Tovább halad a Star Wars spinoff hírlavina

A Disney tegnap ugye megerősítette, hogy tényleg lesznek Star Wars spinoffok, ma pedig befutott, hogy a fiatal Han Solo, és Bobba Fett is a feltűnő szerencsések között lesznek majd.

A Han (Shot First) film időrendileg a Revenge of the Sith és a New Hope között játszódna, így egy 30-35 körüli színész fogja majd életre kelteni a legendás karaktert. A Fett valahol az eredeti trilógia időrendjében lenne, és mindegy ki a színész, hiszen nem fogjuk sisak nélkül látni őt. A hangját pedig Temuera Morrison fogja adni. Ez utóbbiban még Darth Vader is feltűnhet majd.

A rendezők? Egyelőre semmit nem tudni, csak a nyilatkozatok vannak, miszerin Joe Johnston szívesen kezdene Bobba Fett kalandjaiba, miközben Robert Rodriguez örömmel rendezné meg Han kalandjait. Na de ki az, aki nem? Még a nem Star Wars rajongók is hatalmas lehetőséget láthatnak ebbe.

human
írta
2013. 02. 06. 20:44
megjelenés
43
hozzászolás


43 hozzászólás a “Tovább halad a Star Wars spinoff hírlavina” bejegyzéshez

  1. Soloért nagyon nagy kár. azt hittem, fiatalabban veszik elő, úgy nem lenne rossz. de így, ez így lószar, miért pont Solot… a milliónyi eladott T shirt meg szirszar után, nem is értem. eh.

  2. 30-35 éves Solo? Tehát kb pont annyi mint az EP4-ben. I have a bad feeling about this… De tényleg ki akar Han Solot nézni Ford nélkül?

  3. Voltak már jó megoldások a fiatalításra… Star Trek-ben szerintem mindenki, vagy a MIB3-ban Josh Brolin például

  4. legalább olyan fittnek és fiatalnak kellene lennie, mint a New Hope-ban, esélytelen. vadidegen színészre bízzák majd és ettől kezdve valahogy képtelen vagyok komolyan venni. de annyira, hogy nem is értem, hogy gondolták, hogy csak úgy lecserélik valaki másra. ez nem James Bond, ez Star Wars, Solo karaktere irtó erős, hát ezt nem kell magyaráznom senkinek, és a szerep összeforrt Forddal, szóval nem értem. nem értem.

    remélem, hamis a pletyka, mert egy ekkora cápaugrással kezdeni…

  5. .LnB: Ez egy elég szürreális felvetés… :D

    Amúgy a III-IV közti időszakban Solo 10-30 éves, szal’ nem hiszem, hogy 30-35 éves színész alakítaná majd.

  6. Solo-t hogyan már? Annyi idősen akarnak valaki mást Ford helyett, mint amennyi new hope idején volt? Gyakorlatilag a filmtörténet egyik legikonikusabb figuráját akarják lecserélni valakire? Bátor emberek dolgoznak a Disney-nél.

  7. A rajongótábor nem fogja hagyni úgy sem ezt a fajta han solo szálat, nem hiszem hogy ebből lesz bármi is.

  8. …majd channing tatum eljátsza han-t…pfej..gagyi gagyi gagyi..vagy ben affleck…oh wait ő majd luke-ot játsza az episode 7.ben…dear god.

  9. hogyne, Chris Pine aztán egyszerre legyen Kirk, meg Han Solo, ne szórakozzunk már, elég volt mára a rémhírekből.

  10. Haha, a másik posztnál meg azt kérdezték, hogy miért fanyalgunk. Hát ezért baszki.

    A Boba film okés, de Vader ne legyen benne, meg szerintem jobb lenne az EP IV elé. Valami a fiatal feltörekvő fejvadászról.

    Ford lecserélese meg nagyon elvetélt ötlet.

  11. Ugyan már srácok! Ha Robert Pattinson játszaná Han Solo-t, akkor is beülnétek megnézni! És a Disney tudja ezt! Tudja, hogy akárki lesz benne, akárki rendezi, Han miatt MINDENKI meg fogja nézni.

    BTW, ilyesmit mintha már rendezett volna valami Whedon, és az volt a címe, hogy Serenity…

  12. “Ugyan már srácok! Ha Robert Pattinson játszaná Han Solo-t, akkor is beülnétek megnézni!” – nagyon el vagy tévedve. minden flame nélkül. Solo egy tíz évesnek is Solo, meg még egyszer, a világon BÁRHOL kérsz egy Solo bögrét/pólót/törölközőt/felmosófát, azon Harrison Ford képe lesz. és ez így van nagyjából 35 éve.

    nem vagyok a rebootok ellen, de ez most egészen más. egy élő, jelenleg is nagyon erős és aktív világ egyik legfontosabb arcát cserélnék le hirtelen. szerinted, ki venné komolyan? a SW mai napig is kultfilm, irtó nagy hiba lenne – értelmetlen lenne – bolygatni.

    minden új karakter jöhet, jöhet egy tizenhét éves suhanc Solo, (ifjú Indiana Jones ugye), jöhet egy vén róka Solo (mennyire megnézném, istenem…) de semmi más.

