30 hozzászólás a “Az X-Men gagyi karakterposzterekkel…” bejegyzéshez

  1. Nem rossz ez annyira szerintem. Grafika szempontból kicsit már lenyúzott ez a színeffekt, pl minden középkategóriás fantasy-scifi könyborítón ez látható. Lehetne jobb is, de sebaj. Várom nagyon. Tök jó lenne, ha pl ezekben a régi részekben lenne egy főgonosz, apocalipto, vagy valaki, akit itt kiütnek, és egy esetleges X-men 4ben tényleges utolsó részként vissza lehetne hozni.

  2. hat nem ertem miert lenne ez gagyi szerintek nagyon erdekes es baro kep lett!nekem tetszik

  3. Tyhuudeszar, ötletet próbáltak belevinni,az árnyképes megoldás még annyira nem is volna rossz,de egyrészt unalmas, másrészt meg gagyi a kivitelezése ezeknek a posztereknek. Nagyvonalakban ezt elmondhatom a trailerre is, egykét jelenettől eltekintve.

  4. Azért jó, hogy az első kép tükröződésén a grafikus nem tudta eldönteni a prof most a tolószék mögött álljon, vagy benne üljön.

  5. Nagyon nem egyezik humanal az izlésvilágunk mert nekem tetszenek ezek a poszterek, lehet azért is mert elfogult vagyok a filmel és nagyon várom de…

  6. nem olyan rosszak szerintem:) a színek elég gázosak. Első kép pedig elég vicces sztem ahogy tükrözödik a kopasz x prof(aki áll a kis kerekeszéke mellett:S) Mondjuk ha benne ülne akkor is elégvicces lenne.:D

  7. Nekem is tetszenek a képek.
    Ami egyedüli gagyi az Eric testtartása.
    Feszít mintha ő lenne hercules közben meg úgy néz ki mint egy hátbavágott pinokkió.
    A nadrág is hogy áll rajta? Mintha előre betett volna egy kisebb sárgadinnyét..

  8. Most hogy közelebbről megnézem Ericet, valóban sit. A feje úgy lett oda ollózva. Utálom az ilyen darabolt plakátokat, mi a fenének nem tudják rendesen befotózni a színészt. Ráadásul a fej nagyobbra is lett húzva egy kicsit, mint ami kell oda. Hülye bubblehead Magneto

  9. Nem voltam oda eddig sem ezért a filmért, volt egy pár napos időszak mikor vártam…a trailer vmennyire meggyőzött, hogy nem is lesz olyan vészes… DE EzEK MIK??? Iszonyat gagyi PS munkák, rossz színek, aránytalan elcseszett színészek, gagyi háttér, idióta tükröződés…. szval én már inkább viccnek fogom fel ezt a “próbálkozást”, már ha lehet annak nevezni…. nagyon amatőr szaga van a dolognak.

  10. Köze nincs az X-menhez. Ha 1 hetem lenne rá, sem találnám ki, hogy annak a posztere… :S

  11. Mi az, tetszett nekik a Smallville utolsó évadának promóképe? Mert ez nagyon azt nyúlja le.

  12. pffff. nekem elég volt a szöveget meglátnom, már kinyúltam tőle. nagyon gagyi, nagyon tini. remélem a film jobb lesz.

  13. Alig várom már az Avengers filmet.Tuti h jó lesz és remélhetőleg végre Hulk is kap néhány zorall akció jelenetet.Igaz az Edward Norton-os filmben azért nekem volt egy-két libabőrös rész.

  14. Számomra ez az X-men egyáltalán nem várós, és ezek a poszterek sem győztek meg. Sőt. (mondjuk az ilyen volt ilyen lett koncepció tetszik) de valahogy nem jön át.

  15. lehetettek volna rosszabbak is…
    pl. egy ilyen fogyókúrás reklámos kép egyik oldalon ilyen volt, ilyen lett vagy fordítva, stb.
    messziről kell nézni és akkor elmegy, mint általában minden XD

  16. A legjobb ilyen jellegű plakát az volt, amikor Anakin Skywalker áll egy fal mellett és az árnyéka Törtvödör. Na az igen!

  17. Szerintem egyáltalán nem vészes… oké, az első poszteren tényleg vicces picit a tolószékes tükröződés, meg annyira nem vizsgáltam végig a 2.-at, hogy a fentebb említett hibákat kiszúrjam, de elsőre jónak tűntek…

  18. Kicsi a tárgy a képeken, azaz a szereplők. Semmi értelme, mert a háttér nem hangsúlyoz semmit, szinte bármi lehetne ott. A színek a kisebb baj. De mindenképp egy kurva nagy 1-es, kilóg a lába a naplóból.

  19. Teljesen rendben vannak, nekem tetszik, kicsit Anakin/Vader utánérzés, de nekem bejön!

  20. Charles karakter posztere nekem kifejezetten tetszik. Én nekem mindig is tetszettek az ilyen egyszerű nem túlzsúfolt minimalista képek/poszterek.
    A gond vele csak az hogy a korábbi X-Men hangulatot nem adja át és továbbá az Erikes karakter poszter már túlságosan mű az elsőhöz képest.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.