27 hozzászólás a “The Bourne Legacy-előzetes, de poszter is van” bejegyzéshez

  1. Ha csak fele olyan jó lesz mint a Damon féle, már az is többször nézős nálam:)

  2. Én speciel bírom Rennert, jó színész és még Norton bácsi is emeli a hangulatot :). Várom a filmet!

  3. Rachel Weiszt kipislogta valaki, mert én nem láttam, egyébként mindenki más benne volt, még a nagy öreg Finney is :)

    Renner kemény krumpliarcához egyébként illenek az ilyen szerepek, már az olyan belső őrlésűek, mint amilyen a Bourne-hőstípus. Meglátjuk az akció-szcénákban majd hogy szuperál, ennyiből ígéretes.

  4. Renner talán még jobb lesz Damonnál is. Eddig még nem okozott csalódást, az ilyen ügynök szerepben nagyon penge az ürge./ MI:4./
    A szinészfelhozatal is elég kedvcsináló egyébként.

  5. Fúúúgeci, aztamocskoskurvaúristenit az a zene alatta, az musthave. A film is jónak néz ki, de az a zene..ahhh.

  6. érdekes hogy az Eredet óta elég sűrűn nyomják ezt a “hajókűrtös” zenei aláfestéseket.

  7. Nekem valami miatt nem jött át. Lehet h azért mert benne voltak a régi filmekből a szereplők. Az oké h megemlítik őket meg minden, de így tényleg csak egy újrafeldolgozás lesz. Ha csak annyi változik, hogy nem Matt lesz benne, akkor felejtős. Az úgy volt etalon, maradjon is meg annak.

  8. Szerintem ez továbbra is olyan, mintha Star Wars címszó alatt Star Trek tartalmat, vagy Terminator címmel Johnny 5 kalandjait akarnák eladni.

    Az egy kerek sztori, le lett zárva és kész.

    Ez tőlem játszódhat ugyanabban az univerzumban, de legalább a címe legyen más.
    Jó, persze, akkor meg a redneck nem tudná, hogy mire kell beülni..

  9. Hali.

    annyi lenne a kérdésem hogy ez most kapcsolódik az eredeti trilógiához vagy annélkül is megállja a helyét mint külön film? mert a Damonos filmekből vannak hiányosságaim:)

  10. Nekem a trailer kicsit Daniel Craig bond keménykedés, Prometheus trailer zenei aláfestés, és eredet typo. De a film biztos jó lesz

  11. Nekem az jutott eszembe, hogy ezzel az egész Bourne univerzum kitágításával, egy új Bond szerű ügynöksorozatot akarnak létrehozni. Szerintem ezzel nincs is semmi gond, sőt. Lehetne viszont a koraibb évekből is, és olyan küldetésekről is szó, amelyeket tényleg a “haza védelmében” vittek véghez. Az érdekelne jobban.

  12. Nálam a Bourne Trilógia alap. Ha hozza azt a hangulatot mint ami az eredeti filmeket jellemezte, akkor biztos be fog jönni.

  13. Az igazság az, hogy a film király lesz, és Ludlum sem csak 3 Bourne sztorit írt, magyarán simán elfér ez is a korábbiak mellett.

  14. Jónak tűnik. Bár remélem lesz Európa megint. Vagy na: legyenek az usa-n kívül is, és ne csak a shooting and running, hanem tényleg legyen meg a trilógiától megszokott “nagyvilági” hangulata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.