28 hozzászólás a “Resident Evil: Retribution-előzetes” bejegyzéshez

  1. Lesz benne időutazás? :D (Arra gondolok hogy volt benne 1-2 kép ami mintha a zombikalipszis elején történne)Mert most már nagyon nem vágom hogy lett hirtelen komplett ellenállás a vírussal szemben…

  2. blade78:

    Szerintem csak egy szimpla visszaemlékezés lehet, bár az előző részek nagyobbnál nagyobb eszementségeit nézve minden lehetséges.

  3. Michelle Rodriguez hogy kerül ebbe a filmbe?

    Nem úgy volt hogy meghalt az első részben?

    Vagy ez is csak visszaemlékezés?

  4. Engedelmetekkel van egy tippem a kezdésre. :)

    Felcsendül Détár Enikő utálatos orgánuma: A nevem Alíz Füredi. A világ legnagyobb vállalatának dolgoztam, az esernyősöknek. De történt egy baleset és mindenki meghótt’. A probléma az,hogy nem maradtak hóttak’.

    Igazam van vagy igazam van?

    Én amondó vagyok ha egyet láttál a szériából láttad mindet.

  5. nah én most vagyok ott h már meg se próbálom érteni h ez mikor és miért akkor játszódik

  6. Michelle Rodriguez szerintem úgy kerülhet ebbe az egészbe (már ha nem visszaemlékezés),hogy az első részben csak a klónját láthattuk. Lehet,hogy az umbrella klónkatonákat/kommandósokat alkalmazott,Rodriguez meg valami fejes volt a cégnél és róla mintázták az egyiket.

    De ez csak egy tipp.

  7. Nem értem, amikor az apokalipszis volt, akkor nem volt öntudatlan ?(?), legalábbis az RE1 talán így ért véget, hogy kijött a kőrházból és a város romokban volt (??) A második részre már nem is emlékszem :))

  8. Én nem is keresem az összefüggést a resident evil filmek között, mert semmi értelme az egésznek. De hát nem is azért nézem meg hogy egy coen-tesók szintű elgondolkodtató mozit lássak :D

  9. Amúgy miért volt szükség az elején arra a szarra? Azt hittem, hogy valami reklámot nézek az igazi trailer helyett. Persze értem miért kellett… rövid lett volna.

  10. “Csirke…jóóó…csirke” (“Chicken…good”)
    Ez visszhangozzon a fejetekben.
    Emiatt meg kell bocsátanunk ennek a leányzónak, akármilyen újabb fosbusterbe cuppantja is őt bele szíve választottja.

  11. Minek az a k*rva 3D, ami eltolta az előző részt is de nagyon? Megint tiszta mátrix lesz..

  12. Nem vagyok száz százalékig biztos benne, de mintha elhintettek volna valami olyat, hogy ebben Mila-nak kezdenek visszajönni az emlékei. Gondolom ebből kapunk ízelítőt. Amúgy a filmről: az első egész tűrhető volt. A 3-nál már mondtam, hogy már nem kéne erőltetni és ez már sok volta témából. Amikor meghallottam, hogy megint lesz… De Hollywood már csak ilyen.

  13. Nekem nem tetszik kicsit sem. Részről részre egyre gyökérebb ez a REsident evil szerű film széria. Annyira semmi köze nincs a címhez, egy elszállt vacak.Béna hi-tech halandzsa lett a zombivadász történetből. Az előző rész nagyon nem tetszett, igaz a többi sem. Jovovicot sem kedvelem annyira mint kéne.

  14. Megtöröm a fenti folyamatot:

    Én alig várom, hogy lássam, a többi rész is bejött, bár tény, hogy az csalódás volt, hogy csak a karakterek neveit (és néha ruháját) + 1-2 szörnyet adaptáltak csak a játékokból.

  15. Wittgen: A karakterek nevein (ruháján)és a zombikon, szörnyeken kívül azért más is van, amit átemeltek a játékokból.
    Az Umbrella elhagyhatatlan, ugyanúgy mint a T-Vírus is, ezeket is átemelték, meg Racoon City-t is, az Afterlife-ban azt a kütyüt is, amivel a RE 5-ben Wesker irányítása alatt tartotta Jill-t, sőt a RE 5-ből a Wesker elleni harcot egy az egyben átültették az Afterlife-ba, az egész filmből nekem csak az a harc tetszett. Az már más kérdés hogy ezeket hogyan használták fel a filmben, mert mint sokszor hangoztatják minden ilyen projektnél, a játék alapján készülő filmet csinálnak, nem magát a játékot filmesítik meg képkockáról képkockára. Egyébként én is várom a filmet, kíváncsi vagyok, hogy az ötödik filmre mit is alkotnak. Reménykedem benne, hogy ezután tényleg Reboot-olják a sorozatot, és egy megérdemelt feldolgozást kap a franchise.

  16. Legalább Jill fizurája egyre jobb részről részre. :) A 2-3 ban volt a legtrágyább kinézete onnatól egyre javult. ( de sajna akkor meg a az eleve se olyan nagy színvonal esett :( )

  17. Az első kettőt nagyon szerettem, a harmadikkal úgy voltam, hogy egész nézhető, de a négy után már azt mondtam, soha többet. Most mégis úgy érzem (köszönhetően ennek a feelinges teasernek), látnom kell ezt, mert ha csak egy guilty pleasure élményt tökéletesen tud hozni, már megéri. :D Idén az olyanokból amúgy sem lesz hiány! :D

  18. Végigtoltam az összes játékot és imádtam !

    A filmekből csak az első kettő lett jó , a többi egy fostalicska !

    Reméljük majd ez jobb lesz !

  19. A klónos elképzelés valószínűleg tényleg igaz lesz, mert van itt egy Alice, aki kisvárosi anyukának tűnt, szal akkor lehet, hogy az Umbrella alkalmazottak nagy részéből több is van. De honnan jönnek a legújabb szörnyek és sárkányok? Ahh, ezekben a filmekben úgyis mindig több a kérdés, mint a válasz. Az első három film legalább következetes volt valamennyire, de a 4-ben már nagyon elszálltak és úgy tűnik, hogy ezt a minőségrontást folytatják.

  20. Számomra az RE az továbbra is az első 3 játékot jelenti. A filmekkel meg úgy vagyok, hogy az első rész nem is volt olyan rossz (éppen csak a játékhoz nem sok köze volt, de ez sajnos szinte mindig így van), a 2. rész próbált jobban hajazni a játékokra, de valahogy eltolták, onnantól meg a nézhető kategóriát megütötték a folytatások, de csak alig:)
    Ránézésre ez is hasonló minőséget fog hozni. Egyszeri megnézésre azért biztos alkalmas lesz.

    Végezetül azt vettem még észre, hogy kis túlzással ebben a trailerben zombi már nem is volt.

  21. Hát ha úgy vesszük hogy a játék 4. és 5. része is csak nyomokban idézi a klasszikus Resident Evil-t, és már azoknak sem a történet volt az erőssége hanem a bullethell akkor a filmek sem olyan rosszak. Agyatlan popcorn hentelés és nem is akar több lenni annál. Lehet szeretni vagy utálni… Én szeretem… Sőt kíváncsian várom Shinji Mikami 2010 játékának a Vanquish-nek a film adaptációját.(már ha lesz) Akkora bullethell-ből mit tudnának kihozni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.