  13. Remélem, senki nem jön elő ismét a Han Solo könyvekkel, hogy azokat kellene megfilmesíteni. Nem egyet Nyulászi Zsolt és Gáspár András írt ugyanis a 90-es években, “természetesen” a jogtulajok tudta és beleegyezése nélkül. Ahogy sok Terminator regény írója a debreceni Bihon Tibi. Szóval mielőtt elkezd valaki arról álmodozni, milyen jó regény-alapanyagok vannak, először nézzen kicsit körbe…

  14. Despite Disney CEO Bob Iger himself confirming that the studio are working on a series of Star Wars spin-off’s which will stand separate to the planned trilogy (that kicks off with J.J. Abrams’ Episode VII in 2015), it sounds as if we should hold our horses wookies! According to the ever reliable Deadline, the recent reports of movies starring beloved characters such as Boba Fett and Han Solo are premature. Their sources tell them, “Nobody knows when these movies are even coming out. Right now, people are just kicking around ideas. Which is why you hear it’s Yoda one day and a young Han Solo another. It’s all in early development right now.” So, it seems as if we should definitely take these rumours with a pinch of salt as these movies are clearly – and perhaps obviously – in the very, VERY early stages of being made. Stay tuned for further updates.

  15. Wes Anderson is említette hogy megrendezné a Han Solo spinoffot, na azt megnézném!
    amúgy szerintem simán felfedezhetnek vmi ismeretlent a szerepre, pont ez illene az eredetihez.

  16. Hát Jeff Bridgest is megoldották a Tronban, meg ugye Swarci a T4 ben. nehogy valami ilyen megoldás szülessen majd ebből. Boba fett meg a maga 2 percével… szerintem nem valami erős karakter, nem tudom miért szeretik sokan.

  17. A képregények és regények miatt szerették meg sokan Fettet. Az más kérdés, hogy ezekre a történetekre a stúdió akármikor magasról tesz, mert mi értelme lenne megfilmesíteni egy, már meglévő sztorit, amit bárki unalomig ismerhet.

  18. A fiatal Han Solo még nem is lenne rossz… ha nem a két film közé akarnák berakni kronológiailag. De így ritka hülyén fog kinézni ha majd valaki “időrendben” akarja majd megnézni, hogy kedvenc csempészünk egy film erejére lecserélje a hangját és a fizimiskáját is.

  19. Sean William Scott szerintem is tökéletes Han lenne. Én már a Klónok támadása előtt is reménykedtem a feltűnésében, mint a suttyó fiatal Han Solo. Teljesen működőképes lenne, ugyanazokat a grimaszokat tudja hozni, mint Ford.

  20. Bobba Fett a kedvenc mellékszereplőm, mindig is úgy gondoltam (és még sokan mások), hogy sokkal több van ebben a karakterben mint amennyit szerepelt. Az ő filmjére nagyon kiváncsi lennék, különösen ha Joe Johnston (Bobba Fett jelemzét eleve ő tervezte + a Rocketeer és az Amerika Kapitány alapján ért a könnyed kalandfilmekhez). Egy western jelegű filmet el tudnék képzelni vele.

    Han Solo projekt nyilván rizikósabb, de nem kell előre temetni, persze Harrison Ford lecserélése kockázatos, de jól is elsülhet, volt már rá példa. Szerintem nem ismert hanem tehetséges, de még ismeretlen színésznek adják a filmet mint anno Ford. Shatner lecserélése se sült el rosszul, pedig ha 2008-ban kértél egy Kirk kapitányos pólót/posztert/bögrét ugyanúgy az ő arca volt rajta.

    Illetve Indiana Jones-t sem csak Ford játszotta (hanem még 4 színész), pedig az is összefort vele.

