A Man of Steel teaserei

Egyelőre nem sokat árul el az új Superman filmről ez a két teaser, csak kb. azt, hogy rohadtul komolyan vették a témát, és hogy Superman szeretne emberi dolgokat csinálni. Majd csatlakozunk hozz a napfényben.

human
írta
2012. 07. 22. 02:00
megjelenés
63
hozzászolás


63 hozzászólás a “A Man of Steel teaserei” bejegyzéshez

  1. Életemben nem vártam még így filmet. Mindig is Superman volt a kedvenc szuperhősöm. Nagyon remélem, hogy ez a feldolgozás másokhoz is közelebb hozza majd a nagy embert. Hajrá !

  2. remélem a film alatt is megmarad ez a drámaibb hangulat,egyáltalán nem bánnám ha a film fele legalább sötétebb és emberibb maradna,aztán jöhet a végszükség,mikor ő az utolsó remény és fel kell ölteni a ruhát
    teaser meg elmenne egy nagyon komor drámának is ha nem látnánk az utolsó jelenetet (amúgy,kondenzcsík? komolyan? :D még vasembernél oké..)

  3. Örülök, hogy komolyan veszik. Superman-t nem szeretem annyira. túl OP :D A trailer meg szar.
    *hozzá

  4. Mit keres a Gyűrűk Ura soundtrack a Superman teaser-ben???
    Az első teaser alatti zene megy, mikor Gandalf lezuhan a Balroggal…

  5. mi kell ahhoz,hogy androidos telon opera minivel letudjam jatszani?Mert szar az otthoni netem… koszi elore is.

  6. Mennyire érezhető már ennyiből is,hogy ezt a Superman-t
    Nolan konyhájában főzték Batman recept alapján…..persze ez nem baj.Bizonyíték rá,hogy személy szerint rühellem az alsógatyást de ez itt most nagyon nagyon várós lett :)
    Snyder nem okozhat csalódást!!!És Superman is jól lett kiválasztva….végre leszakadtak erről a Christopher Reeve vonalról.

  7. khaos

    Én ezt inkább sima párakicsapódásnak nézem, mert gyorsan eltunik, mint az F1-es autók hátsó szárnyának széleinél néha keletkezo “kondenzcsíkok”. Ahhoz meg nem kell más, csak nem sebesség, a fenti képen meg ugye ez nyilvánvaló dolog a hangrobbanás után. :)

  8. Akkor is jo a teaser. Csak remelni tudom h nem rontjak el a filmet. ja es a
    “mi kell ahhoz,hogy androidos telon opera minivel letudjam jatszani?”
    dologhoz CIANOGEN mod, mert maskepp nem telepitodik a flashplayer. vagy 4es android.

  9. Én is nagyon várom, mint már máshol is írtam nálam Superman a kedvenc. csak jó legyen. bizakodom.

  10. Kifejezetten pozitív csalódás idáig. Rá is fér a karakterre, hogy mutassanak valamit az emberibb oldalából, mivel a kánonban olyan emberfeletti feletti szinten erkölcsös, hogy még morálisan megkérdőjelezhető helyzetbe sem lehet hozni.
    Hátha árnyalnak végre egy kicsit a képen.

  11. A trailer sztem szuper, a kérdés csak annyi, hogy Zack Snyder fel tud e nőni a feladathoz, mert az utóbbi időben egyre szarabb filmeket csinál (lásd Watchmen és Sucker Punch). A látvány nála egyre inkább előtérben van a tartalom előtt, remélem Nolan tud hatni rá kellőképpen, mert vizuális szempontból a legjobb rendező a maiak közül ez tény.

  12. “az utóbbi időben egyre szarabb filmeket csinál (lásd Watchmen és Sucker Punch)”

    lol, a Watchmen mint szar film, akkor én kérek elnézést, szerintem 2009 egyik legjobb filmje.

    Ezek a teaserek sajnos csak annyit értek el nálam, hogy még jobban kételkedem abban, hogy Henry Cavill jó választás volt a szerepre, én sehogy nem tudom őt azonosítani Clark Kenttel. De majd a Batman előtti előzetes hátha megváltoztatja ezt.

