normális indoklással el lehet mondani mit gondol, de ki kell hangsúlyozni, hogy egyéni gondolatokról van szó. Ez a csávó viszont úgy beszél, mintha az ő véleménye lenne a mérvadó. Ja és szerintem a halott színészekről is tiszteletlenül beszélt.
    A kritika megalkotójának pedig, ha már a TV-ben szerepel, igenis legyen fogalma a dologról. Itt mindannyian írhatunk laikusként a témáról, aki amit szeretne, hideget meleget, hozzáértés nélkül is. Aki viszont a médiában “filmszakértőként” nyilatkozik, az nem teheti meg ugyanezt.

  140. Médiatörvényt a férgeknek! :D
    No remélem ennek legalább foganatja lesz, ha már csináltak egy ilyen törvényt Viktorék…

  141. “Bruce Wayne milliárdos vállalkozó, aki extrém sportol.”

    “Ki lesz a harmadik rész fő gonosza?”
    “Aki rendezi.”

    :-) :-) Huh, az egész mekkora poén! Jobb vígjátékokon szoktam ekkorákat nevetni. :-) :-)
    Köszönöm, a videót! A nevetés egészséges. :-D

  142. doki:

    Én csak a műfajról beszéltem, nem a konkrét esetről. A kommentelő, akinek válaszoltam ugyanis azt írta, hogy Puzsér nem kritikus. Pedig de, a kritika műfajának még az ilyen szar fikahalmaz is megfelel, sajnos…

  143. Chocho

    az imdb valóban csak egyfajta ‘vox populi’ fórum úgyhogy az ottani lista elég egysíkú még ha súlyozott átlaggal is számolnak. a trendibb releváns rangsor az már akkor a Rotten Tomatoes vagy a metacritic által felállított lenne!

    másfelől ne keverjük össze a véleménynyilvánítást avagy ítéletalkotást a kritikával, ez utóbbiról szép számú okos és pontos megfogalmazások találhatóak a neten a műfaját illetően, maradjunk annyiban, hogy a két dolog között van különbség!

    véleményem szerint amennyiben Puzsér úr valóban kritikusnak érzi magát ill. a műsorvezetők ténylegesen “filmszakértőt” látnak benne, akkor az adott produkciót – amennyiben nem viccnek / polgárpukkasztásnak szánták – nem adják le adásba, mert ez bizony elég erős cáfolatát teszi az adott felvetéseknek!

  144. Chocho

    Nem azt mondom, hogy a negatív kritika nem kritika, mert az, de te ezt írtad

    – az, hogy mennyire szakértő, a műfaj keretein belül másodlagos –

    Én meg éppen az illető fent említett Róbert nem létező szakértelmét kérdőjeleztem meg. Aki ért a filmekhez az máshogyan fogalmazza meg, megválogatva a szókincset, a stílust. Én is írok egy netes újságnak filmről. már jó pár éve, és ott van követelmény. Human ért hozzá, de Robiról csak azt nem hiszem, hogy szakértő lenne. A kritika pedig az igaz lehet negatív, de ez semmi sem volt.

  145. Chocho 2011. 02. 20. 20:28

    Ki kell, hogy ábrándítsalak: akinek véleménye van, az a néző, a laikus, az “utca embere”. A kritikus annyival több ennél, hogy az adott témában rendelkezik tárgyi tudással. Véleménye lehet, és el is mondhatja, de nem alapozhatja alapvetően téves információkra ezt. Az adott példát nézve: azt állítani, hogy a Batman képregény-paródia, egy hatalmas tárgyi tévedés, és ő ebből a premisszából kiindulva építi fel a véleményét. Ez nem kritika innentől kezdve, hanem egy amatőr szájtépése. Az ilyeneket szokták a blogokon letrollozni csuklóból :)

    Ha azt mondja, nem tetszett ez a film, mert elkanyarodik a képregény hagyományoktól, túl sokat morarlizál, és Batman figuráját túlságosan valósan próbálja meg bemutatni, ezzel gyakorlatilag negligálva az előtte készült meseszerű filmeket, többek között Tim Burton kimondottan rajzfilmszerű megoldását, ami nekem sokkal jobban tetszett. Ténylegesen el kell ismerni, hogy a szereplő gárda kiváló, a rendező nagyon jó, de ez a film nem jön be. Nem állítottam semmi hamisat, benne van a véleményem is.

