Bad Teacher-előzetes

Látom, Cameron Diaz akart magának egy olyan filmet, amiben annyit káromkodik amennyi jól esik neki, és még szexin is ábrázolják közben. Gondolom kapva kapott a Bad Teacher főszerepén, amikor felajánlották neki, hiszen itt pont ezeket kell tennie.

Tanárnéni utálja a munkát ezért elhatározza, hogy fog magának egy gazdag férjet. Ehhez új cicikre lesz szüksége, ehhez kell összelapátolnia a pénzt, miközben be nem áll a szája.

(hónap-nap-év)

human
írta
2011. 02. 24. 06:32
megjelenés
23
hozzászolás


23 hozzászólás a “Bad Teacher-előzetes” bejegyzéshez

  1. Ezt szinkronosan fogom nézni, az már biztos. Mindig felidegesítenek a sok “Fuck”-kal. Magyarul legalább változatos lesz a káromkodás.

  2. oj05: Lehet, hogy változatosabb lesz a káromkodás de úgy nem jönnek át az olyan poénok mint pl. a trailer végén: hold my ballsack :D

  3. Biztos, hogy megnézem majd, nem tűnik olyan rossznak! :D

    A zene a vége felé: Madcon – Beggin’

  4. Szerintem ez várós. Tetszik az anyag. És Diaz nem olyan sótlan ez alapján, mint néha. Sőt…! Tetszik na. Várós. Akár felirattal, akár szíinkronnal, de jöhet!

  5. Ha Cameron Diaz nem vinnyog, kuncog, röhög, visít, sikít, pisztollyal parádézik, egészen elviselhető. Maszk-ban is bírtam.

  6. Csak nekem tűnt fel,hogy Cameron Diaz annyinak néz ki amennyi(illetve kicsit többnek)?Néhol elmondhatatlanul fos a makeup.A Madcon meg aztán totál nem illet a trailerhez.Justin jó.
    Remélem azért nagyot fog bukni a film(?),hogy végre diaz kisasszonyt levegyék a képernyőről….nem is tudom volt-e nézhető filmje a vanilla sky-on kívül(killbill nemér).

  7. Sorry.Megnéztem a puzséres videót.Lehet,hogy azért sikerült leírni ezt az ordító nagy baromságot.

  8. Fú micsoda visszataszító sztori. Ez a példa az ifjúságnak! Igen! Műcsöcsöt meg pénzes palit! Kiborult a bilim ettől :D

  9. Pff…na biztos kiszívta az agyadat, ne nézz olyat többet, mert elbutulsz:)

    Én meg bocs a “kirohanásért”, de mellbevágott:D

  10. Ilyen szerepben sem láttam még Diazt, jónak tűnik. Mintha a saját karikatúráját játszaná. A zenékért meg külön piros pont (na nem a Madconra gondoltam, hanem az Eagles of Death Metal-ra, meg a The Kills-re)

  11. Ez mekkora..és esküszöm nem áll néha távol a valóságtól. Ugyanilyen tanárom van, csak hímnemű..pff
    ezt tuti nézem :D

  12. bad santa, dodgeball…
    miért érzem úgy, h ez is beleillik majd a szériába, s oltárit fogok röhögni ;)
    :D

  13. Kicsit sok nekem ez a film, legtöbb poén elég túlzó. Gondolom ez is egy olyan trailer, amiben látunk egy rakat kis humorcafatot, elmegyünk megnézni, aztán rájövünk, ennyi az összes poén, csak van közte még 105 perc töltelék.
    Mókás volt az elején a születési dátum szűrő, már csak azért is 600 évesnek írtam magam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.