Éljen a Több mint testőr remake!

Végre olyan dologba fog Hollywood, amit át lehet érezni, az őslelet Bodyguard új feldolgozásába. Inkább fordítsuk kicsit komolyabbra a szót.

Az eredetiben Kevin Costner védte a főszereplő énekesnőt a rá törő veszélyektől és a puncijának használatlanságától, úgyhogy a kérdés adott: a modern változatban ki legyen a popsztár?

A remake apropója az lesz, hogy létezik a google maps, a paparazzik sokkal durvábbak, szóval elvileg nehezebb egy iraki veteránnak megvédeni a néniket.

19 hozzászólás a “Éljen a Több mint testőr remake!” bejegyzéshez

  1. Remake? Mi a csudának? Esetleg egy második rész, ahol a Costner megpróbálja megvédeni az egykoron csodás hangú, szép Whitneyt saját magától és a kokótól, meg a Bobby Browntól.

  2. Nekem nagyon nagy favorit A testőr – nem tudok elképzelni olyan feldolgozást, ami életképes lenne, de ha már mindenáron, akkor egy komolyabb hangvételű, kevesebb romantikával Liam Neeson-t a főszerepre! A Taken-be már bizonyított testőrként:) .

  3. Sosem értettem,hogy minek kell ujragyártani egy olyan filmet,ammi jellegénél fogva technikailag nem avul el sohasem. Mert ésszerüen csak az olyanokat szokás ,ami már ózsi. Sejtem,mekkora divat szart fognak kreálni belőle, énekesnőnek meg valami extra idegesítő R’n B valagrázodát fognak betuszkolni. Beyonce meg ilyenek, nagyon nem szertem ezekt,de a korhűség szempontjából kb erre lehet számítani.

  4. Liam Neeson az tényleg jó ötlet Costner karakteréhez, csak vele meg ott lesz a gond,hogy ez lesz az uj kliséje, van egy legutóbbi filmje,abban is egy realisztikus akciókaraktert alakít, nem biztos hogy jó ötlet még 5 ötszörre is eljátszatni vele ugyanazt, mert hiába jó valami,egymás után az is unhatóvá válik. Neeson ennél sokoldalúbb. Mindnesetre azzal a takenes karakterrel nálam bizonyított,hogy akciófilmekben marhára megállja a helyét,pedig nem egy kiszteroidozott cséphadaró.

  5. “Sosem értettem,hogy minek kell ujragyártani egy olyan filmet,ammi jellegénél fogva technikailag nem avul el sohasem.”

    mit nem lehet ezen érteni. ki a franc nézné meg ma egy öreg színész és egy régi énekesnő egykori filmjét.

    a nézők 99%-a nem néz régi filmeket.

    a remake nem azoknak készül, akik ismerik az eredetit.

  6. “mit nem lehet ezen érteni. ki a franc nézné meg ma egy öreg színész és egy régi énekesnő egykori filmjét.”

    Miért? Újra vetítik a mozikban az eredetit? Kb így mondtad.

    “a nézők 99%-a nem néz régi filmeket.”

    Na ez pl nem igaz. Főleg az internet korában. Max a koca moziba járó nem néz régi filmeket.

  7. “a remake nem azoknak készül, akik ismerik az eredetit”
    Hmm…Ezt mondanád pl. a Pókemberre is?

  8. Hát a popsztár legyen Justin Bieber a testőr meg Stanley Tucci. Mostanában úgyis divatos a homár a filmvásznon

  9. Ide a bökőt h Beyance v Rihanna lesz benn! :D
    Am sztem is fölösleges a remake egy ilyen filmhez. Arrol nem is bezsélve , hogy a filmzenéje ha jól tom mai napig talán a legkedveltebb soundtrack!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.