The Three Musketeers-előzetes

Na tessék, be lehet vizsgálni, hogy Paul W.S. Anderson mit tudott kezdeni a Három testőrrel, mint alapanyaggal. Baromi sok akciójelenet lesz benne, kardozás, lángszórózás, ahogy azt az embert elvárja egy Dumas feldolgozásnál. Haha.

Minden legendának van egy új kezdete. Főleg ha 3D-ben vették fel, mi?

HD a nagyoknak.

45 hozzászólás a “The Three Musketeers-előzetes” bejegyzéshez

  1. Szerintem meg igen szar. Belassítós, meg kung-fu, nindzsa vívójelenetek. Azt elhiszem, hogy a Michael Bay-n felnőtt 16 évesek csak ezt képesek bekajálni, de nekem mondjuk nem jön be, hogy ez a film is ugyanaz a szar, annyi eltéréssel, hogy itt közben fura ruhákban mászkálnak – ennyiben kész is a korhűség. Az meg, hogy egy csaj harcol (de még hogy), külön vicc.

  2. Én is! Ez így elsőre iszonyúan néz ki. Visszasírom a Charlie Sheenes változatot. Belassítások, szuperkütyük…és egy 16 éves kissrác legyűr mindenkit…jajj. A képek alapján azt hittem ez valami rendes feldolgozás lesz, de látom tévedtem.

  3. Így van! – A három muskétás pont nem olyan sztori sztem, hogy modernizálni lehetne. A lassítás még hagyján, de ezek a vívások, meg tetőn, meg 100 embert legyőzök, mert olyan gyorsan kezelem a még nem is létező fegyvert… sztem ez már túlzás. Jah a 3D-ről nem is beszélve.
    Kezd irritálni, hogy minden jó történetet elcsesznek a lassításokkal, effektekkel, 3D-vel.

    NEM KELL!

    Vannak történetek és filmek, amikhez véleményem szreint NEM KELL hozzányúlni. Úgy jó, ahogy van.
    Ha meg már mindenképp remake, akkor egy sima effekt-mentes remake sokkal sikeresebb, mint egy feleslegesen túlspilázott változat…
    Ez az én véleményem, előre is boccs, ha valaki nem ért ezzel egyet.

  4. A Resident Evil 4 után mit várhattunk volna? Csinált még egy filmet tele lassítással, meg a csajával ahogy kardozgat. Jól láttam az egyik jelenetben van egy repülő hajó? WTF
    Az a baj hogy nem merik bevállalni külön sztoriként. Alapul kellett venni a meglévő karaktereket. Ha kitaláltak volna egy új világot, új nevekkel, hősökkel, még nem is lenne annyira borzalmas. Csak egy újabb popcorn mozi lenne. De így!

  5. Úgy látom ez lesz a kedvencem az eddigi muskétás feldolgozások közül. :)

  6. Jah léghajó ráadásul szerintem kétéltű lesz…

    Amúgy meg szerintem is iszonyat gáz lesz. Bár ha tényleg arra a bizonyos 16 éves Michael Bay-es korosztályra akartak rágyúrni, akkor sikerült, de hogy én ezt moziban nem fogom megnézni (ha egyáltalán megnézem) az is biztos.

  7. muszáj minden filmnél seggfájóskodni a 3D miatt? mi lenne, ha végre elfogadnátok, hogy innentől kezdve a látványfilmek többsége abban jön.

    az előzetes meg poén. eddig egyetlen három muskétás film se tetszett, talán ez fog.

  8. hát nemtom, érdekeash de szerintem ez nem annyira WINNING.. :D mindjárt előkapom az “originálét” :)

  9. Remélem, hogy Paul.W.S.Anderson nagyon-nagyon lassan fog elégni a pokol tüzén!!!!!
    Hogy az ilyen hol tudott szert tenni a rendezői végzettségre?

  10. én csak azért nézem meg, mert Richelieu-t Christoph Waltz játsza, egyébként nem érdekelne. Na jó, még Orlando is meggyőzött, de a 174 cm-es D’Artagnan kifejezetten nevetséges az óriások között.

  11. Kicsit Mátrix és Sherlock Holmes beütése van de ígéretesnek tűnik, az eredeti sem volt rossz……………

  12. Az intró alapján elmehetne egy Wild Wild West reboot-nak a film. Lemerem fogadni, hogy a története egy hasraütés szerű semmi lesz, és a látvány lesz a lényeg, akár a Transformers 2. epizódjában, vagy épp az új Titánok harcában. Ejj ejj, ezek a mai rendezők…mulatságosan fájdalmas világot élünk film téren.

  13. Csatlakozom az elöttem szólókhoz…Az a Mila féle ugrás báli ruhában,belassítva a rendezö egész munkásságának a mélypontja annyira nevetséges.Lehet hogy pár kardozós jelenet jól fog mutatni,de kb ennyi.Amugy a legjobb feldolgozás a Sheen,Sutherland,Plat,O’Donnell féle Tim Curry-vel,mint bíboros.Na,azt sose fogják überelni sztem…

  14. Hát szerintem egy laza délutáni, esti szórakozásnak megteszi. Nem mintha az eredeti történet, egy hihetetlen mestermű lenne :) Legalábbis nincs túlbonyolítva :)

  15. kosztümös akciómozinak amúgy jó lehet, csak ne “A három testőr” legyen a címe, hanem valami más.

