Felfedték a Justice League karaktereit

Egy kiszivárgott forgatókönyv alapján a legfrissebb pletykák:

Superman teljesen olyan lesz, mint a Man of Steelben, Snyderrel már konzultálnak.
Batman lesz a csapat agya, bár nem akar túlzottan együttműködni ennyi szuper képességű lénnyel.
Wonder Woman, akinek lesz külön filmje is majd a Justice Leage után, abban lesz az eredetsztorija.
Green Lantern: Ryan Reynolds karaktere a bukta filmből, csak komolyabbra írva.
Flash: a filmben a legkedveltebb szuperhős, a média imádja, de természetesen a bajban nem viccel.
Martian Manhunter: a Földön titokban élő űrlény, aki tud Darkseidről dolgokat.
Aquaman: Atlantis királya, fontos szerepe lesz.
Alfrédnek lesz egy rövid szerepe (Batman komornyikja).
Lois Lane csak kameózik.
A Darkseid’s Elite a film elején csap össze a League-gel.

Amúgy Batman és Joseph Gordon-Levitt témában érdemes lehet még azt is tudni, hogy a Guardians of the Galaxy egyik szerepére is őt szeretnék megnyerni a másik oldalról. Összecsapnak a képregényuniverzumok.

53 hozzászólás a “Felfedték a Justice League karaktereit” bejegyzéshez

  1. Kicsit korainak érzem még ezt a JL filmet. Annyira még nincsenek felépítve a karakterek, mint azok az Avangers előtt. Kíváncsi vagyok Batmanre hogy ki és milyen lesz, mert ha jól hallottam nem Bale fogja játszani, ami alapon nem egy jó reklám a filmnek.

  2. Aquaman? Annál már csak Ant Man darkos eredetsztorija(csinálja Nolan őt úgyis istenítik) lenne betegebb.

  3. Komolyan egy Wonder Woman eredetfilmre van jelentős igény?

    Meg úgy az egészre? Messze nem olyan ismert karakterek vannak benne, mint a Marvelnél, Green is akkorát zakózott, mint ide a Déli sark.

  4. És a szereposztással mi lesz? Ugyan azok játszák majd, mint akik az előző filmeket? Levitt, Cavill, Reynolds. Meg akkor Loi az a Lois lesz, aki a mostani Superman-ben játszik, vagy a Smallville-s?
    Másik része, hogy tetszik a gondolat, miszerint egy atoműber összecsapással kezdődik a film. De azt úgy is kell majd tudni megcsinálni… Písz

  5. Attól, hogy te nem ismered őket meg Magyarországon nem ismertek, attól függetlenül amerikában ugyanolyan szinten vannak mint a marvel bosszúállók karakterei. Batman alapból nem lehet Bale mert ez nem az a batman lesz.

  6. Ebből mekkora per lesz.. :D
    Mennyi szemét van aki ezt felfedi. :/
    Ez volt egyszer az Alkonyat 4/1 részénél,hogy az egyik színész felrakta a Twitterére a Scriptet.1 óráig fönn volt :D

  7. Személy szerint nagyon várom már. De kicsit úgy érzem, hogy nagyon kapkodnak vele az Avangers sikere miatt. Több szereplőnek már megvan az eredetfilmje, de Wonder Woman és Aquamannek is a film előtt kellene lennie, ha fontos szerepeket szánnak nekik. Valamint az eddigi DC-s filmek nagyon eltérőek minden téren… Szó mi szó eléggé aggódom a végkifejlet miatt. :)

  8. beyond: Ismerni hogyne ismerném őket, már csak azért is, mert van némi kapcsolatom az Egyesült Államokkal.. (Nem beszélve arról, hogy kb 5 éves korom óta képregénybuzi vagyok)

    De a világon is el kell adni a mókát, és valljuk be, még európában sincs túl nagy kultusza egy Green Lantern-nek, vagy Wonder Woman-nek. Rá lehet építeni a kampányt egy Supermanre, vagy Batmanre, de a Green is megmutatta, hogy meglehetősen életképtelen a karakter, mint ahogy Aquaman sem az a karakter, mely Európában tömegeket vonzana be szerintem.

    Ez egy hirtelen gondolat, hogy meglovagolják a comic hisztit és gyorsan összedobjanak egy filmet némi pénzt remélve… A kapkodásnak viszont általában nincs jó vége.