  13. dnp: miért ne húzhatna kondenzcsíkot? a repülőknél sem a hajtőmű okozza azt, hanem a szárnyak végei a nagy sebesség miatt.
    nem gondoltam hogy ezen fogtok fennakadni

  14. Zimmer papának lesz egy jó éve alkotni valamit ami felér John Williams muzsikájához, trailer nagyon bejön, bár jó lenne a comic conost is látni, túl rég óta várom már ezt a filmet. szereposztás, rendezés ígéretes, reméljük mostmár kapunk egy igazi tökös Superman filmet.

  15. Robi: ez a batman előtti előzetes, szóval max annyi lesz az eltérés, hogy nagyobb vásznon látod.

  16. human: francba, pedig valahol azt olvastam, hogy a batman előtt az megy majd, amit a comic conon vetítettek, meg hogy abban volt egy kis akció is, de mind1 akkor így jártam :)

  17. Csak nekem tűnik úgy vagy ez a film tényleg hosszú ideje készül? És még mennyit kell várni?!! Zack a Watchman-nel annyira belopta magát a szívembe, hogy bármit képes vagyok fogcsikorgatva várni amihez hozzányúlt.

  18. brianaspirin: Ok, de ott a szarnyvegek kozt van vagy 60 meter… de itt? A ket ciposarka huzza vagy mi? 1-et kene latni csak. Ja es hangsebesseggel repulve mert csak lengedezik a kopeny rajta? :)

  19. DnP: És h a francba fér el a köpeny az öltöny alatt?? Hagyjuk már ezeket..:\ Bízom Snyder-ben, a Watchmen remek munka tőle. Nolan-nek meg már szobrot kéne emelni, szóval rajta nem fog múlni semmi. Superman megérdemel már egy jó filmet és az eddigiek alapján nagyon bizakodó vagyok. Aztán ha a jövőben mondjuk Nolan vhogy összehozna egy Superman-Batman filmet, utána már meg is halhatok.:)

  20. Russel Crowe hangjával és a Gyürük Ura zenéjével totál megvettek, ezt a filmet akkor is szeretni fogom ha rossz lessz.

  21. Ezzel az erőltetett komolykodással meg drámázással pont a képregények hangulatát ölik meg. Szar egy trend ez, bár most divat imádni. Érdekes,hogy 20 éve még mindenki tapsolt a komolytalan képregényfilmeknek.

    Nem igaz,hogy nincs valaki aki be merne vállalni egy szembemenetelt a trendekkel és valami könnyed IGAZI képregényes dolgot csinálni.

    Mert igen,van drága egy superman-ben, de azért emberi oldalát bemutatni, meg minden csicskulás? Batmanból mit csináltak? Köze nincs az eredeti karakter fanyar, absztrakt és groteszk világához. Superman-re ugyanez a sors vár, Pókemberből csináltak egy szerelmes tinisrácot mi lesz a következő? Pif vívódásai?

  22. ha arra lennénk kíváncsiak, amik 20 éve mentek, akkor elővennénk a polcról.

  23. Kameraman: Az egy dolog, hogy idejársz trollkodni, de legalább hülyeségeket ne beszélj már könyörgöm.

    A Batman-nek nincs köze eredeti karakterhez? Nolan-t lehet, hogy “divat” isteníteni, de konkrétan az ő Batman-je a leghűebb a karakterhez.
    Az, hogy neked az új Pókemberből meg csak az jött le, hogy egy szerelmes tinisrác azt sajnálom. Mondjuk az meg pont könnyed volt. Az Avengers-el együtt, szóval nem tudom neked mi bajod van.

  24. Kameraman: “Nem igaz,hogy nincs valaki aki be merne vállalni egy szembemenetelt a trendekkel” – De van valaki aki szembe ment vele úgy hívják, hogy Christopher Nolan, aki 2005 ben bevállalta a Batman: kezdődikkel, hogy egy sötét és komoly hangvételű filmet tesz le az asztalra.

