Az új Prometheus trailer teasere

Szóval reklámozzák, hogy lesz majd egy új reklám. Ez mindig szép.

Itt nézhető meg.

Azt írják, hogy legjobban várt film idén. Hát izé, minimum egy Hobbit és a Sötét lovag záróakkordja beköszön, hogy az Avengerst és a többieket ne is említsük.

human
írta
2012. 03. 12. 14:11
megjelenés
30
hozzászolás


30 hozzászólás a “Az új Prometheus trailer teasere” bejegyzéshez

  1. Lehet, hogy velem van a gond, de én semmi újat nem látok ebben a filmben. Se az előző előzetesben, se pedig ebben a trailer-reklámban. Egyszerűen teljesen érdektelen az egész, ilyesféle hangulató képeket, látványt már ezer filmben láthattunk, ráadásul – főleg az elején, amikor az a jármű döcög – nagyon csúnya a CGI.

  2. Azért sem nézem meg. Bár nem lehet kivédeni a dolgokat, hisz a John Carter előtt is lenyomtak vagy 5 előzetest, köztük az Avangers-t, amit eddig sikerült elkerülnöm.

    A sok trailer rontja a filmélményt :)

  3. a trailerről nem tudok írni, mert annyira kevés hogy nem lehet mit, úgyhogy csak a körítéshez írnám le a véleményem: A hobbit szerintem messze nem annyira várt film, mint mi hisszük. bárkivel beszéltem róla aki nem filmbuzi, nemis hallott róla még, hogy van a gyűrűk urának egy másik története is, aki pedig hallott azoknak se tetszik. itt is, talán hogyha több emberhez jutna el hogy ez bizony alien prequel, többen várnák jóval.

  4. Tényleg, nem terveztek kiírni egy szavazást az idén legjobban várt filmről? Kíváncsi lennék az eredményre.
    Nálam mondjuk A hobbit utcahosszal trónol az első helyen. :))

  5. Kocsolas: mivel nem igazi prequel, így többen csalódnának is. A hobbit pedig még nem kezdte meg a nehéztüzérséget a karácsonyi premierje miatt, gondolom a blockbsuter szezonra jön majd egy új trailere, amit adnak majd a nagy filmek előtt, és tada, máris többen fogják várni sokkal.

  6. Kocsolas:

    Lehet sokan nem tudnak a hobbitról, de mivel kb minden létező ember tisztában van a gyűrűk ura sikerével (könyv+film egyaránt), rengetegen ugrani fognak rá, ez szinte garantált.

  7. human – tada.wav :)

    ez a film meg annyira premier napi program lesz nekem, hogy, hát…nagyon. Hobbit szintén kötelező, de ráér, TDK meg Joker nélkül nyeh, de azért mozis szintén.

  8. “Most anticipated movie of the year” Hát ez kész, hol élnek ezek?

    Őszintén szólva nem értem, miért verik annyira a nyálukat erre a filmre. Tény, hogy Ridley készíti, akinek van egy mára kultfilmje, de könyörgöm, azóta eltelt 30 év, rengeteg filmet láttunk, rengeteg jó ötlet valósult meg, és őszintén szólva se ebben a trailer teaaserben, se az előző trailerben semmi eredetit nem láttam. Egy sötétebb tónusú sci-fi, más nemigen.

    A Ford bevezette a tömeggyártást, mégsem hugyozzák össze magukat az autórajongók, amikor új modellel jönnek ki. Attól, hogy egy-két jó filmet, még nem ő az atyaúristen a filmkészítésben.

    Nos, ennyit a hőbörgésről, elnézést, ha a Ridley-rajongók lelkébe tapostam, de nekem ez a film messze kihagyós. Egy BRRip-et majd nézek év vége fele.

  9. Jó azért ezen szerintem nem kéne fennakadni, hogy MARKETINGESEK odatették hogy ez a legjobban várt film idén.
    Mégis mit kellett volna? The least anticipated? Az a dolguk hogy hypeolják…

  10. részemről ez monnyuk simán várósabb, mint a hobbit vagy a dark knight, de az idén legvártabb (john carter) már megvolt.

  11. Érdemes megfigyelni, hogy 0:14-nél valami lény eldobja az egyik arcot, de nem úgy néz ki mint az Űrutas. Vajon mi lehet?

  12. Amikor kijött a teasere ennek, a Hobbitnak és a Dark Knight-nak az Apple trailer oldalán, akkor a legtöbbet nézett trailer a Prometheusé volt. Nálam is első helyen van.

  13. valamelyik elözö posztnál is mondtam,nekem is az év legjobban várt filmje.Hogy miért?Mert Alien univerzumban játszodik,mert sci-fi(amiböl nagyon kevés van,és azokbol még kevesebb ami jó),és még azért is mert kiváncsivá tettek a trailerekkel.Ja és sztem a képi világa is frankó lesz.Batman-t is várom,Avengers-t is,Hobbit-ot is,de ezt a legjobban.