  9. Hmm, na igen ezzel mondjuk egyet értek.A reynoldsos zöld lámpás filmnél azért azt is szögezzük le, hogy az bűnrossz volt

  10. Jaj ez az eredettörténet minden karakternek mánia már nagyon unalmas. A Marvel csinál pár gagyi filmet, hogy aztán megcsinálja a főgagyiságot, sok értelme volt.
    Amúgy a népnek elég annyi, hogy a posztereken rajta lesz egy csomó hős együtt és már mennek is a moziba.

  11. “Marvel csinál pár gagyi filmet, hogy aztán megcsinálja a főgagyiságot, sok értelme volt.”

    A Lannisterek hazugok, it is known…..

    Aquaman hiányát elviselném.
    Nem tudom hogy fog ez működni, mikor ezekből a karakterekből 2 igazán ismert….

  12. Vigye a DC Gordon-Levittet, nem kell egy Marvel-filmhez sem!

    Na igen, Jaime Lannister-t utálom a legjobban a Trónok harcában, úgy látom itt is hozza a formáját. :) Szóval, erősen vitatkoznék azzal, hogy a Marvel gagyi filmeket készít, ezt a szerepet meghagyta a DC-nek. :)

  13. Hát nem tudom, legjobb Marvel film, amit láttam talán a Pókember vagy valamelyik X-men. Nézhető filmek, de semmi extra. Ellenben Dc-től olyan jóságok vannak, mint pl. V for Vendetta, Watchmen, Batmanek.

  14. Ennél már csak az lenne durvább ha a Dc és a Marvel összedugná a fejüket és egy filmben lehozná ahogy összecsap a két univerzum, mert ugye van ilyen képregény, kőkemény zúzás végig…

  15. Oren

    Van bizony, és a Marvel anyagi gondjai miatt van… ami meglep, DC-ről hamarabb tudnám elképzelni, hogy nem tudja eladni a karaktereit.

    Annak ellenére is, hogy a legnépszerűbb képregényhős DC-s.

  16. Ha Downey Jr. nem csinálta volna meg a 2 vasember filmet akkor az Avengers sem érdekelt volna senkit, lévén a közönség nagy része nem képregénybuzi. Hulk és Iron Man húzta azt a filmet, mint ahogy itt Superman és Batman fogja.Lényegtelen hogy rengetegen nem fogják tudni hogy nem ugyan az, kellő marketinggel simán anyagi nyereség lesz a film, még ha egy rakás sz*r is lesz.
    Eredetsztorira pedig egyedül Flash lenne jó húzás, a többiekből nem lehet nagyközönségnek filmet csinálni.

  17. “Hulk és Iron Man húzta azt a filmet, mint ahogy itt Superman és Batman fogja.”

    Lehet, hogy Scarlett Johansson is közrejátszott. :P

  18. Az Avengersben “csak” 4 fő karakter volt, akik közül mindegyik legalább 1 külön filmet kapott már előtte, ráadásul még a Scarlett karaktere is szerepelt a Vasemberben, tehát ő sem volt teljesen idegen a mezei mozinézőnek.
    De még így is dekára ki volt mérve, hogy mennyi játékidő jusson egy hősre és épphogy sikerült ezt kiegyensúlyoznia Whedonnak.
    Nem is beszélve a főgenyáról, aki ugyancsak szerepelt már egy előzményfilmben. Így lett 140 perces az Avengers.
    Erre fel itt alapból 7 azaz hét főbb karaktert akarnak nekünk bemutatni. Vegyük csak sorjába: az egyedüli karakter, aki tényleg 100%-osan a JL filmbe készül az az új Superman. Barátunk a Sötét Lovag igaz, hogy kapott mostanában egy trilógiát, de egyáltalán nem erre az univerzumra méretezve.
    Ott van az új üdvöskénk a zöld pasas, igaz neki is van egy előzményfilmje, de arról jobb nem is beszélni, inkább ne lett volna.
    Ezeken kívül Wonder Woman a legismertebb, nah róla nem hiányolok bemutatófilmet.
    Flashről kár, hogy nem tud a mezei néző sok mindent, de úgy látszik, ha a warneren múlik, nem is fog.
    Manhunter: fSza karakter, de neki sem ártana egy előzményfilm. Mondjuk, ha a fél költségvetését odaadták volna a Green Lanternnek egy Manhunter filmre, vagy legalább a GL-ben utaltak volna rá, de így…
    Aquaman: most komolyan minek kell bele még ez a karakter is?
    A gonoszról már ne is beszéljünk.
    Hány órás filmre gondoltak a készítők 4-5 órásra?
    Ha már semmiképpen nem akarnak a normálisabb karaktereknek előzményfilmet csinálni, legalább két részben csinálhatnák meg, hogy elegendő idő legyen mindegyik karakter bemutatására.
    Jah és valaki említette, hogy Hawkgirl miért nem szerepel benne. Tényleg miért is nem?
    Biztos megvan a készítőknek az okuk, de valahogy mégis jobban nézne ki 5 férfi mellett 2 nő, mint így 6:1-hez.
    Aquaman helyett berakhatnának még egy cicababát.