    Egyébként akkor gondolom, az Avengers láttán tapsikoltál mert az elég cool és könnyed film volt.

  25. ac3: mert a hárommal ezelőtti batman & robin vagy a néggyel ezelőtti batman forever az mi?

  26. Nagyon úgy néz ki, hogy a világ másik legismertebb szuperhőse is kap egy brutális hangulatú és szuper jó filmet. Jövőre a Man of Steel nagyon nagyot robbanhat.
    Nem sokat tudunk meg, de nem is baj. Kirázott a hideg :| . Nagyon jó képi világa van így elsőre. El kellett már egy jó Superman, mert a 2006-os (?) remake egy kalap semmi volt. Christopher Reeve meg már régen volt :/
    Én nagyon várom.

    Schumacher féle Denevérek nagy mellényúlások voltak x”D, ellenben a Burtonös filmek nálam még mindig nyerők hangulat terén.

  27. “könnyed IGAZI képregényes dolgot csinálni”
    :D garfield 1-2, green hornet (2011), ironman 1, új póki, 2 fantastic 4, hellboy 1-2, kick-ass, red, scott pilgrim vs the world, the spirit
    mind kb. 2005 után voltak, és többnyire így vagy úgy könnyedek vagy ‘képregényesek’, válogathatsz
    amúgy ez valami egzakt fogalom, hogy képregényes? mert a képregények között nem volt dráma, vagy noir, vagy horror?

    DE, csak nálam ugyanaz a két teaser az egy mondatot kivéve? azt hittem tényleg két különböző lesz

  28. sugabubus
    képileg ugyan az, csak az egyikben Jor-El (Russel Crow) monológja van alatta, a másikban meg Jonathan Kenté (Kevin Costner).

  29. Én nem láttam a Christopher Reeve-es Superman filmeket – szerintetek bepótoljam, vagy várjak a man of Steelre, ha Supermant akarok látni? :)

  30. Richie: A régi Superman filmek,amikben Christopher Reeve a főszereplő, annak idején nagyon nagy durranások voltak. Sokak szerint az első Superman film a mai napig az egyik legjobb szuperhős film, szóval érdemes megnézni, de azt hozzá kell tenni, hogy már eljárt felette az idő, a trükkök és egyebek terén. Mindenesetre én is újra fogom nézni őket.
    Egyébként nekem a kedvenc hősöm Superman, nagyon drukkolok ennek a filmnek. Csak olyan messze van még a jövő nyár :D

  31. Vajon Nolan azért nem rendezi, mert nincs oda a CGI-ért, ez pedig egy olyan koncepció ahol nem lehet sokáig CGI nélkül bírni, vagy nem akar túlzottan belefolyni a szuperhősösdibe?Nálam eddig klappol minden, reméljük lesz Dark Knight-szintekben. :)

  32. kameraman:
    Nincs energiám visszakeresni, de volt már neked olyan hozzászólásod, bármilyen, de tényleg, BÁRMILYEN filmhez, amiben nem a fikázás volt a lényeg?
    Filmbuziként elég sanyarú sorsod lehet, ha itt egy film se tetszik Neked, amiről szó van.

  33. öcsém, ez tisztára olyan, mint valami Terrence Malick film előzetese, egészen elképesztő. ha az egésznek ilyen lenne a hangulata – amit mondjuk kizárok – szerintem ez lenne a kedvenc képregényfilmem. bár nem is szeretem a képregényfilmeket, szóval inkább úgy, hogy ez a képregényfilm nagyon tetszene.

