A Batman 3 forgatása a múlt héten

Ne haragudjatok azért a fekete batmobilért. Bár a régi pusztító is rajta van csomó képen, azért a 2012-es lamborgini is feltűnik a képeken, csak nem épp feketében. Meg van pár új forgatási videó is, ezek már lehetnek spoileresek.







23 hozzászólás a “A Batman 3 forgatása a múlt héten” bejegyzéshez

  1. basszus mi lesz itt? bízok benned Nolan. Tökéletes befejezést kell készítened! :)

  2. Most akkor cgi al csinalnak full stadiont?Banem meg emeberek fogad fel ugy kemenykedik?
    Nolan bazmeg allj fel a szamitogeptol!!!!

  3. fekezo: mutass egy filmet ahol teli stadionnal vettek fel valamit, statisztákat fizetve. főleg Nolant ezért szidni az elég lol, hiszen ő alapból igyekszik sok dolgot hagyományos trükktechnikával megcsinálni

  4. “civil ruhás macskanő megint lemaradt…. -.-” mivel az csak egy sima anne hathaway kép? semmit nem ad előzetesen a filmhez. Ahogy a civil ruhás supermans em adott. A színész hétköznapi ruhákban, még csak extra díszlet sem látszik

  5. ajjaj, hát…amúgy az a legfőbb bajom az újkori Batmanekkel, hogy annyira elrugaszkodtak már a képregényes képi világtól, hogy az már kezdi egy kicsit megülni a gyomromat..tudom, hogy ezt már ezerszer elmondták előttem, de a Tim Burton féle varázslatos Batman dizájnt semmi sem fogja pótolni, nem beszélve a karakterekről, sőt, elég ha megnézzük az Arkham Asylum-ot.. most itt ez a Lambo, hol van a régi jó öreg éjfekete batmobil a szárnyakkal? oké, most mondhatjátok, hogy maradi vagyok (ami nem így van, mert ha valaki, akkor én aztán tárt karokkal várom az újdonságokat) de ez a Batman már nekem valahogy túl…földhözragadt..de persze ettől függetlenül megnézem, mert kíváncsi vagyok

  6. Az a Lamborghini egy Aventador, Batman gondolom civilben fogja használni, mint az előző két részben a Murciélagot.

  7. Mit tettek ezzel a szegény focipályával?, ráadásul a Steelers gyepe, remélem szépen megcsinálnák mire kezdődik a szezon! Köszi a videjókat!

  8. na jó, ez volt az utolsó Batman poszt amire rákattintottam. de komolyan, hogy a francba engedhetik a statisztáknak, hogy forgatás közben filmezzenek?! 50 méterről kerítés mögül 1-1 béna video vagy homályos kép oké. de ez? nevetséges. arra gondolni sem akarok, hogy csak a hype-ot akarják kelteni, azért hagyják a sok gyökérnek, hogy kamerázzon felvétel alatt. meg egyáltalán.

    találkozunk tavasszal az első rendes előzetesnél.

  9. Malachi. Nem értem, hogy miért nem filmezhetnének… egyrészt ingyen marketing. Másrészt a film valóságában sokkal hihetőbb, hogy mindenki kameráz, amikor valami történik… jobb, mint ha mindenki szigorúan egyenesen ülne.

  10. Én nem Nolanben bízok – kissé túlértékelt rendező – hanem inkább a színészekben.

  11. “na jó, ez volt az utolsó Batman poszt amire rákattintottam.”
    pont ezt akartam leírni..enyhe túlzás, de premier még baromi messze van, de annyi anyag terjed már a filmről, h ha eljutok moziba, lassan nem lesz min meglepődnöm.
    Nem is jutott eszembe egyik posztnál sem, h jaj Nolan ne baszd el, jaj Nolan mit művelsz??? mert nagy fiú már, sztem tudja mit csinál és nem amatőrök dolgoznak vele. Nem is várok tökéletes befejezést, mert esetek 99.99%-ában ha túl sokat várok el vmitől, biztos, h csalódás lesz..
    úgyhogy a Batman posztokat itt kb 3/4 évre felfüggesztem :D
    ettől függetlenül köszönöm az eddigi képeket:D

  12. Malachi:

    Te sem sok focimeccsen lehettél életedben… Az embereknek valamilyen oknál fogva szokásuk fényképezni, kamerázni meccs közben, és mivel ez a jelenet is egy meccs közben játszódhat, csak reálisabbá teszi a dolgot, ha fel-fel tűnik egy kamera (bár ezt úgysem lehet látni majd a filmben) és villognak a vakuk.
    Meg ugye ahogy előttem mondták, némi ingyen marketing. Bár szerintem a rajongókon kívül nem sok embert érdekelnak az ilyen videók, ahol lófaszt nem látni, hallani a tényleges jelenetből. Ennélfogva a “spoileres” jelzőt sem lehet elsütni.

  13. TibChee – nem hát, csupán a film egyik nagyjelenetét tekinthette meg az, aki akarta. és van egy kis fantáziája. kb.

    vagy te tényleg azt hiszed, hogy egy ilyen forgatásról csak úgy ki-be járkál bárki kamerával, kamerás telefonnal és simán felvételeket készíthet? és tényleg azt hiszed, hogy nem tudnák másképp megoldani a kamerázó tömeg megjelenítését? garantálom neked, hogy a hivatalos fotósokon és újságírókon kívül mindenkinek szigorúan tiltják bármilyen mozgókép készítését.

    ha meg viral, akkor annak szánalmas, szóval mindenképp öngól.

  14. Egyedül vagyok a meglepetésemmel, hogy nem Chris Nolan írta a filmet? A tesója, Jonathan jegyzi a forgatókönyvet, Chris csak “átnézte”, amikor már kész volt. Én tisztára abban éltem, hogy ő írta az egészet.

  15. Malachi: izé, ott az ezer statiszta, nem tudnak semmit megakadályozni itt. Ahogy az utcai forgatáson sem. Baromira nem viral.

    Szerintem a film eleji jelenet, ahonnan indul a buli. Zavar, hogy ennyi kép sé videó van, de eszi a nép, önmagát gerjesztő folyamat ez. A Tower Heist forgatásáról egy candid képet nem találunk :)

  16. human – szerintem sem viral egyébként. nem tudom, akkor lehet én vagyok eltévedve, de nem hittem, hogy a statiszták szerződésében nincs olyan kitétel, ami tiltja a képrögzítést – és ha van, akkor meg nem ellenőrzik mondjuk amikor a forgatás területére lépnek vagy elhagyják azt.

    sebaj, csak annyi a bajom, hogy mostantól minden apró mozzanatot követ majd mindenki, félig megismerik majd a filmet és mire jön a vetítés, max. az okoz izgalmat nekik, hogy “hű, a forgatáson mennyire más volt ez a jelenet, mint utómunkával”. de végül is ja, aki akarja nézze így a filmet, ő baja. én viszont egyelőre tényleg megvonom magamtól az új infókat.

  17. Venom: a sztorit Chris Nolan és David S. Goyer, a forgatókönyvet Chris és Jonathan Nolan írja.

  18. Az ilyen kamerázásokat szerintem nem nagyon lehet figyelemmel követni ekkora tömegnél. Nővérem egyszer volt a Channing Tatum-os The Eagle című film egyik forgatási napján és simán csinált vagy 3 képet a telefonjával.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.