  19. hát a marvel sokkal profibbnak és igényesebbnek tűnik a WB-nél nagyon úgy nézz ki, eleve a phase 1 nagyon jól megoldották + az avangersben simán ellőhették volna a puskaport Thanossal, de inkább meghagyták a köv. részekre + még Guardiasn of the galaxy film is lesz.
    Itt meg ha tényleg ezt akarják, ahogy előttem is sorolták kicsit katyvasz lesz szegény JL mozi, ennyi szereplő + még Darkseid is,
    Nem értem miért ne lehetne kezdeni egy mini JL-el, betmen, supi, green lantern + egy hős eredsztorijával belefésülve pl: manhunter, ennyi

  20. Szerintetek a hollywood-i filmkészítők mennyire szarják le, hogy Európában esetleg kevésbé ismeretlenek a szereplők? Mert szerintem ők az USÁ-nak készítik a filmet. Ott meg vannak elegen akik ismerjék a JL karaktereit.

  21. Anthnony:
    Nem az a legnagyobb baj, hogy nem ismerjük a hősöket, hanem, hogy egyszerűen túl sokat akarnak ezzel a filmmel szerintem.
    A Green Lanternt például a többség biztos ismerte a tengeren túlon, a 200 misit mégis épphogy csak visszahozta. Sőt igazából durva bukás lett, mert hazai pályán csak 116-ot termelt. Tehát a minőség a lényeg, nem a mennyiség.

  22. És gondolom az univerzum legnagyobb főhősei ismét egy erdőben fognak verekedni, magára hagyva a főgonoszt aki meg végignézi az egészet mosolyogva..

  23. Szerintem aquaman-t kva menőre meg lehetne csinálni:D mindenesetre sehogyse tudom elképzelni, hogyan fog működni a vásznon egy nolan-es superman és egy ben stiller green lantern. én is bedepiznék superman helyében

  24. egy szót mondok: NOLAN

    egymaga képes lesz ezt megoldani nem kell aggódni hiába “csak” producer lesz vagy még az sem de mostantól szinte biztos a warner a világ összes pénzét odaadja neki az aktív szerepvállalásért és amihez ő hozzányúlt abból eddig arany lett.

    Az pedig ne tévesszen meg titeket, hogy keveset lehet tudni a karakterekről, nehogy azt gondoljátok Amerikában Aquamannek vagy Flashnak kisebb kultusza lenne mint AC nek vagy Thornak. Batman és Superman népszerűségéhez pedig egyetlen Avangerses karakter sem ér fel a Marvelesek közül egy lett volna talán.

    U.I. Annak idején a Entourage ban volt egy évad amikor Vince szerepelt egy James Cameron féle Aquaman filmben és az megdöntötte a Pókember bevételi rekordjait a sorozat szerint. Már ezért sem gondolom, hogy ne lenne meg a potenciál a karakterben, illetve a karakter népszerűségében.

  25. Na, unpopular opinion: Avangers előzményfilmjei nagyon rosszak voltak, és filmileg az Avangers is. Egyetértek valamelyik előttem szólóval, hogy talán a legértékelhetőbb filmek az x-manek voltak, meg a Spiderman. DC-ben több fantáziát látok, picit emberibb az egész (Superman ellenére is).
    Nolan meg nem jó rendező, nem értem miért a sztárolás. Remélem összehoznak valami csodát, de nem az eddigi megközelítésekkel, hanem valami új rendező végre valami érdekeset összerakhatna.

  26. Nem azt mondtam Nolan jó rendező bár túlzás nem jó rendezőnek hívni, de az biztos az eddigi filmjeinek a története mind valami olyan volt ami szinte példátlan. A saját ötleteit lehet szidni de a tökéletes trükk vagy a memento vitán felül filmklasszikus. Az eredet lehet nem lett egy kultfilm de ha csak abba gondolunk bele mit hozott ki az alapötletéből az zseniális.