  16. ez…ez…úristen…ne…ez….
    szar ! De tényleg ez kell az embereknek? Mintha valami vígjátékból lenne egy kamu előzetes. Mint az Austin Powers 3 elején.

  17. hát én eddig még valamennyire vártam is, de ez gagyi nem kicsit, nagyon :-) már az elején a “ninja” betett, de a mélypont sztem is Mila akciójelenetei lesznek. Amúgy nem lenne rossz egy kis pörgés meg lassítás, szereplők is rendben vannak. Sok filmnél az a a baj, hogy átesik a ló túlsó oldalára (főleg a maiknál) így az előzetesből ez tűnik ki nekem.

  18. Reméljük itthon A 3(D) Muskétás címmel jön majd a mozikba. Amúgy a trailer hangulatos, de röhejes.

  19. ha nem a három testőrre akarnák ráhúzni, akkor semmi gond se lenne, kis kosztümös agymenés ahogy lexx is mondta steampunkkal és kungfuval keverve.
    ennyit ér a három testőr brand, hogy így meg lehet kapni az ötletre azt a plusz 100-150 milliót?

  20. Hát ez nekem sem adja! A 3d-vel nincs bajom nekem bebizonyított, hogyha minőségi munka van mögötte feldobja a filmet, no de miért kell a muskétát bármilyen formában is együtt említeni, ezzel az agyament popcorn őrülettel.

    Attak volna neki más címet és más karaktereket és ne vettek volna hülyére engem, mert jómagam is egy korhű reális feldolgozásra számítottam. Utálok csalódni :(

  21. Szerintem az 1973-as és 74-es filmek (A három testőr, A négy testőr) a legjobbak a témában!

  22. Nekem eddig sem voltak különösebb elvárásaim a filmtől, és a trailer megtekintése után sincsenek. Ha másért nem is, Milla Jovovich miatt egyszer biztos megnézem.

  23. Megláttam a szereplőket, na, gondoltam ebből még lehet valami. Aztán megjelent az a repülő izé, és utána már nem volt megállás a lejtőn. Illetve volt egy, mert újranéztem a “habosruhábanszétvágokmindenkit” jelenetet, ugyanis nem hittem a szememnek. Megfogom nézni, de nem úgy, mint a 3 Testőr. Adjatok valami új címet neki, és egész jó délutáni matiné lesz ITTHON. Pénzt, egy fillért nem adok érte.

  24. Szánalmas fos.Álomháború,TF,avatar,resident evil.Én nem értem,komolyan.Remélem csúnyát fog bukni,aztán elkezdenek újra normális filmeket készíteni(álnaív).

  25. evil9: készítenek normális filmeket, de az vagy nem látványfilm, vagy az Iception. Amúgy szerintem az Avatar nem illik a sorba, nem volt az olyan rossz. A többi tényleg nem ér egy ló****t. A Szopópuncsban még bízom – hiába, tudom, de mégis.

    Ezt a filmet nem szólom le a trailer alapján, hatalmas Jackie Chan rajongó vagyok :) Mondjuk a léghajó meredek, de egy újabb rágóguminak talán elmegy ez is. Legalább nem darkosítják v raknak bele vámpírokat.

  26. Jól láttam, Titus Pullo is szerepel? Na, akkor egy jó pont, mert amúgy marha vacak lesz.

  27. hát…ez a trailer szánalmas, de persze ez csak egy trailer, amig a filmet nem láttuk…szóval bármilyen lehet, de ha abból indulok ki, hogy a rendező egy nagy nulla és alapjában véve képtelen egy jó filmet rendezni, akkor sok remény nem maradt… gondoljatok csak az AVP-re… én többet kihoztam volna belőle mint eddig bármiből, ehelyett végignézhettem, ahogy szuperintelligens/szuperfejlett technikájú földönkívüli (harcos) lény egy színesbőrű nő után rohangászik, mert ugye ez utóbbi volt a tökös gyerek, meg a megoldás a helyzetre végül… hát nem tom, lehet hogy a predátorok ilyenek(puncik), a néger csajok meg ilyen kemények, de én akkor sem így képzelem a dolgot… szar német tv film szerű fasságokat csinál ez az anderson… cső

  28. Utálom P.W.S.Andersont, gyűlölöm a 3D-s meg a bullet-time-os gimmicket, de szeretem a muskétás sztorit. A fenébe.

  29. Valszínű szr lesz, de engem érdekel :)
    Amúgy ami után utána van téve, hogy 3D, az szerintem alapból rossz, azt jelzi, hogy egy buta filmet szemüveggel próbálnak eladni.

  30. Hát Christoph Waltz lesz Richelieu… ez egy jó pont. Látványos lesz. Több pozitívumot nem találtam, de ki tudja, lehet mozibannézőspopcorneszegetős filmnek tökéletes lesz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.