34 hozzászólás a “A Resident Evil: Retribution új előzetese” bejegyzéshez

  1. Anyám, borogass. Ekkora egy fost. Kicsit olyan, mintha valami Scary Movie kaliberű film: Mindenhonnan összelopkodták a jellegzetes dolgokat.

    Mindig van lejjebb.

  2. na jó most kezdek összezavarodni?
    Az egész összes előző rész egy incepció volt amit DiCaprio ültetett bele? _:D

  3. De most komolyan mert szerintem szórakoztatóbb lesz mint egyik másik film ami menni fog a moziba.

  4. Az mekkora lenne már ha cameozna Dicaprio xD

    Bár ilyenhez nem adná a nevét se…….

    Ez valami siralmas lesz sztem és bízom benne hogy az utolsó Resident Evil film egyelőre

    Erre reférne egy reboot\remak nem a régi klasszikusokra (Robocop Dirty Dancing stb)

  5. én ezt most megnéztem 5ször, és egyszerűen nem fogom fel, hogy ez most akkor mi? igaz angolul nem tudok, de szerintem akik értik azok is csak néznek…
    az nem lehet, hogy eddig egy álomvilágban élt
    vagy most megint leklónozták és egy álomvilágba élt egy darabig? és magában az álomban képezik ki, hogy a valóvilágban is kinyírja a zombikat? vagy most mi????

  6. Lehet erre igen sok rosszat mondani, mert lehet…de ez rohadt jó lessz egyszer, először, mindenképp….

  7. Lassan már Adam Sandler is feltűnik majd egyik részbe és már az arany málna is garantált

    Rengeteg k_rva jó film nem kap folytatást ez a szemét meg már lassan évad lesz………..

    De ők tudják……..

  8. Hát Milla legalább szebb mint az utolsó két részben. Nemtom, ott nagyon csúnya volt. Mint valami középsulis matektanár.

  9. Oké, lehet velem van a baj, de én ettől elcsöppentem. :)

    Azon már túl vagyok, hogy a játékokhoz alig van köze, úgyhogy sima békategóriás horrornak veszem, annak viszont messze elmegy. Ide vele.

  10. Hogy ez horror? Az első rész maximum azóta akció és valahogy már nagyon nem érdekes , szerintem itt a vége ezzel a résszel bukni fognak mert az előzővel bizonyították hogy sehova se tart a sztori csak “rókabőr”. Egyébként az első három rész tetszett (2 nem annyira) de sajnos nagyon rossz irányba vitték el az egészet. Zsákutca.
    Nem hiszem hogy moziban nézős :S

  11. Az első 3 rész nekem is tetszett, de amióta ezzel a 3D-vel csinálják… Lehet hogy 3D-be nagyon cool az akció jelenetek, de szabad szemmel nézve mintha valami ZS kategóriás hulladékot néznék. Meg a 4. rész storyja áá hagyjuk is.

  12. Oltári jó, nekem nagyon tetszenek az akciók és a más filmekkel való kapcsolatok :)
    Alig várom, hogy lássam moziban.

    Én az előző részeken is jól szórakoztam, már az 1. rész után túltettem magam azon, hogy nem sok köze van a játékokhoz.

    Látványorgia, pont jó lesz egy szar hét után kikapcsolódásnak :)

  13. Nem tudom én nem vérgagyizom, nekem néha kell h egy film ilyen is lehet. Szeretem a régi akciófilmeket is és nem feltétlenül várok többet ettől se. Szerintem egy élvezhető széria ami persze több sebből vérzik. Hol a látvány hol a sztori gyenge, de attól függetlenül örülök hogy mindig folytatják és nem marad félbe a sztori valahol a kellős közepén. Akinek meg nem tetszik nézze meg 20adjára az eredetet csak mert mindenki azt mondja, hogy az jó (jelzem engem meg az hagy hidegen, pedig moziba láttam)

  14. Én az első filmen elaludtam, a 3-on már a könnyem folyt a röhögéstől annyira szánalmasnak találtam…Egyszerűen a későbbiekre nem itt rá a lélek… Megéri haverokkal iszogatás közben megnézni? vagy már túllendült az annyira sz@r hogy már jó kategórián?

  15. Jogos sorry, rosszul fogalmaztam. A második is kimaradt az életemből, plusz a 4., és ez se lesz moziba nézős, csak azt szeretném kérdezni hogy a kihagyott részek is annak olyan rosszak mint amiket láttam?

