Random város: Purge

Van egy film, aminek idén olyan egyszerű, de mégis ütős a története, hogy kötelező lesz. Csak úgy adok neki egy külön posztot, mert miért ne. Elvileg május végén kerül majd odakinn a mozikba, ennek ellenére még nem túl erős a marketingje.

Elvileg a közeljövőben játszódik Amerikában, ahol a rendszer már erőteljesen omladozik, és az lenne az erős ötlet, hogy évente van egy éjszaka, amikor mindent szabad, senki nem megy börtönbe érte. Ez alatt tényleg mindent értünk, az összes bűnt el lehet követni nyugodtan, gyilkolászni jobbra-balra és a többi. A középpontban elvileg egy család lesz, akik próbálják túlélni ezt a 12 órát. A főbb szereplők: Ethan Hawke, Lena Headey.

Bár simán lehet, hogy elrontják az ebben rejlő lehetőséget.

human
írta
2013. 01. 29. 17:47
megjelenés
13
hozzászolás


13 hozzászólás a “Random város: Purge” bejegyzéshez

  1. És utána minden városban az aktuális CSI csapat nyomoz, hogy a gyilkosság abban a 12 órában történt-e, vagy már egy perccel utána… nem tudom, egyrészt van benne potenciál, másrészt félek tőle, hogy nem lesz komolyan vehető.

  2. De ez most akkor hogyan? Mármint ez valami bosszú film lesz, mint Split on your grave, vagy Kidnapped? vagy csak úgy céltalanul gyilkolásznak? Ebben az ötlet ellenére (vagy éppen azért) nagyon sok buktató van.

    de azért kíváncsi vagyok rá

  3. Értelmesebb lett volna ha a pénzt a pirosseggű páviánok társadalmi életének kutatására költik amit erre a filmre szántak…

  4. Valami ilyesmit akartam kommentelni, mint a poszt utolsó mondata, csak még hozzáraktam volna: “Tök jó, végre egy innovatív gondolat, ami beindítja az ember fantáziáját, csak valahogy az ilyen filmeket mindig elrontják, mint pl: Another Earth – annyi, de annyi mindent ki lehetett volna belőle hozni, erre tessék, nem elb@szták?.” Azért majd jöhetnek, a vele kapcsolatos további infók!

  5. Engem leginkább az egész háttérttörténete érdekel, mármint hogyan jut el ilyen radikális lépésekhez bármilyen állam… én is nagyon kíváncsi vagyok, mit hoznak ki belőle, mennyire lesz életszagú ez az egész. Mindenesetre a fent említett színészek végett várós a dolog.

  6. És ezt most komolyan akarják venni? Mert amolyan ökörködős vígjátékként esetleg el tudom képzelni de egyébként nem nagyon.

    “Elvileg a közeljövőben játszódik Amerikában, ahol a rendszer már erőteljesen omladozik, és az lenne az erős ötlet, hogy évente van egy éjszaka, amikor mindent szabad, senki nem megy börtönbe érte.”

    És ha ez sem használ akkor lekváros buktával körberakják a villamost. De persze működik, mert semmi sem hatékonyabb a társadalmi-gazdasági problémák megoldásában mint egy jó kis gyilkolós-rablós-erőszakolós este…

  7. Szóval Ethan Hawke és Lena Headey házastársak lesznek. Azonban ezen az éjszakán Hawke karakterét megölik. Ezután Lena Headey kurvának áll, azonban a stricije egyszer kiveri a fogait. Erre megöli a stricit és átveszi a drogüzletet, majd nemsokkal később szembetalálkozik Dredd bíróval.

  8. “Engem leginkább az egész háttérttörténete érdekel, mármint hogyan jut el ilyen radikális lépésekhez bármilyen állam… ”

    Valószínűleg úgy hogy az első 30 másodpercben fekete háttér előtt fehér betűkkel felvázolják nekünk ezt a helyzetet aztán indulhat a film.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.