    (Ahogy előbb is írtam, alapvetően én egyetértek abban, hogy az a két Batman film, közel sem akkora, mint amekkora hype-ot kapott kezdetben Nolan, majd Ledger halála miatt, de amit Puzsér mond az ipari baromságokkal teletűzdelt böszmeség…)

  146. az egyetlen gond a videóval, hogy egy játék trailerét próbálták úgy beállítani, mintha filmelőzetes lenne. ez szándékos csúsztatás, de mit vártok egy ker tv-től?
    az meg, hogy a képregények az irodalom részét képezik legalább ekkora baromság. popkultúra, nem irodalom. nem sznobizmusból mondom, én is “olvastam” képregényeket, a mangákat kifejezetten szeretem, bár mostanában csak anime formában fogyasztom őket. a legnevetségesebb hozzászólók meg azok, akik szerint ezért perelni kellenne a DC-nek vagy Nolannak. ezen az alapon minden kritikust belehetne perelni.
    Ledgerről meg nem mondott semmi rosszat. inkább az a hullagyalázás, ha következő filmbe beleteszik.egyáltalán nem biztos, hogy benne akart volna lenni, beleszólása meg nincs.
    viszont az igaz, hogy az egész műsor a Batman franchise lejáratásáról akart szólni, inkompetens műsorvezetéssel (ami tv2 lévén talán nem meglepetés), és direkt olyasvalakit kerestek aki utálja a filmeket. viszont neki meg joga van hozzá. és semmi valótlant nem állított. talán ez fáj a sok rajongónak.

  147. vicvega

    Heath Ledger esetében Puzsér Róbert gyalázott ám rendesen. Hallgassad meg a műsorát ahol filmekről beszél a haverjaival. Ott nem kritizál, inkább azt mondanám, hogy személyiségi jogokat sértő módon fogalmazza meg nemtetszését. Le hazugoz embereket (mint Spielbert ecetera), és ezt a magatartást bírósági útra lehet terelni. Magyar Györgyöt kéne erről megkérdezni, meghallgatva egy P. Róbert műsort szerintem egyet is értene az ügyvéd úr. Ez már rég nem a Batman fanok rajongásáról szól, hanem szerintem ez a videó is a televíziós szerkesztői infantilizmus egyik példája. Amikor egy inkompetens szerkesztő megkér valakit, hogy szedje már le az új Batman film előzetesét, bevágnak valami szart, hogy a szerkesztő elégedett legyen, de ha még ez sem lenne elég akkor behívnak egy díszhuszárt, aki azt sem tudja, hogy az ÚJ Batman filmnek még nincs előzetese, vagy legalábbis az amit leadott a TV2 az nem az. Ha pedig P. Róbert adta nekik az ajánlót (kétlem, de…) az meg megint szégyen.

    Szóval szégyen, hogy a filmszakértő úr nem tudja, hogy amit lát az nem film hanem PC vagy Xbox 360 játék előzetese. Így ne szakértsen. Az meg kétlem, hogy azért nem mondta be, hogy az játék előzetes, hogy ne égjen a TV2. Még Pachman Péter is többet tud Nolan munkáiról mint P. Róbert, és szerintem hallottuk is, mert a leg értelmesebb dolgokat ő mondta.

  148. Ez az alak nem tud érvelni, minimális érzéke sincs a filmkritikához, pökhendi és fantáziátlan.

  149. Ekkora állatot, mint ez a magát “filmszakértőnek” nevező Puzsér…
    Az egész műsor és ez az anyag is kritikán aluli, ha a helyi kábelen menne még le, azt mondom, kit érdekel, de hogy az egyik legnézettebb kereskedelmi csatornán.
    Szánalmasak.
    A gond az, hogy a nép többségének ez a színvonal tökéletesen megfelel, este, Barátok Közt, utána Való Világ, reggel meg meghallgatjuk az épp aktuális baromságokat.

  150. Látom felkorbácsolta a kedélyeket a fent látott f*szság. Írok hát én is…

    Először is leszögezném, hogy NEM vagyok nagy TDK fan. A bemutatót követően, talán még kétszer-háromszor néztem meg a filmet. Konkrétan emlékszem, hogy ebből egyszer kizárólag csak Heath Ledger miatt (legutóbb).

    Az alapvető hibával nem is foglalkoznék (Arkham City trailer), ezt kár kritizálni, hisz önmagáért beszél.

    Az teljesen egyértelmű, hogy a két “riporter” abszolút felkészületlenek, lövésük sincs a témáról.

    Az mégnagyobb baj, hogy a tisztelt filmkritikus úr sincs képben. Alapvető butaságokat mond. Ajánlanám neki az Arkham Elmegyógyinézet c. képregényt átböngészésre, amit (bár tényleg nem vagyok elvakult) újra és újra kézbe bírok venni, hogy elolvassam.

