Napi reboot: Van Helsing

Úgy néz ki, hogy az Universal rebootolja a Van Helsing franchiset. Szerintük az Anthony Hopkins által a Bam Stroker’s Draculában játszott változat az paródia, a Hugh Jackmanesről pedig annyit mondtak, hogy az is valami más. Nem merték nyíltan oltani.

A lényeg, hogy a Sötét lovag átrendezte a komolyan vehető, realistább képregényfilmek piacát, így érdemes lehet a Van Helsinget is hasonló módon rebootolni. Amúgy fasza figura, szóval ez még jól is elsülhet, hiszen a Jackman féle nagyon messze van a klasszikustól.

Ja és nem mellesleg Tom Cruise lesz valószínűleg a főszereplő.

human
írta
2012. 06. 27. 12:04
megjelenés
22
hozzászolás


22 hozzászólás a “Napi reboot: Van Helsing” bejegyzéshez

  1. Atomot? Csak nem te atomoztál az esgé-n is az Avatar folytatásoknál?
    Akinek nem tetszik, az ne nézze majd meg, de egyesek már előre leírnak filmeket, amikről még szinte nulla információ van, látnokok ők, vagy mik?

  2. Ennek a hírnek örülök, Van Helsingben szerintem is több van mint amennyit kihoztak belőle. Tehát ez egy +10-es hír lenne, de ennek az értékéből kapásból -5-öt levon az, hogy Tom Cruise-al akarják eljátszatni. Na neeeeeee mááár!!!

  3. Én inkább a Jackmaneset folytatnám. Az nagyon jó volt. Szórakoztató és izgalmas!

  4. OK, hogy reboot, meg OK, hogy lehet jobb filmeket is készíteni ebben a témában, de az az indoklás, hogy az újabb verzió majd közelebb lesz az eredetihez, elég gyenge lábakon áll…
    Éppenhogy a Hopkins féle verzió, ami közelebb van a regényhez, ahol Van Helsing doktor nem éppen szuperhős, a Hugh Jackman féle pedig teljesen légből kapott, inkább paródiaszerű változat, bár szerintem elég jó kis film volt az a maga idejében.
    Arról nem is beszélve, hogy ez regényadaptáció, nem pedig képregény, ahol az eredeti karakter egy über-mega macsóhímzés. akit most realistábban kell bemutatni.

    LOL az egész hír, gyenge magyarázat, amiért nem bírnak újat kitalálni és a reboot-okat erőltetik eredeti történetek miatt.

  5. “Tom Cruise lesz a főszereplő… kössz , kihagyom.”

    nem értem ezt a nagy Tom Cruise utálatot manapság.
    Gondolom nem sok filmjét láttad. Ha tévedek sry.
    De a figyelmedbe ajánlanám a Született július 4.-én című filmjét. :) ha az nem klasszis alakítás volt akkor semmi. És a 80-as 90-es években igen is nagyon jó filmjei voltak.

  6. Tom Cruise nem jó szinész…?????Nézzétek meg a “Született Július 4-ént”! Óriási FILM..Nekem nem jött be a Jackmanes verzió..nagyon gáz volt…a sok gagyi mütermi bénázással…fogalmam sincs milyen lesz a T.C. verzió..de kiváncsi vagyok rá…érdekes hogy valakik már előre temetnek egy filmet…pedig még el sem kezdték forgatni…Hm…:)))))

  7. Ha egy jófajta sötét gótikus fantasy-t csinálnának belőle, akár egy kis steam punk beütéssel, arra vevő lennék. Persze az R kötelező.

  8. Szerintem Cruise csinálja a legjobb filmeket, nagyon kevésszer csalódom benne. Szóval az hogy ő a főszereplő, a legjobb hír.

  9. nem krúzzal van a bajom, de már kezd kicsit unalmas lenni, hogy ugyanazt a két tucat filmet/sztorit dolgozzák fel néhány évente újra meg újra meg újra…
    ennyire nincs alapanyag?
    ennyire nincs ötlet?
    ennyire nincs kreativitás?

  10. Én nem akarom Hollywoodot védeni mert valóban ötlettelenek manapság, de ki gondolkodott el picit is hogy mennyire nehéz egyedi filmet összerakni manapság ami, nem adaptáció, nem könyv, nem képregény, nem valami TV műsor adaptálása, hanem EREDETI? Én már eljátszottam a gondolattal, és nem vagyok egy ötlettelen figura, de igen is, megizzasztana még engem is, hogy ne panelekből építkezzek, és ezek ellenére IS működjön a történetem.

  11. Milan: bármit találsz ki, tuti hasonlítani fogják vmihez :)

    brianaspirin: jaja, ezt én is unom, ha mittomén az 50-es éveket vennék elő rendesen újrákkal, egy szavam nem lenne… habár a nemrég készült van helsing inkább mókásabb fantasy volt, mint horror, szóval utóbbi műfajban jöhetne, de steampunk nélkül, abba még belegondolni is borzalmas

  12. azért nekem kicsit furcsa, hogy olyan filmeket rebootolonak, amiknek a megjelenésére is emlékszem, pedig nem vagyok öreg, rohadtul nem. ennyire nincsenek ötletek, persze ebből a témából lehet még jókat kihozni, de akko is korainak tartom. ettől függetlenül érdekel, de Tom Cruise-t nehezen tudom elképzelni itt.
    off: amúgy ugyanilyen értetlenül állok az új pókember előtt, aki mellesleg kedvenc képregényhősöm, és aláírom h botrányosan fos volt az előző trilógia, főleg a 3. rész, de szerintem kicsit várhattak volna vele.

  13. Tom…miért TOM?! Láttam filmjeit, és nekem nem jön be. Nálam ő egy senki…akárki akármit mondhat. A falra mászom tőle, akárcsak Tom Hankstől..WÁÁÁÁ….

    Nekem Hugh jó Van Helsing volt. Tetszett az a verzió. Minek feldolgozni..óh, nem hiszem el. Semmi értelmeset nem lehet már megnézni a mozikban csak ezerszer utángyártott, újraforgatott sztorikat. Hát frászt kapok most már.

  14. Azért ez a “sablonosság” nem újkeletű dolog. A Universal Monster időszak sem arról volt híres, hogy egetrengetően új sztorikat hoztak volna be. Csak ott éppen nem reboot volt, hanem fia, menyasszonya, nagyszülője, barátnője, felesége és sorohatnánk :D

    Meg a 30-as 40-es években a magyar filmgyártás is ontotta magából az egy kaptafára készült vígjátékokat, romantikus filmeket.

    Nem beszélve az 50-es évek amerikai westernjeiről.

    Csak akkor még örültek, ha moziba mentek, most meg ott van a film gyakorlatilag mindenhol…

  15. Ez kivételesen egy olyan reboot/remake hír, aminek örülök, a karakter ugyanis tényleg érdekes, méltatlan volt hozzá az a nézhetetlen förmedvény.

  16. Az ötlet nem rossz, bár szerintem a Jackman-es Van Helsing sem volt kifejezetten rossz. Ami viszont már nem jó ötlet, hogy Tom Cruise-t akarják főszereplőnek. Szerintem reboot ide, reboot oda, maradni kéne Jackmen-nél, mert talán ő a legmegfelelőbb a képregényes Van Helsing megformálására, Tom Cruise azonban a legrosszabb ötletek közé tartozik. És nem, nem a színészi kvalitásait hiányolom, hanem egyszerűen nem illik hozzá a szerep. Kis túlzással mintha Jay Barauchel-re akarnánk bízni egy új Terminator főszerepét…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.