    És ha megnézzük a Batmannal mit művelt, biztos vagyok benne ebből is többet ki tudna hozni mint amit a konkurenciának sikerült a másik csapattal. Az pedig hülyeség, hogy a tdk trilógia nem sikerült jól. Más szuperhősfilmekhez képest azért elég nagy a kontraszt. Nem feltétlenül kellett volna sokaknazt azt várni nolentől h majd megcsinálja a világ valaha volt legjobb filmjét a Batman sztoriból.

  27. és megint kezdődik, hogyha Nolannek és Wheldonnak közös gyereke lenne, a pelust tele f*sná király filmekkel…

    én még mindig várom az igazi, durvulós, véres
    comic filmet. Nyilván várhatom is, mert nem hozna sokat a korhatár miatt.

  28. baromi rossz ötlet ez a JL film, de hát Warner. öreg, konzervatív, lassú mammut és már a látása is romlik. az Avengersnek is csak a bevételét észleli, az odáig vezető munkát már nem.

    mondjuk akartak ők már két Nolan Batman film közé beékelni egy JL filmet egy új, párhuzamos Batmannel, szóval van ott géniusz.

    a Trinity női tagja pedig nem kap előzményfilmet?!
    http://cdn4.blogs.babble.com/strollerderby/files/2012/09/WonderWoman.jpg

    kár, hogy a karperece nem védi ki a félhülye döntéshozókat.

  29. ‘És ha megnézzük a Batmannal mit művelt, biztos vagyok benne ebből is többet ki tudna hozni mint amit a konkurenciának sikerült a másik csapattal.”

    Hagyjuk már Nolant,de most komolyan.A batman filmjeinek semmi köze nincs a képregényhez kivéve a címet.Meglehetne ezt oldani anélkül is, hogy túl realizálnak mindent, a dc-nél szuperhősök vannak ami alapból nem reális, maradjon az meg a marvelnek.

  30. beyond: Miért nincs Nolan filmjeinek semmi köze Batman- hez? Én ezt nem értem. 70 éves múltja van a karakternek, persze, hogy nem rímel az összes korszakára.
    Egy ügyes író brigáddal amúgy szerintem meg lehetne oldani, hogy 1-2 karaktert a filmben mutassanak be, (Wonder Woman, Flash) de 4-5 az lehet, hogy sok lenne már.

  31. Még a filmet senki se látta de már mindenki tudja milyen gáz lessz. Érdekes. És azt is, hogy ami marvel az mindegy milyen lessz akkor is istenítve lessz a DC-vel szemben. MAN OF STEEL!!!!!!!!!!!!

  32. Nolan fogta a batman univerzumban szereplők neveit és kitalált hozzájuk egy saját karaktert,szóval azok képregényes megfelelőjükhöz nemsok közük van.

  33. Megmondom én mi lesz itt a probléma emberek!
    A PG-13!
    Mert mindenki egy Nolan-féle ultrabrutál, “ultrarealisztikus” filmet fog várni a 3 Batman, és a szintén magát komolynak eladni próbáló, aztán remélhetőleg majd tényleg nézhető Man of Steel után!
    Csakhogy a Warner nem engedhet meg magának egy ilyen filmet PG-13-mal, mert az megölné a várható bevételt!
    Így minnél “gyerekbarátabbá” fogják tenni, amit meg megfejelünk a sok (képregényeseknek talán alap, de az átlag mozinézőnek ismeretlen) karakterrel és máris bukott a dolog!

    Mert vegyük az Avengerst: Tény és való, hogy nem volt egy komoly film, és az is gyerekbarát volt, DE a néző már ismerte a szereplőket, az ilyen-olyan minőségű előzményfilmekből, és valamennyire tudta, hogy mire számítson! De még így is ahogy már előttem mondták, ki volt számolva mindenkinek a játékideje.

    Nolan: Tény és való, hogy jó rendező, de a Batmnaneket is pont azért hozta úgy össze, ahogy, mert nem voltak “igazi” Batmanek! nem voltak bennük a képregényes manírok, amiket már annyi más rendező előhozott Tim Burtonnel az élen! Ez az újdonság volt az, ami megvette a nézőket, hogy egy olyan képregényfilmet kaptak, ami nem is volt az! Mert az elején mindenki arra számított, aztán jött a (következő részek tükrében eléggé gyenge) Begins, és mindenki meglepődött, és ezek után már várták a többi részt!
    De Nolan eleve felnőtt-témában gondolkodott! 16-os karika meg minden.
    Egy JL-filmnél ezt viszont majd nem lehet, így már eleve bukott az, hogy majd ő helyrehozz itt a dolgokat!

