Yoda külön filmben?

A legújabb őrült Star Wars-pletyka most éppen az, hogy Yoda kaphat egy külön filmet. Egyetlen dolog miatt hihető kicsit: mindenki saját univerzumot akar magának. Egyszerűen a Marvel-út tűnik jelenleg a legjobbnak üzletileg.

Lefordítva ez azt jelentené a Star Wars esetében, hogy az Episode VII után bizony jönnek majd önálló, az univerzumban elhelyezkedő filmekkel. Itt a legfrissebb pletyka az, hogy Yoda élete lenne az elsőben, de szó van egy Jabba moziról is a későbbiekben.

És akkor hol állnának meg? Fiatal Han Solo? Bobba Fett?

human
írta
2013. 02. 05. 13:50
megjelenés
33
hozzászolás


33 hozzászólás a “Yoda külön filmben?” bejegyzéshez

  1. ezen az elven haladva megnéznék pár spin offot például a Blöffből Mickey karakterével a középpontban de a határ a csillagos ég :D

  2. Tyű, ha nem csal emlékezetem már régebben is, ifjabb koromban lehetett olvasni hasonló YODA fiatal korát bemutató spinoff-ról. (nagymuteréknál egy asztalon heverő szennylapból, talán blikk) Úgyhogy akár egy jó hosszú ideje dédelgetett, és kellőképp kidolgozott filmtervről lehet szó. Persze lehet, hogy akkor is csak egy pletyka volt felnagyítva. (főleg mert a blikk nem a legkomolyabb filmművészeti magazin :D :D :D )

  3. egyket: igen, ha Lucas lenne a főnök most is, akkor fel sem merülne, hogy ez a pletyka komoly lehet, de ugye ez már nincs így :)

  4. És? Engem egyáltalán nem zavarnának a spin offok, sem az sw univerzumban sem másban sem… Jöjjenek csak a marvel meg dc comic külön filmek. Én nagyon kíváncsi lennék egy Han solo, boba fett, sidious külön filmre is.

  5. Ó, jöhetne Chewbacca, Lando Carlissian, Palpatine Kancellár és persze Greedo spin off-ja! Én ezekben látok fantáziát! :D

  6. Azért egy filmben nehéz lesz yoda életét bemutatni ha a korát nézzük. Egy külön trilógiával meg akár tönkre is tehetik a karaktert…

  7. Annakidején olvastam, hogy Yoda eredettörténetét már a Baljós árnyak készítésekor felvázolták (fiatalon el kellett szöknie a bolygójáról), illetve a regényekben is van a fiatalabb korában történtekre utalás, úgyhogy végülis van hozzá anyaguk.

  8. Javaslom inkább forgassák újra az egész sagát, csak ezúttal Jar Jar-t ültessék Anakin helyébe. Azért egy Darth Jar ütne! ;)

  9. Han Solo előéletét bemutató könyvek vannak, tehát ha olyan filmet csinálnának még nem is kéne olyan sokat bíbelődni a forgatókönyvvel..:D

  10. Nem Yoda volt az aki sokadmagával visszafoglalta Corsucantot és a Jedi templomot a Sithektől? ( Ha nem akkor bocsánat) De ez a visszafoglalósdi és az Új Köztársaság létrejötte elmehetne egy filmnek.

  11. Boba Fettet életre kelthették volna a felújított Star Wars 6ban..
    hogy kitör a Sarlackból…

  12. R2-D2 előzményfilmet fiatalkoráról, amikor még vagány ablakmosóként dolgozott, minden csajnak fütyült az állványzatról, éjszakai sikló-gyorsulási versenyeken vett részt és nem volt rest beszólni a műmájereknek.

    Ááá, most jövök rá, hogy már volt ilyen: “RD-D2: a pléhpofa valódi arca” (aka. R2-D2: Beneath The Dome)

    :D

  13. Konkrétan a Solo trilógia ami a korai életéről szól kifejezetten élvezetes. Ezen felül még a Jedi növendéket is szívesen megnézném szélesvásznon ami ugye a fiatal Obi-van kalandjairól szól

  14. én is elsüthetnék pár idétlen viccet, de belegondolva simán lenne létjogosultsága, jól alá lehetne alapozni vele a star wars univerzumot. én szívesen megnéznék egy yoda eredet filmet.