  14. Na akkor szépen sorba szedve a dolgokat.

    Sokakkal együtt én is röhejesnek érzem, hogy már az előzeteseknek is előzetest csinálnak.

    A trailer csak még jobban meghozta a kedvem a filmhez. Nekem eléggé átjön az a hangulat, amit az eddigi promó anyagok sugallnak. Szóval számomra tényleg az idei egyik legjobban várt film.

    Mellesleg a Hobbit tuti siker lesz, és emellett jó film is, szerintem ezt lehet borítékolni.

    A TDK szintén nagy siker lesz, viszont jobban megfogja osztani a közönséget. Az előző részei is hiába lettek akkora sikerek amekkorák, a meglátásom szerint, eléggé megoszlanak róla a vélemények. Az ismerőseim felének bejöt, felének pedig nem, az új Batman filmek. Ezzel szembe nem nagyon ismerek olyat, aki ne szeretné a LOTR-t.

    Az Avengers pedig szerintem sokaknál messze nem annyira várós, mint azt elsőre gondolná az ember. Az elmúlt pár év superhero filmjei nem azt sugallják, hogy világmegváltó filmre kell számítani. Emellett, az IronMan 2, a Hulk filmek, a Thor, az Amerika kapitány, közül egyik sem egy örök életre szóló élmény. Ezek közül egyre sem tudnék 7 pontnál többet adni, némelyikre még annyit se, tehát a várakozás nálam meg se közelíti azt a szintet, amit a Hobbit-tal a TDK-val, vagy éppen a Prometheus-sal kapcsolatban érzek.

    Szóval én szerintem nincs azért akkor nagy túlzás abban, hogy az év legjobban várt filmje. Lehet hogy nem a legjobban várt, de szerintem az első háromba befér.

  15. E.D.I. –> Az Avengersről pont ugyanez a véleményem, meg sok ismerősömnek is.

    Hobbit dettó, ahogy én tudom, messze nem olyan akciódús ez a sztori mint a gyűrűk Ura, ráadásul Peter Jackson szeret lassan kezdeni, ebben is benne van, h nem lesz annyira látványos azért. (Persze a milliárd meglesz ettől függetlenül :)

  16. Addict001:

    Azt azért tegyük hozzá, hogy LoTR-ben sincs olyan nagyon sok akciójelenet, mert a hosszú játékidő miatt szépen eloszlanak a filmben.
    Szerintem hasonló megvalósítást várhatunk A Hobbitban is, nem lesz akcióval teletömve, cserébe viszont ami belekerül, az csúcsminőségű lesz. :D
    Amúgy a hobbit játékidejéről már lehet tudni valamit? Itt is ilyen 2-2,5 óra körülire (3?) kell számítani?

  17. Majd a nézőszámokból megtudjuk, melyiket várták többen…
    (illetve persze, hogy melyik sikerült jobban és melyiknek volt jobb marketingje)…
    De marketingesek ide vagy oda, ez tényleg túlzás.
    Kocsolasnak és a többi hasonszőrű kommentelőnek: lehet, hogy itt, kis hazánkban nem hallottak sokan a Hobbitról, kint a nagyvilágban viszont annál többen.
    Valószínűleg több rajongója van, mint az egész Alien-univerzumnak.
    És persze várjuk ki, míg a Hobbitnál is beindul az igazi marketing.
    Ettől függetlenül én a Prometheust is nagyon várom, csak nem szeretem, ha jön 1-2 ember, aki lefitymálja két sorban a Hobbitot.

  18. Human, tehát aztmondod, hogy majd mert kijön majd egy trailere -amiről még nemis tudjuk mennyire lesz jó- már most az egyik legvártabb film a Hobbit, azok után h belátjátok a nézők talán fele nemis tudja h létezik ez a történet?

  19. Közel 10 másodperc, közepesen intenzív guglizással bizonyítható hogy a hobbit igenis az egyik legvártabb idei film.

  20. Kocsolas: azt álllítom, hogy a reklámkampánya majd eszébe juttatja az embereknek, hogy mennyire bírták a Gyűrűk urát (bazisokat kaszált a trilógia), és kíváncsiak lesznek az előzményre.

  21. Ez a film – számomra – csak akkor lehet sikeres, ha kevés CGI, sok hagyományos effekt és ami a legfontosabb ALIEN hangulata lesz. Mert ha a hangulat nem lesz meg benne, csak darálnak, meg effektelnek, akkor bukás.