    Meg aztán szerintem nagyon sokan érezni fogják itt, hogy aról van szó, hogy a DC/Warner sem akar itt lemaradni a nagy pénzről, ha már a Marvelnek összejött!

    Végül pedig egy kis személyes side-note a karakterek miatt: Aquaman szerintem is baromság, már akkor hozzák be valahogy a CW-s , Stephen Amell-féle Green Arrow-t, akármennyire is “Hawkey-koppintás”! :D
    Annak a karakternek több létjogosultságát látom!

  34. dave: a man of steelen sok fog múlni, de egyelőre sokkal kevésbé tűnik egészben kitaláltnak ez a justice league, mint az Avengers volt a sok előzményfilmmel, így érthető, hogy az emberek kételkednek. Főleg, ha hozzávesszük a Green Lantern buktát, a Batman aki nem ugyanaz lesz itt (erősítve a nem átgondolt univerzumot), az itthon kevésbé ismert Aquamant, Flasht, Wonder Womant.

  35. nem engedheti meg PG-13-mal??? évek óta ez a fő korhatár besorolás, amit mindenki céloz. A Batman is Pg-13 volt (a Begins kb. a Year One képregény simán, nem tudom mi ez a “nem követte a képregényt” dolog amit most többen terjesztenek, ez is az lesz. Kinn nincs 16-os karika, a Batman PG-13mát értékelte csak át a hazai bemutatóra a felügyelet.

    Fogjuk már fel, Batmannak is sok rebootja volt már képregényben, némelyik ilyen, némelyik realistább, Jokerből is több volt már. Komolyan, nézzétek meg a Killing Joke füzetet (nem nagy, húzzátok le), és mondjátok, hogy nem volt kőkemény őrült Joker a Batman univerzumban. Erősen 18+ füzet. NOlan innen merített, nem a Barokk sápadt holdfényes részről.

  36. JAVÍTÁS:
    “Csakhogy a Warner nem engedhet meg magának egy ilyen filmet AMI NEM PG-13, mert az megölné a várható bevételt!”

  37. human: Nem tudom majd meglátjuk mi lessz belőle. De kár már az elején temetni valamit csak azért mert nem úgy járnak el mint a marvel.

  38. Ezt mondom David, mindegyik emlegetett filemd Pg-13 volt, avagy lehet komor hangulatú simán a JL is

  39. dave1223_HUN:
    Nem szó szerint értettem, azért is tettem oda a smile-t!
    Tudom mi a különbség a két karakter között, de megint csak az átlagnézőről beszélek, akinek az Avengers után annak fog tűnni!

    human:
    Látom te jobban ismered a karaktert, úgyhogy nem fogok ellent mondani neked! ;)
    Maradjunk akkor annyiban, hogy Nolnannek azért volt sikere, mert más, az eddigi filmek után szokatlanabb aspektusát vette elő a Batman-világnak.
    A PG-13,as elírást meg már utólag javítottam, csak te sajnos előbb reagáltál rá! :D
    Amúgy ezt a magyar “felülkorhatározást” nem tudtam! A TDK-nak és a Rises-nak én nem adtam volna meg odakint a PG-13-mat, legalább egy R-nek gondoltam volna, ha nem is NC-17-nek!

  40. David R. Blake: Green Arrow hamarabb volt mint Hawkeye. Itt nincs a képregénynek nagy hagyománya, de amerikában azért… (tudom hogy nem szó szerint értetted csak ezért írtam)

  41. human nem kell a rizsa Nolan betmenjei ahogy írva lett comicoccal nem passzol. Bár ezt csinálja sajnos halivúd (lsd:X-men)
    oldalakat lehetne írni mi nem passzol Nolan betmenjei és a comicok között
    pár példa: Ducard külön karakter nem Ghul, Falcone nem örül meg, Two face keletkezése, Sal Maroni szerepe, JGL Robinja nem létezik
    stb. stb. Nolna fogta a comic karaktereket és kitalált mellé egy univerzumot, ennyi.

  42. kk says: 2013. January 3

    “én még mindig várom az igazi, durvulós, véres
    comic filmet.”

    watchmen, sin city, 300, jonah hex, the punisher, wanted, stb… ?? :)

  43. Mindig jókat mosolygok, mikor valaki előre felháborodik egy film létjogosultságán. Mintha kötelező lenne majd megnézni:)) Én általában azokat a filmeket nézem ami érdekel:D Itt inkább mindenki csak okosabb és többet tud az univerzumról a másiknál:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.