Rövidfilm: Punisher – Dirty Laundry

Thomas Jane tényleg imádta Punisher karakterét, akkor is ha a film amiben ő alakította nem lett nagy siker. Ezt most újra bizonyítja is, nem a sikert, az imádatot, ebben a nem hivatalos Punisher rövidfilmben. Meglepetés vendége is van.

10 percben hangulatosabban mutatja be a karaktert, mint az előző két film?

28 hozzászólás a “Rövidfilm: Punisher – Dirty Laundry” bejegyzéshez

  1. Ez kurva jó volt… elnézést, de az volt!
    Csak én vagyok az, akinek jobban bejött az első punisher? Persze… a második durvább volt, de elsőben szerethetőbb volt karakter.

  2. Ez tényleg ütött!
    Amúgy nekem is az első tetszett jobban, de a második sem volt rossz.

  3. Én szeretem az ilyen filmeket. Mindegy, hogy az éppen punisher, faster, death wish és társai akár harry brown, dirty harry …csináljunk egyszerű történetet , komor hangvétel, főszereplőnek hangtompítót a szájára egyféle kifejezésű arcot.:)….és büntetést a gonoszaknak. ha-ha. Üdv.

  4. Á ez az egyik kedvenc Marvel filmem nagoyn sokszor láttam az első részt. A Háborús övezetet kétszer, de semmire se emlékszek belőle, de ebből váá kívülről tudnám akkora nagy film. Ez is nagyot ütött :D

  5. Basszuskulcs.

    Remélem ez egy faktormérő kisfilm a legújabb punisherhez. Ha így van, engem kilóra megvettek.
    A Malone film óta Thomas Jane kedvenc lett.

    Ha egy ilyen kaliberű punisher-rel jönnek elő, akkor tuti nyerők lennének.

  6. HUMAN > Válasz a kérdésedre: egyértelműen.
    Nagyon ütős kis 10 perc volt ez.
    (Miért is nem Jane játszotta a 2. részt?)

  7. Én szeretem a Dolph Lundgren-es Punisher-t is!
    De amúgy Thomas Jane-nek áll a legjobban a szerep ehhez kétség nem fér!
    Ez a kisfilm meg brutáljó volt!!!

  8. Szerintem is jó választás volt Thomas Jane Megtorlónak. Más kérdés, hogy a film borzalmas volt, kábé ez a 10 perces szösszenet kenterbe veri.

  9. Meglestem.

    Vélemény: Kérjük szépen a következő Punisher filmet Thomas Jane-el a főszerepben!

  10. Az eredeti mozinak két nagy pillanata volt, az egyik amikor egymást agyalják a baszom nagy ruszkival, a másik, amikor Jane bemegy a villába az ellenért és onnantól számítva 10 perc klasszik aprítás.

    Ez cirka 15 perc a moziból, amiért érdemes megnézni :)
    15 perccel több indok arra miért jobb a második résznél.

    Jane is jó arc volt benne, mert nagyon tudja hozni az egykedvű figurát, ahogy ezt itt ebben a szép 10 percben is bizonyítja.

    Elnéznék egy ilyen websorozatot, ami ehhez hasonló szcénákat mutat be 30 részen keresztül :D

  11. Tom volt mindig is a best of Punisher karakter, lundgrent is bírtam anno, de a klasszikus karakterhez Jane volt a legjobb, és a legmokányabb. Ez az új fickót, ezt a Ray-t sose kedveltem, nagy melléfogás volt, akárcsak a második rész maga is. Hiába a vér,ha semmi stílus. A rövidfilm meg egész jó, idézi a filmet.

  12. Cool volt, behangolodas egy folytatashoz? Habar nekem az uj Punisher jobban tetszett, 18-asabb volt. De azert Jane is jo volt, csak ne lett volna olyan “gyerekes”

  13. Nekem is az első tetszett jobban annyi bajom volt vele hogy kevés volt az akció… A 2.-ba sok volt de ahogy előttem is írták semmi stílus… És kéne egy új film Jane-el valami ilyesmi stílusban de azért a halálfejes cucc legyen rajta ne csak mutogassák :D

  14. De a Thomas Jane-es 2004-es megtorló filmben volt a legjobb a halálfejes póló annyira tetszik :D Háborús övezetbe nem tetszett és ebbe is gagyi volt :D Ha lesz új film hozzák vissza azt a logo-t :D

  15. Nekem is az tetszett a legjobban főleg a végén amikor a mellényen van rajta a megfolyt falálfej

  16. Eddig 3 film volt. Az első a kor szellemében és idejében(bárki mit is mond) Jó volt. Mostani szemmel nem annyira de akkor ütőt. A második…hát nem 13esnek kellene ilyen témáról filmet csinálni. A harmadik nekem nagyon bejött…aki játszotta és ahogy játszotta nekem pont a marvel képregénybe megszokott figurát hozta és nekem eddig az a favorit. Ez a rövid film is tetszett és a karakter vivódását érdekesnek tartom a múltbéli események fényében.

  17. Szerintem meg az 1989-es Dolph Lundgren-féle Punisher volt a legjobb!
    Azt kölökkoromban kismilliószor láttam. :)

  18. Egészen hangulatos volt.Komor.lehangoló.A mai valóságot jól mutatta be.VISZONT.A banda szétverése egyszerűen rémesre sikeredett.Egészen pontosan az after effects féle vér alkalmazása végett.Sok, jóval kevesebb pénzből, és technikával készült amatőrfilmben lehet ilyet, vagy ennél jobb aftert látni.Fura volt, hogy az egész technikailag szuper, aztán bejön ez a gyenge “action essentialozás.”Ha nem is rendes patronokkal, de igényesebb afterezéssel kellett volna megoldani.Pénz biztosan volt rá.Amúgy nálam a második rész volt a nyerő.A színész kőkemény volt, és a hangvétel is.Az első rész olyan semmilyen volt.Erőtlen, vértelen.Egy bosszú álló film pedig nem lehet 18 alatt.Szerintem persze.

  19. Jóóóó volt! Nekem is vele tetszett a legjobban a figura, és ezt a 10-15 percet is elnéztem volna még 1 darabig. :)
    Ron Perlman nagy kedvenc, tetszik hogy beült a pult mögé. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.