    Hobbit egy jó iparosmunka lesz, a team együtt van, előveszik a számítógépeket átírnak néhány rutint aztán kész is a film, semmi új, semmi egetrengető, csak éppen annyira jó, mint a gyűrűk ura, tehát ha túl nagy galibát nem csinálnak akkor bőven félmilliárd felett lesz a bevétel… (nagy kérdés hogy mennyiben követik majd a regényt, gondolom a végső csatára rámennek mint a disznó, pedig az alig szerepelt a regényben :D de hát a látvány az látvány :D ) Mert ugye a regényben azért nincsenek ork hordák, meg többmilliós csaták – csak a végén, szóval inkább kalandozós, lassú történetmesélős móka, főleg a gyűrű megszerzése, ha felpörgetik, akkor a regény rajongói fogják azt mondani, hogy gagyi, ha lassú marad, akkor meg elhasal..

  22. Kb elég lesz ha kiírják a trailerbe hogy Tolkien meg Peter Jackson, belepakolnak pár orkot, Gandalfot, Gollamot meg a sárkányt a végére és garantált a siker. :)

  23. Részemről magasan ez a legjobban várt film idén.

    A Hobbit sztorija nyomába sem ér a LOTR-nek, a TDKR-t pedig már nem várom annyira, mint Joker miatt anno a TDK-t.

    Human, szerintem is csinálj egy szavazást!

  24. Abban ugyan megegyezek bárkivel, hogy iskolapélda értékűek a LotR trilógiában a csatajelenetek, én elsősorban mégsem emiatt szerettem a filmeket. Sőt, kedvenc részem az inkább kalandozós, mint epic csatázós 1. rész, szóval én abban az élményben reménykedem ismételten csak a Hobbit kapcsán. Szerintem nem is fogok csalódni, legalábbis eddig minden jel erre utal, és biztos vagyok benne, hogy a sztori/csata arányokat megintcsak olyan jól el fogja találni Peter Jackson, mint a The Fellowship of the Ring-ben.

    Ez a Prometheus meg szerintem bármerre elsülhet. Amit eddig láttam belőle, az szerintem bíztató, de igazából amellett, hogy egy tisztességes sci-fi/horror filmet várok, a legnagyobb reményem, hogy a méltatlanul elhanyagolt ALIEN univerzumba is új életet lehel.

    Lehet vitatkozni, hogy a 4. rész hogy sikerült (én az utolsó fél óra kivételével egy jól megcsinált filmnek tartom, amit ha mást nem, a karakterek elvisznek a hátukon), de én méltatlan elhanyagolás alatt elsősorban arra gondolok, hogy amikor nekiestek ennek az AvP mizériának, akkor nem az ALIEN univerzumába helyezték a sztorit, ami talán a legsúlyosabb hiba volt azután, hogy konkrétan magukat az AvP filmeket is eléggé gyengére csinálták meg.

    Bár én kicsit furcsán vagyok ezzel az AvP dologgal, mert alapvetően jó ötletnek tartom, és az szgépes játékokban nagyon összeklikkelt a dolog, és ott a két univerzum számomra elválaszthatatlanná vált. Viszont a különböző könyvek, és képregények számomra erőteljesen az érdemtelen középsz(a)er kategóriát képviselik, pedig állítólag azok terjesztették el igazán az ötletet. A filmekről meg inkább nem szólnék, bár az elsőt még egy egyszer nézhető alkotásnak tartom, és a második rész nézése közben szinte már visszasírtam:)
    Sajnos ugyanebbe a semmire való kategóriába került nálam a Predators is, de hát nem érdemtelenül, szóval ezért sem kérek elnézést…reméljük a Prometheus jobb sorsra jut!

    Na jó sok OFF témát dobtam fel, sorry:)

  25. hát én meg akkor lepődnék meg a legjobban ha ez a film nem bukna meg (bár én egy 0 szaldóra tippelek), egyszerűen túl drága és túl réteg film lesz. Ok, hogy fannek/filmbuzik várják de kb, ennyi.
    Az meg ,hogy Hobbit nem tarol kókler aki ezt állítja, meglepődnék ha nem 1 milliárd felett hozna minden rész, de lesz az több is.

  26. sandor8206 – Lehetségesnek tartom, hogy gyenge lesz a kezdés. Viszont ha jól sikerült a film, akkor szerintem végeredményben szépen fog termelni. Bár azért nem ilyen Avatar szintű “gyenge” kezdés után hatalmas darálásra gondoltam. De az a tippem, hogy ha nem valami gagyit kapunk, akkor a befektetők itt is szép kis bónuszt tesznek majd zsebre a megtérülés mellett.

    Ami még a megtérülés mellett szólhat, az a relative alacsony költségvetés. Akárhol is nézem, 150-160 körül írják. Mondjuk ehhez hozzátenném egyéni véleményemet, hogy Gyűrűk Ura trilógiához hasonlóan grandiózus projektek kivételével én ezeket a 250-300 misi dolcsis szuperprodukciókat nem tudom megérteni… de ez már legyen az én problémám. Tehát nem tudom mi lehet, amit 150 misiből nem lehet kihozni, de szerintem a Prometheus esetében semmi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.