A Stake Land előzetese és posztere

Indie horrorfilm Amerikából, persze vámpírokkal. Nyugi, ezek max dühösek, nem érzelgősen révednek a ködbe, szóval rengeteg vér várható, és kihalt utcák, hiszen apokalipszis utáni a helyzet. Nincsenek ismert színészek, de azért remélem páran ott leszünk a tékában. Yep, nem tennék arra sokat, hogy ezt behozzák máshogy. “Az év amerikai horrorfilmje.”

A történet röviden annyi, hogy fiatal srác a túlélésért egy döfőspecialista öreg profival szövetkezik.

Poszter is van.

a Stake Land posztere

human
írta
2011. 04. 16. 13:34
megjelenés
22
hozzászolás


22 hozzászólás a “A Stake Land előzetese és posztere” bejegyzéshez

  1. Imádtam azt a két 5perces kisfilmet amit ehhez a filmhez kiadtak. Nagyon hangulatosak. Nem tudom mennyi a büdzsé, de ötleteket adtak a filmhez az biztos.

  2. Semmit nem hallottam eddig a filmről, de ez a trailer és ez a poszter úgy behúzott mint az állat:) nagyon várós

  3. Vámpír-zombi-vámpír-zombi. Mikor akadnak már le erről a vonalról?! Vagy ez az évezred erről fog szólni?

  4. Fricsi én egy igazi Cthulhu horrort néznék meg. Olyan szörnyekkel amiről csak akkor álmodok ha körmös-pacalt eszek vacsorára. :D

  5. Mi zseniális ezen a poszteren? Egy egyszerű apokaliptikus hangulatú poszter, amilyenből manapság kismillió van. Érdekes, hogy valakinek ez már a zseniális kategóriába tartozik…Na de mindegy. Ízlések és pofonok.
    Mellesleg én is unom már, hogy mindenki a vámpírokon és a zombikon lovagol. Kissé eluntam már. Bevallom őszintén, a Penge első része számomra tökéletesen kielégítette a “modern” vámpír filmek iránti vágyamat. Bár amikor először láttam, még gyerek voltam.
    Viszont egy vámpír filmet sem láttam még, ami a Vampire: The Masquerade című, igen populáris szerepjáték könyvre épülne. Aki játszik/játszott vele, szerintem tudja miért várnék egy ilyen filmet.

  6. Azt én se tudom mitől zseniális ez a poszter, de a trailer jó, a vámpírtéma ellenére is.

  7. Hangulatos trailer, de annyira (még) nem győzött meg.

    Alien Bull: nem tudom milyen a szerepjáték, de olvastam már olyan Masquerade regényt, amiből érdekelne film is (Vérháború trilógia, ha jól emlékszem). Szkriptre nem is kéne költeni.

  8. Ha Vampire masquerade: akkor a Város Hercege c. könyvet kellene filmben megcsinálni. Epikus, évszázadokon átnyuló hatalmas könyv…. ebből jó film lehetne.sztem

  9. Égenjáró Lukács – Sajnos nem olvastam regényeket belőle, egyedül a szerepjáték alapkönyvet olvastam el, bár azt sem túl tüzetesen, révén, hogy nem én voltam a kalandmester. De ha csak a két fő szekta, a Kamarilla és a Szabbat szembenállását tekintjük fő vonalnak is, eszméletlen jó filmet lehetne összehozni. Hiszen jópár vámpír klán van, megannyi diszciplínával. Aprítás lenne a köbön.
    És a legnagyobb ellenségeket, a Vérfarkasokat még nem is említettem. Akiket a filmekben tulajdonképpen gyengébbeknek ábrázolják a vámpíroknál, ami szerintem kritikán aluli “rágalom”. Míg a Masquerade-ban úgy félnek tőlük a vérszopók mint a napfénytől, sőt, lehet még jobban is.
    Reménykedek egy ilyen filmben, nagyon. De most, hogy felhoztuk a témát, még az eddiginél is jobban.

  10. Szerintem kétséges hogy a White Wolf aki forgalmazza ezen szerepjátékokat, nevét adja egy filmhez. Túl nagy lehet a bukta.

  11. Tök vicces, hogy pont most csináltak egy Skateland című filmet is. Először félreolvastam itt a címet, és azt hittem, arról van szó, kicsit meglepődtem, mert a téma enyhén különbözik. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.