  15. Ááá, (legyint) megette a fene az egészet, ha ezt komolyan gondolják.

    Egy figura pontosan attól misztikus, hogy nem ismerjük bizonyos történetelemeit. De hát találjanak csak ki eredettörténetet Yodának, meg akkor már kapjon mindenki, de még a családjuk is. (Amúgy Chewbacca spinoffnak ott a Holiday Special, abban aztán szépen odateszik a családját :D )

  16. kameraman:
    húúú, a star wars holiday special iszonyat komoly! :)
    masszív megrázkódtatást okozott nekem, hónapokra offolva az agyműködésemet :)

  17. Nekem sosem tetszett igazán a karakter, sokkal szívesebben vennék Vos, vagy Ashaj Ventress történetet, vagy valaki olyat mutathatnának be, akit kevésszer láttunk, nem jutott nagyobb szerephez, de mégis emlékeznek rá az emberek. Gondolok itt Ki-Adi-Mundira esetleg Kit Fistora.
    Velem van a hiba, de nem tudnám órákig nézni ahogy Yoda ugrál..

  18. NOOOOOOOOOOOOOOO

    Not, I hope they will.

    Yodát ne bántsák. Kameramannak van igaza a misztikusságával kapcsolatban. Már az is bőven sok volt, hogy az EP I-ben kapott egy fajtársat, de nem kéne az örökké öreg bölcs mester képét, valami “kamaszkori” suhanckodással teljesen a földbe tiporni.

  19. Oké! Kövezzetek meg, de én örülnék neki! Hardcore STAR WARS buzinak tartom magamat, de miért baj az, hogy ha én még többet akrok látni ebből a csodálatos univerzumból??? ez is csak annak nem tetszik aki nemtud elvonatkoztatani a klasszikus STAR WARSoktól és ugan ezek fújjoltak amikor a Disney megvette és ezzel egy rakat pénzt tett bele…én még mindig bízok benne, hogy igényes fimek lesznek!

  20. Mace Windu?A galaxis egyik legjobb vívójaként látványos filmet tudnának belőle csinálni.Jackson meg amúgyis egy badass.

  21. “okkal szívesebben vennék Vos, vagy Ashaj Ventress történetet, vagy valaki olyat mutathatnának be, akit kevésszer láttunk, nem jutott nagyobb szerephez, de mégis emlékeznek rá az emberek. Gondolok itt Ki-Adi-Mundira esetleg Kit Fistora.”

    Emlékeznek rájuk az emberek? Életemben nem hallottam még ezekről. Ellenben Yodát még azok is ismerik, akik egyetlen SW filmet sem láttak még életükben – és szerintem a Disney, vagy bárki legyen is a tulaj, inkább ilyesmire alapozva hozza meg a döntéseit, ami valahol azért érthető.

    Ellenben én is egyetértek kameramannal. Feleslegesek ezek az eredetfilmek, tényleg tönkreteszik a karaktert, ami javarészt azért jó, mert misztikus. Elég csak a Prometheusra vagy a Hannibal ébredésére gondolni.

  22. Mi van??? Jabba eredettörténet??? Ki lenne kiváncsi egy hutt életére, ne mááár
    Inkább Palpatine <3, Darth Maul, Ventress akár még Griveous, hovatovább Dooku gróf, igazából az egész Palpatine Dooku kapocs, csupán sith oldalról nézve
    Hajrá Sithek! :D

  23. Én sem örülnék egy Jabba történetnek, de igazából még egy Han Solo-nak sem. Jedi vagy sith eredetstoryt kellene szerintem csak csinálni. Lézerkardozást és mindenféle jedi-és sith trükközésnek örülnék.

  24. Élien

    Szerintem ha rájuk keresel név alapján, megnézel róluk két képet, akkor rögtön eszedbe fognak jutni, de elfogadom ha nincs igazam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.