Jurassic Park 4 azért lesz, de Star Wars inkább

Úristen, producer hír, Kathleen Kennedy (ET, Sixth Sense) mégsem a Jurassic Park 4 producere lesz, bár az a projekt még nem halott (haha, biztos kész lesznek a kitűzött 2014-es dátumra úgy, hogy jelenleg maximum a forgatókönyv áll valahogy), hanem inkább az új Star Warsokra koncentrál.

A Lucasfilm co-charimanje volt Lucassal közösen, előtte meg Spielberggel produckerkedte a JP trilógiát. Hát elnézve hova jutott az a franchise, gondolom nagy veszteség a távozása, de az biztos, hogy mostantól a Star wars az élete.

7 hozzászólás a “Jurassic Park 4 azért lesz, de Star Wars inkább” bejegyzéshez

  1. Kennedy egy kőkemény üzletasszony, nagyon tudja, hogy mihez kell nyúlni, komoly híre van mindenhol. Itt is hatalmas pénzt remél – nem is kis eséllyel szerintem. Anno a Le scaphandre et le papillon egyik bemutatóján láttam őt, hát amerre ment nyílt előtte a tömeg, mint Mózes előtt a tenger. Egy-egy pár perces megbeszélésért még a legnagyobb rendezők is versengtek érte.

  2. Még végén újra kapunk 1 jó SW-részt.
    Természetesen a régi trilógia úgy remekmű ahogy van, de az újból maximum a Sith-ek bosszúját tudom értékelni. Szóval ráférne a rajongókra.
    És a jelek egyre biztatóbbak.

  3. Akik a régi trilógiát éltetik, azoknak valószínűleg nem fog tetszeni Abrams rendezése, ahogy az új trilógia se jött be nekik, ennek ellenére óriási siker volt. Én azonban sokkal jobban vártam a JP:4-et, kb. már 10 éve, mert azóta jönnek folyamatosan a hírek róla, de persze mindig csak tolják. 2014-ből se lesz nyilván semmi, ha belefér az évtizedbe, már meglepődöm.

  4. Abrahamst ismerve egyszerűen majd újra rendezi a régi trilógiát, sok kamera rángással, badass de egyszer nézős akció jelenetekkel, szemet égető fényeffektekkel, női főhőssel(aki apakomplexusban szenved) sok megválaszolatlan misztikummal, és megható zenés befejezéssel.(michael giacchino meg ismét újra írja majd a life and death témát)
    Hú de várom?!

  5. Gabe: Miért ne tetszhetne azoknak JJ rendezése, akik a régi trilógiát éltetik? Még azt sem tudjuk, mi lesz a sztori. Azt meg végképp nem értem, hogy egy jó producer fellépése miért csökkentené a jó film esélyét?

    Az “új” trilógiával nekem pont az volt a gondom, hogy mintha Lucas kifejezetten csak és kizárólag azoknak csinálta volna – értsd 8-16 éves korosztály, de még inkább a Mekiben Happy Meal menühöz adott ajándékfigurákra fogékony korosztály – akiknek halvány sejtelme se volt a “régi” trilógiáról. Én csak színes-szagos kereskedelmi terméket láttam a moziban, nulla lélekkel. A Sithek Bosszúja még az elviselhető tartományban esett, de azt se kívánom sose újranézni, míg az első kettő egyenesen a hajam-égnek-áll kategória számomra.

    Félreértés ne essék, én se előlegezem meg látatlanban, hogy ez hajdejó film lesz, de talán Kennedy van olyan jó producer, hogy lássa, a “régi” trilógia rajongótábora sem lebecsülendő kereskedelmi szempontból, de ez a rajongótábor nagyobb százalékban nem volt kibékülve az “új” trilógiával.
    Amúgy meg az új ST film JJ rendezésében nekem tetszett, és az Into Darkness is eléggé élen van az idei nézős filmek körében.

  6. A Jurassic Park 3-al javíthattak volna a kettő gyalázatán, de nem tették, így én egy reboot-nak jobban örülnék. A Jurassic PArk-ból, és a Lost World-ből is. Mindkettő alapjául ott a két Michael Crichton regény, leehtne belőlük egy-egy új, és felturbózott filmet csinálni…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.