  34. Malachi: pontosan ez jutott eszembe nekem is. Azt hiszem a Tree of life-nak volt hasonló hangulatú trailere

  35. Látom a Brandon Routhos változatról senki még csak szót sem ejt.

    Nagyon helyes…

  36. eddig teljesen érdektelen volt, viszont most megvettek kilóra ezzel a két hangulatbombával
    kíváncsi vagyok a magyar címre, vasember?:P

  37. Zack Snyder-ben nem nagyon bízom, mert ugyan szerettem a 300-at meg a Watchment is, olybá tűnik, hogy csak a látvánnyal szeret buzulni, a sztori nem nagy erőssége. Persze, el tudom képzelni, hogy végül egy ütős kis Superman-mozit rak le az asztalra, de ennél nekem sokkal többet kell mutatnia. Ez a teaser engem sajnos hidegen hagyott, anno a Superman Returns trailere sokkal hatásosabb volt számomra (meg a filmet is szerettem, jöhetnek a kövek).

    kameraman: Az a helyzet, hogy Batman-nek több változata, több interpretációja lehet. Nolan komolyra és komorra vette a figurát és egy szerteágazó, komplex bűnügyi drámát formált belőle, megfejelve egy nagy adag lelkidrámázással. Ezzel nincsen baj, illik hozzá. Ha valakinek egy popcornosabb Batman kell, ott van Tim Burton két filmje, azok is jók. Akinek campre van szüksége, Schumacher szolgáltatja az igazságot vagy Adam West. Ez így van rendjén. De nem kell leszólni. Pókember pedig tulajdonképpen mindig is szerelmes tinisrác volt, és ami azt illeti, az új film nagyon jó volt, mert el lett találva a karakter. Szóval na…

  38. Nem akarok offtopicolni, de még egy kérdés: a Superman 2nek van kétféle változata, az egyik egy újravágott verzió az eredeti rendező elképzelései alapján, amiben Marlon Brando jelenetei is megmaradtak. Van aki látta ezt is meg a közismert verziót is? Melyiket érdemes megnéznem?

  39. “brianaspirin 2012. 07. 22. 12:31

    dnp: miért ne húzhatna kondenzcsíkot? a repülőknél sem a hajtőmű okozza azt, hanem a szárnyak végei a nagy sebesség miatt.
    nem gondoltam hogy ezen fogtok fennakadni”

    Csak a tisztánlátás végett. Idézet a wikipédiából:

    “A hajtóművekből kiáramló égéstermékek a légkörben lévő vízpára számára kondenzációs magvakként szolgálnak. Ha a repülési magasságban jelen van kellő mennyiségű víz, akkor a kis mikroméretű szemcsékre, amelyek a repülőgépből kiáramlanak, ez a víz kicsapódik, kifagy”

    Ez a kondezncsík.

  40. a kondenzcsík az kondenzcsík, ez a trélerben meg páraleválás és akkor mindenki boldog.

  41. Ugyanúgy érzem magmat mint a pókember topicban, ahol azon ment a vita egy KÉPREGÉNYFILMRŐL, hogy lehet e egy 17 éves lány főlabor asszisztens. Hogy lehet valakinek baj van e kondenzcsík vagy nem azt nem értem.

    A trailer meg nagyon pozitív, ez a pár másodperc is amit láttam, hogy reggel felkel és hajón dolgozik több emberséget hozott mint az eddigiek amikben clarcnak sosincs gondja, és bemegy minden nap újságírónak.

    Mellesleg ez a csávó a Tudorok óta nálam abszolút kedvenc, ez a film csak kitünő lehet, de jövő nyárig várni ááááh addig jöhet a világvége, vagy másnap reggel elüthet egy kamion.

  42. Batman:Begins! hangulatot érzek benne… :D
    Tetszik, nagyon tetszik… :D
    Nálam kez feljebb vitte a mércét, már kezdi megütni a 0-át….

  43. Hát, amikor a végén Szupermen hasítja a levegőt, ütött volna még jobban, ha egy pillanatra felcsendül a John Williams zene, vagy csak rá emlékeztető dallam… na de mindegy, nekem hiányzott onnét.

  44. kameraman abszolút nincs igazad.
    később talán le is irom miert is… talán, de te tényleg csak kötözködni tudsz.

    a mozival is lehet nevelni a társadalmat, nem csak könyvvel és szinhazzal. az emberek alkalmazkodnak az epizódokhoz.

    na majd…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.