  21. bárhogy is bojkottálom majd han lecserélését, tuti, hogy tömegek nézik majd meg a filmet, ez tény

  22. Én valahogy nem értem, Boba Fett karakterében mi olyan érdekes, hogy saját filmet kapjon. Az eredeti trilógiában epizódszereplő, ráadásul a halálában sincs semmi epic, ha jól emlékszem, egyszerűen elnyeli a homokszörny a Jedi visszatérben, miután megrongálják a jetpack-jét…. a Clone Wars-ban adtak alá egy eredetsztorit, ami kb ugyanennyire jelentéktelen: a klóngyerek mérges a jedikre, mert az apját Mace Windu lefejezi, de igazából sosem áll bosszút a jediken, Han Solo-nak meg, akivel “gondja van”, semmi köze az ő tragédiájához…

  23. Hát a tökéletes Han Solo…?? Hát én..ki más??:)Komolyan..ha lesz..új “han solo film” tömegek nézik meg..és tömegek fogják visszasirni a régi Han SOLOT…mondjuk én is…Boba Fett az egyik..ha nem a legsikeresebben eladott játékfigura…nyilván ez izgatja az “egércéget” a legjobban..:((((..sose szerettem a Bobat..ellenszenves..NEGATIV karakter…na..mondjon nekem valaki ellen…én 10évesen…vagy Tie vadászokat..vagy Milleneum Falcont..rajzoltam..nem a debil Fett “vasalo.”.űrhajóját..eh..sicc!:(

  24. En csak egyetlen lehetoseget latok ebben az egesz penzhajhasz hulyesegben: Gyermekkorom kedvenc karaktereinek, es egy egesz mitosz elpusztitasat.

  25. suhanc Han Solo jöhet, teljesen megegyező fizimiskával mint a fiatal Ford, bármi más menjen a jó ku*va anyjába

  26. Én fenntartom azt, hogy Darth Sidious spinoff legyen! Csak ne menjen annyira rá a politikára. Arra kiváncsi lennék, hogy a régi Sith uralkodó és annak tanításai + megölése álmában, ilyenek, aztán Darth Maul kiképzése…
    Szerintem a régi Star Warsból az újba egész jól megmaszkolták Palpatinet, hogy hiteles Sith Nagyúr legyen.

    Nézegettem színészeket, akik kinézetre megközelítik Fordot, és szinte csak Sean William Scott-ot dobta a gép! Meg nem kicsi feladat lenne neki :)

  27. Entenn-nek van teljesen igaza,én is így érzek.Az egész totálisan felesleges…Föleg ha hasonló kategóriájúak lesznek ezek a filmek,mint az utobbi évek termése.

  28. Scorpion82: Az eredetsztori kb lényegtelen Boba esetében, viszont érdekes lenne megtudni, hogy lett a legmenőbb fejvadász, és halkan megjegyzem, nem halt ám meg. Mellesleg ha beleszőnék a Mandalor-szálat is, egész kerek sztorit lehetne kihozni belőle.

  29. Nem tudom mit nyavalyogtok.

    Igenis jöhet a Han Solo film. sőt, filmek, ha jó a színész és jók a sztorik.
    Amúgy pedig a Han Solo könyvek nem voltak rosszak akárki, akármit mond.

    De akár Lando is jöhet filmben. Nagy svihák volt, azért Felhőváros sem akárhogy lett az övé. Arról is érdekes lenne nézni egy képsorozatot.

    Amúgy meg ideje lenne remake-elni az egész históriát, amolyan disneysen.

  30. Ja, és Han lőtt először! :)
    – bár most feltettek ncore-ra egy olyan verziót, ahol ki van javítva! :)

  31. én bizony szívesen megnéznék, mondjuk egy SW spinoff-trilógiát, ami a EP.III. és IV. közötti időben játszódna és feltűnne benne han solo, chubacca, boba fett, jabba the hut, lando alakja és előzmény története, csempészekkel, kalandorokkal, huttokal és fejvadászokkal…

  32. nyíilméregbéka: Erről jut eszembe, elviekben a Disney megvalósítja a régebbi tervet, hogy lesz élőszereplős Star Wars sorozat, ami nagy valószínűséggel a III. és a IV. között játszódik.

  33. Hát a top idegesítőek az SW-ben:
    1. Gungenek (Főleg Jar-Jar) -http://www.deviantart.com/download/325323493/oppan_gungan_style_by_t_3000-d5dot7p.jpg
    2. Chewbacca
    3. Ewokok
    4. A hutok, főleg az animációsba…
    5. Buckalakók :)

  34. a huttok idegesítőek?
    ugyan kérem, jabba a főgengszter, a tatuini don corleone, egyik fogmegdje little boba, kedvenc csempésze kamus han és az ő spanja, kártyás lando.
    guy ritchie filmet akarok velük!
    :D

  35. Igen, Chewy idegesítő, ha sokat kapok belőle, még a régi trilógiába oké volt, de az újba is beletenni, főleg az egés fajt és csak awwgh, meg haaargh, neeem, a huttokkal kiegyezek még, de nekem, ha sokan vannak, akkor nem, Jabba még oké, de a lila uncsitesója fúúú de rossz! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.