Most már jöhetne a trailer is, Diesel

Vin még egy képet osztott meg velünk az ősszel mozikba kerülő Riddickből. Kár, hogy mi már valami mozgó anyagra vagyunk kíváncsiak.

human
írta
2013. 01. 26. 05:26
megjelenés
20
hozzászolás


20 hozzászólás a “Most már jöhetne a trailer is, Diesel” bejegyzéshez

  1. Na ez számomra is érdekes, mert tényleg úgy néz ki mint egy nechromonger! De Dieselnek is sokkal keményebb cucca van, mint amire arra az elhagyatott bolygóra ment. Most tényleg egy előzményt kapunk, vagy a folytatást? Mert ez inkább egy folytatásnak néz ki ez a kép alapján!

  2. Viszont a szeme alapján inkább előzmény, mert még nem fehér. Ez alapján még a Butcher Bay (videojáték előzménye a filmeknek) előtt játszódik.

  3. most akkor már totál összezavartak
    riddick szeme most “szerzett” vagy “örökölt”
    mert 1.rész: börtönben szerezte
    2.rész: ő egy furion (vagymi) ezért vannak ilyen szemei,a csajszi még reklamál is h hiába jutott el a börtönbe,ott nem tudnak olyan szemeket adni neki

    szal akkor most melyik az igaz,vagy csak riddick rejtélyes énjét akarják ezzel is építeni h nem tudjuk meg a valóságot
    (az h volt egy előzményeket bemutató videójáték nekem nem elég magyarázat,mert egy másikban darth vaderrel is küzdhet akár..)

  4. Leoben: Igazad van, hülye módon eszembe se jutott, hogy valszeg csak egy CGI effekt lesz rajta :D

    Khaos: Egy darab Riddick videó-játék készült (illetve annak a kiegészített felújítása) aminek elkészültében Vin Diesel is részt vett. Ebben a játékban benne van, hogy miként kapta meg a szemét, amit a játék készítők a film készítőinek utasításai alapján csinálták meg.

    Eszerint a börtönbe kapja, de csak úgy hirtelen, magától (nem műtét útján vagy ilyesmi). Miközben egy titokzatos nő beszél hozzá (aki helyileg nincs ott) és olyanokat mond, hogy ő kiválasztott meg különleges stb. Szal elég misztikus meg rejtélyes.

    De kitudja lehet, hogy az új filmben máshogy meséli majd el, már, ha ez benne lesz.

  5. Én a Butcher Bay játékból, úgy emlékszem, hogy egy ott lévő doki műti meg a szemeit,de javítsatok ki ha tévednék.

  6. Miért lenne azért előzményfilm, mert egy necromonger van a képen? A történetet amúgy már elég régen közzé tették.

    Vigyázat SPOILER következik.

    Nem biztos, hogy mindent pontosan írok le, mert csak emlékezetből nyomom. :)

    Az lett a második rész vége, hogy Riddick lett az új uralkodó. Ez viszont nem mindenkinek tetszik, ezért fellázadnak ellene és kirakják egy lakatlan bolygóra, konkrétan a Furya-ra. A bolygón nem túl barátságos élőlények élnek, szóval Riddick-nek majd rendesen meggyűlik a baja velük. Később pedig a bolygóra érkezik két fejvadász csapat, akik meg akarják szerezni a Riddick fejére kitűzött pénzt. Ez viszont Riddick-nek pont kapóra jön. Riddick egyik ellensége Jack apja lesz, aki őt hibáztatja a lánya haláláért. Meg ha jól emlékszem még lesz egy másik történetszál is, ami a Furya megmentésével foglalkozik.

    Ezek persze csak a neten keringő dolgok, szóval a trailer után majd kiderül, hogy tényleg erről fog-e szólni. De ha jól tudom, ezek nagy része hivatalos információ.

  7. félek, egy óriási csalódás lesz a vége az évek óta tartó riddick-film hype-nak és a nagy várakozásnak. ne legyen igazam, már csak a saját érdekemben is, de…

  8. furcsa, hogy senki nem ismeri fel Karl Urbant (sztem ő az)
    + nem azért fehér a szeme , mert furyan. Ezt eleve ki hozta fel, sehol nem mondtak ilyet de eleve ott van a másik furyan csávó és annak normális szeme van

  9. Különben ha elfogadjuk a sztorinak, amit itt is vázoltak és a neten kering + lehet télleg Karl Urban a tag, akire kést szegez, akkor ez lehet a film elejéről. Még talán Riddick ruhája is erősen a necromonger páncél.
    Simán lehet ez a kép az előtt, hogy kiteszik a szűrét. Urban nem az első vezető ellen fordulna ármánnyal :D
    Persze ezek csak tippek.

  10. Kicsit utánajártam, és azt olvastam, hogy kb negyed órát lesznek benne a film elején a nercomongerek, meg Vaako(Karl Urban). Utána Vaako kiteszi Riddick-et a Furya-ra, és egy teljesen új sztori kezdődik.

  11. Nincs eleg anyag a trailerhez,most vagy az van,hogy nagyon gyenge a cgi vagy meg dolgoznak rajta.

  12. “Betrayed by his own kind and left for dead on a desolate planet, Riddick fights for survival against alien predators and becomes more powerful and dangerous than ever before. Soon bounty hunters from throughout the galaxy descend on Riddick only to find themselves pawns in his greater scheme for revenge. With his enemies right where he wants them, Riddick unleashes a vicious attack of vengeance before returning to his home planet of Furya to save it from destruction.”

    Ezt IMDB-n találtam, én kb annyit szűrtem le, hogy szerintem a necromongerek (gondolom ők, mert más ellenség nincs) pont Furya-t mennek elpusztítani (és ezt akarja megakadályozni), ami azért vicces, mert nekem úgy rémlik, hogy annak már oda van!

  13. Amúgy tényleg, mintha a kettőben az öreg hölgy mondta volna, hogy a szülő bolygójának annyi, már nagyon rég óta. S lehet, hogy pont a nekrók pusztították el!
    Ebből az angol írásból meg az jön le, hogy az eleje arról szól, kitagadják, elárulja a saját fajtájából való emberkét!
    Ha a szülőbolygóját akarja megmenteni, akkor előzményfilm, de akkor ez a kép nem illik bele, mivel elfelejtette volna Urbi, hogy kést szegez egy ilyen ember a nyakához? :D
    Vagy egyszerűen csak kamu kép, kérték készítsenek egyet, s azt felrakta, hogy ezzel mindenkit megkeverjen!
    Eredet sztorinak jó lenne, hogy a negrok elpusztítják a bolygóját, de azt meg akarja akadályozni, de nem tudja! Közben meg már üldözik, s valszeg a sajátjai azért tagadják ki, mivel a bűnözői vér csörgedezik benne?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.