    A Heath Ledger-es “ásós, zseblámpás” poén minősíthetetlen. Elfogadom ha valaki nem kedveli Ledgert, sok színészt én sem kedvelek, még sem engedek meg magamnak ilyen megnyilvánulást.

    A TDK elég jó film. Talán nem minden idők 10. legjobbja, de az biztos, hogy benne van az első 100-ban. Ez nem Heath halála miatt van így, hanem Ledger és Eckhart játéka, valamint a rendezés és a zene miatt. Szerintem mindez vitathatatlan.

    Ha valakinek nem jön be ez a témakör, világ, agymenés vagy nevezzük bárhogy: szíve joga. De ilyen alpári és buta módon szerintem ne formáljon véleményt semmilyen beképzelt díszmajom.

  151. Hát, ez a faszi azt sem tudja, hogy miről van szó:D
    de szerintem a két műsorvezető sem tudja, leadni 1 játék trailerét, mint film trailer:D nevetségesek.
    Na ha ez a faszi filmkritikus akkor én meg a római pápa vagyok szerintem, hogy ha valakit innen behívtak volna a filmbuziról csak úgy, az jobban ki elemezte volna az egészet:D
    mekkora……vannak a világon nem is értem…:D

  152. Kicsit félreérthető voltam. :)

    Mindössze arra szerettem volna rávilágítani, hogy a kritika, mint műfaj, hivatalosan (és Gonzo, én most nem az interneten található definíciókról, hanem egyetemi véleményekről beszélek) annyira tág lehet, hogy akár az is belefér, hogy fél oldalon át szidalmazol valamit úgy, hogy alig érvelsz ellene.

    A tárgyi tévedések viszont más tészta, nyilván Puzsér úr épp ezzel ássa el magát a videón. Viszont a Batman 3 (meg úgy általában az akciófilmek) nem egy olyan bonyolult téma, hogy komoly szakértelem kelljen hozzá. Szerintem innét a kommentelők nagy része le tudta volna zavarni ezt a műsort különösebb égés nélkül. Ehhez utánaolvasás kell — ami nagy különbség. :)

    De persze ez (is) csak egy vélemény. ;)

  153. A kritika is egy műfaj amit arra alkalmas, méltó emberek tanítanak, vannak szabályai amit egy kritikusnak be kell tartania. Egyetemi tananyag, ezért a definícióktól valami egyetemes populista állítás miatt nem szabad elvonatkoztatni. Lehet azt mondani, hogy az egy oldalnyi BMEG DE SZAR EZ, az kritika, de nem az. Olvasni kell a témáról, megtudni mik is a kritika alapszabályai, és utána lehet azt mondani, hogy igen, értem. Az ember ha megtanulja a szabályokat, attól még nem lesz kritikus, mert ahhoz, hogy az ember fia publikáló kritikus legyen kell egy dolog amit érzéknek, íráskészségnek hívnak. Szóval az újságírás tanulható, de akkor csak művelője lesz a témának az ember ha mindent megtanul mechanikusan. Ahhoz, viszont, hogy az ember az újságírás, publikálás művésze, felső fokú mestere legyen ahhoz, érzék kell. Róbertnek viszont a tudása és az érzéke is megkérdőjelezhető.

    A kritikus erénye pedig az kéne, hogy legyen, hogy mivel ért ahhoz amit művel, pont azért kéne olyan módon átadni mondandóját, hogy ne lehessen azt mondani rá, hogy ezt bárki jobban megmondaná. Az akciófilmekkel pedig igenis lehet mélyenszántón foglalkozni, mert sok akciófilmnem van mondanivalója. Vannak kritikusok akik csak arra a műfajra összpontosítanak. Szóval a szakember az szakember, az tudja, hogy van, amit sajnos nem lehet P. Róbertről elmondani. Ha megnézzük ezt a produkciót, és 9sszevetjük a Kritikával kapcsolatos egyetemi tananyaggal, akkor rájövünk, hogy ez a produkció nem nevezhető kritikának. .

  154. Puzsér RObi hatalmas figura:D a legjobb arc az egész médiában. Pont ezért mellőzik SZINTE mindenhonnan mert függetlenül agresszívan, nem a megszokott benyalós stílusban elmondja a véleményét, és számonkéri a dolgokat. Látszik hogy sz.arik az egész denevéremberre, behívta ez a két gyökér komoly dolgokról beszélgetni ő meg szétoltotta az egész tv2-t.

