Evil Dead 4?

Bár az Evil Dead remake idén kerül a mozikba, egy Óz kapcsán adott interjúban Sam Raimi azt mondta, hogy “I would love to make Evil Dead 4. My brother and I plan to work on the script this summer” – szívesen csinálna Evil Dead 4-at, nyáron dolgoznak majd a forgatókönyvén a tesójával.

human
írta
2013. 03. 03. 04:36
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “Evil Dead 4?” bejegyzéshez

  1. Remélem ez is átmegy éves sorozatba: Kis kunyhó az egész… pár dollárból meg egy hét alatt leforgatható.

  2. És akkor vajon melyik befejezést vinnék tovább?:)

    Brucenak kicsit rendbe kéne szednie magát hozzá, meg végre lefogyni.

  3. Az Evil Dead mindegyik része egy fokkal viccesebb lett, mint az elődje. A 4. rész akkor komplett vígjáték lenne már az Army of Darkness után, vagy visszatérnének vajon az alapokhoz?

  4. Brucccccccccccccccccceeeeeeeeeeeeee gyere vissza..és megyek a mozibaaaaa:)))))))))))))

  5. Bruce miatt simán beülök rá, van potenciál a dologban. Bár én egy Bubba Ho-Tep 2-t is megnéznék – bár ezzel lehet, hogy kisebbségben vagyok.

  6. Give me some sugar, baby! Én nem estem hanyatt egyik Evil Dead filmtől sem, viszont ami ettől függetlenül megfogott mindben az a hangulat, az alapötlet, a poénok és persze Bruce, aki akkora karakter, hogy nagyon örültem volna, ha befutott színésszé válik már a 80-as években. (…azóta sem vált azzá)Szóval ezek miatt jöhetne egy negyedik, de Sam Raimiben már nem bízom, nekem messze nem jött be a Pokolba taszítva sem annyira, mint bármelyik Evil Dead film. (és egyik EV sem jött be annyira, mint a Hullajó, nálam ebben a műfajban az az alap.) De szerintem ebből nem lesz semmi, márcsak a remake miatt sem. Ha az sikeres lesz, akkor azért, mert jön a folytatása, ha bukik, akkor azért, mert senkit sem érdekel egy Evil Dead film. (ami persze nemigaz, de tuti elkaszálná a franchiset egy jó időre, ha bukna a remake)És végül: -I swallow your soul! – Swallow this!

  7. Ja és ha már rámtört a szófosás: A remake ígéretesnek tűnik a trailer alapján, de csak engem zavar, hogy egyetlen nem tipikusan semmitmondó, horror klisékből kölcsönzött arc sincs a színészek/karakterek között?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.