  16. Azért ekkora pofátlan nyúlást az elején… Na mindegy nem is ezért járunk moziba.

  17. Nekem csak annyi kérdésem lenne, hogy már foggalmam sincs melyik részben a végén a szekus faszit a nézésével ölte meg, plusz ugye valamelyik másikba már volt belőle több 100 klón, na most akkor mi a fenéért kell erőltetni ezt a sok fegyver, pisztoly stb. mizériát?! értem én h kell az akció meg látvány, de abból se lenne rossz ha az úgymond “képességeit” használná…

  18. Én láttam mind a 4 részt eddig, de ez most WTF? Mármint nem a látvány meg ilyenek, mert bírom az ilyen az filmeket amit csak leszabályozott aggyal lehet megnézni, de ez most mi? Hogy jön ez az előző részhez? Oké vágom, volt egy pár képkocka amikor jöttek a kopterek, de Vesker megdöglött az előző részben. Meg a csávót, hogy hozzák vissza aki felrobbant? Meg vírus tökéletesítés meg….agyf@aszt kaptam :S

  19. Bazsa: a harmadik részben volt a képességesdi meg klónosdi, ezt szépen elintézték a negyedik részben 10 perc alatt, hogy egyik se maradjon meg.

    blaze: Wesker nem halt meg az előző részben. Közvetlen a repülőjének robbanása után, amikor a néger fut ki a csatornából, mutatnak egy embert a távolban ejtőernyőzni. Az Wesker. (a moziban négyen néztük, de senkinek sem tűnt fel ez a jelenet, én is csak youtube videókban vettem észre, meg itt olvastam asszem) A meghalt emberekre is tuti lesz valami magyarázat, álom, klón, vagy akármi. :D

    Amúgy nekem csak a harmadik rész nem tetszett, a negyediket moziban néztem 3D-ben, tök jó élmény volt, élveztem, ezt a részt is tuti 3D-ben fogom nézni moziban, már nagyon várom.

  20. Na ez nekem nagyon zavaros volt és nagyon gagyi! Az összes rész egy filmen, kb. ez jött le! Ilyen re pocsékolni a pénzt! Pedig a színészek se kispályások és ebben a a filmben égetik magukat! Ejh!

  21. Ezelőtt egy jó bő másfél évvel irták hogy ez már reebot, miért nem tudták folytani rendesen a kettestől amikor a barátjábol szörnyet csinálnak s a végén nem nyirják ki azt

    ….rebootot a reebotnak

  22. Látvány szintjén nagyon ott lesz a film, legalábbis az előzetes alapján. Rációt meg már én sem keresek benne, teljesen értelmetlen, a negyedik részben tök hülyének nézték a nézőt, össze-vissza ugráltak az időben és baromi logikátlan dolgok történtek, pedig a 3. részig szerintem folyamatosan fejlődtek a filmek, nekem legalábbis az volt a kedvencem.
    Ebből egyébként most nekem az jött le, hogy elfogják, aztán turkálnak az agyában, mintha valami számítógépes játék lenne, mert ha tényleg az derülne ki, hogy az eddigiekből semmi sem történt meg, pff…a visszatérő szereplők meg mind a cég emberei, szal gondolom klónok. Azon meg ne gondolkodjon a néző, hogy pl. K-Mart és Chris Redfield hova lettek a hajóról hirtelen :D

  23. Jó kis cég azért az Umbrella, ha egy komplett zombiapokalipszis után ennyi forrásuk van mindenféle hipermodern bázis felépítésére meg végtelen számú katona Alice ellen küldésére…

  24. guiltynek még jó lehet. bízzunk benne, hogy nem lesz annyira vállalhatatlan, mint az afterlife. plusz újra lesz benne jill valentine (\o/), szóval engem már megvettek. :D

  25. Az egész előzetesben a FINAL BATTLE kiírás tetszett a legjobban, remélhetőleg most már végre lezárják a történetet.

  26. Bár az elmúlt 4 filmre igaz, hogy folyamatosan csökkent a színvonal DE maga a világ jó, Milla Jovovich nekem valahogy nagyon passzol a szerepbe és nem játszottam a játékokkal, valamint a legtöbb popcorn movie-tól nem várom el az eredetiséget csak azt, hogy az innen-onnan vett ötleteket jól, élvezhetően mutassa be, esetleg egy kicsit átgondolva. Viszont a sehova sem tartó történet az ami megöl egy filmet, szóval ha olyan lesz akkor nálam jó eséllyel bukta de ha kanyarítanak köré egy élvezhető(bb) sztorit akkor engem megvettek valószínűleg.

    Jahh és IMÁDOM Michelle Rodriguez-t meg azt, hogy a film végére tuti meghal vagy nagyon-nagyon szexin csonkolják :).

  27. Ahogy a trailerből is látszik, ahogy telnek az évek egyre több smink kerül a főszereplőre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.