  155. Aki ezt a szánalmas idiótát jó arcnak tartja… pffff….
    Tudatlan, fapados paraszt, a rádióműsora is egy nagy nulla, szakértelme nincs…
    És most attól függetlenül, hogy a TDK-t ócsárolja. Felőlem az Avatar-t is szidhatná, attól még szánalmas…

  156. szerintem inkább az …pfff… aki egy 10 perces videó alapján alkot véleményt egy emberről. A Robi részéről ez az egész nem a Batmanről szól, én is szeretm a filmet. De ennek sokkal mélyebb üzenete van ha ismernéd puzsér munkásságát értenéd hogy sokkal inkább egy médiakritika, mint filmkritika.

  157. Öeh…
    Mint fentebb írtam, a rádióműsorát is ismerem, sőt, taliztam vele személyesen is. Szóval, nem egy 10 perces videó alapján alkottam véleményt.

  158. A szar az akkor is szar marad ha szaténba bújtatod. Mindig van valaki aki kimagyarázza, hogy a szar az nem is az, hanem alma, csak más fizikai megjelenésben.

    Ey syar, és el lehet tenni, hogy ne bűzölögjön, de a szarral csak egy valamit érdemes, lehúzni.

  159. doki: én csak erről a videóról írtam, egyébként nem ismerem sem Puzsért sem a munkásságát.

  160. háááát, ez kemény. persze, ezt is benyeljük, mint anno a köszönjük magyarosrszágot…
    de. ezt a srác szerintem full direkt csinálta. kap egy kis reklámot. hisz a negatív hírnév is hírnév. az aki ezt viccesnek tartja… a holokauszt tagadásért meg börtön jár… és ezért?

  161. Hát ez röhej…Sok szempontból is,de a 2 legfőbb,1,hogy nem vették észre a nagy tv2-nél,hogy ez még véletlenül sem film előzetes,hanem játéké :D A másik meg méghogy Batman nem komoly figura,meg az illető ilyet mond a végén,hogy a 2-ben baromságok hangzanak el…Szerintem a 9:10 -től induló utolsó 30-40 másodperc a nagy baromság,meg maga az illető!!! Gratulálunk tv2…
    De hát sajnos ez van,itt tartunk: Magyaraország,én így szeretlek :)

  162. Hi-hi, ez jó volt! Ennyi kretént! Az hogy a “filmszakértő” olyan, mint kb. egy piaci kofa és a véleménye is ilyen (lehet, hogy az is volt, és összekeverték a filmszakértővel, a BBC-nél már volt ilyen) egy dolog, de hogy a riporternek sincs halvány lila gőze arról amiről kérdez az már szégyen! Mi a fenét keres ott akkor? Ilyen “szakértelem” a nyolcvanas, kilencvenes években volt, ma már INTERNET van Magyarországon is, könyörgöm!! Az emberek tökéletesen tudják mi merre hány óra, az ég szerelmére! A riporter meg ha csak ennyire képes inkább csináljon mást, de sürgősen! Ez kb. olyan volt mint egy bekokózott társaság verbális ámokfutása! A “szakértőre” nem is mondok semmit, csak tanácsolnám mondjuk minimum Réz András meghívását ha tényleg informálódni akarnak egy filmről. Ráadásul egy egy évvel későbbi filmnek hogy lenne még előzetese, teljes káosz és hozzá nemértés az egész, sürgősen adja mindenki vissza bizonyítványát, már ha kapott és nem az Ecserin lőtte! Borzadály!

  163. Nem elég,hogy a szakértő semmit sem ér,de még a képregényipart is szidja? Mert eléggé lenézően beszélt az eredeti Denevéremberről…

  164. Hűű ezt most de nem kellett volna megnéznem a Csillag Születik előtt, mert végig fogom káromkodni mikor az ő fejét mutatják! Egy évig megúsztam ezt a gyalázatot, itt volt az ideje belefutni.
    Még stand up-osnak is szar lett volna ez a csávó, ráadásul fogalma sincs hogy miről beszél! Csöndben jegyzem meg, hogy a paranoid skizofréniában szenvedők többsége funkcionálisabb tagja a társadalomnak, mint ő!
    InsolentD szinte szó szerint leírta a gondolataimat, kivéve a 9. pontot, mert nekem a TDK az egyik örök kedvenc.
    A “filmelőzetes” szerintem minősíti az egész szituációt, ez a szerencsétlen meg a “sztárkritikusokat”. Nem minden kritikus evolúciós zsákutca, nem azokat utálom, akik lehúzzák, amit én szeretek, csak a” “sztárokat”, mert annak is hiszik magukat. Mint a “sztár”ügyvédek, “sztár”orvosok, meg ilyenek. Na megyek langyos tejet inni, hogy lenyugodjak, mert 10 perc múlva jön a kedvencem a képernyőre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.